Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

To καρμικό σεξ στα 12 ζώδια.....!!!!!!!!!!

Γιατί πολλοί άνθρωποι ελκύονται σεξουαλικά από άτομα με εντελώς διαφορετική προσωπικότητα; Γιατί το σεξ είναι ένα θέμα ταμπού για πολλούς από εμάς; Υπάρχει άραγε καρμικό μάθημα μέσα από τη σεξουαλική πράξη;

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν σε αγωνιώδεις συζητήσεις σχετικά με τον κατάλληλο σύντροφο είναι το «Με ποιο ζώδιο ταιριάζω;». Και πράγματι, κάποιοι οίκοι στον αστρολογικό χάρτη, όπως ο 7ος και ο 5ος, αναφέρονται στις ερωτικές σχέσεις των ζωδίων. 

Υπάρχει όμως και ο 8ος οίκος, ο λεγόμενος οίκος του σεξ, που δηλώνει ποιος τύπος ανθρώπου μας προκαλεί σεξουαλική έλξη, και μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά του δικού μας ζωδίου (π.χ. ο 8ος οίκος του Σκορπιού, που είναι ζώδιο του Νερού και του σταθερού σταυρού είναι οι Δίδυμοι, ζώδιο του Αέρα και του μεταβλητού σταυρού).

Στον 8ο οίκο βρίσκονται στοιχεία της προσωπικότητάς μας που κρύβουμε συνειδητά ή ασυνείδητα και μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια μέσα από τη σεξουαλική πράξη. Ανάλογα λοιπόν με το ζώδιο που βρίσκεται στον 8ο οίκο, μπορεί να ξεκινήσουν σχέσεις με βάση αποκλειστικά την εκπληκτική σεξουαλική χημεία.

Κριός : Η απόλυτη ένωση. Με το ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο ηλιακό οίκο σου, ένα ζώδιο που φημίζεται για τη σεξουαλικότητά του, θα πρέπει να ξέρεις πως το κρεβάτι σου μπορεί να είναι ναρκοπέδιο. Σε έλκουν ή κάνεις σχέσεις με άτομα γεμάτα μυστήριο, που δείχνουν έντονες ηγετικές τάσεις, οι οποίες σου δίνουν έμπνευση ώστε να εμπλουτίζεις τις φαντασιώσεις σου. Άλλωστε αυτές γίνονται αρκετά συχνά πραγματικότητα. Είσαι από τη φύση σας έντονα σεξουαλικά άτομα, σε ιντριγκάρει το ερωτικό παιχνίδι και δεν διστάζεις να εκφραστείς ανοιχτά και απενοχοποιημένα απέναντι στο άτομο που φλερτάρεις. 

Μέσα από το σεξ, τόσο τις επιδόσεις σου όσο και την ανεξάντλητη ενέργειά σου, προσπαθείς να κερδίσεις το θαυμασμό και να αποδείξεις στον εαυτό σου πως μπορείς να κατακτήσεις κάθε στόχο που βάζεις. Αυτό που δεν κατανοείς με τη λογική είναι πως στην ουσία δεν θέλεις να κατακτήσεις απλώς το σώμα του άλλου, αλλά και την ψυχή του, κάτι που σε διδάσκουν πώς να κάνεις άτομα με έντονο το στοιχείο του Σκορπιού στην προσωπικότητά τους. Απενοχοποίησε τις σεξουαλικές σου εμμονές και φοβίες και θα καταλάβεις πως το σεξ μπορεί να γίνει δίοδος σε σχέσεις που σε ολοκληρώνουν.

Ταύρος : Το διαφορετικό που γοητεύει. Με το ζώδιο του Τοξότη στον 8ο ηλιακό οίκο σου, το σεξ με άτομα που θέτουν την προσωπική ελευθερία πάνω από κάθε άλλο στοιχείο μιας ερωτικής σχέσης είναι ικανό να σε διδάξει πολλά. Είστε από τη φύση σας κτητικά άτομα και θεωρείτε πως όταν μοιράζεστε το ίδιο κρεβάτι με κάποιο άτομο, είναι σαν να σας ανήκει. Θα έχεις όμως κατά καιρούς πιάσει τον εαυτό σου να ελκύεσαι από άτομα που δείχνουν πως δεν μπαίνουν σε καλούπια, που έχουν μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από τη δική σου και την οποία επιδεικνύουν θέλοντας να σου αποδείξουν πόσο συντηρητική είσαι σε ιδέες και απόψεις. Θα θυμάσαι μια ερωτική εμπειρία με ένα άτομο που αγάπησες αλλά δεν μπόρεσες ποτέ να εντάξετε στο δικό σου πλαίσιο σκέψης και δράσης. 

Σε κάτι τέτοιου είδους ερωτικές σχέσεις, η ψυχή σου αναζητά καθαρό αέρα, επιζητά την επαφή με ανθρώπους που βλέπουν πέρα από ερωτικές σχέσεις που λειτουργούν σαν ονειροπαγίδες και οδηγούν στη συνήθεια. Αν ο όρος «σεξ» αναφέρεται στο μοίρασμα, τότε δώσε χάδια για να πάρε λόγια που θα σου ανοίξουν παράθυρα σε κόσμους που λειτουργούν τόσο διαφορετικά από εσένα που φοβάσαι ακόμα και να το πιστέψεις.

Δίδυμοι : Σε αναζήτηση της ασφάλειας. Με το ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο ηλιακό οίκο σου, πρέπει να έχουν υπάρξει φορές που νιώσατε δέος που μετατράπηκε σε σεξουαλική έλξη για άτομα με στοιχεία που θα έβρισκε κάποιος σε μια πατρική φιγούρα, σε αφεντικά ή μέντορες. Έχεις μια νεανική εικόνα, συμπεριφέρεσαι συχνά με παιδική αθωότητα, ενώ νιώθεις όμορφα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε άτομα μικρής ηλικίας, άρα και οι ερωτικές σχέσεις σου θα πρέπει να έχουν να κάνουν με αυτά τα άτομα. 

Σίγουρα όμως θα έχεις βρεθεί και σε σχέσεις όπου προσπάθησαν να σε βάλουν σε καλούπια, να θέσουν όρια και κανόνες, που θέλησαν να ανοίξουν τον επαγγελματικό σου δρόμο, και μέσα από αυτή την καθοδήγηση να ένιωσες και έντονη σεξουαλική έλξη. Η αλήθεια είναι πως το σεξ μπορεί να γίνει παρακλάδι της υλικής ασφάλειας που αναζητάς στη ζωή σου, οπότε να έχεις σεξουαλικές σχέσεις με ανθρώπους που κατέχουν ισχυρή επαγγελματική θέση. Για να μείνει όμως μια τέτοια σχέση ζωντανή, φρόντισε να ανοίγεις τα παράθυρα της καρδιάς του συντρόφου σου για να μπαίνει ο αέρας των ιδεών και των σκέψεών σου. Α, και προσπάθησε να κάνεις τη σεξουαλική πράξη μια παράσταση αυστηρά για δύο!

Καρκίνος : Όταν μιλάει το συναίσθημα. Με το ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο ηλιακό οίκο σου, το σεξ είναι και ένας τρόπος να έρθεις κοντά σε άτομα που δείχνουν έντονα αποστασιοποιημένα από τα αισθήματά τους, για να ανακαλύψεις κι εσύ τον τρόπο να καθυποτάξεις την κυκλοθυμία της καρδιάς σου στη δυναμική ενός φωτισμένου μυαλού. Ο συναισθηματικός κόσμος σου είναι πλουσιότατος, αλλά τρομάζεις όταν πρέπει να τον εκθέσεις, γι' αυτό και έχουν υπάρξει φορές που ένιωσες τρομερή έλξη για άτομα που σκέφτονται αλλά δεν νιώθουν. Σε κάτι τέτοιες περιστάσεις πάλεψες να φέρεις στην επιφάνεια τα αισθήματά τους μέσα από το σεξ, με καταστροφικά πολλές φορές αποτελέσματα. 

Από τη μια έκανες το σύντροφό σου να νιώσει πειραματόζωο σε ένα παιχνίδι που σκαρώσες για να ικανοποιήσεις τη φαντασία σου και από την άλλη είδατε τη σκληρή πλευρά των σχέσεων, έχοντας απέναντί σου ένα άτομο για το οποίο το σεξ σημαίνει απλώς σωματική επαφή. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το σεξ μπορεί να λειτουργήσει ως γέφυρα ανάμεσα στη φοβισμένη ψυχή και το αδύναμο μυαλό και να ενώσει δύο πλευρές της προσωπικότητάς σου που πρέπει να καταλάβεις πως δεν ανταγωνίζονται.

Λέων : Μια δυνατή πάλη με το εγώ. Ένα Λιοντάρι δεν θα άντεχε ποτέ να χάσει την αυτοκυριαρχία του, το προνόμιο να ορίζει τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που βρίσκονται στο περιβάλλον του. Εκτός από τις στιγμές που έρχεται σε επαφή με το μυστήριο της ιχθύσιας πλευράς του, την επιθυμία να παραβλέψει τα όριά του και να γίνει ένα με την ανθρωπότητα, με άλλα λόγια όταν το σεξ γίνεται μια εμπειρία πέρα από τις ανθρώπινες διαστάσεις. 

Με το ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο ηλιακό οίκο, ελκύεσαι πολλές φορές από προσωπικότητες που βουλιάζουν στις καταχρήσεις, κινούνται στο κοινωνικό περιθώριο, έχουν εξαρτήσεις και διάγουν μια ζωή χωρίς κανόνες και όρια. Σε τέτοιες περιστάσεις είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις το ρόλο του παιδαγωγού, που θα προσπαθήσει να μιλήσει για το μεγαλείο της καρδιάς και του μυαλού, που ορίζουν τον άνθρωπο ως σημαντική ατομική μονάδα στην κοινωνία. Από την άλλη, μπορεί να συνειδητοποιήσεις το μεγαλείο του σύμπαντος κάτω από την ομπρέλα του οποίου όλοι μας είμαστε στην ουσία ένα πολύ μικρό μέρος ενός τεράστιου συνόλου. Έτσι, το σεξ μπορεί να γίνει το όχημα που θα οδηγήσει δυο καρδιές στην ένωση χωρίς το φόβο της απώλειας της ατομικότητας.

Παρθένος : Εσωτερική απελευθέρωση. Πώς θα σου φαινόταν η εικόνα ενός ατόμου που βγαίνει από το καθημερινό του πρόγραμμα για να ικανοποιήσει τα βαθύτερα ένστικτά του αντί να υπηρετήσει το σκοπό στον οποίο έχει αφιερωθεί; Με το ζώδιο του Κριού στον 8ο ηλιακό οίκο σου, έχουν υπάρξει φορές που έχεις μισήσει και ερωτευτεί ταυτόχρονα άτομα που δεν κολλάνε μπροστά σε ταμπού, σε κοινωνικές νόρμες, σε συμβιβασμούς ανάμεσα στην αχαλίνωτη προσωπικότητα και την κοινωνική κατακραυγή. Το σεξ με τέτοια άτομα γίνεται για σας μια μορφή απελευθέρωσης, αφού καταφέρνεις να φέρεις στην επιφάνεια κομμάτια του χαρακτήρα σου που κρύβεις πίσω από μια σεμνότυφη εικόνα. 

Το σεξ χωρίς ταμπού και κανόνες μπορεί να λειτουργήσει ως διέξοδος απέναντι σε κάθε συμβιβασμό. Το σεξ που καταργεί κάθε υποχρέωση, που σταματά τον ανελέητο ήχο του ρολογιού που έχεις στο μυαλό σου είναι το όχημα για να εκφράσεις τα ενστικτώδη πάθη σου. Το σεξ γίνεται απόλαυση, αποτελεί κατάλυση κάθε σωματικού και εγκεφαλικού ορίου και πρέπει να βιώνεται με όλες τις αισθήσεις. Κι αν ντρέπεσαι, σβήσε το φως ή θεώρησε πως ακολουθείς τα βήματα της σεξουαλικής αποπλάνησης στα βιβλία που έχεις διαβάσει.

Ζυγός : Εκεί που δεν χωράνε κανόνες. Για έναν Ζυγό το σεξ είναι, εκτός των άλλων, μια πράξη που δεν έχει σχέση με την ευγένεια, την υπακοή σε κανόνες. Με το ζώδιο του Ταύρου στον 8ο ηλιακό οίκο σας, το σεξ θα μπορούσε να είναι το συμπληρωματικό στοιχείο του έρωτα που ονειρεύεστε και ταυτόχρονα βιώνετε, αφού τόσο το ζώδιό σας όσο και ο Ταύρος έχουν κυβερνήτη την Αφροδίτη. Μπορεί το σεξ να είναι η πράξη μέσω της οποίας η έννοια της δικαιοσύνης περνάει και στο κρεβάτι. 

Μέσα από αυτό ικανοποιείτε μια σωματική σας ανάγκη, αλλά υπάρχει και ένα ακόμα στοιχείο του οποίου την ύπαρξη μπορεί μεν να αντιλαμβάνεστε, αλλά αρνείστε να παραδεχτείτε : το σεξ δημιουργεί εξάρτηση, συνοδεύεται από την κτητικότητα, ενώ μπορεί να αποτελέσει το όχημα για την έκφραση ενστικτωδών αναγκών που παλεύετε να καταπνίξετε μέσα από την ευχάριστη εικόνα που επιθυμείτε να προβάλλετε στον κόσμο. Το σεξ δεν είναι απλώς αγκαλιά και έρωτας, δεν στηρίζεται μόνο στην αρμονική διαβίωση δύο ανθρώπων, αλλά είναι και η μάχη που θα δώσετε για να επιβάλετε την προσωπική σας θέληση, πόλεμος με λάφυρο ένα συναισθηματικό πλούτο που πιστεύατε ότι υπάρχει μόνο στα παραμύθια.

Σκορπιός : Η μοναδική ενέργεια του μυστηρίου. Έχουν γραφτεί χιλιάδες κείμενα για τη σεξουαλικότητα αυτού του ζωδίου, για την έμφυτη σεξουαλική αύρα ανδρών και γυναικών που ανήκουν στο ζώδιο, για τη σημασία του σεξ στη ζωή των Σκορπιών σε μια ισορροπημένη σχέση και συμβίωση. Έχουν γίνει επίσης πολλές συζητήσεις σχετικά με τις καρμικές σχέσεις Σκορπιών - Διδύμων. Ξεκινούν σαν παιχνίδι, ένα πείραμα, και καταλήγουν στο αδυσώπητο μίσος ή σε ένα γάμο που διαρκεί για πάντα. Με το ζώδιο των Διδύμων στον 8ο οίκο σου, παλεύεις να βάλεις παιδικότητα και φαντασία στη σεξουαλική σου ζωή, προσπαθώντας να μυήσεις στη μυσταγωγία του σεξ άτομα που λειτουργούν εγκεφαλικά, ενώ προσπαθείς να ελαττώσεις το βάρος που ρίχνεις στη σεξουαλική σύνδεση. 

Η απαίτηση να σου ανήκει ο σύντροφός σου γίνεται μάχη, ιδίως αν έχει μεγάλη ανάγκη από προσωπική ελευθερία, είναι περίεργος και θέλει να γνωρίζει διαρκώς νέους κόσμους και άτομα (στοιχεία των Διδύμων). Το σεξ μεταξύ Σκορπιού και Διδύμων είναι ένα case study, αφού μοιάζει με τον υποθαλάσσιο σεισμό σε μια περιοχή που δεν έχει ποτέ της γνωρίσει την ύπαρξη του αέρα, που ανακατεύει, μετακινεί και αποσταθεροποιεί. Μεγάλο το στοίχημα.

Τοξότης : Πόσο κοστίζει η ελευθερία; Ένα από τα κύρια ερωτήματα στη ζωή ενός Τοξότη είναι αν θα μπορέσει κάποια στιγμή να ανακαλύψει το ασφαλές καταφύγιο που αναζητά στην προσωπική του ζωή. Θα λάβει την απάντηση μόνο όταν αντιληφθεί πως το παραπάνω ερώτημα δεν απαντάται μέσα από το μυαλό αλλά μέσα από την καρδιά. Με το ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο ηλιακό τους οίκο, οι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου ζωδίου παλεύουν με τον εσωτερικό τους κόσμο ώστε να συμβιβάσουν την απαίτηση για προσωπική ελευθερία με την ανάγκη για συναισθηματική ένωση με το σύντροφό τους. 

Παλεύουν να ταυτίσουν την ερωτική σχέση που συνεπάγεται την απόλυτη αφοσίωση σε ένα άτομο με τη φωνή στην ψυχή τους που λέει πως όταν μοιραστούν τον εσωτερικό κόσμο τους με τον/την κατάλληλο/-η, δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται τη συνήθεια, την πλήξη, τον εγκλεισμό σε μια ρουτινιάρικη προσωπική ζωή. Το σεξ, για να μπορέσει να στηρίξει μια σχέση, θα πρέπει να φτάσει στο σημείο να ξορκίσει πιθανές φοβίες και ανασφάλειες και να τις μετατρέψει σε συναισθηματικό πλούτο, ο οποίος στη συνέχεια θα μεταμορφώσει την ερωτική επαφή σε σύνδεση ζωής και πράξη δημιουργίας οικογένειας.

Αιγόκερως : Η καρδιά θα σου δείξει το δρόμο. Γιατί να αισθάνεσαι πως πρέπει να υποτάξεις κάθε άτομο στο περιβάλλον σου και να υπερκαλύψεις κάθε διαφορετική προσέγγιση σε θέματα που θεωρείς πως πρέπει να έχουν μόνο μία όψη; Ως άτομα με ισχυρή αυτοκυριαρχία και ηγετική διάθεση απέναντι στη διαφορετικότητα, αλλά και έχοντας στον 8ο ηλιακό οίκο σου το ζώδιο του Λέοντα, θέλεις να μάθεις να είσαι αυτόφωτος, αλλά και να λάμπεις από την καρδιά και όχι μέσα από τα πρακτικά επιτεύγματα μιας ζωής γεμάτης μόχθο και θυσίες, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το ζώδιό σου. Έτσι, θα έχεις έρθει σε εσωτερική σύγκρουση κάποια στιγμή στη ζωή σου. 

Παρομοίως, θα βρέθηκε στο δρόμο σου ένα άτομο με έντονη προσωπικότητα, που στην αρχή ζήλεψες, στη συνέχεια θέλησες να μιμηθείς ή να υποτάξεις και τελικά ζήλεψες έντονα. Το σεξ με ένα τέτοιο άτομο μπορεί να γίνει μια διδακτική εμπειρία για εσένα, να σε μάθει πως ο άνθρωπος λάμπει όταν καταφέρνει να ακολουθήσει τη φωνή της ψυχής του. Μην παλεύεις να βάλεις όρια στην εσωτερική λάμψη όσων ζουν με την καρδιά τους και δεν προσπαθούν να κατασιγάσουν τη φωνή της εξαιτίας των συνθηκών. Το σεξ μαζί τους είναι πηγή νεότητας για εσένα.

Υδροχόος : Η αγάπη και το μίσος πάνε μαζί. Τι κοινό μπορεί να έχει το ελεύθερο και αδούλωτο πνεύμα του Υδροχόου με την αφοσιωμένη και αυστηρά χαρτογραφημένη φύση της Παρθένου, του ζωδίου δηλαδή που συναντάμε στον 8ο ηλιακό οίκο των Υδροχόων; Εκτός από το γεγονός ότι τέτοια άτομα, με διάθεση να υπηρετήσουν, να ακολουθήσουν κοινωνικές νόρμες, να συμβιβαστούν με όσα έχουν και όχι όσα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν προκαλούν το ενδιαφέρον των Υδροχόων ως αρνητικά παραδείγματα, θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα πειραματόζωα (με την καλή έννοια) στη ζωή τους. 

Προσπαθώντας να εισβάλουν στο μυαλό τους, οι Υδροχόοι ξεκινούν από το σεξ, που μπορεί να τους φέρει πιο κοντά, και ξαφνικά αντιλαμβάνονται πως η σωματική επαφή αποκτά άλλη διάσταση. Η μαεστρία των Παρθένων ή ατόμων με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου να δημιουργούν εξάρτηση μέσα από το σεξ, ικανοποιώντας το σύντροφό τους, αιχμαλωτίζει τους Υδροχόους. Τελικά, η εικόνα σε σχέση με ότι κρύβεται πίσω από αυτή μπορεί να συμβαδίζει ελάχιστα, κάτι που αποτελεί καρμικό μάθημα για τους Υδροχόους, που λειτουργούν συχνά καταπιεστικά στη διαφορετικότητα των ανθρώπων γύρω τους.

Ιχθύες : Είμαι εγώ επειδή είμαι κι εσύ. Στη δική σου περίπτωση, το σεξ ως μέσο διάλυσης του εγώ μέσα σε ένα εμείς χωρίς όρια πρέπει να συμβιβαστεί με το σεξ που σέβεται την προσωπικότητα του ατόμου σε μια σχέση που διέπεται από κανόνες (Ζυγός). Η έντονη ενστικτώδης φύση των Ιχθύων, η ανάγκη να χάσουν τον εαυτό τους, που τους ταλαιπωρεί, βουτώντας μέσα στη ζωή του συντρόφου τους για να λυτρωθούν από τις προσωπικές εμμονές και τις ανοιχτές πληγές τους, έρχεται σε επαφή με το καθορισμένο πρόγραμμα που πρέπει να έχει μια συντροφική ζωή, ακόμα κι αν αυτό αφορά το σεξ. 

Η «καθαρότητα» του σεξ του Ζυγού κοντράρεται με την κάθαρση που προσφέρει το σεξ στους Ιχθύς, και τελικά αυτό που πρέπει να βγει ως πόρισμα είναι πως το σεξ για σας είναι μια πράξη που βοηθά να ανακαλύψετε πατήματα προκειμένου να μη χάσετε την ισορροπία σας, γέρνοντας αυστηρά προς τη μια πλευρά. Παράλληλα, ωστόσο, το σεξ είναι και μια πράξη που επιτρέπει να χαθεί η ισορροπία, που φανερώνει ότι δεν είναι κακό να βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά σου, αφού μέσα από την ώσμωση με το άτομο που έχεις απέναντί σου μπορεί να θα αναδυθεί μια νέα, πιο ολοκληρωμένη ανθρώπινη φύση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου