Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Υπάρχει ο Φύλακας Άγγελος μου ? Μπορώ να τον δω……!!!!!!!!

....Σε όλη την διαδρομή, οδήγησε χωρίς μουσική...Ήταν σε σιωπή, για να μπορέσει να ακούσει όλα αυτά που είχε να της πει. Όλα αυτά που η μουσική κατάφερνε κάθε φορά να τα ξεπλύνει και να τα κάνει να φαίνονται ευχάριστα και χρωματιστά. Ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι εδώ και 1 ώρα ,δεν είχε διασταυρωθεί με κανένα άλλο αυτοκίνητο.. Ήταν σε άλλη διάσταση εδώ και ώρα Ξαφνικά της είπε να σταματήσει στην γωνία του δρόμου. Υπάκουσε χωρίς να σκεφτεί.

Σταμάτησε και περίμενε , χωρίς να ρωτήσει γιατί και πως. Μετά από ένα λεπτό , την προσπέρασε μια μεγάλη νταλίκα με φώτα παντού αναμμένα. Στην επόμενη στιγμή ακούστηκαν φρένα , η νταλίκα λίγα μέτρα μπροστά της δίπλωσε στα δύο και το αυτοκίνητο που ερχόταν έγινε ένα μαζί της. Δεν πρόλαβε...

Ο Φύλακας Άγγελος είναι ενέργεια, είναι χρώματα, είναι Αγάπη. Υπάρχει-ουν γύρω μας είτε τους αντιλαμβανόμαστε, είτε όχι. Πιστεύουμε ή δεν πιστεύουμε, το ίδιο. Μας μιλάνε μέσα από μηνύματα, διαισθήσεις, μέσα από άλλους ανθρώπους πολλές φορές. 

Είναι δύσκολο να τους δούμε γιατί ο άνθρωπος βλέπει αυτά που έχει εκπαιδευτεί να βλέπει και τις περισσότερες φορές βλέπει με τα μάτια της λογικής, με το αριστερό μέρος του εγκεφάλου του. Έτσι δεν μπορεί να αντιληφθεί την ενέργεια. Πολλές φορές έχουν αποτυπωθεί Αγγελικές ενέργειες σε φωτογραφική μηχανή ή σε κινηματογραφική ,ακριβώς γιατί η μηχανή δεν κρίνει ,απλά αποτυπώνει!

Οι Φύλακες Άγγελοι πιστεύεται ότι είναι πνευματικά όντα που "έχουν αναλάβει" να βοηθήσουν τους ανθρώπους εδώ στη Γη με διάφορους τρόπους. Είτε υπάρχει ένας Άγγελος ανά άτομο, είτε ένας Άγγελος για πολλούς ,είτε πολλοί Άγγελοι σε ένα άτομο. 

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, οι οποίες συχνά τίθενται στην τύχη, σύμπτωση ή ακόμα και σε ένα θαύμα, αλλά τα οποία έχουν το άγγιγμα του χεριού του φωτός πίσω από αυτό Γιατί λοιπόν δεν έρχονται σε βοήθεια ενός ατόμου κάθε φορά που το ζητάει; 

Μερικές φορές, οι Άγγελοι πρέπει να σταθούν πίσω και παράλληλα να παρέχουν υποστήριξη μόνο με την αγάπη τους , καθώς εργαζόμαστε για πράγματα με τον εαυτό μας - αυτές είναι οι φορές που αισθανόμαστε μόνοι, όπως το σκοτάδι πριν την αυγή!

Αρχάγγελος Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ουριήλ, Ζακχιήλ και πολλοί άλλοι έρχονται δίπλα μας και κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε όσους είναι έτοιμοι και ανοιχτοί.

Οι Άγγελοι δεν θέλουν να τους λατρεύουμε, δεν θέλουν να προσευχόμαστε γι αυτούς, όπως προσευχόμαστε στο Θεό, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε καθοδήγηση από αυτούς εκτός αν το ζητήσουμε. Ο Θεός έχει δώσει σε όλους μας ελεύθερη βούληση και οι Άγγελοι δεν παρεμβαίνουν με αυτό.

Για να επικοινωνήσετε με τους Αγγέλους, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μιλήσετε (πραγματικά ή απλά να μιλήσετε μέσα στην καρδιά σας). Είναι τόσο απλό. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείτε να συζητήσετε με τους Αγγέλους. Ξέρουν τα πάντα, ώστε να είστε σε θέση να συζητήσετε με αυτούς. Τίποτα δεν είναι πολύ μικρό ή ασήμαντο , είναι εδώ για να μας καθοδηγήσουν και να μας βοηθήσουν.

Κάθε Φύλακας Άγγελος έχει διαφορετική ενέργεια, ακριβώς όπως και οι άνθρωποι. Μπορεί να είστε σε θέση να αισθανθείτε το μέγεθος ή το χρώμα τους, μπορεί να είστε σε θέση να πείτε πώς μυρίζουν, ή πώς ακούγονται. 

Και πάλι, κανένας τρόπος δεν είναι καλύτερος από τον άλλον, το πώς οι άγγελοι επιλέγουν να επικοινωνούν μαζί σας και τι είναι πιο εύκολο για σας για να το κατανοήσετε. Με τον καιρό και την συχνή επικοινωνία μαζί τους θα ξέρετε ποιός είναι ο Άγγελος σας και με ποιό τρόπο βρίσκεται κοντά σας! Μοναδικός κώδικας επικοινωνίας –η Αγάπη!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου