Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Κουτχούμι (Kuthumi) Ανήκει στην 2η ακτίνα (κίτρινο-χρυσό) .....!!!!!!!!

Κουτχούμι (Kuthumi)
Ανήκει στην 2η ακτίνα (κίτρινο-χρυσό) - ΕΙΡΗΝΗ

Το μήνυμα του Κουτχούμι
Ο υψηλότερος σκοπός στην ζωή είναι η ολοκλήρωση. Αρχίστε με την Ειρήνη, την ειρήνη μέσα σας.

Ο Κουτχούμι έχει, όπως ο Ιησούς, την εργασία του Παγκόσμιου Διδασκάλου. Ανήκει στην δεύτερη ακτίνα. Η ευλογία του Κουτχούμι είναι η φωτεινή αντίληψη, διδάσκει κατανόηση και σοφία μέσα από την αγάπη της καρδιάς.

Το χρώμα της 2ης ακτίνας είναι κίτρινο-χρυσό. Ο Kουτχούμι είναι ατέλειωτα πράος. Με υπομονή και ευαισθησία διδάσκει το θεϊκό μονοπάτι της αγάπης και της σοφίας.

Κάλεσε τον Κουτχούμι για να σε βοηθήσει να αντιληφθείς την σοφία στο δρόμο του φωτός, αισθάνσου πραότητα και υπομονή να σε περιβάλλουν με ολοκληρωμένη αγάπη.

Ο μύστης Κουτχούμι ζούσε κατά την τελευταία του ενσάρκωση στο Κασμίρ. 'Ηταν Βραχμάνος, μυημένος στον υψηλότερο βαθμό και στα μέσα του 19ου αιώνα ήρθε στην Ευρώπη. Το 1850 επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και έζησε στην Δρέσδη, στο Βίτσμπουργκ, στην Νυρεμβέργη και επισκέφθηκε και το Πανεπιστήμιο στην Λειψία.

Το καθήκον του ήταν να κάνει προσβάσιμη και στην Δύση, την εσωτερική έννοια του ανατολικού Βουδισμού. Μετά από το – κατά την γνώμη του - αποτυχημένο εγχείρημα γύρισε στην πατρίδα του, απ' όπου ταξίδεψε στο Θιβέτ. 'Εμεινε σε ένα θιβετιανό μοναστήρι και από εκεί δίδασκε τους μαθητές του στην δύση μέσω «επιστολών διδασκαλίας». Μερικές από αυτές τις επιστολές εκτίθενται στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου.

Χαρακτηρίζεται σαν Διδάσκαλος της σοφίας όλων των εποχών και η ενέργειά του χαρακτηρίζεται από πραότητα και υπομονή.

Μερικές από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του :

§ Thutmoses III, προφήτης των Φαραώ, που υπηρετούσε τον Amen Ra

§ Πυθαγόρας

§ Βαλτάζαρ, ένας από τους μυημένους βασιλείς που ήρθαν στην γέννηση του Ιησού

§ Φραγκίσκος της Ασίζης

§ Sha Jahan (έδωσε εντολή να κατασκευαστεί το Taj Mahal στην Agra

§ Κut Humi Lal Singh

O Κουτχούμι έγινε το 1889 καθοδηγητής της γης, φέρνοντας την ύπαρξή του σε απόλυτη ευθυγράμμιση με την συμπαντική ύπαρξη. Υπηρετεί την ανθρωπότητα σαν παγκόσμιος διδάσκαλος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου