Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Γιορτάζουμε τα ΔΥΟ χρόνια του '' Αγάπη και φως ''.....!!!!!!

Αγαπημένοι μου......σήμερα γιορτάζουμε τα δυο χρόνια του......''Αγάπη και φως''…..το blog που δημιουργήθηκε……..εν μια νυχτί…..με την καθοδήγηση των αγγέλων…….σήμερα έχει γενέθλια…….οι άγγελοι γιορτάζουν μαζί σας……..μεγάλη χαρά για όλους….!!!!!!

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες…….άγγελοι της Γης……όλοι εσείς που στηρίξατε τη σελίδα αυτή…….και την κάνατε δική σας με την αγάπη σας……..και την επισκεψιμότητα σας…..!!!!!!!

Σας είμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ……γιατί όλο αυτό το διάστημα γίναμε μια οικογένεια…..και μοιραστήκαμε…..ότι καλύτερο είχε ο καθένας να δώσει…….!!!!!!!!!

Για μένα είναι μεγάλη τιμή να έχω μια μεγάλη συμπαντική οικογένεια….που με αγαπά και με στηρίζει σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνω καθημερινά….!!!!!!

Νιώθω ότι ο σκοπός μου παίρνει σάρκα και οστά από την δική σας στήριξη ….αγάπη…..και ενθάρυνση…!!!!!!!!

Ο Θεός και οι άγγελοι με υποστηρίζουν στη προσπάθεια μου αυτή και με βοηθούν ώστε να κάνω τις καλύτερες επιλογές άρθρων ……..για να βοηθήσει όλους…..αλλά και τον καθένα σας ξεχωριστά για κάθε πρόβλημα που τον απασχολεί….ώστε να βρει μια λύση…..!!!!!

Εύχομαι τα καλύτερα για όλους σας…….κάθε όνειρο ….επιθυμία και ευχή σας να πραγματοποιηθεί σύντομα……να θυμάστε……..ότι ο Θεός και οι άγγελοι είναι πάντα δίπλα σας και περιμένουν να τους ζητήσετε την βοήθεια τους…..!!!!!!

Όλες οι προσευχές σας εισακούονται….έχετε εμπιστοσύνη στη Θεϊκή συγχρονικότητα……..και τα θαύματα σύντομα θα είναι στην πόρτα σας……!!!!!!!!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας……….από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης……..ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ''ΕΝΑ''………!!!!!!! Νιώστε το αυτό….και θα νιώσετε……την αγάπη του Χριστού…….!!!!!!!!

Μοιράστε αγάπη και χαμόγελα……..κάθε στιγμή της μέρας σας………θα σας γυρίσουν πολλαπλασιασμένα……να είστε σίγουροι……….!!!!!!! 

ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ καθημερινά……..τον ΘΕΟ…….τους ΑΓΓΕΛΟΥΣ….και όλους ΕΣΑΣ……που είστε κομμάτι της ζωής μου…..!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ……..!!!!!!!!!
Αγάπη και φως
Λένα Μπαξέ

2 σχόλια:

  1. Χρονια πολλα Λενακι σευχαριστουμε φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χίλια ευχαριστώ Κατερίνα μου......ο Θεός και οι άγγελοι μαζί σου τώρα και για πάντα......σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.....!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή