Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Είστε σε αναζήτηση εργασίας ; Μπορούμε να βοηθήσουμε....!!!!!!!

Μικρές αλλά σημαντικές συμβουλές που μας επηρεάζουν ενεργειακά....

Μέσα από το Feng shui μπορούμε να χειριστούμε την ενέργεια του χώρου μας με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθηθούμε και να πάρουμε το καλύτερο που μπορεί να μας δώσει, ώστε να επιτύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στα επαγγελματικά μας. Με λίγα λόγια να αυξήσουμε τις πιθανότητες για μια πρόσληψη.

Είστε Γιν ή γιανγκ τύπος;
Είστε γιν όταν είστε χαλαροί, ρομαντικοί, ήσυχοι, ευαίσθητοι, καλλιτεχνική φύση.

Είστε γιανγκ όταν είστε ενεργητικοί, δραστήριοι, γρήγοροι, τυπικοί.

Όταν ψάχνετε για εργασία, είναι καλύτερα να αναδείξετε την γιανγκ πλευρά σας. Στη συνέντευξη μιλάτε δυνατά, σταθερά. Να σιγουρευτείτε ότι ο υποψήφιος προϊστάμενος σας, ακούει καθαρά τι λέτε και δεν κάνει προσπάθειες για αυτό. Φορέστε χρώματα που δηλώνουν τον χαρακτήρα σας στα επαγγελματικά. Όπως πράσινο που δηλώνει φιλοδοξία και αυτοπεποίθηση, μπλε που δηλώνει δημιουργικότητα και επιμονή, μαύρο ή γκρι που δηλώνει σταθερότητα και πρακτικότητα.

Κάντε γενική στο σπίτι. Ναι καλά διαβάσατε. Πετάξτε ότι είναι χαλασμένο, παλιό, άχρηστο. Εξαφανίστε τα εμπόδια από το χώρο. Καθαρίστε την είσοδο σας. Προσπαθήστε να κάνετε πολύ καλή δουλειά γιατί δεν θέλουμε να μείνει ούτε ένα μικρό κομμάτι χώρου με λιμνάζουσα ενέργεια. 

Τραβήξτε καναπέδες, βιβλιοθήκες, καθαρίστε κάτω από τα κρεβάτια. Παντού. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το σπίτι καθαρό για την ενέργεια και ανοίγετε τακτικά για να αερίζεται ο χώρος.

Μετά από το σπίτι καθαρίστε και πετάξτε τις αρνητικές σας σκέψεις. Είναι σίγουρο ότι δεν θα σας βοηθήσουν. Οπότε για πιο λόγο να τις κρατάτε;

Χρειαζόμαστε την ανατολική ενέργεια. Στην ανατολή τοποθετήστε νερό. Ένα βάζο με λουλούδια ή χωρίς (αρκεί να έχει μέσα νερό, το οποίο θα αλλάζεται καθημερινά), ένα γυάλινο μπολ με ψαράκια. Τοποθετήστε πράσινο χρώμα σε αυτήν την κατεύθυνση.

Πριν από μια συνέντευξη και πριν φύγετε από το σπίτι σας, καθίστε με ηρεμία και φανταστείτε, ζήστε την συνάντηση. Δείτε τον εαυτό σας να μιλάει καθαρά, δείτε τον συνομιλητή σας ευχαριστημένο με αυτά που ακούει από εσάς και στο τέλος δείτε ότι δίνετε τα χέρια, ενώ χαμογελάτε. Πίστεψε στις ικανότητες σας, στην διαφορετικότητα σας και καλή αρχή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου