Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τα θαύματα συμβαίνουν μόνο σε εκείνους που τα πιστεύουν......!!!!!!!!!

Αυτό είναι το κλειδί για να χρησιμοποιήσετε τη μαγεία σας. Τα μικρά παιδιά ζουν σε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία όπου τα πάντα είναι δυνατά επειδή κανείς δεν τους είπε (ή, ακόμα χειρότερα, δεν τους έδειξε) ακόμα πως η μαγεία δεν υπάρχει, ή πως είναι απλά προσποίηση και ψευδαίσθηση. 

Όταν ήμουν μικρό αγόρι, έπαιζα όλη τη μέρα με ένα μεγάλο χαρτόνι μέσα στο οποίο ήρθε το ψυγείο των γειτόνων μας (τότε είχαμε παγοπώλες). Ήταν το κάστρο του Βασιλιά Αρθούρου, ήταν ένας πύραυλος που πήγαινε στο φεγγάρι, ήταν ένα κρυφό λαγούμι χωμένο κάτω από το καταραμένο δάσος και για όσο κράτησε, ήταν το σπιτάκι μας και το καταφύγιό μας ενάντια στις συχνές βροχές στο Connecticut. Ήταν ό,τι ήθελα και για εμένα ήταν αληθινό.

Από εκεί που εμείς (ως πνεύματα) ερχόμαστε “πραγματικά” η μαγεία δεν είναι μαγεία, είναι η κάθε στιγμή στην οποία επιλέγουμε να υπάρχουμε και είναι τόσο φυσιολογική για το πνεύμα όσο είναι η αναπνοή για όσους από εμάς βρισκόμαστε ακόμα μέσα στο ανθρώπινο κέλυφος της λήθης το οποίο πρέπει να φοράμε, έτσι ώστε να αλληλεπιδρούμε σε φυσικό επίπεδο στον πλανήτη. 

Όλοι θα πρέπει μέχρι τώρα να γνωρίζετε πως ΔΕΝ είμαστε το ανθρώπινο κέλυφός μας (έτσι ονομάζω το όχημα που χρειαζόμαστε για να αλληλεπιδρούμε με τα στοιχεία της Γης). Είμαστε πνεύματα, ενέργεια, ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις. Είμαστε η κινητήρια δύναμη η οποία κινεί αυτά τα δοχεία που αποτελούνται κυρίως από νερό και μερικά χημικά στοιχεία και τα κάνει να περιφέρονται σε μια ημι-ευφυή κατάσταση. 

Είμαστε φτιαγμένοι από τα συστατικά που είναι φτιαγμένη και η Γη, δεν μπορούμε να δημιουργηθούμε ούτε να καταστραφούμε. Είμαστε αιώνιοι (σε ανθρώπινους όρους). Κάθε άτομο στο φυσικό μας σώμα έχει γεννηθεί στον πυρήνα ενός άστρου που έγινε νόβα πριν δισεκατομμύρια χρόνια. Στην πραγματικότητα, στο (δικό μου) Σύμπαν είμαστε ολογραφικές αναπαραστάσεις του ΘΕΟΥ, όπως μπορούμε να το δούμε μέσα από γήινα φίλτρα, χωρίς να μπορούμε ακόμα να συνειδητοποιήσουμε τι στο καλό συμβαίνει.

Αυτό ακούγεται όμορφο, όμως τα δοχεία που μας περιέχουν (τα φυσικά μας σώματα) αρκούν για 7-8 ανακυκλώσεις και μετά μας είναι άχρηστα και έτσι πρέπει να βρούμε νέα (να ξαναγεννηθούμε), ή να βοηθήσουμε σε άλλες εργασίες, άγνωστες στον σαρκικό (αντίθετα με τον πνευματικό) κόσμο. Από μερικούς επιστημονικούς κύκλους έχει ακόμα αποδοθεί και ένα φυσικό βάρος στην ψυχή μας, στο πνεύμα μας, όποιος όρος σας αρέσει περισσότερο και που περιγράφει την κινητήρια δύναμη που κινεί το ανθρώπινο κέλυφός μας. Αυτό το βάρος είναι 21 γραμμάρια. 

Τα αποτελέσματα μερικών επιστημονικών ερευνών δείχνουν πως κατά τη διάρκεια της μετάβασης από τη ζωή στον θάνατο κάποιου ανθρώπου, όταν η ψυχή αφήνει το φυσικό σώμα, το φυσικό του βάρος αλλάζει κατά 21 γραμμάρια. Ναι, το σώμα ελαφραίνει όταν το πνεύμα αφήνει το σώμα. 

Ως αιθερικά όντα, η ψυχή μας δεν έχει βάρος, είναι μόνο ενέργεια. Όμως παράγει ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις οι οποίες μπορούν να ανιχνευθούν. Πιστεύω πως αυτές οι ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις είναι που κάνουν τη διαφορά. Όπως ένας δυνατός μαγνήτης στρεβλώνει τον χώρο και δημιουργεί ελκτικές δυνάμεις μεταξύ μεταλλικών αντικειμένων, έτσι και η ψυχή μας προκαλεί μια αλλαγή 21 γραμμαρίων στο σώμα μας.

Αλήθεια, γνωρίζετε ποιοι είσαστε, ή τι είσαστε; Αν το γνωρίζετε, τότε είσαστε το ίδιο περίεργοι με εμένα και είστε αναζητητές (ευγενείς αναζητητές).

Μείνετε μαζί μας και στους επόμενους μήνες θα αποκτήσετε μια διαφορετική οπτική του Σύμπαντός μας και του λόγου για τον οποίο το δημιουργήσαμε. Αν η πληροφόρηση που θα αποκτήσετε συνηχεί με εσάς, τότε μπορείτε να την δεχθείτε ως ένα μονοπάτι στη ζωή σας, το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει σε αυξημένη ευτυχία και έλεγχο της πραγματικότητας σας. 

Θα μοιραστώ μαζί σας τα πάντα: τον τρόπο σκέψης ο οποίος μπορεί να σας αυξήσει και να σας διευρύνει την επίγνωση του ποιοι είστε στ’ αλήθεια και να σας οδηγήσει μέσα από τεχνικές που έχω ανακαλύψει και που μας επιτρέπουν να δούμε τον κόσμο με λίγο πιο διαφορετική ματιά και οι οποίες δουλεύουν για εμένα, με την ελπίδα πως θα δουλέψουν επίσης και για εσάς, ώστε να έχετε θετικές επιρροές στη ζωή σας.

Όπως είπα πριν, όλα έχουν να κάνουν με τα πιστεύω. Μπορούμε να δημιουργήσουμε θαύματα όταν απομακρύνουμε κάθε αμφιβολία ότι έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε. Χρειάζεται απόλυτη εμπιστοσύνη και πίστη πως είμαστε ικανοί, γιατί η παραμικρή αμφιβολία θα καταστρέψει τις προσπάθειές μας. Τα παιδιά μπορεί να φαίνονται αφελή όταν περιμένουν να έρθει ο άγιος Βασίλης, ή η νεράιδα των δοντιών να τους αφήσει κάτι κάτω από το μαξιλάρι όταν χάνουν ένα δόντι. 

Για εκείνα όμως αυτά τα πράγματα είναι τόσο αληθινά όσο είναι η γεμάτη φόβους πραγματικότητα στην οποία ζουν μερικοί ενήλικοι και ο άγιος Βασίλης είναι τόσο αληθινός γι’ αυτά όσο η μαμά και ο μπαμπάς τους. Έχουν την δική τους μαγεία, γιατί η πραγματικότητα του κόσμου των μεγάλων δεν έχει ακόμα καταστρέψει τα πιστεύω τους. 

Μόλις μπει στην εξίσωση η αμφιβολία, η μαγεία χάνεται και τα όνειρα των παιδιών σβήνουν και αντικαθίστανται με την αμφιβολία, κάνοντας την μαγεία μια ξεθωριασμένη ιδέα την οποία είχαν κάποτε, η οποία ζωντάνευε την ύπαρξή τους και την έκανε ανοιχτή στη μαγεία. Και με τη μαγεία εννοώ τα πράγματα που μοιάζουν να αψηφούν τη φυσική ή τη λογική.

Πράγματα όπως η πνευματική θεραπεία, ο έλεγχος των ακούσιων λειτουργιών του σώματος όπως είναι η αρτηριακή πίεση, ο πόνος, ακόμα και φυσικά χαρακτηριστικά όπως το χρώμα των μαλλιών. Τα δικά μου μαλλιά είναι πιο σκούρα τώρα απ’ ότι ήταν πριν δέκα χρόνια και δεν τα βάφω, έγινε μόνο με την πρόθεσή μου. 

Έχω φωτογραφίες που το αποδεικνύουν, αδιάσειστα στοιχεία του τι μπορεί να συμβεί όταν υπάρχει ισχυρή πίστη και η αμφισβήτηση είναι ελάχιστη ή εντελώς απούσα. Μπορούμε να χειριστούμε και τον χρόνο, μειώνοντας την μεγάλη αναμονή σε χώρους όπως ιατρεία... 

Μπορούμε να έλξουμε πράγματα που θέλουμε να έρθουν στη ζωή μας, είτε αυτά είναι χρήματα, είτε αγάπη είτε υγεία, μόνο με την πνευματική προσπάθεια μαζί με την πίστη στην ικανότητά μας να το κάνουμε. 

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου ξεχωριστό, είμαι φτιαγμένος από τα ίδια ακριβώς χημικά στοιχεία που είναι φτιαγμένοι όλοι και αυτές οι δυνατότητες δεν είναι μόνο δικές μου. Όλα τα δώρα του πνεύματος είναι δωρεάν για όλους. Πρέπει να είναι έτσι, γιατί ο Θεός, αντίθετα με όσα μας διδάσκουν οι θρησκείες, δεν έχει ευνοούμενους.

Καθώς θα προχωράμε στα άρθρα μας, θα σας δείξω τεχνικές που χρησιμοποιώ εγώ για να φέρω την μαγεία στον κόσμο μου. Όπως είπα, ο Θεός δεν έχει ευνοούμενους. Αν μπορώ εγώ να το κάνω, μπορείτε κι εσείς. 

Χρειάζεται μόνο να εξελίξουμε κάποια πράγματα : υπομονή, πίστη στις δυνατότητές μας και πολλή εξάσκηση με τις μεθόδους που θα σας δείξω. Πέρασα 77 χρόνια μαθαίνοντας κάποια από αυτά κι ένα από τα πάθη μου είναι να περνώ πολλές ώρες μελετώντας δύσκολες έννοιες και μετά να τις μετατρέπω σε εύκολες καθημερινές επεξηγήσεις και οδηγίες, τις οποίες μπορούν όλοι να ακολουθήσουν. 

Μείνετε λοιπόν μαζί μας και ελπίζουμε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να διώξετε τους φόβους και τις αμφιβολίες σας, καθώς θα ταξιδεύουμε όλοι μαζί σε ένα πιο μεταφυσικό μονοπάτι.
Φως και αγάπη,
Jean-Paul Déry




Νίκος Πνευματικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου