Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Έχεις τύχη; Αν όχι, δημιούργησέ την.....!!!!!!!!!!

Είναι αλήθεια ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε την τύχη μας και πώς; Για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο, θα μας βοηθήσει το να ορίσουμε τη σημασία της τύχης.

Κάποιος που νιώθει τυχερός ή με άλλα λόγια βαθιά ικανοποιημένος, είναι αισιόδοξος και δυνατός για να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία. Με αυτή του τη στάση, έλκει πρόσωπα, καταστάσεις και ευκαιρίες που ενισχύουν τα αισθήματα της πίστης, της αυτοπεποίθησης και της συμπαντικής συνεργασίας.

Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς. Πόσες φορές ξεκινήσατε κάτι για πρώτη φορά και συνοδευτήκατε από μία ενέργεια πέρα και πάνω από οποιαδήποτε προσδοκία σας, μία ενέργεια που διαχέεται από μέσα προς τα έξω, που ταυτόχρονα γεμίζει όλο σας το είναι και σας διατηρεί ακούραστους μέχρι το πέρας της επίτευξης του στόχου και ακόμα παραπέρα;

Όταν κάποιος είναι ανοιχτός και διαθέσιμος στο κάλεσμα της αλλαγής, η τύχη γίνεται συνώνυμο του θάρρους και της ειλικρίνειας για την προσωπική του μεταμόρφωση. Όπως η ωραία κοιμωμένη, χρειάστηκε την αγάπη και ιπποτισμό για να αφυπνιστεί, το ίδιο συμβαίνει και με την αφύπνιση της τύχης της ψυχής.

Το σημάδι της πνευματικής τύχης, είναι ότι τη νιώθεις σταθερά. Μία τέτοια τύχη δε συνοδεύει μόνο τα επιπρόσθετα εξωτερικά χαρακτηριστικά ή πλούτη, όπως η ομορφιά, τα αποκτήματα και οι επαφές, αλλά υποκινεί τα γρανάζια της εσωτερικής μας δύναμης και προσφέρει στην ύπαρξή μας αληθινή ασφάλεια ανά πάσα στιγμή, με όποιο πρόσωπο και αν μας παρουσιάζονται οι συγκυρίες της ζωής στο ρεπερτόριο της ημέρας μας.

Νιώθετε τυχεροί; Αν όχι, απλώς ξεκινήστε! Είναι θέμα επιλογής.

Οι συνειδητές σκέψεις αυτοσεβασμού θα ωθήσουν τη διάθεσή σας στα ύψη!
Θα περιμένετε μία ευκαιρία από έξω ή θα δώσετε την ευκαιρία οι ίδιοι στον εαυτό σας; Μερικές στιγμές ουδέτερης στάσης, θα σας κρατήσουν μακριά από τις συνηθισμένες και άχρηστες σκέψεις που απομυζούν το απόθεμα της ακεραιότητάς σας και θα σας κρατήσουν στο ύψος των περιστάσεων!





www.plus.google.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου