Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Οι Άγγελοι, Ουράνια Πλάσματα....!!!!!!!!

Οι Άγγελοι είναι αγνές ενέργειες, αγνά πλάσματα του ουρανού. Είναι υπαρκτά, αληθινά όντα, που βρίσκονται σε άλλες διαστάσεις πραγματικότητας, άϋλες και υπερβατικές. Δημιουργήθηκαν από την ύψιστη αρχή, πηγή και δύναμη, αυτό που οι άνθρωποι ονομάζουμε « Θεό » ή « Θεϊκό », εκείνη την αρχή, πηγή και δύναμη που δημιούργησε, έκφρασε, εκδήλωσε τα πάντα, το όλο, το παν. 

Οι άνθρωποι ονομάζουν τα ουράνια αυτά πλάσματα « αγγέλους », από το ελληνικό «αγγελιαφόρος», καθώς ένα να από τα καθήκοντά τους είναι η μεταφορά μηνυμάτων από τον ουρανό στη γη και αντίστροφα, από τη γη στον ουρανό. Από το υπερβατικό στοιχείο και το άϋλο πεδίο στον άνθρωπο-και αντίστροφα. 

Οι άγγελοι έχουν εμφανιστεί σε αμέτρητους ανθρώπους, σε όλη την ιστορία. Με αμέτρητες μορφές και αμέτρητους τρόπους. Έχουν εμφανιστεί, για να δηλώσουν πνευματική προστασία και καθοδήγηση, για να βοηθήσουν, να παρηγορήσουν και να θεραπεύσουν. Για να στηρίξουν. Για να αναγγείλουν. Άγγελοι εμφανίζονται στις περισσότερες θρησκείες και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, αλλά και σε όλες τις πνευματικές παραδόσεις. 

Από τα αρχαία χρόνια οι άνθρωποι έβλεπαν, αισθάνονταν ή διαισθάνονταν αόρατες παρουσίες. 

Έγινε σαφές, πως η σύνδεση με τις αγνές και φωτεινές παρουσίες βελτίωνε την ψυχική και πνευματική κατάσταση του ανθρώπου και προωθούσε τη θεραπεία, τη φώτιση, την ολοκλήρωσή του. Το σκοπό του στη γη. Το σκοπό της ψυχής του, το βαθύτερο νόημα και σκοπό. 

Υπάρχουν άπειροι άγγελοι… Δημιουργούν τα σύμπαντα. Είναι οι δυνάμεις της φύσης. Οι νόμοι. Οι ενέργειες και τα στοιχεία. Υπάρχουν άπειροι άγγελοι… Άγγελοι υπεύθυνοι για όλα τα θέματα της ανθρώπινης ζωής και της ανθρώπινης έκφρασης. Άγγελοι προστάτες, καθοδηγητές, θεραπευτές. Άγγελοι της ανάληψης, της κάθαρσης, της μετάβασης. Άγγελοι τη μουσικής, των τεχνών και των επιστημών. 

Άγγελοι των χρωμάτων, των ήχων, των άστρων και των πλανητών. Άγγελοι του ήλιου, της γης, του νερού, τη φωτιάς, του αέρα. Άγγελοι των δέντρων και των ζώων. Άγγελοι της ζωής και του θανάτου. Άγγελοι της αγάπης και του ερώτα. Άγγελοι του ύπνου και άγγελοι του διαλογισμού, άγγελοι της προσευχής και άγγελοι της ευγνωμοσύνης. Άγγελοι της χαράς, της ειρήνης και της γαλήνης. Υπάρχουν άπειροι άγγελοι… 

Οι άγγελοι αποτελούν τις γέφυρες για τον ουρανό. Ακτίνες του Θεού που οδηγούν πίσω, πάνω και πέρα από όλα. Στην υπερβατική πηγή. Στην υπέρτατη αρχή. Την ύψιστη συνειδητότητα και δύναμη. Ακτίνες, γέφυρες στο αιώνιο. Είναι ευτυχία να επικαλείσαι, να συνδέεσαι με τους αγγέλους. Να τους καλείς, να τους αναζητάς, στα μικρά και τα μεγάλα. Να τους ευχαριστείς και να μιλάς μαζί τους, όπως κάνεις με τους φίλους σου και τα αδέλφια σου, διότι πράγματι οι άγγελοι είναι τα ουράνια αδέρφια των ανθρώπων. Η πνευματική μας οικογένεια. Φαίνεται σαν να έχουμε μεταναστεύει στη γη και κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε. Θα επιστρέψουμε στην αληθινή πατρίδα. 

Είναι απόλυτα ασφαλές να επικαλείται ο άνθρωπος τους αγγέλους του ουρανού. Είναι το μέσο για τη σύνδεση με την ψυχή και το πνεύμα του, με το Θεϊκό στοιχείο. Αποτελεί πνευματικό δικαίωμά του, να το κάνει. Και θα πρέπει να το κάνει, χρειάζεται να τους επικαλεστεί και να συνδεθεί μαζί τους, στη μακρά πορεία της εξέλιξής του, θα πρέπει να γνωρίσει την ουράνια οικογένειά του, την αληθινή. Την ψυχική οικογένειά του, την ουσιαστική, την υψηλότερη, την πνευματική. 

Οι άγγελοι, όμως, δεν επιθυμούν να τους λατρεύουμε, καθώς δεν υποκαθιστούν το Θείο. Αποτελούν προεκτάσεις του, εκδηλώσεις του, παιδιά του. Ενέργειες και δυνάμεις του. Όλη η λατρεία, η υπέρτατη αγάπη, αφοσίωση και ευγνωμοσύνη αφορά στο Θεϊκό, που άλλωστε είναι όλα και βρίσκεται μέσα σε όλα. Και τα υπερβαίνει. Άπειρα. 

Ποιος άλλωστε γνώρισε, ποιος είδε το Θεό; Και ποιος μπορεί να μιλήσει με σιγουριά: «Ο Θεός είναι Αγάπη», αυτό δίδαξαν οι μεγάλοι δάσκαλοι, οι άγιοι και οι μύστες και αυτό είναι αρκετό, για να μας κάνει ολοκληρωμένους και πλήρεις, φωτεινούς και φωτισμένους. Ευτυχισμένους, θεραπευμένους σε όλα τα επίπεδα. 

Είθε οι άγγελοι του ουρανού, να βρίσκονται πάντοτε κοντά μας και να μας καθοδηγήσουν, σε αυτήν τη μεγάλη αλήθεια. 





www.UrantiaCenter.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου