Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ζητήστε και θα σας δοθεί.....!!!!!!!


Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείτε να γίνετε,να κάνετε ή να αποκτήσετε! Εσείς δημιουργείτε την πραγματικότητά σας. Κανένας άλλος δεν μπορεί να δημιουργήσει την 
εμπειρία σας.
Αβραάμ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ
ΚΤΥΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ
Ματθαίος

Ζούμε σε ένα Σύμπαν δονήσεων. Προέρχεστε από μία Πηγή Αγάπης και ευημερίας.
Όταν συνδεθείτε ξανά με αυτή την ενέργεια ειρήνης και Αγάπης, θα ανακτήσετε την δύναμη της Πηγής σας. Δηλαδή την δύναμη να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να αποκτήσετε ευημερία, να προσελκύσετε αφθονία αντικαθιστώντας τις ελλείψεις και να αποκτήσετε πρόσβαση στη Θεία καθοδήγηση με την μορφή κατάλληλων ανθρώπων και απολύτως σωστών καταστάσεων.

Όταν αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα , τα πράγματα που βλέπετε θα αλλάξουν.Όλοι προερχόμαστε απ’ τη μη υλική διάσταση. Ο υλικός κόσμος δημιουργήθηκε απ’ τη προβολή του μη υλικού. Για την ακρίβεια ο υλικός κόσμος αποτελεί προέκταση της μη υλικής Πηγής ενέργειας.
Σε αυτό το μη υλικό Βασίλειο δεν χρησιμοποιούμε λέξεις επειδή δεν χρειάζεται διάλεκτος επικοινωνίας.

Επίσης δεν έχουμε γλώσσα για να μιλήσουμε η αυτιά για να ακούσουμε, μολονότι επικοινωνούμε τέλεια μεταξύ μας. Η μη υλική γλώσσα μας είναι η γλώσσα των δονήσεων και η μη υλικές κοινότητες μας, οι οικογένειες μας έχουν δημιουργηθεί από πρόθεση. 

Με άλλα λόγια εκπέμπουμε ποιοι είμαστε δονητικά και οι άλλοι που είναι σαν και εμάς συγκεντρώνονται. 
Αυτό ισχύει και στον υλικό κόσμο σας μολονότι οι περισσότεροι από σας έχετε ξεχάσει ότι συμβαίνει.
Αποτελούμε προεκτάσεις της Πηγής ενέργειας, είμαστε ευλογημένα αγαπημένα πλάσματα και υπάρχουμε σ’ αυτή την υλική χωροχρονική πραγματικότητα για να δημιουργήσουμε με χαρά..

Όλοι όσοι είναι υλικά εστιασμένοι έχουν χωρίς την παραμικρή εξαίρεση αντίστοιχες οντότητες στον μη υλικό κόσμο και πρόσβαση στην ευρύτερη προοπτική του μη υλικού κόσμου.

Αλλά η προσοχή των περισσότερων υλικών πλασμάτων έχει αποσπαστεί τόσο πολύ απ’ την υλική φύση του Πλανήτη σας, ώστε έχετε αναπτύξει ισχυρές δομές αντίστασης που αποτρέπουν τη σαφή σύνδεση με την ίδια την Πηγή σας.

Όλα τα ανθρώπινα πλάσματα έχουν πρόσβαση στη σαφή επικοινωνία με το μη υλικό, τα περισσότερα δεν το γνωρίζουν συνειδητά και συχνά ακόμα και όταν γνωρίζετε πως είναι δυνατόν διατηρείτε τρόπους σκέψεις που λειτουργούν ως ανασταλτικοί παράγοντες στην ικανότητα συνειδητής αλληλεπίδρασης.

Ωστόσο που και που ανοίγει ένας σαφής δίαυλος επικοινωνίας και μπορούμε να εκπέμψουμε την κατανόησή μας την δονητικότητα μας σε κάποιον που μπορεί να τη συλλάβει με ευκρίνεια και να την μεταφράσει. Προσφέρουμε την γνώση μας την δονητικότητα μας με ένα τρόπο παρόμοιο που ξέρετε ως ραδιοκύματα. 

Κάποιος λαμβάνει αυτές τις δονήσεις και τις μεταφράζει στις αντίστοιχες υλικές λέξεις. Δεν υπάρχει τίποτα που να μη μπορείτε να γίνετε, να κάνετε η να αποκτήσετε. Εσείς δημιουργείτε την πραγματικότητά σας.

Έχουμε στα αλήθεια το δικαίωμα να επιλέξουμε την πραγματικότητα που θα δημιουργήσουμε;
Και αν το έχουμε πως θα το κάνουμε; Η βάση της ζωή σας είναι η απόλυτη ελευθερία.

Γεννηθήκατε με την έμφυτη γνώση ότι εσείς δημιουργείτε την πραγματικότητά σας, για την ακρίβεια αυτή η γνώση είναι τόσο βασική μέσα σας ώστε αν κάποιος προσπαθήσει να αποτρέψει την δημιουργία της πραγματικότητά σας αισθάνεστε άμεση δυσφορία.

Η δημιουργία των βιωμάτων της ζωής σας εξαρτάτε αποκλειστικά και μόνο απ’ σας. Με το πέρασμα του χρόνου και με αρκετή πίεση ανθρώπων που σας περιέβαλαν και πίστευαν ότι ο δικός τους στόχος ήταν πιο σωστός από τον δικό σας, αρχίσατε να απομακρύνεστε σταδιακά από την αποφασιστικότητά σας να καθοδηγήσετε την ζωή σας.

Στην προσπάθεια να τα πάτε καλά με τους άλλους η επειδή πιστεύατε δεν είχατε άλλη επιλογή σταθήκατε ενάντια στο φυσικό ρεύμα του εαυτού σας και πήγατε αντίθετα με την ίδια την ψυχή σας.

Κανένας άλλος δεν μπορεί να δημιουργήσει την εμπειρία σας.
Μόλις ευθυγραμμιστείτε ξανά με τις αιώνιες δυνάμεις, με του νόμους του σύμπαντος και με την πραγματική Πηγή που αποτελεί μέρος σας, τότε θα σας περιμένει η απολαυστική δημιουργία πέρα από κάθε περιγραφή , επειδή εσείς είστε οι δημιουργεί της εμπειρία σας και η ικανοποίηση της σκόπιμης καθοδήγησης της ίδιας της ζωής σας είναι απαράμιλλη. 

Είστε αιώνια πλάσματα με υλική μορφή που επέλεξαν να συμμετέχουν σε τούτη την συγκεκριμένη εμπειρία της υλικής ζωής για πολλούς θαυμαστούς λόγους.

Επιλέγοντας συνειδητά την κατεύθυνση των σκέψεων σας μπορείτε να βρίσκεστε σε διαρκή σύνδεση με την Πηγή ενέργειας , με τον Θεό, με τη χαρά και με όλα όσα θεωρείτε καλά. 

Η κίνηση σας προς τα εμπρός είναι αναπόφευκτη , δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο παρά να κινηθείτε προς τα εμπρός. Αλλά δεν βρίσκεστε εδώ με μοναδικό σκοπό να κινείστε προς τα εμπρός.

Βρίσκεστε εδώ για να βιώσετε απέραντη χαρά. Ο λόγος που δεν έχετε αποκτήσει αυτό που θέλετε είναι επειδή διατηρείτε τον εαυτό σας σε δονητικό μοτίβο συγκράτησης που δεν ταιριάζει με την δόνηση της επιθυμίας σας. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος και δεν υπάρχει κανένας άλλος. 

Η ευημερία περιμένει έξω από την πόρτα σας, ο εαυτός σας έχει μεταδώσει δονητικά όλα όσα επιθυμήσατε ποτέ, ειπωμένα και ανείπωτα . Η Πηγή τα έχει ακούσει τα έχει καταλάβει και έχει απαντήσει και τώρα θα αισθανθείτε τον τρόπο για να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ακούσει την απάντηση προχωρώντας σταδιακά με ένα συναίσθημα κάθε φορά..

Είστε μια υλική προέκταση Πηγής ενέργειας. Η χωροχρονική πραγματικότητά σας ενεργοποιήθηκε μέσω της δύναμης της σκέψης πολύ πριν σχηματιστεί με την υλική μορφή που την αντικρίζετε τώρα..

Εσείς και αυτό που αποκαλείτε Πηγή είστε το ίδιο. Δεν μπορείτε να αποσπαστείτε από την Πηγή. 
Η Πηγή δεν αποσπάτε ποτέ από σας. Όταν σκεφτόμαστε εσάς σκεφτόμαστε την Πηγή. Όταν σκεφτόμαστε την Πηγή σκεφτόμαστε εσάς. Η Πηγή δεν γεννά ποτέ μία σκέψη που προκαλεί απόσπαση από εσάς. Η Πηγή είναι πάντα πλήρως διαθέσιμη για σας και η ευημερία σας προσφέρετε διαρκώς και συχνά βρίσκεστε σε κατάσταση που επιτρέπει τούτη την ευημερία , αλλά μερικές φορές δεν βρίσκεστε.

Μόλις ευθυγραμμιστείτε με την επιθυμία σας η μη υλική ενέργεια που δημιουργεί κόσμους θα απλωθεί μέσα σας κάτι που σημαίνει ενθουσιασμό, πάθος και θρίαμβο, αυτό είναι το πεπρωμένο σας . 

Από το μη υλικό δημιουργήσατε εσάς και τώρα από το υλικό, συνεχίζετε να δημιουργείτε.
Μην υποτιμάτε την αξία των προτιμήσεων σας επειδή η εξέλιξη του πλανήτη σας εξαρτάτε από όσους ανάμεσα σας, στην ηγετική αιχμή της σκέψης εξακολουθούν να συντονίζουν τις επιθυμίες τους.

Εκπέμπετε διαρκώς νέες επιθυμίες με την μορφή δονητικών σημάτων που η Πηγή λαμβάνει και απαντά και εκείνη την στιγμή το σύμπαν διαστέλλεται. Αυτές οι πληροφορίες αφορούν εσάς και την μεταφορά σας σε ένα δονητικό σημείο όπου θα αποκτάτε όλα όσα ζητάτε . Εσείς δημιουργείτε την πραγματικότητά σας και κανένας άλλος. Δημιουργείτε την πραγματικότητά σας ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνετε.

Όταν αντιλήφθητε συνειδητά την σκέψη σας και τις προσφέρετε συνειδητά, τότε θα είστε οι συνειδητή δημιουργοί της πραγματικότητά σας. Αυτό ακριβώς σκοπεύατε να κάνετε όταν πήρατε την απόφαση να εμφανιστείτε με αυτό το σώμα.

Ζητάτε μέσω της επιθυμίας σας, μέσω της λαχτάρας σας, είτε ζητάτε να συμβεί είτε ζητάτε να μη συμβεί, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε λέξεις , απλώς πρέπει να το νιώσετε στο είναι σας. 

Λαχταρώ αυτό, λατρεύω εκείνο, εκτιμώ αυτό κ.τ.λ.. Αυτή η επιθυμία είναι η αρχή κάθε έλξης. Μόλις αποδεχτείτε την ιδέα , ότι δεν θα πάψετε ποτέ να υπάρχετε, ότι νέες επιθυμίες θα γεννιούνται διαρκώς μέσα σας, ότι η Πηγή δεν θα σταματήσει ποτέ να εισακούει τις επιθυμίες σας και ότι επομένως η διαστολή σας θα είναι αιώνια , τότε μπορείτε να αρχίσετε να χαλαρώνετε. Θα καταλάβετε πως ακόμα και αν κάτι που θέλετε δεν έχει πραγματοποιηθεί , η υλοποίησή του είναι θέμα χρόνου.

Τα τρία στάδια για να Γίνετε, Κάνετε η Αποκτήσετε ότι θέλετε :
Η Δημιουργική Διαδικασία είναι, βασικά, μια απλή διαδικασία. Αποτελείται από τρία μόλις στάδια:

-  Στάδιο 1 (δική σας ευθύνη): Ρωτάτε.
-  Στάδιο 2 (όχι δική σας ευθύνη): Σας δίνεται η απάντηση.
- Στάδιο 3 (δική σας ευθύνη): Πρέπει να λάβετε η να επιτρέψετε (πρέπει να εγκρίνετε τη λήψη της) την απάντηση.

Μόλις κατανοήσετε τα συναισθήματά σας και τα σημαντικά μηνύματα που σας δίνουν, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε να υλοποιηθεί κάτι στην εμπειρία σας ώστε να καταλάβετε ποια ήταν η δονητική εκπομπή σας. Από τον τρόπο που νιώθετε θα καταλάβετε πού ακριβώς κατευθύνεστε.

Το Σύστημα Συναισθηματικής Καθοδήγησης είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είναι το δονητικό περιεχόμενό σας και, επομένως, ποιο ακριβώς είναι το τωρινό σημείο έλξης σας.

Αρχίστε να αποδέχεστε τον εαυτό σας ως Δονητική Ύπαρξη που ελκύει όλα τα πράγματα τα οποία εμφανίζονται στην εμπειρία της, τότε θα ξεκινήσετε το υπέροχο ταξίδι προς τη Συνειδητή Δημιουργία. Μόλις αρχίσετε να κατανοείτε τη σχέση ανάμεσα σε αυτό που σκέφτεστε, σε αυτό που αισθάνεστε και σε αυτό που λαμβάνετε, τότε θα το αποκτήσετε. Θα διαθέτετε όλα τα κλειδιά που απαιτούνται για να μεταφερθείτε από το σημείο που βρίσκεστε στο σημείο που θέλετε να φτάσετε-σε όλους τους τομείς.

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΑΣ
Μπορείτε να πείτε ότι τα διαφορετικά συναισθήματα έχουν διαφορετικές συχνότητες δονήσεων, αλλά ένας πιο ακριβής τρόπος περιγραφής τους είναι ο εξής: τα συναισθήματα σας αποτελούν δείκτες της δονητικής συχνότητάς σας.

Όταν θυμάστε ότι τα συναισθήματα σας δείχνουν την ευθυγράμμισή σας με την Πηγή ενέργειας και ότι όσο καλύτερα νιώθετε τόσο περισσότερο επιτρέπετε την ευθυγράμμισή σας με τα πράγματα που θέλετε, τότε θα καταλάβετε πιο εύκολα πως πρέπει να αντιδράτε στα συναισθήματά σας. 

Η απόλυτη ευθυγράμμισή σας με την Πηγή Ενέργειάς σας σημαίνει ότι ξέρετε τα εξής :
-Είστε ελεύθεροι.
-Είστε ισχυροί.
-Είστε καλοί.
-Είστε αγάπη.
-Έχετε αξία.
-Έχετε σκοπό.
Όλα είναι καλά.

Σε οποιαδήποτε στιγμή κάνετε σκέψεις που σας βοηθούν να γνωρίσετε την πραγματική φύση σας, έχετε ευθυγραμμιστεί με τον πραγματικό Εαυτό σας, επειδή αυτή είναι η κατάσταση της απόλυτης ευθυγράμμισης.

Και ο τρόπος που σας κάνουν να αισθάνεστε αυτές οι σκέψεις αποτελεί το απόλυτο συναίσθημα σύνδεσης. Με άλλα λόγια, φανταστείτε έναν δείκτη η μια κλίμακα με βαθμίδες που εμφανίζουν τη θέση της έγκρισης σύνδεσης με την Πηγή Ενέργειάς σας - από την Πλήρη, που σημαίνει πλήρη σύνδεση, μέχρι τη Άδεια, [που σημαίνει ότι προβάλλετε τη μεγαλύτερη αντίσταση στη σύνδεση σας με την Πηγή Ενέργειάς σας.

Μια κλίμακα των συναισθημάτων σας θα ήταν κάπως έτσι:
1. Χαρά/Γνώση/Ενδυνάμωση/Ελευθερία/Αγάπη/ Εκτίμηση
2. Πάθος
3. Ενθουσιασμός/Προθυμία/Ευτυχία
4. Θετική Προσδοκία/Πεποίθηση
5. Αισιοδοξία
6. Ελπίδα
7. Ικανοποίηση
8. Ανία
9. Απαισιοδοξία
10. Αγανάκτηση/Εκνευρισμός/Ανυπομονησία
11. Καταπίεση

12. Απογοήτευση
13. Αμφιβολία
14. Ανησυχία
15. Μομφή
16. Αποθάρρυνση
17. Θυμός
18. Εκδίκηση
19. Μίσος/Οργή
20. Φθόνος
21. Ανασφάλεια/Τύψεις/Αναξιότητα
22. Φόβος/Θλίψη/Απόγνωση/Αποδυνάμωση

Επειδή τα ίδια λόγια χρησιμοποιούνται συχνά για να περιγράψουν διαφορετικά πράγματα, και διαφορετικές λέξεις χρησιμοποιούνται συχνά για να περιγράψουν τα ίδια πράγματα, αυτές οι ετικέτες λέξεων για τα συναισθήματά σας δεν είναι απολύτως ακριβείς για κάθε άτομο που βιώνει το συναίσθημα.

Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι αναζητείτε συνειδητά συναισθήματα που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Η λέξη του συναισθήματος δεν έχει σημασία. 

Αν δεν κάνετε κάτι που να προκαλέσει εκπομπή διαφορετικών δονήσεων, τότε τίποτα στην εμπειρία σας δεν πρόκειται να αλλάξει.

Όσο καλύτερα νιώθετε, τόσο περισσότερο είστε ευθυγραμμισμένοι με τον πραγματικό εαυτό σας, και όσο χειρότερα νιώθετε, τόσο περισσότερο δεν επιτρέπετε αυτή τη σημαντική σύνδεση.

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να γίνετε, να κάνετε η να αποκτήσετε, αν κύρια πρόθεσή σας είναι να αισθανθείτε καλά, αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα το σημείο όπου βρίσκεστε, τότε θα πρέπει να φτάσετε σε μια κατάσταση χαράς, που είναι η φυσική κατάσταση σας.

- Να θυμάστε πως είστε ελεύθεροι και πως όλα όσα εμφανίζονται μπροστά σας είναι αποτέλεσμα των σκέψεών σας.

- Να θυμάστε πως κάθε φορά που σκέφτεστε το παρελθόν, το παρόν η το μέλλον σας, προσφέρετε μια δόνηση αντίστοιχη με το σημείο έλξης σας.

- Να θυμάστε ότι ο νόμος της Έλξης είναι πάντα δίκαιος και δεν υπάρχει αδικία – επειδή, ότι κι αν εμφανίζεται μπροστά σας είναι αποτέλεσμα των δονήσεων που εκπέμπετε λόγω των σκέψεων που κάνετε.

- Να θυμάστε πως η Ευημερία αποτελεί τη βάση του κόσμου σας και ότι αν δεν κάνετε κάτι που δεν την επιτρέπει, η Ευημερία υπάρχει στην εμπειρία σας. Μπορείτε να την επιτρέψετε η να την αποκλείσετε, αλλά η Ροή υγείας, αφθονίας, διαύγειας και όλων των καλών πραγμάτων που επιθυμείτε, εξακολουθεί να κυλά.

- Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει διακόπτης σκοταδιού δεν υπάρχει Πηγή κακού, η Πηγή ασθένειας η έλλειψης. Μπορείτε να επιτρέψετε η να αποκλείσετε την Ευημερία-αλλά το μόνο άτομο που ευθύνεται για όσα συμβαίνουν είστε εσείς.

ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ
Είστε οι δημιουργοί της εμπειρίας σας, είτε το γνωρίζετε είτε όχι. Η εμπειρία της ζωής ξεδιπλώνεται ως ακριβής αντίδραση στις δονήσεις που εκπέμπετε με τις σκέψεις σας, είτε το γνωρίζετε είτε όχι.

Οι διαδικασίες που προσφέρουμε εδώ θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας από άτομο που δημιουργεί ασυναίσθητα την πραγματικότητά του, σε άτομο που είναι ο συνειδητός δημιουργός της πραγματικότητάς του.

Η εφαρμογή αυτών των διαδικασιών θα σας προσφέρει ακριβή έλεγχο σε κάθε πτυχή της εμπειρίας της ζωή σας. 

Διαδικασία Νο. 1
Η επέλαση της εκτίμησης (Ευγνωμοσύνη)

Διαδικασία Νο. 2
Το Μαγικό κουτί της Δημιουργίας

Διαδικασία Νο. 3
Το Δημιουργικό Εργαστήρι

Διαδικασία Νο. 4
Εικονική Πραγματικότητα

Διαδικασία Νο. 5
Το Παιχνίδι της Αφθονίας

Διαδικασία Νο. 6
Η Διαδικασία του Διαλογισμού

Διαδικασία Νο. 7

Η Αξιολόγηση των Ονείρων

Διαδικασία Νο. 8
Το Βιβλίο των Θετικών Στοιχείων

Διαδικασία Νο. 9
Σενάρια

Διαδικασία Νο. 10
Η Διαδικασία του Σουπλά

Διαδικασία Νο. 11
Ο Σχεδιασμός των Χρονικών Διαστημάτων

Διαδικασία Νο. 12
Δεν θα ήταν ωραία αν….

Διαδικασία Νο. 13
Με ποια σκέψη νιώθετε καλύτερα;

Διαδικασία Νο. 14
Η Διαδικασία Αντικατάστασης
της Ακαταστασίας με την Τάξη 

Διαδικασία Νο. 15
Η Διαδικασία του Πορτοφολιού

Διαδικασία Νο. 16
Περιστροφή

Διαδικασία Νο. 17
Η Διαδικασία του Τροχού Εστίασης

Διαδικασία Νο. 18
Ο Εντοπισμός του Σημείου Αίσθησης

Διαδικασία Νο. 19
Απαλλαγείτε από την Αντίσταση
για να Απαλλαγείτε από τα Χρέη

Διαδικασία Νο. 20
Παράδοση στον Διαχειριστή

Διαδικασία Νο. 21
Ανακτήστε τη Φυσική Κατάσταση της Υγείας σας

Διαδικασία Νο. 22
Ανεβαίνοντας στη Συναισθηματική Κλίμακα





1 σχόλιο: