Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Το μυστικό για να βρείτε το άλλο σας μισό....!!!!!!!

Όλοι μας ψάχνουμε να βρούμε το ιδανικό μας ταίρι αλλά η αλήθεια είναι ότι εσείς είστε το πρόσωπο που αναζητάτε για να βρείτε την ολοκλήρωση. Είστε το πρόσωπο που μπορείτε να βρείτε το πάθος, την αγάπη και την ομορφιά. Είστε το ιδανικό για σας.

Όταν συνειδητοποιήσετε επιτέλους αυτή την αλήθεια θα ευθυγραμμίσετε τον εαυτό σας με την εύρεση της πιο καταπληκτικής σχέσης με ένα άλλο άτομο. Πολλοί από εμάς αναζητούν το ιδανικό ταίρι επειδή αισθανόμαστε ότι κάτι λείπει από τη ζωή μας. Υπάρχει μια τρύπα, μια αίσθηση ανολοκλήρωσης, ένα κενό που πρέπει να καλυφθεί.

Συνήθως μπορούμε να βρούμε ανθρώπους ή πράγματα για να καλύψουμε αυτό το κενό, αλλά η ικανοποίηση είναι μόνο προσωρινή. Τελικά επιστρέφουμε στην αίσθηση ότι κάτι λείπει. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι το εγώ.

Όλοι μας έχουμε δύο εαυτούς: ένα πλήρες και ένα ελλιπή (το εγώ). Ο ατελής εαυτός σας, το εγώ, είναι το κομμάτι του εαυτού σας που αισθάνεται ότι κάτι λείπει. Θα σας λέει, “Αυτό που θέλετε είναι εκεί έξω. Όταν ταυτίζεστε με το εγώ, αυτό το μήνυμα παίζει σιωπηλά στα κεφάλια σας όλη την ώρα. Ακούμε τη φωνή και η έρευνα είναι σε εξέλιξη!

Και ακόμα δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Όχι για πολύ, έτσι κι αλλιώς. Η φύση του εγώ είναι να αισθάνεται ελλιπής, ώστε ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ακούσετε το μήνυμα (η απάντηση είναι εκεί έξω), είστε υποχρεωμένος να αισθάνεστε ελλιπής πάρα πολύ.

Ευτυχώς, υπάρχει μια άλλη δυνατότητα που ταυτίζεται με την ολότητα, την αγάπη, την αφθονία και την ευτυχία. Αυτό είναι από τον πλήρες εαυτό σας και όταν έχετε συνδεθεί με αυτόν, θα νιώσετε αυτές τις ιδιότητες πάρα πολύ.

Ο διαλογισμός η γιόγκα, και οι περίπατοι στη φύση είναι μόνο μερικοί τρόποι που μπορείτε να συνδεθείτε με τον πλήρη εαυτό σας. Θα ξέρετε ότι θα αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας, με μια μεγάλη εκπνοή, ένα “τέλος”.

Το μήνυμα του εγώ εξασθενεί και αισθάνεστε, με κάθε υφή της ύπαρξής σας, ότι έχετε βρει τελικά το ιδανικό ταίρι!

Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Μία από τις πιο όμορφες πτυχές της εξεύρεσης για το ιδανικό ταίρι είναι ότι όταν το κάνετε, γίνεστε έτοιμοι να βρείτε την πιο εκπληκτική σχέση με ένα άλλο άτομο.

Προσελκύοντας ότι είναι στο εσωτερικό μας ο αληθινός μας εαυτός λάμπει! Αυτό μετατοπίζει ολόκληρο το δυναμικό μας στις σχέσεις. Ξαφνικά, πιθανοί σύντροφοι έλκονται πάρα πολύ από αυτό που βγαίνει προς τα έξω!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου