Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ο Πίνακας της Ζωής : Ακολουθήστε το Οραμά σας, Πραγματοποιήστε τα Ονειρά σας, Μέρος 1ο.....!!!!!!!!

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής είναι το ανθρώπινο μυαλό. Φαίνεται ότι, ότι σκεφτόμαστε...γινόμαστε. Με άλλα λόγια, οι ζωές μας είναι πραγματοποιήσεις των σκέψεών μας και συναισθημάτων μας. Αυτή η συμπαντική αρχή είναι γνωστή σαν ο Νόμος της Έλξης. 

Ο νόμος της Έλξης χρησιμοποιείται συνειδητά μέσα από την ιστορία πολλά χρόνια πριν. Στις αρχές του 1900 πολλοί σημαντικοί σκεπτόμενοι άνθρωποι άρχισαν να εξερευνούν και να διαδίδουν την έννοια και επιστήμη της έλξης. Εκείνη την περίοδο ο William Walker Atkinson εξέδωσε ένα βιβλίο με την ονομασία Δόνηση Σκέψης ή ο Νόμος της Έλξης στον κόσμο των Σκέψεων.

Σύμφωνα με την έρευνα και τις ανακαλύψεις του Atkinson "Είσαι ότι σκέφτεσαι, όχι ότι σκέφτεσαι είσαι".
Μέσα από το βιβλίο το Μυστικό (2006) αλλά και την ομώνυμη ταινία ο Νόμος της Έλξης έγινε γνωστός στο πολύ κοινό. Ο οραματισμός χρησιμοποιούταν ήδη από διασημότητες, αστέρες των σπορ και επιφανείς επιχειρηματίες και είναι μία θεμελιώδης αρχή για την εξάσκηση του Νόμου της Έλξης. 

Ο νόμος της έλξης επηρεάζει τον καθένα μας και όταν τον εξασκούμε με προσοχή και φροντίδα, μπορούμε να έλξουμε στην ζωή μας όλα τα όνειρά μας και τις επιθυμίες μας. Όλοι μας είμαστε φτιαγμένοι από ενέργεια. 

Πολύ απλά εάν στείλουμε θετικές σκέψεις και συναισθήματα στο σύμπαν, θα ελκύσουμε την ίδια ενέργεια. Εάν οι σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας είναι αρνητικά το σύμπαν θα απαντήσει με παρόμοια ενέργεια.

Ο πίνακας της ζωής είναι ένα εργαλείο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ενεργοποιήσει και να μεγενθύνει αλλά και να επιταχύνει τον νόμο της έλξης με το να μετατρέψει τις σκέψεις σας σε ένα κολάζ οπτικής ενέργειας που μπορείτε να αναβαθμίζετε και να ανανεώνετε καθημερινά, εβδομαδιαία ή όποτε επιθυμείτε! 

Αυτό το κολάζ (σύνθεση) θα σας υπηρετήσει σαν ο προσωπικός σας ταξιδιωτικός οδηγός. Εάν το εμπιστευτείτε σαν πυξίδα μπορείτε να ταξιδέψετε στον στόχο σας. Ο προορισμός σας μπορεί να είναι ένα φυσικό μέρος. ένα μέρος κατορθώματος ή ένα μέρος ικανοποίησης και ειρήνης. 

Είναι ένα μέρος όπου τα όνειρα σας και οι επιθυμίες σας μπορούν να γίνουν η πραγματικότητά σας. Για να αρχίσετε να δημιουργείτε τον πίνακα της ζωής σας απλά ακολουθήστε τα βήματα. Και θυμηθείτε : Mόνο εσείς μπορείτε να φτιάξετε τον πίνακα της ζωής σας. Όπως το δακτυλικό σας αποτύπωμα είναι μοναδικά δικός σας. Ο πίνακας της ζωής σας αντανακλά τις πιο βαθιές επιθυμίες σας.

Ξεκινήστε με τον βασικό σας πίνακα τώρα :
Προσδιορίστε τους καθημερινούς, εβδομαδιαίους, μηνιαίους στόχους σας και τον σκοπό της ζωής σας. Βάλτε προτεραιότητες στους στόχους σας και στις επιθυμίες σας.

Συγκεντρωθείτε στις πιο βαθιές επιθυμίες σας.
Ξεπεράστε αμφιβολίες και φόβους.
Αλλάξτε την ζωή σας για πάντα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του ΠΙΝΑΚΑ ΖΩΗΣ
Ο πίνακας ζωής είναι μία διαδικασία με μέθοδο κατά την οποία αναπτύσσουμε την αντίληψή μας. Είναι απλό σαν έννοια αλλά πολύ συγκλονιστικό σαν αποτέλεσμα. 

Θα μετατρέψετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας σε ένα μοναδικό ημερολόγιο και μετά θα τα μεταμορφώσετε σε εικόνες που όταν συνδεθούν μαζί στον Πίνακα της Ζωής σας θα δημιουργήσουν μία αποτύπωση θετικής και έντονης ενέργειας των προσδοκιών σας και των ονείρων σας. 

Καθώς παίρνετε εμπνευσμένη δράση προς τα όνειρά σας, ο Νόμος της Έλξης ταιριάξει τις δονήσεις σας και οι εικόνες του Πίνακα της Ζωής σας θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν σε πραγματικότητα.

Συνεχίζεται….. 

Μετάφραση αποσπάσματος από το βιβλίο "O Πίνακας της Ζωής"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου