Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ενεργειακός Βαμπιρισμός.....!!!!!!!!!

Ένα πάντα επίκαιρο άρθρο εμπνευσμένο από το βιβλίο «Ουράνια Προφητεία».

Όλοι μας έχουμε αντιμετωπίσει ενεργειακές «διαρροές» στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους. Μάλιστα, ορισμένοι από εκείνους τους ανθρώπους κατόρθωσαν να μας χειρίζονται με τέτοιο τρόπο που μας έφταναν σε σημείο να αμφισβητούμε τη δική μας νοητική υγεία. 

Έπρεπε τότε να παρακολουθούμε κάθε στιγμή, γιατί εκείνο το πρόσωπο μπορούσε να μας «πείσει» ότι ο ουρανός ήταν όντως μοβ. Άλλοτε πάλι ένας φίλος ή κάποιος συνάδελφος δεν ένιωθε ευχαριστημένος τις τυχερές στιγμές της ζωής μας. 

Ήταν τότε που ένιωθες να στραγγίζει η ενέργειά σου, η φυσική χαρά σου και η δύναμη για ζωή, από εκείνον που βρισκόταν δίπλα σου. Μπορούσες ακόμα να νιώσεις ότι μεταλλασσόταν το περιβάλλον σου και γέμιζε με αρνητικότητα.

Κύρια αποστολή μας εδώ σε αυτόν τον πλανήτη είναι να αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Να ενώσουμε τα χέρια και τα κεφάλια μας για να οικοδομήσουμε μιαν υψηλότερη δόνηση που θα εκτινάξει μακριά τις ελλείψεις.

Αυτή η αίσθηση της διαρροής ενέργειας προέρχεται από τη γενική προσδοκία που έχουμε από το άλλο άτομο να μοιραστεί μαζί μας ένα συναίσθημα, μια αμοιβαία χαρά. 

Η σημερινή κοινωνική αντίληψη έχει φτιαχτεί από την ιδεολογία που μας βομβαρδίζει ασυνείδητα από τη γέννησή μας, σε καθημερινή βάση, ότι όταν δεν παίρνουμε την συναισθηματική ενέργεια που χρειαζόμαστε μέσα από την συναισθηματική ανταλλαγή με τους άλλους, θα πρέπει να κυριαρχούμε ή να ανταγωνιζόμαστε τους άλλους. Ο ασυνείδητος ανταγωνισμός για την ενέργεια υπάρχει πίσω από όλες τις συγκρούσεις ενεργειακού βαμπιρισμού.

Με το να κυριαρχεί ή να χειρίζεται κάποιος τους άλλους, παίρνει την επιπλέον ενέργεια που νομίζει ότι χρειάζεται. Αυτό τον κάνει να νιώθει καλά, αλλά και τα δύο μέρη ζημιώνονται από τη σύγκρουση. 

Η αλήθεια όμως είναι γραμμένη μέσα μας και λέει ότι δεν έχουμε ανάγκη να ελέγχουμε, να υπερισχύουμε κυριαρχικά ή να χειριζόμαστε κάποιους ή κάποια κατάσταση, διότι κάθε άτομο έχει μια απευθείας γραμμή σύνδεσης με την Πηγή ενέργειας, την πιο πλούσια και ισχυρή Πηγή ενέργειας που υπάρχει.

Ποια είναι τα διάφορα είδη ψυχικών βαμπίρ;
Ο τύπος με την ''εγώ-ο-φτωχός'' νοοτροπία, το Θύμα, που μας κάνει να νιώθουμε ένοχοι και υπεύθυνοι γι’ αυτόν.

Είναι το άτομο που, αν έχετε γρίπη, εκείνο είχε χειρότερη από σας και είναι το άτομο που βρίσκεται συνεχώς μπλεγμένο σε μια κακή συναισθηματική σχέση, οικονομική κατάσταση, και με μια διαφαινόμενη θλίψη. Δεν είναι τυχαίο ότι τα άτομα που δεν έχουν αφυπνιστεί και δεν έχουν συνδεθεί με την Πηγή τους είναι επίσης άρρωστα, χρεοκοπημένα και χωρίς αγάπη. 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο επειδή δεν υπάρχει το τυχαίο. Οι άνθρωποι που βλέπω πιο συχνά, που είναι και οι λιγότερο επιβλαβείς, το κάνουν από μια μη-κακόβουλη και τις περισσότερες φορές ασυνείδητη σκοπιά, αν και κάποιοι από αυτούς επιθυμούν να σας τυλίξουν στα στρώματα μιας τακτικής χειραγώγησης και να σας έχουν έτσι ένα σταθερό θύμα και φιλοξενούμενο. 

Όταν δεν εμφανίζεστε στα γεμάτα οίκτο πάρτυ τους θα έρθουν με πλήρες το οπλοστάσιο των τακτικών ενοχής και θα προσπαθήσουν να σας ρουφήξουν την ενέργεια και την προσοχή. Προσπαθήστε να έχετε πάντα κατά νου ότι αυτή η ‘εγώ-ο-φτωχός’ νοοτροπία τους πηγάζει από το ότι δεν λαμβάνουν αρκετή αγάπη εκ των έσω.

Ο τύπος που ρουφάει ενέργεια δείχνοντας αδιαφορία, ο Απόμακρος.
Είναι το πρόσωπο που έμμεσα, χωρίς να πει τίποτα, σας κάνει να αναρωτιέστε αν αυτό που κάνετε αξίζει καθόλου. Βυθίζεται στην αδιαφορία του για αρκετό καιρό μέχρι να σας επηρεάσει ψυχολογικά και η προσοχή σας να στραφεί προς το μέρος του, αντί προς την αρχική πηγή της χαράς σας. 

Είναι ο τύπος που είναι εντελώς αθόρυβος, αλλά αηδιασμένος από την αύξηση (μισθού) που μόλις πήρατε ή το καταπληκτικό μάθημα που μάθατε στη ζωή και θέλετε να μοιραστείτε. Νιώθετε να υπάρχει επίσης μια αίσθηση μετάγγισης της ενέργειάς σας από ό,τι κάνετε και σας ενδιαφέρει, προς αυτόν, γιατί κύρια τακτική του είναι να σταματάει τη ροή της ενέργειας, ως μηχανισμό ελέγχου.

Ο Ανακριτής στραγγίζει την ενέργεια με την επίκριση και την ανάκριση.
Αυτός ο άνθρωπος έχει συνεχώς και επίμονα την πρόθεση να είναι σωστός με κάθε κόστος. Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να εξουδετερώσει τα όσα λέτε – που είναι σωστά – με μια απλά διαφορετική ή πιο ακριβή διατύπωση. Είναι συνεχώς μέσα στα πόδια σας και προσπαθεί να κάνει ένα φανταστικό (ανύπαρκτο) βήμα μπροστά από σας με το να σας αποκόπτει και να σας αποδεικνύει "λάθος". 

Στόχος του είναι ο έλεγχος και η ενίσχυση του εγώ του, δεδομένου ότι διακατέχεται από ανασφάλεια. Τακτική του είναι να δημιουργήσει έναν νοητικό διαχωρισμό από την συμπαντική αλήθεια σας και να σας κάνει να αμφιβάλετε για την εσωτερική πυξίδα και γνώση σας έτσι ώστε να μπορεί να έχει τον έλεγχο πάνω σας και στην κατάσταση γύρω σας.

Ο Τρομοκράτης εκφοβίζει, κλέβοντας ενέργεια με το φόβο και την απειλή.
Είναι η βαθύτερη και πιο σοφιστικέ έκδοση βαμπίρ. Αυτό το πρόσωπο πρέπει να έρθει αρκετά κοντά σας για να γνωρίσει τους προσωπικούς φόβους σας ώστε να τους χρησιμοποιήσει εναντίον σας. Είναι μια πολύ αρχέγονη τακτική του ερπετοειδούς εγκεφάλου …ότι αν είστε τρομοκρατημένοι, τότε εκείνος θα κρατήσει το τιμόνι των αποφάσεων και της ζωτικής σας ενέργειας. 

Αυτή η τακτική δεν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και συχνά ακολουθείται από ένα σύστημα δωροδοκιών. Για παράδειγμα: Εάν δεν κάνετε αυτό, θα θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλειά σας ή των άλλων. Δεν θα θέλατε κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι; Πολύ κακόβουλο. Πολύ σκόπιμο. Καλά θα κάνετε να φύγετε μακριά του ή να τον αγνοήσετε.

Φυσικά, το επόμενο ερώτημα που τίθεται είναι :
Πώς μπορώ να προστατέψω τον εαυτό μου από τα ενεργειακά βαμπίρ;

Υπάρχουν τρία εύκολα βήματα: 
1. Προσπαθήστε να εξυψώσετε το βαμπίρ σε μια υψηλότερη δόνηση.
Όλα τα πράγματα, είτε προέρχονται από την αγάπη είτε κραυγάζουν για αγάπη. Αν το πρόσωπο που προσπαθεί να ρουφήξει την ενέργειά σας ψάχνει για την αγάπη – που είναι η αίσθηση της δικής του σύνδεσης με την Πηγή, τότε υπενθυμίστε του αυτό. Είτε μέσα από μια πράξη καλοσύνης ή απλά προσφέροντάς του λόγια ενδυνάμωσης για την κατάστασή του. Αυτή η τεχνική λειτουργεί καλύτερα στον τύπο του Θύματος.

2. Αν δείχνει αντίσταση στην υψηλότερη δόνηση, μπορείτε πάντα να προστατεύσετε τον εαυτό σας.
Αν προσπαθήσετε να του προσφέρετε αγάπη και αντιδρά, το επόμενο βήμα είναι να μπείτε σε λειτουργία προστασίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν οραματιζόμενοι την οικοδόμηση ενός τοίχου, ή οπτικοποιώντας μια φούσκα λευκού φωτός γύρω τους που τους περικλείει. Παρόλα ταύτα, αυτά είναι μόνο προσωρινή λύση για την κατάσταση, αν θέλετε να κρατήσετε αυτό το πρόσωπο δίπλα σας. 

Η μόνιμη λύση είναι να αρχίσουμε όλοι μαζί το κτίσιμο της συλλογικής συνειδητότητας. Έχουμε κάνει μια συμφωνία και νιώθουμε καλά να μοιραζόμαστε τις καλές δονήσεις με τους άλλους ανθρώπους και να βοηθάμε στην οδήγηση της ανθρωπότητας προς την Ανάληψη.

Πολλές φορές, όταν ένα ενεργειακό βαμπίρ ξεκινά να ρουφάει την ενέργειά μας, αντί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να δημιουργήσουμε μιαν ανώτερη συχνότητα, γινόμαστε θύματά του δίνοντάς του ανοικτή πρόσβαση. 

Αυτό γίνεται μόνο και μόνο επειδή μειώνουμε τους κραδασμούς μας από την απογοήτευση που νιώθουμε λόγω της δράσης του. Μπορούμε να σταματήσουμε αυτή τη διαδικασία με το να αρνηθούμε να γίνουμε θύμα των προσδοκιών μας και να αναγνωρίσουμε ότι αυτό είναι ανεξάρτητο από την προσωπική μας εμπειρία και εξέλιξη. 

3. Κόψτε τους δεσμούς επικοινωνίας ή απλά αγνοήστε.
Τέλος, και το λέω αυτό γιατί πιστεύω πραγματικά ότι είμαστε εδώ ως καθρέφτες ο ένας για τον άλλο για να βοηθήσουμε στη θεραπεία μας μέσα από το μοίρασμα, αν το άτομο είναι αρκετά αντιδραστικό και συνεχίζει να σας προκαλεί ψυχική και σωματική αναστάτωση έως και άγχος, τότε είναι καιρός να διαχωρίσετε τον εαυτό σας σωματικά ή ψυχικά. 

Ξεκινήστε με επίκεντρο το είδος των σχέσεων που θα θέλατε να περιβάλλουν τον εαυτό σας και χτίστε το περιβάλλον σας με τις συχνότητες που θα θέλατε να δονείστε, αυτό είναι έμμεσα απωθητικό για τα βαμπίρ ενέργειας για δύο λόγους.

Ο ένας είναι ότι το ενεργειακό βαμπίρ χρειάζεται μιαν αντίδραση ή την αρνητική προσοχή σας για να συνεχίσει να είναι βαμπίρ και ο δεύτερος ότι πρέπει να έχετε τη συχνότητα του θύματος για να μπορέσει να σας χειριστεί. 

Έτσι, κατά τη γνώμη μου, είναι ανώφελο να προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας και να συνεργαστείτε με άλλους "εναντίον" εκείνου του ατόμου παίζοντας το παιχνίδι οι «καλοί» εναντίον του «κακού» γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι πολυδιάστατη η κατάσταση. Ο καθένας δεν είναι ούτε καθ’ όλα καλός ούτε καθ’ όλα κακός, είμαστε ακριβώς σε διαφορετικά επίπεδα θεραπείας και αντίληψης.

Αν αρχίσετε να επικεντρώνεστε σε αυτά που θέλετε και λιγότερο σε αυτά που κάνει, θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολα αυτό το άτομο θα εξαφανιστεί. Όταν ακούτε την εσωτερική πυξίδα της καρδιάς σας, τη σύνδεσή σας με την Πηγή, θα εκπλαγείτε από το πόση δύναμη έχετε πάνω του. Δεν υπάρχει έλεγχος, μόνο ενότητα. Απλά συνεχίστε να ακολουθείτε τη χαρά σας.

Για να συνοψίσουμε, η δυναμική προς κάθε βαμπιρική κατάσταση είναι αρκετά απλή. Τα άτομα αρχίζουν να αντλούν ενέργεια από σας, εσείς αρχίζετε να αισθάνεστε το δράμα από τον έλεγχο που σας ασκούν και αυτό σας οδηγεί προσωρινά μακριά από εκείνο το γλυκό σημείο σύνδεσης με την Πηγή. Όσο περισσότερο συμμετέχετε στη χαμηλότερη δόνηση τους, τόσο περισσότερη «εξουσία» τους δίνετε.

Κανείς δεν θέλει να το παραδεχτεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε όλοι γίνει ενεργειακά βαμπίρ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γιατί έχουμε προγραμματιστεί να κερδίζουμε ενέργεια μέσω παιδικών τραυμάτων και κοινωνικού προγραμματισμού από τους άλλους, παρά με το να νιώθουμε ενότητα με το Παν που Υπάρχει. 

Η κλίμακα και η συχνότητα με τις οποίες εκτελούμε ενέργειες βαμπιρισμού είναι μοναδικές για κάθε άτομο, αλλά το πρώτο βήμα για την επούλωση της ανθρωπότητας είναι να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας και στους άλλους ότι όχι μόνο η θεότητα μας αγαπά άνευ όρων, αλλά είμαστε κανάλι της συμπαντικής γνώσης, της πανίσχυρης Πηγής που αλληλοσυνδέει τα πάντα.

Θα πρέπει να βουτήξουμε στα βαθιά και να αποκτήσουμε επίγνωση για τις λεπτοφυείς ενέργειες γύρω μας και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις ψευδείς πεποιθήσεις μέσα στο υποσυνείδητό μας που προκαλούν αυτές τις καταστάσεις, και στη συνέχεια, αφού τις αναγνωρίσουμε να τις αντικαταστήσουμε με την αλήθεια. 

Όταν το κάνουμε αυτό, δεν θα υπάρχει χρόνος ή χώρος για οτιδήποτε άλλο εκτός από την εντρύφηση στις ζεστές,λαχταριστές, χαρούμενες συχνότητες. Και μετά θα ακτινοβολούμε και θα μοιραζόμαστε αυτές τις ταχύτατες συχνότητες με όλους όσους βρίσκονται γύρω μας μέσα στην Αιώνια Στιγμή του Τώρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου