Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Αγγελικό Κάλεσμα - Μέρος 2ο .....!!!!!!!!

             
Πριν ξεκινήσετε την επικοινωνία σας με τους Αγγέλους
1. Καθαρισμός ψυχής και επαναλαμβανόμενη προσευχή
Πριν ξεκινήσετε καλό είναι να καθαριστείτε σωματικά με ένα ζεστό μπάνιο. Φορέστε καθαρά κι άνετα ρούχα. Βασικό είναι να νοιώθετε άνετα, να είστε ήρεμοι και με καθαρό πνεύμα. Αν είναι δυνατόν να νηστέψετε και να κοινωνήσετε ώστε να καθαρίσετε και την ψυχή σας. Προσευχηθείτε με όλη τη Δύναμη της Ψυχής σας να σας ακούσουν και να δεχτούν το κάλεσμά σας.

2. Αγγελικές ρίμες ή αγγελικά μάντρα. 
Είναι τα λόγια των Επικλήσεων που κάνουμε στους Αγγέλους για να ανταποκριθούν. Οι Αγγελικές Επικλήσεις δεν είναι απλές λέξεις, αλλά έχουν βαθύ νόημα. Καθίστε ήρεμοι και διαβάστε πρώτα τα λόγια, σκεφτείτε τις λέξεις και τη σημασία τους. Έτσι δεν θα τις επαναλαμβάνετε μηχανικά, αλλά σιγά σιγά θα τις χρησιμοποιείτε σα δικές σας λέξεις και με μεγαλύτερο βαθμό επιτυχίας. 

Πρώτα από όλα είναι η θετική σκέψη και η πίστη σε αυτό που κάνετε. Και φυσικά η προσήλωση στο στόχο σας. Να θυμάστε απαιτείται υπομονή και εξάσκηση και μην απελπιστείτε αν κάτι δεν κάνετε στην αρχή σωστά. Από εμάς δίνονται οι προσευχές και τα λόγια που θα χρησιμοποιηθούν, αλλά οι πιο αποτελεσματικές προσευχές κι αυτές που έχουν μεγαλύτερη επίδραση, είναι οι λέξεις που έρχονται αυθόρμητα από το βάθος της καρδιάς σας. 

Αν κάνετε κάποιο λάθος δεν υπάρχει λόγος να απογοητευτείτε ή να πανικοβληθείτε. Ηρεμήστε γιατί αυτό που προέχει είναι η Επίκληση κι ο σκοπός της. Μην σκέφτεστε το λάθος, ολοκληρώστε την Επίκληση κανονικά.

3. Διαλογισμός
Ο διαλογισμός ενισχύει την επαφή, μεταξύ του εαυτού μας και των Ανωτέρων Δυνάμεων. Αυξάνει τη δημιουργικότητα και τη νοημοσύνη, μας ενώνει με την υπέρτατη δύναμη στο Σύμπαν. Καθίστε άνετα και αποκτήστε επίγνωση της αναπνοής σας. Αφήστε το σώμα σας χαλαρό, αδειάστε το μυαλό σας από κάθε σκέψη. 

Τώρα απλά υπάρχετε, δεν κάνετε κάτι. Επικοινωνήστε με τον Άγγελο με τον οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Περιμένετε γαλήνιοι κι έχοντας συνείδηση του τι συμβαίνει. Να είστε υπομονετικοί καθώς κάποιες ανεπαίσθητες αλλαγές θα συμβούν, όπως το να δείτε κάποιο φως, χρώματα ή μορφές. Μπορεί να αισθανθείτε μια παρουσία και να νιώσετε ένα ρίγος. Ίσως νιώσετε μια συγκίνηση και θα γεμίσετε με αγάπη.

4. Ατμόσφαιρα 
Τοποθετήστε στον χώρο σας ενεργειακούς Κρυστάλλους, Σιντριβάνια, Καταρράχτες και λουλούδια. Αυτά όλα είναι σημαντικά για να προσελκύσετε τις Αγγελικές Οντότητες, όπως επίσης σημαντικό είναι την ώρα των Επικλήσεων να παίζει απαλή μουσική κατάλληλη να φιλοξενήσει Αγγελικές Οντότητες ή Αγγελική Μουσική. Φτιάξτε έναν βωμό σε κάποιο δωμάτιο. 

Ας είναι και κάτι απλό, ένα τραπεζάκι με λευκό τραπεζομάντιλο. Τοποθετήστε πάνω του εικονίσματα, σταυρό, φυλαχτά, και κεριά. Τα κεριά που θα χρησιμοποιήσετε στις Αγγελικές Επικλήσεις πρέπει να είναι συγκεκριμένα, ειδικής καύσης και με το σωστό χρώμα. Η πιο σπουδαία διαδικασία είναι η προετοιμασία των κεριών.

Πρέπει να «ενεργοποιηθούν» πριν χρησιμοποιηθούν. Λέγοντας «ενεργοποίηση» εννοείται το «λάδωμα», που θα σας αναφέρω παρακάτω. Τα κεριά Προστασίας για παράδειγμα πρέπει να ενεργοποιούνται πάντα με έλαιο Προστασίας. Ενώ αλείφετε το κάθε κερί με λάδι, συγκεντρωθείτε απόλυτα στο ζήτημα που σας ενδιαφέρει και για το οποίο κάνετε την επίκληση. 

Επίσης να σας επισημάνω ότι τα κεριά μετά το τέλος της Επίκλησης να τα φυσάτε ώστε ο καπνός τους να μεταφέρει τις ευχές σας στον Ουρανό. Και μη ξεχάσετε να τοποθετήσετε ένα μπολ με νερό. Το νερό είναι αγωγός πνευματικής ενέργειας. Ανανεώστε το νερό μετά από κάθε Αγγελική συνεδρία. Κάψιμο Ενεργειακών Κεριών

Τα ενεργειακά κεριά είναι τελετουργικά ενεργοποιημένα με επιλεγμένη αιθερική δόνηση και εκπέμπουν έντονη αιθερική ενέργεια στο Σύμπαν. Και φυσικά πρέπει να τα προμηθευτούμε από συγκεκριμένα σημεία που πωλούν ενεργειακά κεριά Αγγελικών Επικλήσεων ειδικά φορτισμένα για κάθε σκοπό, ειδικής καύσης και από έμπειρους ανθρώπους.

5. Υλικά που προσελκύουν τους Αγγέλους 
Αιθέρια έλαια, θυμιάματα, βότανα. Το λάδι από τα αρχαία χρόνια χρησιμοποιείται σαν μέσο καθαγιασμού. Με τις ιδιότητες που έχει σα σύμβολο καθιέρωσης, αφιέρωσης, γονιμότητας, χρησιμοποιήθηκε από την αρχαιότητα με τις ιδιότητες του χρίσματος, της πνευματικής φώτισης, του ελέους, της χάρης του Θεού και απονομής σοφίας. 

Επίσης το λιβάνι και ενεργειακά στικς είναι απαραίτητα , τα οποία βοηθούν πολύ στη συγκέντρωση και την απαραίτητη ψυχική ηρεμία. Μην ξεχνάμε ότι με το κάψιμο του λιβανιού ή του ενεργειακού στικ, όπως γίνονται οι αναθυμιάσεις, ο καπνός μεταφέρει τις προσευχές προς τα πάνω, ώστε να εισακουστούν από το Θεό, το Σύμπαν και τους Αγγέλους.

6. Κρύσταλλοι και ημιπολύτιμοι λίθοι. 
Οι περίφημες φωτογραφίες Kirlian απέδειξαν πως οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά λειτουργούν πράγματι ως ενεργειακοί πομποί. Όπως κάθε υλικό έχει διαφορετικές ιδιότητες, έτσι και κάθε κρύσταλλος είναι διαφορετικός. Ανάλογα με τη χημική τους σύσταση και άλλα, περισσότερο προφανή χαρακτηριστικά, όπως το χρώμα τους, οι κρύσταλλοι είναι «προικισμένοι» με διαφορετικές ιδιότητες, που φαίνεται πως επηρεάζουν το ιδιαίτερα δυναμικό νευρικό σύστημα και αιθερικό πεδίο. Καθαρισμός Κρυστάλλων

Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κάποια καινούργια πέτρα, πρέπει να την «καθαρίσετε». Ένας γενικός κανόνας είναι πως δεν πρέπει να την αγγίζουν ξένα χέρια, παρά μόνο τα δικά σας. Στην περίπτωση που κάποιος τρίτος έρθει σε επαφή με τον κρύσταλλο, καλό είναι να τον καθαρίσετε και να επαναλάβετε την Τελετή. 

Yπάρχουν διάφοροι τρόποι καθαρισμού, από τους οποίους σάς προτείνουμε τους επικρατέστερους. Ένας τρόπος είναι να βυθίσετε την πέτρα σε νερό με θαλασσινό αλάτι για περίπου ένα 24ωρο. H αναλογία αλατιού με νερό είναι 1 προς 9. Tο δοχείο με το αλατόνερο δεν πρέπει να είναι μεταλλικό, ενώ καλό θα ήταν να αποφεύγετε και τα πλαστικά σκεύη.

Στη συνέχεια, ξεπλένετε τον κρύσταλλο για αρκετή ώρα κάτω από τρεχούμενο νερό και τον σκουπίζετε με ένα μαλακό ύφασμα από φυσικά υλικά. Mπορείτε, όμως, να θάψετε την πέτρα στη γη για περίπου μία μέρα, αφού την έχετε προηγουμένως τυλίξει σε βαμβακερό, μεταξωτό ή λινό ύφασμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να την «εξαγνίσετε» καίγοντας κοντά της λιβάνι προστασίας. 

Αυτό που πρέπει να κάνετε σε αυτή την περίπτωση είναι να περάσετε αρκετές φορές την πέτρα από τον καπνό του θυμιάματος. Μετά τον καθαρισμό, να αφήσετε την πέτρα μερικές ώρες στον ήλιο, καθώς έτσι «φορτίζεται» και ενισχύονται οι ιδιότητές της. Tο ίδιο μπορείτε να κάνετε και κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά μόνο εάν έχει πανσέληνο.

Έχοντας αποκτήσει έναν καινούργιο κρύσταλλο, πρέπει να δημιουργήσετε ένα κανάλι επικοινωνίας μαζί του. Mια γενική κατεύθυνση είναι να κρατήσετε την πέτρα στην παλάμη σας, να συγκεντρωθείτε και να προσπαθήσετε να εστιάσετε τη σκέψη σας σε αυτήν. H διαδικασία αυτή χρησιμεύει στο να δημιουργηθεί συντονισμός ανάμεσα στη δική σας ενεργειακή συχνότητα και αυτήν της πέτρας.

7. Και μην ξεχνάτε να λέτε πάντα «ευχαριστώ» και «παρακαλώ» στους Φύλακες Αγγέλους σας. 
Μέσω των Αγγέλων μας ανοίγεται μια πύλη προς το σύμπαν που είναι γεμάτο από δυνατές ενέργειες έτοιμες να προστρέξουν για να μας βοηθήσουν. Γι' αυτό λοιπόν είναι πολύ σημαντική η επαφή μας με τους Αγγέλους ούτως ώστε να ξεκινήσει όλη αυτή η βοήθεια προς εμάς. Προσκαλώντας τους Αγγέλους κοντά μας κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη, γεμάτη ευτυχία, αγάπη, ζεστασιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο 3ο μέρος!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου