Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Προσελκύοντας Χρήματα και Υλοποιώντας Αφθονία.....!!!!!!!!!

Δεν υπάρχει κατάσταση από την οποία να μην μπορείτε να ξεφύγετε..!! Στην πραγματικότητα, έχουμε αμέτρητες επιλογές – αλλά, από συνήθεια, οι περισσότεροι επιλέγουμε την προοπτική της «έλλειψης», μέχρι που τελικώς βρισκόμαστε σε μια ανεπιθύμητη θέση όπου δεν φαίνεται να έχουμε καμιά άλλη επιλογή.

Αν εμμείνετε στη πρόθεση σας, να αναζητήσετε στοιχεία Ευημερίας, ακμής, επιτυχίας και ευτυχίας, θα εναρμονιστείτε με τις δονήσεις αυτών των στοιχείων – κι έτσι θα κυριαρχήσουν στη ζωή σας τέτοιου είδους εμπειρίες.

«Σήμερα, ανεξαρτήτως του που πάω και τι θα κάνω, κύρια πρόθεση μου είναι να αναζητήσω αυτό που θέλω να δω»…

Είτε δουλεύετε πολλά χρόνια για να πετύχετε την οικονομική αφθονία, είτε ξεκινήσατε μόλις τώρα να εργάζεστε, το ταξίδι σας προς την οικονομική Ευημερία δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο. Και δεν απαιτεί πολύ χρόνο ή σωματική προσπάθεια, επειδή πρόκειται να σας εξηγήσουμε, με απλούς και ευκολονόητους όρους, πώς να αξιοποιήσετε την επιρροή της Ενέργειας που διαθέτετε.

Θέλουμε να σας δείξουμε τον απόλυτο συσχετισμό ανάμεσα στις σκέψεις που κάνετε για τα χρήματα, στον τρόπο που αισθάνεστε όταν κάνετε αυτές τις σκέψεις – και στα χρήματα που ρέουν στην εμπειρία σας.

Όταν μπορείτε να κάνετε συνειδητά αυτό το συσχετισμό και αποφασίσετε να κατευθύνετε σκοπίμως τις σκέψεις σας αναλόγως, θα αποκτήσετε πρόσβαση στη δύναμη του Σύμπαντος και τότε θα καταλάβετε πως ο χρόνος και η σωματική προσπάθεια δεν έχουν σχέση με την οικονομική σας επιτυχία.

Επομένως ας ξεκινήσουμε με την απλή αρχή του Σύμπαντος και του κόσμου σας: «Αυτό που παίρνετε είναι αυτό που σκέφτεστε!» 

Συχνά μας λένε : «Αυτό δεν είναι αλήθεια, γιατί εδώ και πολύ καιρό σκέφτομαι και επιθυμώ περισσότερα χρήματα, αλλά εξακολουθώ να μην έχω αρκετά». Και αυτό που τους απαντάμε είναι το σημαντικότερο που πρέπει να κατανοήσετε αν θέλετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση : 

Το θέμα των χρημάτων είναι στην πραγματικότητα δυο θέματα : 
1) λεφτά, πολλά λεφτά, η αίσθηση της ελευθερίας και της άνεσης που δίνουν τα πολλά λεφτά...

2) η απουσία των χρημάτων, λίγα χρήματα, η αίσθηση του φόβου και της απογοήτευσης που δίνει η απουσία των χρημάτων.

Πολλές φορές οι άνθρωποι υποθέτουν πως επειδή λένε : «Θέλω περισσότερα χρήματα», μιλάνε θετικά για το θέμα των χρημάτων. Όταν όμως μιλάτε για χρήματα (ή για οτιδήποτε άλλο) νιώθοντας φόβο ή ανησυχία, δεν εστιάζεστε στο θέμα των χρημάτων, αλλά στο θέμα της έλλειψης τους. 
Και η διαφορά είναι πολύ σημαντική επειδή η πρώτη δήλωση προσελκύει τα χρήματα, ενώ η δεύτερη τα απομακρύνει!

Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβετε πώς πραγματικά σκέφτεστε, και ακόμη μεγαλύτερη, πώς νιώθετε για τα χρήματα. Αν σκέφτεστε ή λέτε πράγματα όπως, «Ω, αυτό είναι πολύ όμορφο- αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσω», δεν είστε σε δονητική θέση να επιτρέψετε την αφθονία που επιθυμείτε!

Αν θέλετε να αλλάξετε ουσιαστικά την εμπειρία της ζωής σας, πρέπει να εκπέμπετε και διαφορετικές δονήσεις, που σημαίνει ότι χρειάζεστε σκέψεις που σας κάνουν να νιώθετε διαφορετικά όταν τις σκέφτεστε!

Όταν αισθάνεστε φτωχοί – μόνο πράγματα που συνδέονται με τη φτώχεια μπορούν να έρθουν σε σας. Όταν νιώθετε πλούσιοι – μόνο πράγματα που συνδέονται με την ευημερία μπορούν να σας βρουν. 

Ο Νόμος αυτός είναι συνεπής, και αν δώσετε προσοχή, θα σας διδάξει, μέσα από τις εμπειρίες της ζωής, πώς λειτουργεί.

Αν θυμάστε ότι λαμβάνετε την ουσία όσων σκέφτεστε – και στη συνέχεια παρατηρήσετε τι λαμβάνετε – έχετε το κλειδί για τη Σκόπιμη Δημιουργία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου