Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Η Ζωή στις Υψηλότερες Διαστάσεις του Σύμπαντος.....!!!!!!

Οι υψηλότερων διαστάσεων πολιτισμοί, οι εξωγήινοι πολιτισμοί, δεν έχουν ανάγκη να τρώνε και να κοιμούνται όσο εμείς. Εδώ, ο Κυβερνήτης Ashira, Διοικητής των Ενοποιημένων Δυνάμεων του Εξωτερικού Διαστήματος μας εξηγεί τι είναι ανάπαυση γι’αυτούς.

«Ναι, αναπαυόμαστε, για να μη νομίζετε ότι είμαστε «εργασιομανείς»! Έχουμε τη δυνατότητα να παίρνουμε έναν ‘υπνάκο’ σε μια πολύ χαλαρή κατάσταση κυμάτων Θήτα - ή ακόμα και REM ύπνου, αλλά που είναι πολύ, πολύ, πολύ σύντομος. Ο τρόπος αναζωογόνησης μας και χαλάρωσης είναι διαφορετικός από εκείνον των ανθρώπων, έτσι δεν είναι ότι δεν χρειαζόμαστε ξεκούραση - χρειαζόμαστε.

Τότε είναι που λαμβάνουμε τις μεγάλες εμπνεύσεις, τις ιδέες μας. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ένας πολύ βαθύς διαλογισμός είναι η μορφή του ύπνου ή της ανάπαυσής μας. Πολύ συχνά, απλά χαλαρώνοντας και αγναντεύοντας τ’ αστέρια, λαμβάνουμε την ενέργεια που μας είναι απαραίτητη».

«Το ίδιο και με την πείνα», συνεχίζει.
«Όταν αισθανόμαστε εξαντλημένοι με οποιονδήποτε τρόπο - και πάλι απλά θα προσελκύσουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να αναπληρώσουμε τα κενά μας με τον ίδιο τρόπο. Ναι, τρώμε - αλλά είναι ...είναι μια μορφή ψυχαγωγίας! Πρόκειται για μια αίσθηση, μιαν απόλαυση, ο τρόπος με τον οποίο θα κάτσουμε σε ένα γεύμα είναι ο ίδιος με τον οποίο θα πάμε σε μια ταινία».

Δεν τρώνε κρέας.
«Όταν κάποιος είναι στο διαστημόπλοιο επισκέπτης και επιθυμεί να φάει κρέας, αν κάποιος θέλει να έρθει και θέλει μια μπριζόλα, αυτή θα δημιουργηθεί με μοριακό τρόπο. Θα φαίνεται, θα έχει τη γεύση, την αίσθηση του κρέατος, αλλά αυτό δεν θα συνεπάγεται την θανάτωση ενός ζώου».

Δεν αρρωσταίνουν και ο Ashira εξηγεί:
«Αν είμαστε πεσμένοι, αν είμαστε κουρασμένοι, μπορούμε να πάμε στις Αίθουσες Θεραπείας, αλλά αυτές είναι ως επί το πλείστον για αναζωογόνηση και όχι επειδή έχουμε τον ίδιο κατάλογο νόσων ή ασθενειών που έχετε εσείς. 

Εκείνοι που βρίσκονται σε παρατεταμένη εργασία στη Γη, έχουν ανάγκη των, από κρυστάλλους, θεραπευτικών κλινών των Αιθουσών Θεραπείας, επειδή η πυκνότητα της ενέργειας στον πλανήτη σας εξαντλεί τους ανθρώπους – θα το έχετε παρατηρήσει στον εαυτό σας – αυτός είναι ο λόγος που αρρωσταίνετε. Αλλά όλο και περισσότερο οι Αίθουσες Θεραπείας μας χρησιμοποιούνται για τους ανθρώπους.

Αυτή η επίδραση που μας δημιουργεί η Γη, είναι ένα από τα πράγματα που μας έχει φέρει ένα μικρό πλήγμα».

Εν αγνοία μας, εξηγεί ο Ashira, συχνά εργάζονται μαζί μας, έτσι ώστε αυτή η νέα κατάσταση που η Μητέρα αποκαλεί «ανάρρωση», να μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Δεν γερνούν όπως εμείς.
«Το φυσιολογικό προσδόκιμο της ζωής σας, λέει ο SaLuSa, είναι πολύ μικρό σε σύγκριση με Όντα όπως εμείς, που βρίσκονται σε υψηλότερες διαστάσεις.

Δεν έχουμε σώματα που πάσχουν με τον τρόπο που πάσχουν τα δικά σας, καθώς έχουμε σώματα Φωτός που διατηρούν την κατάστασή τους και είμαστε αρκετά ασφαλείς στα πλοία μας από περιοχές του διαστήματος που ενέχουν κινδύνους ακτινοβολίας».

Ζούνε για εκατοντάδες χρόνια στο σώμα τους, που δεν πεθαίνει από γεράματα, όπως τα δικά μας, μας πληροφορεί ο συνάδελφος του SaLuSa, Ag-Αgria.

Μπορούν να το «αντικαταστήσουν» αν το επιθυμήσουν, λέει ο SaLuSa: «Αυτό γίνεται επειδή η ύλη μας δονείται σε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα, και δεν είναι τόσο βαριά όσο η δική σας. Στα επίπεδα ύπαρξής μας οι χαμηλότερες δονήσεις δεν μπορούν να υπάρξουν, οπότε τα σώματά μας δεν υπόκεινται στα προβλήματα που ταλανίζουν τα δικά σας».

Ο Ashira εξηγεί ότι «έρχεται μια στιγμή που αποφασίζουμε, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, ότι επιθυμούμε να έχουμε ένα μεγαλύτερο διάλειμμα ή να επιστήσουμε την προσοχή μας σε κάτι άλλο και όχι απλά στα καθήκοντα επί του πλοίου μας, και αυτό είναι σίγουρα αποδεκτό».

«Τα πολυδιάστατα όντα», λένε οι Αρκτούριοι της Suzanne Lie, «δεν χρειάζεται να γεννιώνται και να πεθαίνουν, όπως κάνετε εσείς στην φυσική πραγματικότητα. Αντ’ αυτού, έχουμε επιλέξει να συμμετέχουμε με μια ορισμένη μορφή σε μια πραγματικότητα μέχρι να νιώσουμε πλήρεις με αυτή την εμπειρία. Στη συνέχεια, απλώς βγαίνουμε από εκείνη την πραγματικότητα στην οποία έχουμε συμμετάσχει». 

Όταν τεκνοποιούν, το κάνουν με τον τρόπο που ο Ashira αποκαλεί «συνένωση».

«Έχουμε τον εξοπλισμό, αλλά για να γίνει πραγματικά η Ιερή Ένωση, χρειάζεται μια συνάντηση Ψυχών, και αυτό είναι που αρχίζετε να βιώνετε στη δική σας εξέλιξη στη Γη. Είναι μια ένωση της καρδιάς, του μυαλού, του σώματος - και της Ψυχής.

Και όταν είστε σε αυτή τη μορφή Ένωσης - όχι μόνο νιώθετε βαθιά χαρά - μπορεί να σας στηρίξει για χιλιάδες χρόνια. Όταν ενώνεστε με τον άλλο κατ’ αυτόν τον τρόπο - και αυτό είναι που κάνουμε - ο δεσμός πολύ σπάνια μπορεί να αποκοπεί».

Η αναπαραγωγή ξεκινά με «μια συζήτηση μεταξύ των Ψυχών, των Δίδυμων Ψυχών, αυτού που μπορείτε να σκεφτείτε ως Ανώτερο Εαυτό σας, των φυσικών σωμάτων σας, καθώς και με την ψυχή του παιδιού που θα γεννηθεί», ο Ashira λέει.

«Γι’αυτό μοιάζει πολύ με μια ομάδα συζήτησης, έτσι ώστε το να φέρουμε στη ζωή μια καινούργια ύπαρξη, είναι συνειδητή δημιουργία. Και με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες εκπλήξεις!

Έτσι, όταν ένα παιδί έχει σχεδιαστεί και τελικά γεννιέται, δεν είναι μόνο μια γιορτή στην εν λόγω οικογένεια, θεωρείται μια ευθύνη και μια χαρά και κάτι που αφορά ολόκληρη την κοινότητα - γιατί φέρνουμε στην ύπαρξη το παιδί για να είναι μέρος όχι μόνο της οικογένειας, αλλά και της συγκεκριμένης κοινότητας.

Και έχει υπάρξει ήδη συμφωνία με το παιδί, με το βρέφος, την εν λόγω ψυχή, πώς επιθυμεί να εκφραστεί, πώς επιθυμεί να υποστηριχθεί, πώς θα υποστηριχθεί, πώς θα πρέπει να διδαχθεί, πώς θα εξερευνήσουν τη ζωή, τι θα είναι περίπου το ταξίδι».





Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου