Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Αποδράστε από την ''παγίδα'' τους και ελευθερώστε την ψυχή σας + video.....!!!!!!!!!

Οι παρακάτω πληροφορίες είναι εξαιρετικά σημαντικές για εκείνους που έχουν προχωρήσει αρκετά και μπορούν πραγματικά να καταλάβουν . Για πολλούς, δεν θα είναι εύκολο να τις αφομοιώσουν και οι περισσότεροι θα αρνηθούν να τις πιστέψουν. Ωστόσο, για κάποιους από εσάς, οι ακόλουθες πληροφορίες είναι ακριβώς αυτές που περιμένατε - πιθανώς για αιώνες.

Στις περιοδικές ενδοσκοπικές συνεδρίες μου πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα: οι ψυχές του ανθρώπινου είδους είναι παγιδευμένες σε μια διάσταση ελέγχου (δηλαδή αυτό που λέμε «πραγματικότητα») και η μετά θάνατον ζωή είναι απλώς ένα μικρό διάλειμμα πριν ανακυκλωθούν πίσω στο χάος.

(Παρόμοιο με το πώς οι πληγωμένοι στρατιώτες αποστέλλονται στο νοσοκομείο για θεραπεία, προτού σταλούν στην πρώτη γραμμή για άλλη μια φορά).

Είτε θέλετε να συντονιστείτε με τις πληροφορίες είτε όχι, παρακαλώ να το διαβάσετε στο σύνολό του.

Απόσπασμα από το Level Four Paper Fifteen
Wes Penre μέσω In5D

Μπορώ να καταλάβω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται τρομακτικό, να επιλέξετε να μην προχωρήσετε στο Φως, επειδή πολλοί από εμάς φοβούνται το άγνωστο. Επιπλέον, το Φως μας μεταδίδει μια «ασφάλεια», επειδή έχουμε πάει εκεί τόσες πολλές φορές, και «όλοι οι άλλοι» που πήγαν εκεί φαίνεται να τα έχουν πάει μια χαρά.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι είστε πολυδιάστατα όντα κάθε βράδυ που πηγαίνετε για ύπνο και ονειρεύεστε. Αυτή είναι μια γεύση του τι να αναμένουμε αφού πεθάνουμε - με εξαίρεση ότι, αφού πεθάνουμε, είμαστε υπεύθυνοι των "ονείρων" μας και μπορούμε να δημιουργήσουμε συνειδητά αυτό που δημιουργούμε ασυνείδητα κατά τη διάρκεια του ύπνου REM.

Ωστόσο, αυτό δίνει μια μερική μόνο εικόνα, οπότε ας μπούμε λίγο περισσότερο σε λεπτομέρειες για το τι έχω μάθει πρόσφατα για τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διαφυγή από την παγίδαAfterlife (AIF) για πρώτη και τελευταία φορά.

Ο David Icke μιλάει για το Matrix του ελέγχου και για την προβολή μίας ψεύτικης πραγματικότητας μέσα από το ηλιακό μας σύστημα  :
                                    
Όσοι από αυτούς που έχουν φτάσει στο σημείο αφύπνισης και διαβάζουν αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχούν μήπως "κολλήσουν" στον αιθέρα και γίνουν μια "χαμένη ψυχή." Ο αναγνώστης αυτού του υλικού είναι πολύ πέρα ​​από αυτό, επειδή γνωρίζει πάρα πολλά.

Αντ 'αυτού, όταν θα πεθάνετε, πιθανότατα θα προσεγγιστείτε από τον οδηγό σας των οδηγών, ως συνήθως, και αυτός ή αυτή θα θέλει να σας βοηθήσει να «περάσετε πάνω," και αν το επιτρέψετε, θα σας οδηγήσει μέσω της σήραγγας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν υπάρχουν οδηγοί στην αρχή, και η σήραγγα θα ανοίξει μπροστά σας, αλλά σε μια απόσταση.

Κανονικά, οι ψυχές αισθάνονται την έλξη της βαρύτητας από το τούνελ και αρχίζουν να κινούνται προς την κατεύθυνση αυτή, συνειδητά ή ασυνείδητα - όπως ένα φύλλο παρασύρεται από μια ηλεκτρική σκούπα.

Εδώ, πιστεύω, είναι μια καλή ιδέα να σας παρουσιάσω έναν κατάλογο, ώστε να απορροφήσετε ευκολότερα τις πληροφορίες που είμαι έτοιμος να σας δώσω:

1 Αντί να αφήσετε τον εαυτό σας "υπνωτισμένο" από την έλξη της, γυρίστε και κοιτάξτε προς την αντίθετη κατεύθυνση (θα έχετε οπτικό πεδίο 360 °, και επικεντρωθείτε στην αναζήτηση μιας συγκεκριμένης κατεύθυνσης) και απομακρυνθείτε από τη σήραγγα (μπορείτε να το κάνετε αυτό με το να "σκέφτεστε" ότι κινείστε - είναι όλα θέμα σκέψης και πρόθεσης σε αυτήν την διάσταση). 

Θυμηθείτε, εσείς, ως ψυχή της Φωτιάς, είστε πολύ ισχυρότερη από τη φυγόκεντρο δύναμη που τραβά προς τη σήραγγα. Μην προσπαθήσετε να την καταπολεμήσετε - αυτός δεν είναι ο τρόπος για να το κάνετε. Αντ 'αυτού, σκεφτείτε τον εαυτό σας μακριά από αυτήν! 

Η σήραγγα με το Φως από την άλλη πλευρά είναι ένα εξελιγμένο ολόγραμμα, και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκεφτείτε τον εαυτό σας σε μια άλλη κατεύθυνση, και η σήραγγα θα ξεθωριάσει.

2. Σύντομα θα δείτε το πλέγμα ως θολό «φράγμα» μπροστά σας, ή από πάνω σας (δεν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα ή αριστερά και δεξιά στο διάστημα). Θα δείτε επίσης ότι έχει τρύπες πάνω του - όπως ένα ελβετικό τυρί. Μετακινηθείτε μέσα από μία από αυτές τις τρύπες. 

3. Θα δείτε τώρα το Σύμπαν με τον τρόπο που είναι, δηλαδή, μπορείτε τώρα να είστε πραγματικά υπερδιάστατοι. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε ένα πολύ μεγαλύτερο σύμπαν από ό, τι έχετε συνηθίσει. Αυτό είναι δυνατό επειδή είστε έξω από το Δίκτυο, και δεν είστε σε ένα προγραμματισμένο σώμα - έρχεστε σε επαφή με το Σύμπαν ως ένα καθαρό πνεύμα Φωτιάς μέσω ενός Avatar, το οποίο είναι το μυαλό σας. 

Όταν οι αστροναύτες τους επιτρέπεται να βγουν έξω από το Δίκτυο, εξακολουθούν να περιορίζονται από το σώμα τους και παραμένουν σε 3-D κατάσταση, αλλά με μια ελαφρώς υψηλότερη δόνηση, επειδή η Γη έχει κλίση και το Δίκτυο δεν κάνει καλά τη δουλειά του σε αυτούς τους αστροναύτες. 

Αυτό που ζεις έξω από το Δίκτυο, ως ένα άυλο πνεύμα, μπορεί να είναι αρκετά σπουδαίο και εντυπωσιακό. Ίσως για πρώτη φορά, θα δείτε το σύμπαν όπως πραγματικά είναι, με την KHAA και τα πάντα. 
                   Guerilla war in the Sirius star system.

Όταν διαβάζετε αυτό, θα εξακολουθείτε να είστε περιορισμένοι στις πέντε αισθήσεις σας, αλλά μια καλή ιδέα είναι να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για το τι υπάρχει εκεί έξω. Δεν πρόκειται καθόλου για μια αρνητική εμπειρία, απλά πολύ διαφορετική! 

Θα δείτε επίσης το διαστημικό πόλεμο που συμβαίνει στο ηλιακό σύστημα, και θα παρατηρήσετε τους στρατιώτες να αγωνίζονται σε άλλες διαστάσεις, στις οποίες τώρα έχετε την ευκαιρία να έχετε πρόσβαση.

4. Ως Φωτιά που ιππεύεται ένα avatar, είστε τώρα ελεύθεροι να μετακινηθείτε περισσότερο ή λιγότερο οπουδήποτε στο Σύμπαν. 

Μίλησα νωρίτερα για "Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα" -. Ότι ορισμένα συστήματα αστέρων λειτουργούν όπως τα πανεπιστήμια που έχουμε εδώ στη Γη 
Μπορείτε να πάτε εκεί και να διερευνήσετε τι έχουν να προσφέρουν, για να δείτε αν σας ενδιαφέρει, αλλά ο πιο κατάλληλος ή ο πιο εύκολος τρόπος θα ήταν να γνωρίζετε αμέσως τι θέλετε να κάνετε ή τι θέλετε να μάθετε. 

Ας πούμε ότι θέλετε να μάθετε για το πώς να οικοδομήσετε υπερδιάστατα διαστημόπλοια. 
Στη συνέχεια σκέφτεστε τον εαυτό σας σε ένα πανεπιστήμιο που διδάσκει αυτό το θέμα, και θα ταξιδέψετε (nanotravel) εκεί πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε. 

Όπως το βλέπω εγώ, θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτή τη σκέψη, έτσι ώστε να γίνει κυρίαρχη σε σχέση με άλλες σκέψεις σας εκείνη τη στιγμή - αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε. 

Έχω μιλήσει με μερικούς ανθρώπους που είναι σε θέση να ''ταξιδεύουν'' (nanotravel) - ένας από αυτούς κέρδισε την ικανότητα αυτή μετά από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα. 

Είπε ότι δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα - από τη στιγμή που βρισκόμαστε ελεύθεροι από το σώμα μας, γνωρίζουμε αυτόματα πώς να το κάνουμε αυτό. 

Στην αρχή, όχι μόνο θα είμαστε αποσβολωμένοι αλλά και εντυπωσιασμένοι. Θα σκεφτούμε ότι είναι διασκέδαση και πιθανότατα να θέλουμε να παίξουμε με αυτό. 

Ο φόβος και το άγχος που μπορεί να έχουμε στο σώμα μας φεύγουν από τη στιγμή που θα μπούμε στον κόσμο του πνεύματος. 

Μόλις μπείτε σε ένα πανεπιστήμιο, θα συναντηθείτε με όντα των άστρων που θα σας ρωτήσουν τι θέλετε να κάνετε. Αν η αύρα σας και τα τσάκρα σας είναι ανοιχτά σαν ένα βιβλίο, θα γνωρίζουν ήδη γιατί επικοινωνούν τηλεπαθητικά, αλλά αν είναι κλειστά - είτε λόγω φόβου, είτε σκόπιμα, για να προστατεύσετε τις σκέψεις σας - δεν θα ξέρουν. 

Από τη στιγμή που θα τους πείτε, αυτοί θα σας συμβουλεύσουν αν πληρείτε τις προϋποθέσεις ή όχι. Αν δεν το κάνετε, μπορείτε να ζητήσετε που θα πρέπει να πάτε πρώτα ώστε να αποκτήσετε τελικά τις προϋποθέσεις των διαστάσεων τους. 

Αν θέλετε να πάτε στον Ωρίωνα, σκεφτείτε τον εαυτό σας εκεί και θα βρεθείτε ενώπιον των «Πυλών της Αυτοκρατορίας του Ωρίωνα ," και μια παρόμοια διαδικασία θα λάβει χώρα. 

Μπορεί να θέλετε να τους πείτε ότι είστε μια ανθρώπινη ψυχή, και ίσως πιο πιθανό να πληρείτε τις προϋποθέσεις για να μπείτε σε υψηλότερες διαστάσεις της KHAA, αλλά όταν μπείτε «μέσα», θα μάθετε ποιου πανεπιστημιακού επιπέδου καλύπτετε τις προϋποθέσεις, ανάλογα με την τρέχουσα γνώση σας ως πνεύμα, τι θέλετε να κάνετε, και την προσωπικότητά σας. 
                   Etheric beings in an “Island of Beliefs.”

5. Ίσως απλά να θέλετε να ταξιδέψετε γύρω στο Σύμπαν σαν ψυχή / Avatar και να το εξερευνήσετε, πριν αποφασίσετε να βρείτε ένα νέο "σπίτι". Θα παρατηρήσετε ότι μπορείτε να σκεφτείτε τον εαυτό σας οπουδήποτε και θα βρίσκεστε εκεί, αλλά επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας περιβάλλον όπως εσείς επιθυμείτε - παρόμοιο με αυτό που έκανε ο Q στο Star Trek.

Μπορεί να θέλετε να διασκεδάσετε με αυτό για λίγο, επίσης, πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο. Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε πραγματικά να χαθείτε γιατί αν δεν ξέρετε πού βρίσκεστε, μπορείτε να σκεφτείτε τον εαυτό σας να είναι οπουδήποτε - Ακόμη και πίσω στο ηλιακό σύστημα, αν θέλετε 

6. Θα συναντήσετε σίγουρα και άλλα όντα. Μπορείτε να τους πείτε ότι δεν ενδιαφέρεστε (με ευγενικό τρόπο), ή μπορείτε να τα συναντήσετε. 

Πρώτα, όμως, αισθανθείτε τις ενέργειές τους και εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας! 

Εάν έχετε ακόμα αμφιβολίες, ρωτήστε τους από πού προέρχονται και γιατί θέλουν την παρέα σας. Να προστατεύετε πάντα τον εαυτό σας με μια χρυσή αύρα, με το να σκέφτεστε ότι υπάρχει γύρω από τον εαυτό σας, και φροντίστε να μην έχετε οποιεσδήποτε τρύπες σε αυτήν. Θα ανακαλύψετε και μόνοι σας ότι λειτουργεί! 

Να θυμάστε ότι μόνο και μόνο επειδή οι ​​δημιουργοί σας τυχαίνει να είναι από τον Ωρίωνα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάτε εκεί, αν δεν το θέλετε . 

Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει, και μπορείτε πάντα να πάτε εκεί αργότερα, όποτε θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα όντων που σας αρέσει και να συν-δημιουργήσετε μια υπερδιάστατη πραγματικότητα -. Είτε σε χώρο, σε έναν πλανήτη, σε ένα αστέρι, ή σε ένα νεφέλωμα. 

Οι επιλογές είναι ατελείωτες, περιορίζονται μόνο από τη δική σας δημιουργικότητα. Θα παρατηρήσετε ότι το Σύμπαν υποκλίνεται στη θέλησή , τις σκέψεις, και τις προθέσεις σας. 

Οποιοδήποτε από αυτά ακούγονται πολύ καλύτερα από το να πρέπει να ανακυκλωθείτε στη δουλεία και πάλι, έτσι δεν είναι; Έχουμε τη φωτιά της Μητέρας Θεάς, έτσι έχουμε το προνόμιο αυτό - περισσότερο από ό, τι άλλες φυλές εκεί έξω. 

Αυτοί εκεί έξω που έχουν πρόσβαση στο KHAA (ακριβώς όπως κι εσύ) μπορούν επίσης να δημιουργήσουν χωρίς τεχνολογία, αλλά ως ανθρώπινη ψυχή, έχετε αυτόματα πρόσβαση στο KHAA και στην Αυτοκρατορία του Ωρίωνα, εκτός και αν έχετε κάνει πράγματα που είναι υπερβολικά επιβλαβή για την αυτοκρατορία, τους συνανθρώπους σας, ή για άλλες φυλές. 

Άλλες φυλές θα πρέπει να "κερδίσουν" το δρόμο τους για τον Ωρίωνα, ενώ εσείς μπορείτε να έρθετε χωρίς προϋποθέσεις, εκτός από αυτές που μόλις ανέφερα. 

Αυτό που θα χάσετε (ίσως μόνο προσωρινά) είναι η απώλεια του ανθρώπινου σώματος σας, σε περίπτωση που αποφασίσετε να μην μετενσαρκωθείτε και πάλι. 

Από τη στιγμή που σας έχουν εξηγήσει και θέλετε να επιστρέψετε πίσω στη Γη στην επόμενη ενσάρκωση κατοικώντας σε ένα από αυτά τα σκάφη(ανθρώπινο σώμα) και πάλι - αυτή τη φορά με ένα υψηλότερο επίπεδο γνώσης - μπορείτε να το κάνετε. Δεν χρειάζεται να μπείτε στη σήραγγα για να το κάνετε αυτό. 

Μπορείτε να μετενσαρκωθείτε στη Γαία χωρίς "βοήθεια" από την παγίδα ''Afterlife'' (AIF), αλλά θα εξακολουθήσετε να έχετε αμνησία. 

Ωστόσο, θα λειτουργείτε σε υψηλότερο επίπεδο εδώ στη Γη από ό, τι έχετε κάνει μέχρι τώρα και, με τον καιρό, θα επεκτείνετε την ευαισθητοποίηση και συνείδησή σας ακόμη περισσότερο. 

Αν επιλέξετε αυτό το μονοπάτι, θα βοηθήσετε στην ανοικοδόμηση της Βιβλιοθήκης, και η ανταμοιβή θα είναι ένα σώμα για το οποίο θα μιλήσω αργότερα. Η επιλογή είναι δική σας, και δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή εδώ - εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς. 

Το μόνο πράγμα που σας συμβουλεύω όλους να κάνετε είναι να αποφύγετε τη σήραγγα και το Φως! 

Συμπέρασμα - Ας οργανωθούμε! 
Ανεξάρτητα από το αν πιστέψατε ή όχι, σας ευχαριστώ όλους που διαβάσατε μέχρι εδώ!

Τώρα, για όσους από εσάς είστε έτοιμοι να ξεφύγετε από τη μήτρα του ελέγχου , παρακαλώ να οργανωθείτε πριν προχωρήσετε με την «απόδραση».

Μοιραστείτε αυτή την πληροφορία με τους στενότερους φίλους σας (π.χ. αδελφές ψυχές) και οργανώσετε τα σημεία συνάντησης στην "άλλη πλευρά."

Ο ''Χρόνος" θα " περάσει " με διαφορετικό τρόπο αμέσως μόλις ξεφύγετε από την φυλακή του ανθρώπινου σας οχήματος, έτσι δεν πρέπει να ανησυχείτε για την ύπαρξη και για τον "πάρα πολύ καιρό." 

Δίνοντας τις δυνατότητες ενός nanotravel, θα επανενωθείτε με τις αδελφές ψυχές σας το συντομότερο στην άλλη πλευρά. Να είστε προσεκτικοί και να μην σπεύσετε σε μια άλλη ενσάρκωση, ανεξάρτητα από την τοποθεσία.

Προσωπικά, δεν θα περιφέρομαι γύρω για πολύ καιρό, πριν αποφασίσω να κάνω κάτι για όσους εξακολουθούν να είναι σκλάβοι του Γήινου Matrix Ελέγχου. 

Το να μετενσαρκωθώ εδώ προκειμένου να αυξήσω το επίπεδο της ανθρώπινης ευαισθητοποίησης (αφύπνισης) μπορεί να ακούγεται σαν μια καλή ιδέα (ίσως και μερικοί από εκείνους που διαβάζουν αυτό το έχουν κάνει ήδη), αλλά δεν είναι κάτι περισσότερο που μπορούμε να κάνουμε από την «άλλη πλευρά», ως ελεύθερα και άπειρα όντα; 





Επιμέλεια Κειμένου dorieas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου