Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Aνάψτε ένα κερί με πρόθεση.....!!!!!!!!!!!

Το αναμμα του κεριου υπαρχει σε πολλες παραδοσεις ανα τον κοσμο. Σε ολους τους πολιτισμους υπαρχει η αντιληψη οτι το κερι φερνει φως στις επιθυμιες και τις ευχες μας. Μπορουμε αναβοντας ενα κερι να προσευχηθουμε για ειρηνη,να ζητησουμε καθοδηγηση,θεραπεια η να προσφερουμε ευχαριστιες.

Αποφασιστε τι θελετε, ξεκαθαριστε ποια ειναι η προθεση σας,ησυχαστε τον νου σας,κλειστε τα ματια και αναψτε ενα κερι!

Θετικες Δηλωσεις : Κλειστε τα ματια,αντικαταστηστε τις αρνητικες σκεψεις με θετικες,οραματιστειτε ενα κοσμο γεματο χαρα και ευημερια. Διατυπωστε και νιωστε την προσωπικη σας θετικη δηλωση(π.χ "Μπορω και πραγματι δημιουργω την δικη μου πραγματικοτητα") και αναψτε το κερι.

Προσευχη-παρακληση : Εαν θελετε να προσευχηθειτε για εσας,για καποιον αλλο η μια κατασταση,κλειστε τα ματια,νιωστε ησυχια μεσα σας και απευθυνθειτε στο Θειο,στον ανωτερο εαυτο,στο συμπαν σε ο,τι εκφραζει για εσας την ανωτερη δυναμη της δημιουργιας,πειτε την προσευχη σας και αναψτε το κερι.

Ειναι σημαντικο οταν ζηταμε κατι για αλλους να σεβομαστε την ελευθερη βουληση και να προσθετουμε την εξης φραση "...εαν αυτο ειναι για το μεγαλυτερο καλο ολων". Μπορουμε να λεμε αυτη την φραση καθε φορα που ζηταμε κατι ειτε για αλλους ειτε για εμας.

Ευλογιες : Πολλες φορες θελουμε να προσφερουμε βοηθεια σε αλλους αλλα δεν ξερουμε με ποιο τροπο. Το να προσφερουμε ευλογιες ειναι ενας ωραιος τροπος να φωτισουμε την κατασταση.Οταν προσφερουμε ευλογιες αναγνωριζουμε την επιθυμια μας να βοηθησουμε και το αφηνουμε στο συμπαν.Το συμπαν ξερει παντα τον καλυτερο τροπο για το μεγαλυτερο καλο ολων. Κλειστε τα ματια σας,μπειτε στην καρδια σας,νιωστε αγαπη και συμπονοια,προσφερετε τις ευλογιες και αναψτε το κερι.

Ευγνωμοσυνη : Αφιερωστε λιγο χρονο να ησυχασετε τον νου και αναπτυξτε το αισθημα της ευγνωμοσυνης.Σκεφτειτε ολα οσα εχετε ηδη.Απο τα πιο μικρα μεχρι τα πιο μεγαλα.Νιωστε ποσο ευλογημενοι ειστε και αναψτε το κερι.
Η ευγνωμοσυνη ειναι ενας σιγουρος,γρηγορος και αποτελεσματικος τροπος να ελξετε αφθονια και ευημερια.

Αναμμα κεριου με προθεση για χωρους
Ο συνδυασμος της δυναμης της φωτιας με την ενεργεια του χρωματος μπορει να αποδειχτει εξαιρετικα δραστικος.

Αν για παραδειγμα επιθυμειτε να επιτυχετε μια αισθηση γαληνης και ισορροπιας στο σπιτι σας ,μπορειτε να διαλεξετε κατι απο την οικογενεια των μπλε κεριων. Αν παλι θελετε να προσθεσετε αισθησιασμο στην σχεση σας αναψτε ενα κοκκινο κερι και αφιερωστε το στο παθος.

Παρακατω ακολουθουν μερικες προτασεις. Διαλεξτε τι ειναι αυτο που επιθυμειτε,πειτε κατα προτιμηση δυνατα την καταλληλη αφιερωση-ικεσια,νιωστε αυτο που ζητατε και αναψτε το κερι.

Τα κοκκινα κερια μπορουν να χρησιμοποιηθουν για να διεγειρετε σωματικη δραστηριοτητα και μπορειτε να το αναψετε στον χωρο που γυμναζεστε,η στην κρεβατοκαμαρα σας για παθος και αισθησιασμο.

Μπορειτε να πειτε καθως αναβετε το κοκκινο κερι :
"Αφιερωνω αυτο το κερι στο θαρρος,στην δυναμη και στο παθος .Ειθε η φλογερη ζωτικη δυναμη του κοκκινου ηλιου να γεμισει αυτο το δωματιο τωρα! Ειθε ολοι οσοι εισερχονται μεσα σε αυτο το χωρο να γεμιζουν δυναμη,αποφασιστικοτητα και θερμη." 

Τα πορτοκαλια κερια μπορουν να χρησιμοποιηθουν στο δωματιο που συγκεντρωνονται οι φιλοι και τα μελη της οικογενειας και να διεγειρει συναισθηματα συντροφικοτητας και ενθουσιασμου. 

Μπορειτε να πειτε την ακολουθη ικεσια καθως αναβετε ενα πορτοκαλι κερι :
"Αφιερωνω αυτο το κερι στην απεριοριστη χαρα και αισιοδοξια.Ειθε η ομορφια της πορτοκαλιας παπαρουνας που ανοιγει στον πρωινο ηλιο να γεμισει οσους εισερχονται σε αυτο τον χωρο με την ζεστασια της συντροφικοτητας και την ελευθερια της αυτοεκφρασης."

Τα κιτρινα κερια μπορουν να χρησιμοποιηθουν στο χωρο που μελετατε η στον χωρο που θελετα να προκαλεσετε αυξημενη συγκεντρωση. 

Μπορειτε να πειτε την ακολουθη ικεσια καθως αναβετε ενα κιτρινο κερι :
"Αφιερωνω αυτο το κερι στη διαυγεια της ηλιοφανειας. Ειθε αυτο το δωματιο να με χαρα και καθαρη εστιαση.Να επιφερει σοφια,χαρουμενη επικοινωνια και καλη τυχη σε οσους εισερχονται σε αυτον το χωρο."

Τα πρασινα κερια ειναι ευεργετικα σε καθε χωρο που η οικογενεια περναει καποιο χρονο η στο δωματιο καποιου που ειναι αρρωστος.Τα πρασινα κερια διεγειρουν αισθηματα ισορροπιας,αρμονιας,εορηνης,ελπιδας,αναπτυξης και θεραπειας. 

Μπορειτε να ψιθυριστε την ακολουθη ικεσια :
"Αφιερωνω αυτο το πρασινο κερι στην θεραπεια,στην αναγεννηση και στην αφθονια.Ειθε το χρωμα των ανοιξιατικων φυλλων που ξεδιππλωνουν να γεμισει ευτο το δωματιο με θεραπεια,ισορροπια,ανανεωση και ευρωστια."

Τα μπλε κερια ειναι αριστα για να χρησιμοποιηθουν σε υπνοδωματια η σε δωματια που πραγματοποιειται διαλογισμος.

Μπορειτε να πειτε την ακολουθη ικεσια καθως αναβετε ενα μπλε κερι :
"Αφιερωνω αυτο το κερι στην γαληνη και στη εσωτερικη αληθεια.Ειθε ολοι οσοι εισερχονται σε αυτο το δωματιο να εποικηνωνησουν με το ευγενικο μπλε του απεραντου ουρανου και ειθε αυτο το δωματιο να γεμισει με Πνευμα και ειρηνη."

Τα μωβ κερια ειναι οπως και τα μπλε καταπραϋντικα.Επιπλεον αυτο το χρωμα σχετιζεται συχνα με την διαισθηση.Μπορειτε να αναψετε μωβ κερια με αρωμα λεβαντας στο δωματιο διαλογισμου η στον βωμο σας.

Πειτε την ακολουθη ικεσια καθως αναβετε ενα μωβ κερι :
"Αφιερωνω αυτο το κερι στις εσωτερικες ενορασεις και στην εσωτερικη αληθεια. Ειθε το βαθυ μωβ χρωμα του βραδινου ουρανου να επιφερει εμβαθυνση της διαισθησης και της γαληνης σε οσους εισερχονται στον χωρο αυτο."

Το λευκο χρωμα περικλειει ολα τα χρωματα.Τα λευκα κερια μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε ολα τα δωματια οποιαδηποτε στιγμη επιθυμειτε. 

Μπορειτε να πειτε την ακολουθη ικεσια καθως αναβετε ενα λευκο κερι :
"Aφιερωνω αυτο το κερι στο πνευματικο ξυπνημα και συγχρονισμο.Ειθε η λευκοτητα του αγνου χειμωνιατικου χιονιου να γεμισει με Θεικη αντιληψη οσους εισερχονται εδω." 

Μπορειτε να αναψετε κερια με τα χρωματα που αντιστοιχουν στα τσακρα και να ζητησετε καποια απο τις ποιοτητες-χαρακτηριστικα που διαθετει το αντιστοιχο κεντρο ενεργειας οταν λειτουργει αρμονικα.

Η να αναψετε ενα κερι με καποιο χρωμα που δεν αναφερεται παραπανω,οπως ροζ για αγαπη και τρυφεροτητα,
η και να συνδυασετε πανω απο ενα χρωμα.
Αφηστε την φαντασια σας ελευθερη και καντε αυτο που νιωθετε οτι ειναι σωστο για εσας.
Νιωστε το αισθημα που επιθυμειτε να αναπαραγετε και ευχαριστειστε!

Ευχαριστω!
Ευλογιες,αγαπη και φως σε ολους!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου