Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Φανταστείτε όλοι να λέγαμε: «Θεέ μου Σε αγαπώ και Σε ευγνωμονώ», τότε όλα θα ήταν αλλιώς…… + Video…..!!!!!!!!!!

Όσο περισσότερο συνειδητοποιούμε την δύναμή μας τόσο αφυπνιζόμαστε, και παύει το παραμύθι της εξουσία που προσπαθεί με όλα αυτά τα τερτίπια να μας κάνει να νοιώθουμε έρμαια και κοπάδι που νομοτελειακά ο τσοπάνος θα μας πάει εκεί που θέλει.

Δεν είμαστε πρόβατα όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε. Και τα πάντα γύρω μας έχουν ζωή και συνειδητότητα που επηρεάζεται από μας.

Το παιχνίδι της εξουσίας είναι να μας κρατά στο σκοτάδι σε σχέση με την συνειδητοποίηση της δυνάμεώς μας και να μας διεγείρει κατάλληλα (όπως οι καλλιεργητές τα στρείδια) για να παράξουμε το συναίσθημα που θα φτιάξει την υλική πραγματικότητα που αυτοί θέλουν..!!!!

Αυτοί δεν μπορούν! Εμείς μπορούμε! Κι αυτοί μας χρησιμοποιούν! Μας κρατούν σε άγνοια και μας χειραγωγούν πώς να ανταποκρινόμαστε στα ερεθίσματα που δίνουν, και δίνοντας τα να φτιάχνουμε με τα συναισθήματά μας αυτό που θέλουν, σαν τα στρείδια που με το ερέθισμα ενός κόκκου άμμου φτιάχνουν το μαργαριτάρι για να πλουτίσει ο καλλιεργητής.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΡΕΙΔΙΑ! ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ. Η ΦΥΣΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ, Ο ΑΕΡΑΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.

Οι άνθρωποι πρέπει να αρχίσουν να το συνειδητοποιούν.
Όποια βοήθεια προς αυτήν την κατεύθυνση θεωρώ ότι είναι προσφορά στην ανθρωπότητα.

Φανταστείτε το πρωί πριν ξεκινήσουμε ό,τι κάνουμε να βγαίνουμε στο παράθυρο και να λέμε «αέρα σε αγαπώ και σε ευγνωμονώ» εσείς τι λέτε; θα επηρεαστεί η ποιότητα του αέρα και θα ακυρωθούν οι επιδράσεις των αεροψεκασμών ή όχι;

Φανταστείτε να λέμε «Θεέ μου σε αγαπώ και σε ευγνωμονώ, νερό σε αγαπώ και σε ευγνωμονώ ήλιε σε αγαπώ και σε ευγνωμονώ», μπορείτε να φανταστείτε αν ο καθένας χωριστά βγαίνει στο παράθυρό του στο μπαλκόνι του και λέει τέτοια λόγια με συναίσθημα αγάπης και ευγνωμοσύνης τι αλλαγή θα έρθει; Ακριβώς επειδή επηρεάζουμε τα πάντα με την πρόθεσή μας!

Τους φυλάνε στρατά και θα τους έρθει από αλλού! Και δεν χρειάζονται ούτε οργανώσεις, ούτε διαδηλώσεις, ούτε πορείες ούτε τίποτα από όλα όσα ξέρουν να ελέγχουν και να χειραγωγούν! Δεν ελέγχεται ούτε χειραγωγείται αυτό.

Ακόμα κι όταν λέμε «κάνω αντίσταση» το παιχνίδι του παίζουμε. Τι σημαίνει «αντισταση»; σημαίνει ότι κάποιος στέκεται κάπου κι εγώ έχω πάει εκεί, εκεί που θέλει αυτός και στεκομαι αντίθετα μεν αλλά στο σημείο που θέλει αυτός να σταθώ. Άρα με έχει πάει εκεί που θέλει! 

Κι αυτό είναι χειραγώγηση! Γιατί είμαι εκεί που ο άλλος επιλέγει κι όχι εκεί που θα ήθελα εγώ με την ελεύθερη βούλησή μου! Νομίζουμε ότι κάνουμε κάτι αλλά στην πραγματικότητα αυτός είναι άλλος ένας τρόπος υποταγής της συνειδήσεως μας (άρα και των συναισθημάτων και των πράξεών μας) στο πεδίο που η εξουσία έχει επιλέξει..!!!!

Δεν είναι φοβερό; 
Αν όμως αντί να κάνω αντίσταση αποφασίσω να ασχοληθώ με ό,τι κάνει την καρδιά μου να ανοίγει (όπως πχ να στείλω αυτήν την πληροφόρηση στους ανθρώπους, ή ό,τι άλλο μου δίνει χαρά) τι συμβαίνει; Συμβαίνει ότι ΕΦΥΓΑ από κει που θέλει αυτός και δεν παίζω το παιχνίδι του. Είμαι εκεί που θέλω εγώ! Όχι εκεί που θέλουν αυτοί.

Σημαίνει ότι εγώ καθορίζω τα συναισθήματα και τις πράξεις μου με πραγματικά ελεύθερη βούληση. Πάει η εξουσία! Έχει σταματήσει να εξουσιάζει. Οι φόροι κι όλα αυτά δεν γίνονται για κανέναν άλλον λόγο παρά για να κρατήσουν τα πρόβατα στο νοητικό μαντρί! να σκέπτονται αυτό που θέλουν αυτοί και να διεγείρονται συναισθηματικά όπως θέλουν αυτοί.
Η απάντηση είναι … δεν υπάρχει απάντηση…. Η στάση είναι αυτή του Μασάρου Εμότο στο τρίτο ποτήρι ρυζιού!
                                  
Δεν απαντάς σε κάτι που δεν υπάρχει πια για σένα. Το ρύζι δείχνει και ποιο θα είναι το τέλος τους.





http://www.pentapostagma.gr

2 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ πολύ.....αγάπη και φως πάντα στη ζωή σου εύχομαι Ανώνυμε.......!!!!!!! Ο Θεός και οι άγγελοι μαζί σου....!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή