Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Το Μονοπάτι της Ζωής ....!!!!!!!!

Ποιες δυνάμεις καθορίζουν την πορεία της ύπαρξης μας; Ο καθένας θα πρέπει να περάσει από αυτό που είναι το πεπρωμένο του, αλλά μπορεί και να ελαφρύνει τη μοίρα του. Υπάρχουν πολλές ιστορίες αγίων που δημιούργησαν καλό κάρμα, αλλά τελικά μαρτύρησαν, όπως γνωρίζουμε και πολλές ιστορίες για κακούς ανθρώπους που είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι μόνο κακό κάρμα, αλλά ζούσαν ευτυχισμένοι και στην πολυτέλεια.

Αυτές οι ιστορίες υπογραμμίζουν την σειρά της μοίρας αυτών των ανθρώπων. Αυτοί που δημιούργησαν για τον εαυτό τους ένα καλό ή κακή κάρμα το είχαν από προηγούμενες ζωές και το καλό ή κακό κάρμα αυτής της ζωής δεν επενεργεί τώρα, σ’ αυτήν την ζωή . Ως εκ τούτου, αυτοί οι άνθρωποι μπορεί ή να ζήσουν ευτυχισμένοι, ή να υποφέρουν.

Η Αριθμολογική ανάλυση των ανθρώπων με μονό αριθμό πεπρωμένου, δείχνει έναν επαναστατικό τύπο ανθρώπου, η ένα άτομο που έχει πρόθεση να αλλάξει σε κάθε τομέα, πολιτικό, θρησκευτικό, αισθητικό ακόμη και στις προσωπικές σχέσεις. 

Θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ηγέτης των ανθρώπων που είναι σε υποδεέστερη θέση ή στο περιθώριο. Σε μια προσπάθεια να αλλάξει αυτούς τους ανθρώπους συχνά παραβλέπει το γεγονός, πως δεν γίνεται από όλα τα προβλήματα να βγούμε αλώβητοι. Είναι πείσμωνες, έχοντας μια μονόπλευρη προσέγγιση της ζωής τα άτομα αυτά και είναι συνήθως οι μάγοι και οι κυνηγοί μαγισσών, φανατικοί θρησκευόμενοι ή άθεοι. 

Όταν τα σχέδιά τους συμπίπτουν με τους γενικούς στόχους, γίνονται φωτεινοί ηγέτες, ενεργώντας με όλες τις εγγενείς τους δυνάμεις, χωρίς την απόσπαση της προσοχής τους. Αυτό είναι το είδος των ανθρώπων, που από τη φύση διαθέτουν το ταλέντο και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητές τους. 

Η ανθρώπινη ψυχή τους είναι ένα ανοιχτό βιβλίο, συλλογιούνται και έχουν ηρεμία σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτοί οι άνθρωποι έλκονται από ό, τι νέο, και διαφορετικό. Είναι δραστήριοι, ενεργητικοί, φιλόδοξοι, επιρρεπείς στην αντιπαλότητα και τον ανταγωνισμό, επιδιώκουν να χαράξουν μια νέα πορεία παντού, από την κουζίνα έως την τέχνη . Διακρίνονται από ρεαλισμό και την ανεξαρτησία από τις απόψεις των άλλων.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ατόμων με ζυγό αριθμό πεπρωμένου δείχνουν καλλιτεχνικές φύσεις που μετατρέπουν το άσχημο σε όμορφο, το γκρι σε φωτεινό. Αυτοί οι άνθρωποι βρίσκουν την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά σε οποιαδήποτε κατάσταση. Η συμπεριφορά τους μπορεί να μοιάζει παιδική, αλλά όταν απαιτείται είναι σε θέση να δείξουν θάρρος. Ψάχνουν για την αλήθεια και τη σοφία και είναι αρκετά ικανοί να προβλέπουν μελλοντικά γεγονότα. 

Οι άνθρωποι αυτοί τείνουν στον ιδεαλισμό και σε απρόβλεπτες καταστάσεις, που οι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν τη φαντασία και την επινοητικότητα, αυτοί έχουν την δυνατότητα να εστιάζουν στα προβλήματα και να δίνουν λύσεις χωρίς προσωπικό συμφέρον.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου