Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Μπορούν οι Άγγελοι να μας Βοηθήσουν στην Καθημερινή μας Ζωή ;

Οι Αρχαγγελικές Δυνάμεις Φωτός είναι στη σημερινή εποχή ταγμένες στο πλευρό των ανθρώπων όσο ποτέ άλλοτε. Η ανθρωπότητα διανύει μια περίοδο ανάπτυξης πεδίων υψηλής συνειδητότητας και σταδιακά εισέρχεται στην Υδροχοϊκή – κατά άλλους Ατλάντια περίοδο – περίοδο αφύπνισης και ωριμότητας για το ανθρώπινο γένος, αφήνοντας πίσω την Ιχθιακή εποχή.

Ο κάθε άνθρωπος μέσα από το δρόμο της πνευματικής προσωπικής του εξέλιξης, περνώντας σταδιακά σε υψηλά στάδια ωριμότητας, καλείται να αναλάβει πλέον τις ευθύνες των επιλογών του και να πάρει τη ζωή στα δικά του χέρια μακριά από ταμπού, θρησκευτικές προκαταλήψεις και μεσαιωνικές δεισιδαιμονίες!

Καλείται λοιπόν να τιμήσει το Θεϊκό Δώρο που του δόθηκε από την απαρχή της δημιουργίας του, την Ελεύθερη Βούληση! 

Σε αυτή την προσπάθεια συντονισμού της ανθρωπότητας με την συμπαντική εξέλιξη, οι Αρχάγγελοι και οι Άγγελοι του φωτός καθώς και οι Ανώτεροι Εαυτοί μας, στηρίζουν τον άνθρωπο και μπαίνουν δυναμικά στη ζωή του, όχι πλέον στα πλαίσια μιας ουτοπίας όσον αφορά τη δράση τους και την ύπαρξή τους, αλλά στην έμπρακτη καθημερινότητά του. Υπενθυμίζουν στους ανθρώπους ότι τα θαύματα εξακολουθούν να καταλαμβάνουν μέρος της ζωής τους εφόσον οι ίδιοι το επιλέξουν.

Όντα του Φωτός & Ανώτεροι Εαυτοί
Μιλώντας λοιπόν για απτή καθημερινότητα, η αναφορά σε Αγγελικά φτερά ή Αγγελικές Οπτασίες θα άγγιζε τα όρια του μη πραγματικού. Η αναφορά από την άλλη σε παροχή τετριμμένων, καθημερινών πληροφοριών από την μεριά Αγγελικών οντοτήτων προς τον άνθρωπο θα άγγιζε τα όρια του λαϊκισμού και του επίκαιρου μεντιουμισμού.

Η πίστη πως υπάρχουν Φωτεινές Οντότητες δεν γνώρισε θρησκευτικά όρια και προκαταλήψεις : Αρχαίοι φιλόσοφοι, γνωστοί εσωτεριστές και μεγάλα μυστικιστικά τάγματα στήριξαν την διδασκαλία τους σ’ αυτές τις υπάρξεις.

Η Μυστική Καββάλα, η οποία αποτέλεσε τη βάση πάνω στην οποία στηρίχτηκε ο εκσυγχρονισμός των Δυτικών Εσωτερικών συστημάτων, είναι κατεξοχήν σύστημα που στηρίζεται στην Αγγελολογία και την παροχή πληροφοριών πάνω σε θέματα Αρχαγγελικών ταγμάτων, Αρχαγγελικών ιδιοτήτων και χρωματικών δονήσεων.

Από την άλλη πλευρά, οι Ανώτεροι Εαυτοί μας – των οποίων αποτελούμε ψυχικές προεκτάσεις – είναι οι Θεϊκές Εκπορεύσεις του Όλου και οι δικοί μας μετασχηματιστές των υψηλότατων δονήσεων των Αρχαγγέλων του Φωτός.

Κατά τη διάρκεια της «εκπνοής» της Πηγής του Ενός και στα πλαίσια της δημιουργίας, οι Ανώτεροι Εαυτοί μας εκδηλώθηκαν μέσα από όλες τις διαστάσεις φτάνοντας και στην πιο συμπαγή μορφή ύλης που είναι η δική μας 3η Διάσταση.

Ο Πλάτωνας και πολλοί γνωστοί εσωτεριστές αναφέρθηκαν στο Ανώτερο Εγώ και την απόλυτη ένωση της ψυχής (ανθρώπου) με το πνεύμα (Ανώτερο Εαυτό), κατακτώντας το ανθρώπινο γένος μ’ αυτόν τον τρόπο την Αθανασία και την ολοκλήρωση των ενσαρκώσεων του.

Η περίοδος εισπνοής ξεκινάει, η Ένωση με το Ανώτερο Εγώ είναι ο τρόπος επαφής μας με τις Αρχαγγελικές Οντότητες. Οι Ανώτεροι Εαυτοί παρακολουθούν τις ψυχικές τους προβολές στην 3η Διάσταση και σκοπός τους είναι η αφύπνιση, η Ένωση και η περεταίρω εξέλιξη από κοινού σε ανώτερες και λεπτοφυέστερες Διαστάσεις και δονήσεις. 

Τι Προσφέρουν οι Αγγελικές Συχνότητες;
Μέσα από τη βιωματική ενσωμάτωση με τον Ανώτερο μας Εαυτό που λειτουργεί ως μετασχηματιστής των υψηλότατων Αρχαγγελικών συχνοτήτων, λαμβάνουμε τα ποσά της δόνησης φωτός, τα οποία αν και μηδαμινά συγκριτικά με το τι ίσως να εκπέμπει ένας Αρχάγγελος σε πιο λεπτοφυείς διαστάσεις, είναι ωστόσο αρκετά ώστε να επιφέρουν αμέριστη βοήθεια για Θεραπεία, Κάθαρση, Απαλλαγή από ενεργειακές και σωματικές τοξίνες, μετάλλαξη κυτταρικών καταγραφών, αλλαγή εντολών του εγκεφάλου.

Το Φως περνάει μέσα από τον Ανώτερο Εαυτό μας σε εμάς, στα ενεργειακά μας κέντρα, στους ενεργειακούς μας φορείς, στα χέρια μας. Γινόμαστε Αγωγοί Φωτός το οποίο ωφελεί τόσο εμάς όσο και το περιβάλλον μας καθώς το φως διαχέεται παντού.

Κάθε Ανώτερος Εαυτός ανήκει και εκπαιδεύεται σε συγκεκριμένο Αρχαγγελικό τάγμα, το ίδιο και η ψυχική του εκπόρευση, ο άνθρωπος δηλαδή. Τα Αρχαγγελικά Τάγματα έχουν διαφορετικές ιδιότητες και αρμοδιότητες στον συμπαντικό κόσμο.

Ανάλογα με τις ιδιότητες του κάθε Αρχαγγέλου ένας άνθρωπος μπορεί να εκπαιδευτεί στην Αγάπη, την Μετάλλαξη, τη Θεραπεία και μέσα από την καθημερινή του εκπαίδευση σε συνεργασία πάντα με τον Ανώτερο Εαυτό του, να βρει το δρόμο του σκοπού της ψυχής του, να απαλλαγεί από τα κοινωνικά στερεότυπα και να αναγνωρίσει την ουσία της ύπαρξης του σε βάθος.

Του δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να θεραπεύσει την ψυχή του και το σώμα του, να απαλλαγεί από τοξινομένες και εξαρτημένες σχέσεις, να νοιώσει την αληθινή ενέργεια Αγάπης μέσα από την αυτοπραγμάτωση και την Ένωση με τον Ανώτερο Εαυτό.

Οι Αρχαγγελικές Οντότητες προστατεύουν και καθοδηγούν τα βήματά μας για την επίτευξη των στόχων μας όταν αυτοί συμφωνούν με το Ανώτερο καλό της Ψυχής μας. Μας βοηθούν να κατανοήσουμε ότι η Γη είναι ο πλανήτης τον οποίο επιλέξαμε ως μέρος της εξέλιξης της ψυχής μας, ζώντας σε αυτόν με επίγνωση, αποδοχή και χαρά, και ότι οι δυσκολίες στη ζωή έρχονται για να μας δυναμώσουν και να μας ωθήσουν μπροστά στα βήματα της εξέλιξής μας.

Οι Φωτεινές Πύλες & οι Άνθρωποι Αγωγοί
Την ίδια στιγμή, Αρχάγγελοι γενετιστές και θεραπευτές μέσα από τους Ανώτερους Εαυτούς των ανθρώπων Αγωγών, διοχετεύουν τις δονήσεις τους και βοηθούν, πάντα σε συνεργασία με την προσωπική αυτογνωσία και αυτοπαρατήρηση ,στην αναζωογόνηση και μετάλλαξη ανθρώπινων κυττάρων στην απάλειψη καρμικών οφειλών, στην προστασία από παθήσεις που μαστίζουν την ανθρωπότητα και στην αποκατάσταση της ψυχικής υγείας..

Συγχρόνως μας διδάσκουν και μας καθοδηγούν στο δρόμο της αυτονομίας, της ελεύθερης κριτικής σκέψης και της πεποίθησης ότι ο καιρός των Δασκάλων και των Γκουρού παρέρχεται. Εμείς είμαστε οι καλύτεροι Δάσκαλοι του εαυτού μας σε συνεργασία με τα φωτεινά αυτά πλάσματα και τους Ανώτερους Εαυτούς μας.

Εμείς οι ίδιοι θέτουμε με σταθερότητα τους όρους και της συνθήκες της ζωής που ονειρευόμαστε και εμείς επιλέγουμε ελεύθερα αλλά συγχρόνως αναλαμβάνουμε και τις ευθύνες των επιλογών μας. Κανένας άνθρωπος και κανένας Θεός δεν μπορεί να παρέμβει στη δική μας Ελευθερία.

Είμαστε εμείς αυτοί που ορίζουμε την πορεία της ζωής μας και την κάθαρση των συναισθημάτων και των σκέψεων μας βουτώντας στα νερά του υποσυνειδήτου (Αστρικονοητικού φορέα) και ανακαλύπτοντας με θάρρος και ειλικρίνεια όλα τα κομμάτια που εμπεριέχουμε. 

Έτσι καταλύουμε τα τείχη που χτίσαμε μέσα από τον φόβο του κοινωνικού στιγματισμού, της οικογενειακής απόρριψης και της μοναξιάς. Εμείς είμαστε αυτοί που αποφασίζουμε την ποσότητα του φωτός που θα εισχωρήσει μέσα μας και τα βήματα εξέλιξης που θα ακολουθήσουμε. 

Οι Άγγελοι, οι Αρχάγγελοι, οι Ανώτεροι Εαυτοί είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσουν σε αυτό το έργο μας. Δεν είναι αυτοί που θα αναλάβουν το έργο που εμείς έχουμε να κάνουμε για το φως της ψυχής μας. 

Καμία θεραπεία δε θα επέλθει αν εμείς οι ίδιοι δεν την επιτρέψουμε, κατανοώντας το βαθύτερο αίτιο της εμφάνισής της και προσπαθώντας να ενσωματώσουμε στην ολότητά μας το μπλοκάρισμα που την δημιούργησε.

Μέσα από εμάς ως Αγωγούς, οι Αρχάγγελοι εδραιώνουν την επικράτηση του Φωτός και στη Γη με τη δημιουργία Φωτεινών Πυλών, οι οποίες αποκαθιστούν την καθαρή ενέργεια τόσο σε κατοικήσιμους χώρους όσο και σε ολόκληρες περιοχές που έχουν ανάγκη ενεργειακής κάθαρσης, αναγέννησης ιδεών και προετοιμασίας για την εισαγωγή στην Νέα Εποχή. 

Οι πύλες στηρίζονται μέσα από τη δική μας ατομική δουλειά. Ρίχνοντας Φως στα συναισθήματα και τις σκέψεις μας επηρεάζουμε άμεσα και καταλυτικά και τον συναισθηματικό φορέα του πλανήτη μέσω της αμφίδρομης λειτουργίας του συλλογικού υποσυνείδητου.

Οι Άγγελοι είναι Πάντα Κοντά μας
Οι Αρχαγγελικές Φωτεινές Οντότητες και οι Ανώτεροι Εαυτοί μας βρίσκονται πάντα κοντά μας, επικοινωνώντας μαζί μας μέσα από τη βιωματική ενσωμάτωση που μας καθιστά ηθελημένους αγωγούς Φωτός και ενέργειας αλλά και μέσα από την καθημερινή συνειδητή μας πορεία στα βήματα της ζωής και στην πρακτική εφαρμογή των επιγνώσεων μέσα από αυτή την ένωση.

Βιώνουμε έτσι δονήσεις στο σωματικό μας φορέα, αντιλαμβανόμαστε χρωματικούς συνδυασμούς ακόμα και λεπτοφυείς ηχητικούς παλμούς, κάποια ζέστη σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος που έχουν ανάγκη από Φως καθώς και αδιόρατες μυρωδιές λουλουδιών.

Είναι πολλοί εκείνοι που θα καταθέσουν την αίσθηση μιας Φωτεινής ύπαρξης σε συγκεκριμένες κομβικές στιγμές της ζωής τους καθώς και την συνεργασία με Αρχαγγέλους καθοδηγητές για πολύ μεγάλη περίοδο της ζωής τους και ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιόδου που διένυσαν.

Η επαφή με τον Αρχαγγελικό κόσμο και με τον Ανώτερο Εαυτό μας επιταχύνει την εξέλιξή μας και την επιστροφή μας στο Φως, αν εμείς με ταπεινότητα, ειλικρίνεια και αποδοχή της ολότητάς μας, επιλέξουμε συνειδητά να εξιχνιάσουμε τα βάθη της ύπαρξής μας.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Angel’s Voice.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου