Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Αγγελικό Κάλεσμα - Μέρος 3o .....!!!!!!!!

Συμβολικά Ενεργειακά Κεριά
Κερί Αγνότητας: Χρησιμοποιείται για Επικλήσεις που αφορούν Αγνότητα, Αλήθεια, Ειλικρίνεια.

Κερί Δύναμης: Χρησιμοποιείται για Επικλήσεις που αφορούν Δύναμη, Υγεία, Σφρίγος, Σεξουαλική έλξη.

Κερί Ηρεμίας: Χρησιμοποιείται για Επικλήσεις που αφορούν Ηρεμία, Κατανόηση, Υπομονή, Υγεία.

Κερί Τύχης: Χρησιμοποιείται για Επικλήσεις που αφορούν Οικονομικά, Ευφορία, Τύχη.

Κερί Έλξης: Χρησιμοποιείται για Επικλήσεις που αφορούν Έλξη, Πειθώ, Γοητεία, Πεποίθηση. 

Κερί Ουδετερότητας: Χρησιμοποιείται για Επικλήσεις που αφορούν Δισταγμός, Αβεβαιότητα, Ουδετερότητα.

Κερί Αγάπης: Χρησιμοποιείται για Επικλήσεις που αφορούν Τιμή, Αγάπη, Ηθική.

Κερί Φιλοδοξίας: Χρησιμοποιείται για Επικλήσεις που αφορούν Ένταση, Φιλοδοξία, Πρόοδο, Εργασία, Ισχύ.

Κερί Ενθάρρυνσης: Χρησιμοποιείται για Επικλήσεις που αφορούν Ενθάρρυνση, προσαρμογή, Ζωτικότητα, Έλξη.

Κερί Προσωπικό: Χρησιμοποιείτε για να συμβολίσει τον προσευχόμενο.

Κερί Ημέρας: Χρησιμοποιείτε για να προσκαλέσει τις Αγγελικές Παρουσίες που έχουν μεγάλη ενέργεια την συγκεκριμένη μέρα.

Κεριά Στοιχείων Φύσης και Κατευθύνσεων: Χρησιμοποιούνται για να οριοθετήσουν τον εξαγνισμένο χώρο στον οποίο θα δεχτείτε την Αγγελική παρουσία.

Αγγελική Ασπίδα Προστασίας
Πριν την έναρξη κάθε Επίκλησης πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένας κύκλος προστασίας και ενέργειας. Ο κύκλος πρέπει πάντα να γίνεται πριν την έναρξη οποιασδήποτε Επίκλησης ώστε να είστε προστατευμένοι από οποιαδήποτε ενέργεια «ξυπνήσετε» με τα λόγια της Επίκλησής σας, αλλά και για να βρεθείτε σε ένα ενεργειακό σημείο (αυτό το σημείο το ορίζει ο Κύκλος που θα κάνετε) όπου να είναι ας πούμε το σημείο συνάντησής σας με τις αόρατες δυνάμεις του σύμπαντος πάνω στη Γη, στο σημείο όπου βρίσκεστε και φυσικά αυτός ο χώρος να είναι εξαγνισμένος και ξεχωριστός για να μπορεί να φιλοξενήσει τις Αγγελικές Παρουσίες.

Υλικά
Έλαιο Προστασίας, βασιλικός, χοντρό αλάτι, θυμιατήρι, καρβουνάκια, λιβάνι προστασίας, ενεργειακό κερί βορρά, νότου, ανατολής και δύσης, Γης, Αέρα, Νερού και Φωτιάς

Επίκληση
Χαλαρώστε και ηρεμήστε για να μπορέσετε να συγκεντρωθείτε. Αφού λοιπόν συγκεντρωθείτε, οραματιστείτε ότι μαζεύετε μεγάλη ποσότητα λευκού φωτός μέσα σας, παντού σε όλο σας το κορμί. Νιώστε ότι όλο το Σύμπαν μπαίνει μέσα σας και γίνεστε ένα μαζί του. Όταν νιώσετε ότι έχετε μαζέψει αρκετή ενέργεια, μπορείτε να ξεκινήσετε.

Ξεκινήστε αλείφοντας όλα τα κεριά με λάδι προστασίας.
Αφού σχηματίσετε τον κύκλο με τα κεριά αισθανθείτε την δύναμη και την ακεραιότητά του και πάρτε στα χέρια σας ένα μπολ με αλατισμένο νερό και φύλλα βασιλικού. Στέκεστε μέσα στον κύκλο και πηγαίνετε στον βορρά. Ραντίζετε τρεις φορές με το βασιλικό και ταυτόχρονα λέτε: «με αλάτι και νερό εξαγνίζω τον βορρά και καλώ τους Αγγέλους του φωτός να παραστούν στην Επίκλησή μου» και οραματιστείτε τις αρνητικές ενέργειες που φεύγουν και διαλύονται στο αλατισμένο νερό.

Πηγαίνετε στην ανατολή ραντίζετε τρεις φορές και ταυτόχρονα λέτε «με αλάτι και νερό εξαγνίζω την ανατολή και καλώ τους Αγγέλους του φωτός να παραστούν στην Επίκλησή μου».

Κρατώντας πάντα το μπολ στα χέρια σας πηγαίνετε στο νότο. Ραντίζετε τρεις φορές και ταυτόχροναλέτε
«με αλάτι και νερό εξαγνίζω το νότο και καλώ τους Αγγέλους του φωτός να παραστούν στην Επίκλησή μου».

Πηγαίνετε και στην δύση με το αλατισμένο νερό και ραντίζετε τρεις φορές και λέτε «με αλάτι και νερό εξαγνίζω την δύση και καλώ τους Αγγέλους του φωτός να παραστούν στην Επίκλησή μου».

Γυρίστε και πάλι στο βορρά. Αφήστε το μπολ με το αλατισμένο νερό και πάρτε στο χέρι σας το αναμμένο θυμιατήρι με λιβάνι προστασίας. Τοποθετείστε σε κάθε σημείο (βορρά, ανατολή, νότο και δύση) από ένα ειδικό κερί για κάθε σημείο. Καθώς είστε γυρισμένοι στο βορρά σηκώστε το θυμιατήρι και πείτε «με φωτιά και με αέρα ενεργοποιώ το βορρά και καλώ και καλώ τους Αγγέλους του φωτός να παραστούν στην Επίκλησή μου»

και ανάψτε το κερί του Βορά και της Γης. Γυρίστε στην ανατολή σηκώστε το θυμιατήρι και πείτε «με φωτιά και με αέρα ενεργοποιώ την ανατολή και καλώ τους Αγγέλους του φωτός να παραστούν στην Επίκλησή μου και ανάψτε τα κεριά.

Γυρίστε στο νότο σηκώστε το αναμμένο θυμιατήρι και πείτε «με φωτιά και με αέρα ενεργοποιώ το νότο και καλώ τους Αγγέλους του φωτός να παραστούν στην Επίκλησή μου» και ανάψτε τα κεριά.

Πηγαίνετε και στην δύση σηκώστε το θυμιατήρι και πείτε «με φωτιά και με αέρα ενεργοποιώ την δύση και καλώ τους Αγγέλους του φωτός να παραστούν στην Επίκλησή μου» και ανάψτε τα κεριά.

Τώρα γυρίστε και πάλι στον βορρά αφήστε το θυμιατήρι και κάντε μία προσευχή στο φύλακα άγγελό σας να σας προστατέψει στην εργασία που θα κάνετε. Πρέπει να νοιώσετε τη δύναμη μέσα σας και ότι πατάτε σταθερά στη γη. Σφραγίστε τον κύκλο προστασίας με τα παρακάτω λόγια:

«Ο κύκλος προστασίας ολοκληρώθηκε,
Είμαι μεταξύ δύο κόσμων,
Πέρα από τα όρια του χρόνου,
Όπου η νύχτα και η μέρα,
Η γέννηση και ο θάνατος,
Η χαρά και η λύπη,
Συναντιούνται και γίνονται ένα.

Είμαι προστατευμένος\νη από το οτιδήποτε. Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε την Επίκλησή σας. Μόλις τελειώσετε την Επίκληση θα πρέπει να ανοίξετε τον κύκλο. Ξεκινώντας αντίστροφα την διαδικασία από τον βορρά στη δύση, στο νότο και στην ανατολή σταματάτε σε κάθε σημείο ευχαριστείτε το φύλακα άγγελό σας που σας προστάτεψε και σβήνετε το κερί.

Διαβάστε τη συνέχεια  στο 4ο μέρος!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου