Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Σέραπις Μπέυ (Serapis Bey) Chohan της 4ης ακτίνας (κρυστάλλινο λευκό)....!!!!!!!!

Σέραπις Μπέυ (Serapis Bey) Chohan της 4ης ακτίνας (κρυστάλλινο λευκό)  ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΛΗΨΗ

Το μήνυμα του Σέραπις Μπέυ 
«Μην σκέφτεσαι τόσο πολύ, άκου απλά την καρδιά σου. Αυτό που έχεις να κάνεις μόνο, είναι να παρακαλέσεις τον Θεό για πράγματα που χρειάζεσαι, για να στα δώσει. Η καρδιά του Θεού σε υποστηρίζει. Η πνοή του Θεού σε ανεβάζει ψηλότερα. Πίστευε στην Θεϊκή Δύναμη και σε σένα. Αυτή η πίστη θα σε προστατεύει και θα σε καθοδηγεί. Η ευλογία των αγγέλων είναι μαζί σου.»

Ο Σέραπις Μπέυ είναι ένας ενσαρκωμένος 'Αγγελος. Δεν γεννήθηκε από το πνεύμα του Θεού, αλλά από την καρδιά του. Τον καιρό της Λεμουρίας εργάζονταν οι άνθρωποι μαζί με τους Αγγέλους, στην υπηρεσία του 'Υψιστου Φωτός. Σ' αυτήν την εποχή ξεκίνησε πιθανά η συνεργασία του Σέραπις Μπέϋ με την ανθρώπινη φυλή. Αναλήφθηκε το 400 π.Χ. και είναι ο πρώτος 'Αγγελος που έφτασε σ’ αυτήν την βαθμίδα. Του δόθηκε η εργασία να μεσολαβήσει σαν γέφυρα μεταξύ του βασιλείου των Αγγέλων και των Διδασκάλων.

Σέραπις σημαίνει «ευλογημένος». Προς τιμή του τραγουδήθηκαν οι επτά νότες.

Σε παλαιότερους καιρούς υπήρξε ο μεσολαβητής μεταξύ των διαφόρων βασιλείων του κόσμου, γι’ αυτό δίδασκε στους μαθητές του για το κάθε βασίλειο. Το καθήκον του είναι, να καθαρίζει την ενέργεια της ζωής, που χρειάζεται κανείς, κατά την διάρκεια των πολλαπλών ενσαρκώσεων, και να προετοιμάζει τους ανθρώπους για την ανάληψη στο φως.
Σαν αγγελικό ον ο Σέραπις Μπέυ συνδέεται με την αρμονία του ουράνιου Βασιλείου, που εκφράζεται μέσα από την τέχνη, την μουσική, την ποίηση.

Η ευλογία, η δύναμη του αναληφθέντα Διδασκάλου Σέραπις Μπέυ είναι η καθαρή σαν κρύσταλλο λευκή φλόγα της 4ης ακτίνας και χαρίζει τις ποιότητες της Καθαρότητας, της διαύγειας και της πειθαρχίας. Η 4η ακτίνα είναι η λευκή ακτίνα της καθαρότητας και της ανάληψης. Ο Σέραπις Μπέυ είναι Chohan της 4ης ακτίνας. Ο φημισμένος ναός Luxor στην Αίγυπτο είναι το αιθερικό βασίλειό του.

Ο Σέραπις Μπέυ βοηθά ιδιαίτερα για να κερδίσεις πάλι την καθαρότητα και την πειθαρχία, π.χ. σε φάσεις εθισμών (χαπιών ή αλκοόλ). Αυστηρή πειθαρχία, είναι σε μερικές φάσεις της εξέλιξης, ο μοναδικός δρόμος που μπορείς να προχωρήσεις με αυστηρή και καθορισμένη τάξη στην ζωή σου. Μετά τον χρόνο του εξαγνισμού και της πειθαρχίας ερχόμαστε στο σημείο να μας επιτραπεί να μάθουμε για το «μαγικό-μυστικό», το θαύμα στο μονοπάτι του φωτός.

Γι' αυτό η ευλογία του Σέραπις Μπέυ είναι καλή για να διαλύσεις όλα τα πάθη και τις εξαρτήσεις και να απολαύσεις διαύγεια στην σκέψη, καθαρότητα στα αισθήματα και στα ενεργειακά σώματα.

Κάλεσε τον σε κάθε νέο ξεκίνημα. Είναι μακρύς ο δρόμος από τα εγκόσμια έως την χρηστική συνειδητότητα, είναι πολύ σημαντική μία πειθαρχημένη και ξεκάθαρη κατεύθυνση προς τον πραγματικό Εαυτό, εάν δεν θέλουμε να κάνουμε πάντα τα ίδια λάθη και να πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Μερικές από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του :

§ Ανώτατος ιερέας στην Λεμουρία

§ Φαραώ Amenhotep III

§ Λεωνίδας, βασιλιάς της Σπάρτης

§ 'Ενας από τους τεχνίτες που κατασκεύασαν τον ναό της Παλλάδας Αθηνάς, στην Ακρόπολη

Ο Σέραπις Μπέυ κοιτάζει με την καθαρή σαν κρύσταλλο ματιά του την καρδιά των μαθητών. Βλέπει τι είναι απαραίτητο για την παραπέρα εξέλιξή τους, ώστε να έρθουν σε αρμονία με το Θεϊκό θέλημα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου