Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ; Πως να χρησιμοποιήσετε ένα μήλο για να τις διώξετε....!!!!!

Όσοι υποφέρετε συχνά από ημικρανίες, ειδικότερα οι γυναίκες, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να τις υποφέρετε. Σίγουρα καταφεύγετε σε παυσίπονα που ο οργανισμός σας συνηθίζει πολύ γρήγορα και, τότε, πρέπει να δοκιμάσετε ισχυρότερα χάπια. 

Όμως, όλα αυτά ενδεχομένως να ανήκουν στο παρελθόν, αν δοκιμάσετε να αξιοποιήσετε ένα κομμένο πράσινο μήλο, χωρίς απαραίτητα να το φάτε!

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι η μυρωδιά του πράσινου μήλου έχει κάποια θετική επίδραση στη μείωση της σοβαρότητας των ημικρανιών και μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα. Η εισπνοή της μυρωδιάς ενός πράσινου μήλου μπορεί να είναι η πλέον άμεση μέθοδος, αντί κατανάλωσης φαρμάκων, δεδομένου ότι οι χημικοί "αγγελιοφόροι" στη ρινική κοιλότητα έχουν άμεση πρόσβαση στον εγκέφαλο.

Οι ερευνητές ανέφεραν ότι σε ασθενείς που άρεσε η μυρωδιά του πράσινου μήλου παρουσίασαν σημαντική μείωση της σοβαρότητας των πονοκεφάλων τους, ενώ οι ασθενείς που αντιπαθούν τη μυρωδιά δεν παρουσίασαν σημαντικές βελτιώσεις.

Εάν αισθάνεστε ότι ο πονοκέφαλος ξεκινάει, μπορείτε να κόψετε ένα πράσινο μήλο στη μέση και να το μυρίσετε. Ή προσπαθήστε να τρώτε ένα πράσινο μήλο (με τη φλούδα), το συντομότερο μόλις αισθανθείτε ότι πάει να σας πιάσει πονοκέφαλος.

Εναλλακτικά, η ημερήσια δόση μίας σούπας μηλόξυδο, βοηθά στη διατήρηση της αλκαλικής ισορροπίας του οργανισμού σας. Απλώς πάρτε 2 κουταλάκια του γλυκού βιολογικό μηλόξυδο σε ένα ποτήρι νερό, τρεις φορές την ημέρα για πρόληψη και απαλλαγείτε από τους πονοκεφάλους.

Το πράσινο μήλο και το μηλόξυδο, δεν είναι μια μαγική θεραπεία γι' αυτό μπορεί να μην λειτουργήσει σε σας. Σε άλλους, όμως, λειτουργεί. Γι 'αυτό, ίσως, αξίζει μια δοκιμή! 




ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου