Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου - Δ - Ε - ....!!!!!

Δες τι σημαίνει το όνομα σου… μάθε την προέλευση του και τι σημαίνει. Στείλε το και στους φίλους σου, για να ξέρουν και αυτοί τι σημαίνει το όνομα τους.

ΟΝΟΜΑΤΑ :
Δανάη
Το όνομά σου έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελληνική μυθολογία! Η Δανάη ήταν κόρη του Βασιλιά του Άργους, του Ακρίσιου και της Ευρυδίκης. Ένας χρησμός που είχε δοθεί στον Ακρίσιο, έλεγε ότι θα τον σκότωνε ο εγγονός του. Έτσι λοιπόν για να μπορέσει να αποτρέψει το φονικό, κλείδωσε την Δανάη μαζί με την τροφό της, σε μία υπόγεια μεταλλική φυλακή. Τη Δανάη όμως την ερωτεύτηκε ο Δίας που μεταμορφώθηκε σε χρυσή βροχή και μπήκε στη φυλακή της, έτσι και προέκυψε ο γιός τους ο Περσέας. Όταν ο Ακρίσιος έμαθε ότι απέκτησε εγγονό, σκότωσε την τροφό, έβαλε σε ένα μπαούλο την Δανάη και τον Περσέα και τους έριξε στη θάλασσα. Το μπαούλο βγήκε στα παράλια της Σέριφου και ο βασιλιάς Πολυδέκτης, έσωσε την Δανάη και τον Περσέα. Ο Πολυδέκτης, αγάπησε την Δανάη, όμως θεωρούσε εμπόδιο τον γιό της, για αυτό και έδωσε εντολή να τον σκοτώσουν, πράγμα που δεν το κατάφεραν. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 1 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα δυναμική, αποφασιστική και δραστήρια. Σου αρέσει να πρωτοπορείς, να παίρνεις πρωτοβουλίες και να ηγείσαι! Ορισμένες φορές ο εγωισμός σου, στέκεται εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη.

Δάφνη
Η Δάφνη σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, ήταν η νύμφη των δασών. Ο Θεός Απόλλωνας είχε θαμπωθεί από την ομορφιά της και την διεκδικούσε έντονα με κάθε τρόπο! Η Δάφνη είχε κουραστεί από την συνεχή πολιορκία του Απόλλωνα έτσι παρακάλεσε τη μητέρα της, τη Γαία να την μεταμορφώσει σε δέντρο, όπως και έγινε! Όταν ο Απόλλωνας διαπίστωσε ότι η αγαπημένη του μεταμορφώθηκε σε δένδρο, προσπάθησε να την αγκαλιάσει και για να παρηγορηθεί έκοψε ένα κλαδί της και το στεφανώθηκε. Από τότε η Δάφνη είναι το ιερό φυτό του θεού Απόλλωνα! Σύμφωνα με τις αρχές του Πυθαγόρα, το όνομά σου, έχει λεξάριθμο το 4 και αυτό φανερώνει ότι είσαι μία γυναίκα που λατρεύεις την παράδοση, έχεις αξίες τις οποίες δεν καταρρίπτεις για τίποτα και για κανέναν και βαδίζεις πάντα με αυστηρή λογική στη ζωή σου! Τηρείς την τάξη και το πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου και ακολουθείς αυστηρά τα πρέπει και τους κανόνες! Λατρεύεις το σπίτι και την οικογένεια!

Δέσποινα / Ντέπυ
Δέσποινα, έχεις ένα όνομα με μεγάλη δυναμική, που σου χαρίζει φώτιση, σοφία αλλά και προστασία, αφού είναι και το όνομα της Παναγίας! Δέσποινα σημαίνει δεσπόζω και ετυμολογικά είναι το θηλυκό του δεσπότη, σημαίνει καλή και επιβλητική νοικοκυρά! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 5, για αυτό και είσαι τόσο κεφάτη και δημιουργική. Ξεχωρίζεις για τον πρωτότυπο τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς και έχεις έναν μοντέρνο και φιλελεύθερο τρόπο ζωής. Δεν σου αρέσει να πιέζεις και να πιέζεσαι, για αυτό και προτιμάς να διατηρείς στις σχέσεις του την ανεξαρτησία, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν έχεις πιστά συναισθήματα. Μία μέρα χωρίς γέλιο, κέφι και αισιοδοξία, είναι για σένα μία χαμένη μέρα. Λατρεύεις τα ζώα, τα παιδιά, αλλά και τους ηλικιωμένους ανθρώπους , τα πας καλά με όλες τις ηλικίες των ανθρώπων και συμβιβάζεσαι εύκολα.

Δήμητρα / Ντέμη / Τούλα / Μιμή
Δήμητρα το όνομά σου προέρχεται από την λέξη «Δή» δηλαδή Γη και το μήτηρ, δηλαδή σημαίνει «Μητέρα Γη». Είσαι μία γυναίκα που θέλεις να δημιουργείς , να παράγεις , να προοδεύεις και να ομορφαίνεις κάθε τι που υπάρχει γύρω σου . Σύμφωνα με την μυθολογία, η Δήμητρα ήταν η Ολύμπια θεότητα, που συμβόλιζε την καλλιέργεια και την γεωργία. Θεωρείται η προστάτιδα του γάμου και της μητρότητας, για αυτό δεν είναι τυχαίο που και εσύ συχνά νιώθεις ότι ο προορισμός σου στη ζωή είναι να παντρευτείς, να κάνεις την δική σου οικογένεια και να γίνει μητέρα! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 9, αυτό σημαίνει ότι είσαι ευαίσθητη και πολύ εξυπηρετική σε όλους τους ανθρώπους, ιδιαίτερα όμως σε αυτούς που αγαπάς. Παλεύεις για τα ιδανικά σου και πληγώνεσαι εύκολα όταν βλέπεις να γίνονται αδικίες γύρω σου. Βοηθάς τους αδύναμους γι? αυτό και δραστηριοποιείσαι σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ενώ τα κοινωνικά θέματα δεν σε αφήνουν ασυγκίνητη. Έχεις μεγάλη φαντασία και πολλές φορές ονειροβατείς με αποτέλεσμα να έχεις δυσκολία στα πρακτικά θέματα. Η αναβλητικότητα είναι ένα από τα κύρια ελαττώματα σου.

Δημήτρης / Δημήτριος / Μίμης / Μήτσος
Δημήτρη, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Δημήτριο, τον προστάτη της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Μακεδονίας! Ωστόσο το όνομά σου έχεις και ρίζες από την αρχαία μυθολογία και συγκεκριμένα από την προστάτιδα της καλλιέργειας, της γης και του γάμου, τη θεά Δήμηρα! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι είσαι ένας σταθερός άνδρας, με ήθος και αξιοπρέπεια, που σου αρέσει να δημιουργείς και να απολαμβάνεις την σταθερότητα και την ασφάλεια. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για σένα! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 8, για αυτό λοιπόν και είσαι ένας άνδρας που θέτεις στόχους, έχεις όνειρα και προσπαθείς πολύ για να δημιουργήσεις πολύ καλές και σταθερές συνθήκες στη ζωή σου. Πολλές φορές επικεντρώνεσαι στην ύλη και στο χρήμα, πασχίζεις πολύ για να επιτύχεις την οικονομική σου ανεξαρτησία και δίνεις μεγάλη έμφαση στην απόκτηση υλικών αγαθών.

Δήμος
Το όνομά σου προέρχεται από τον ξακουστό «Δήμο» τον Αθηναίο που έζησε την περίοδο του 3ου αιώνα και που άφησε ιστορία με την ομορφιά του! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 6, για αυτό και είσαι αρκετά κοινωνικός και αγαπητός με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Δεν σου αρέσει η μοναχική ζωή, για αυτό και επιδιώκεις να βρίσκεσαι διαρκώς με παρέα. Μπορεί την αγάπη σου να μην την εκφράζεις με τα λόγια σου, δείχνεις όμως έμπρακτα τα συναισθήματά σου, με τη φροντίδα και το ενδιαφέρον σου! Αρκετές στιγμές πιάνεσαι από κάτι ασήμαντες λεπτομέρειες, που σου χαλούν την διάθεση και καθυστερούν τα σχέδιά σου! Ωστόσο η τελειομανία σου, σε βοηθά να ξεχωρίζεις.

Δημοσθένης
Δήμος + Σθένος, σημαίνει η δύναμη του λαού, για αυτό και είσαι ένας άνδρας που σου αρέσει να ασχολείσαι με τα κοινά, συμμετέχεις ενεργά σε κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα και έχεις πάντα το θάρρος της γνώμης σου. Το όνομά σου προέρχεται από τον περίφημο ρήτορα, που αναδείχθηκε πολιτικός και στρατηγός της αρχαίας Αθήνας τον Δημοσθένη. Στην αριθμολογία το όνομά σου, έχει λεξάριθμο 7, για αυτό και διακρίνεσαι από σοφία και ωριμότητα. Είσαι ένα σοβαρό και υπεύθυνο άτομο, διαθέτεις πολλά χαρίσματα και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι καταφέρνεις μέσα από την γνώση, τη μελέτη και την εμπειρία να προοδεύεις και να εξελίσσεσαι! Η διαίσθηση είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού σου, που σε βοηθά να ξεγλιστράς εύκολα από τις κακοτοπιές. Η μοναχική ζωή δεν σε τρομάζει, ίσα – ίσα που κάποιες στιγμές την επιδιώκεις!

Διαμαντής
Διαμαντή το όνομά σου προέρχεται φυσικά από την πολύτιμη πέτρα διαμάντι, και αυτό σημαίνει ότι είσαι αρκετά περιζήτητος (ακριβοθώρητος θα λέγαμε) με πολύ λαμπερή παρουσία! Οι γυναίκες σε λατρεύουν, όμως εσύ αρκετά συχνά μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις, αφού τα θέλεις όλα δικά σου! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 9 που σημαίνει ότι διαθέτεις ευγένεια, χάρη και πολύ καλό γούστο. Έχεις μεγάλες ευαισθησίες, συγκινείσαι εύκολα και όταν κάποιος βρει το κουμπί σου μπορεί να σε κάνει κυριολεκτικά ότι θελήσει! Νιώθεις απόγνωση για τα κοινωνικά προβλήματα, για αυτό και προσπαθείς – έστω και από το υστέρημά σου- να βοηθάς ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Γίνεσαι ο ιδανικός φίλος!

Διαμάντω / Μαντώ
Διαμάντω, το όνομά σου προέρχεται φυσικά από την πολύτιμη πέτρα διαμάντι, και αυτό σημαίνει ότι είσαι αρκετά περιζήτητη (ακριβοθώρητη θα λέγαμε) με πολύ λαμπερή παρουσία! Οι άντρες σε λατρεύουν, όμως εσύ αρκετά συχνά μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις ποιον να διαλέξεις, αφού τα θέλεις όλα δικά σου! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 8, που σημαίνει ότι η βαθύτερη ανάγκη της ζωής σου είναι να αποκτήσεις ανεξαρτησία! Επιθυμείς να αποκατασταθείς οικονομικά, να ανοίξεις τα φτερά σου μακριά από την οικογένειά σου και να κατακτήσεις την αυτοδυναμία σου. Η καριέρα παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου και θέλεις να προοδεύεις. Αρκετές στιγμές επικεντρώνεσαι στην απόκτηση υλικών αγαθών, παραμελώντας τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Το σεξ είναι απόλαυση και πηγή ενέργειας στη ζωή σου!

Διονύσης / Διόνυσος / Νιόνιος
Διονύση, το όνομά σου έχει ρίζες από την Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία αλλά και από την μυθολογία! Ο Διονύσιος – ο Πολιούχος της Ζακύνθου- είναι ο Άγιος που με τον βίο του μας δίδαξε τη συγχώρεση, για αυτό και εσύ στη ζωή σου θα μάθεις να συγχωρείς και να δίνεις ευκαιρίες. Στη μυθολογία, ο Διόνυσος ήταν ο θεός του κρασιού, του κεφιού και της χαράς, ήταν ο αιώνιος έφηβος , το όνομά του έχει συνδεθεί με την γονιμότητα μέσα από τον εκπληρωμένο έρωτα! Είσαι ένας άνδρας με χιούμορ, ζωντάνια, ενεργητικότητα αλλά και με μεγάλο ερωτισμό! Σου αρέσει η διασκέδαση, η καλή ζωή και οι ωραίες γυναίκες. Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 3, που σημαίνει ότι λατρεύεις την επικοινωνία, τα ταξίδια και την μάθηση. Έχεις την ικανότητα να μαθαίνεις πολύ γρήγορα, να μεταδίδεις και να πείθεις με ιδέες, σκέψεις και προτάσεις! Οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και έχεις ενδιαφέρον για τις τέχνες.

Διονυσία / Ντενίζ
Διονυσία, το όνομά σου έχει ρίζες από την Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία αλλά και από την μυθολογία! Ο Διονύσιος – ο Πολιούχος της Ζακύνθου- είναι ο Άγιος που με τον βίο του μας δίδαξε τη συγχώρεση, για αυτό και εσύ στη ζωή σου θα μάθεις να συγχωρείς και να δίνεις ευκαιρίες. Στη μυθολογία, ο Διόνυσος ήταν ο θεός του κρασιού, του κεφιού και της χαράς, ήταν ο αιώνιος έφηβος , το όνομά του έχει συνδεθεί με την γονιμότητα μέσα από τον εκπληρωμένο έρωτα! Είσαι μία γυναίκα με χιούμορ, ζωντάνια, ενεργητικότητα αλλά και με μεγάλο ερωτισμό! Σου αρέσει η διασκέδαση, η καλή ζωή , αλλά και οι ωραίοι άνδρες. Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 5, που σημαίνει ότι έχεις υιοθετήσει έναν μοντέρνο και φιλελεύθερο τρόπο ζωής. Έχεις πολύ έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες και σου αρέσει να δημιουργείς. Ο έρωτας παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου!

Δόμνα
Το όνομά σου σημαίνει «κυρία», για αυτό λοιπόν είσαι μία αρχοντική γυναίκα, με έντονη θηλυκότητα αλλά και με πολλές ηθικές αρχές που σε κάνουν πραγματικά να ξεχωρίζεις. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι πολύ επικοινωνιακή. Καταφέρνεις με τα λόγια σου να κλέβεις τις εντυπώσεις και να μεταδίδεις με τα λόγια σου, τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους γύρω σου. Λατρεύεις την γνώση, τα ταξίδια και την περιπέτεια.

Δώρα / Θεοδώρα / Δωροθέα / Ντορίνα / Ντόρα
Δώρο Θεού είναι το όνομά σου και στη ζωή σου θα υπάρξουν γεγονότα που θα σου αποδείξουν ότι η τύχη είναι αρκετά γενναιόδωρη μαζί σου! Τα δώρα της ζωής θα σου εμφανίζονται σε ανύποπτο χρόνο και θα είναι ακριβά, πολύτιμα και ανεκτίμητα! Είσαι μία γυναίκα χαμογελαστή, κεφάτη αλλά και ιδιαίτερα δυναμική – μην ξεχνάμε ότι η Θεοδώρα ήταν και η Αυτοκράτειρα του Βυζαντίου-! Σύμφωνα με την αριθμολογία, είσαι μία ώριμη και σοφή γυναίκα, με χαρισματικές ικανότητες, σοβαρότητα αλλά υπευθυνότητα. Έχεις συγκροτημένη σκέψη, μεγάλη πνευματική καλλιέργεια και πανίσχυρη διαίσθηση. Κάποιες στιγμές σε πιάνουν τάσεις απομόνωσης και το ρίχνεις στη δουλειά και στο διάβασμα, αδιαφορώντας για τις σχέσεις σου. Στην ερωτική σου ζωή,προτιμάς να διατηρείς την ανεξαρτησία σου από τον ερωτικό σου σύντροφο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είσαι φιλελεύθερη!

Ειρήνη / Ρένα
Σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία, το όνομά σου προέρχεται από την Ειρήνη την θέα των Αρχαίων Ελλήνων! Η Ειρήνη ήταν η κόρη του Δία και της Θέμιδας και ήταν μία από τις Ώρες που αντιπροσώπευε τον πλούτο και την Ειρήνη. Στην τέχνη απεικονιζόταν ως μία νεαρή όμορφη γυναίκα που στα χέρια της κρατούσε το Κέρας της Αμάλθειας. Το όνομά σου είναι καθαρά και μόνο Ελληνικό και προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων ειρώ (λέγω) + νους. Αυτό σημαίνει ότι τα λόγια σου είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης, πάντα λες τεκμηριωμένα τις απόψεις σου! Παράλληλα το όνομά σου προέρχεται από το ρήμα «ειρώ» που σημαίνει συνδέω, για αυτό και πολλές φορές η παρουσία σου γίνεται καταλυτική για την ένωση ανθρώπων. Δεν σου αρέσουν οι καβγάδες και οι χωρισμοί και προσπαθείς να ισορροπείς τις καταστάσεις και να ενώνεις τους ανθρώπους που έχουν διαφορές! Σύμφωνα με την αριθμολογία ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 9 και αυτό φανερώνει ότι είσαι μία γυναίκα με μεγάλες ευαισθησίες και πολλά όνειρα για τη ζωή! Μάχεσαι για τα δικαιώματα τόσο τα δικά σου όσο και των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και θέλεις γύρω σου να κυριαρχεί η ισότητα, η ενότητα και η αγάπη! Δίνεις σε όλους τη βοήθειά σου και πολλές φορές θα βάλεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και μετά τις δικές σου! Έχεις μεγάλες κοινωνικές ευαισθησίες και ιδιαίτερα σε συγκινούν τα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τα ζώα!

Ελένη
Ελένη μπορεί το όνομά σου να είναι αρκετά συνηθισμένο, όμως σου χαρίζει μεγάλη λάμψη και γοητεία και αναμφισβήτητα έχει πολύ όμορφη ιστορία! Στην αρχαιότητα, το όνομά σου σήμαινε λαμπερή, απαστράπτουσα! Ήταν το όνομα της Ωραίας Ελένης, της ηρωίδας του Ομηρικού έπους «Ιλιάδα» , που την «έκλεψε» ο Πάρις από την Τροία και στάθηκε αφορμή για την έναρξη του Τρωικού πολέμου. Στην Ορθόδοξη Εκκλησία το όνομά σου προέρχεται από την Αγία Ελένη, που ήταν η αυτοκράτειρα της Ρώμης που ανακάλυψε τον Τίμιο Σταυρό μαζί με τον γιό της τον Μέγα Κωνσταντίνο. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και μεγάλο δυναμισμό. Βάζεις υψηλούς στόχους στη ζωή σου και δεν τα παρατάς αν δεν τους φέρεις εις πέρας. Έχεις θάρρος υπομονή και επιμονή, εργάζεσαι με μόχθο για να έχεις χρήματα και άνεση για να ζεις καλά. Στους ανθρώπους που αγαπάς είσαι γενναιόδωρη και πάντα στέκεσαι δίπλα στα προβλήματα τους. Έχεις μεγάλες φιλοδοξίες και κύριος στόχος της ζωής σου είναι η προσωπική σου ανάπτυξη! Πρόσεξε μονάχα το πείσμα σου, γιατί πολλές φορές γίνεται η αιτία να πληγώνεις τους ανθρώπους γύρω σου και μετά να το μετανιώνεις.

Ελευθερία
Ελευθερία, το όνομα σου βγαίνει από το αρχαίο επίθετο ελευθερωτής, είναι βέβαιο λοιπόν ότι είσαι μία γυναίκα ανεξάρτητη που δεν αντέχει την καταπίεση και τον περιορισμό! Σύμφωνα με την Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Ελευθέριο που ήταν ο προστάτης των εγκύων! Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 5, είσαι λοιπόν μία γυναίκα που λατρεύεις την ανεξαρτησία και απεχθάνεσαι τον περιορισμό! Σου αρέσει να ζεις έντονα να υπάρχει η περιπέτεια στη ζωή σου και είσαι άτομο μοντέρνο με ιδέες αρκετά προχωρημένες και προοδευτικές. Μπορείς να κάνεις παρέα με όλες τις ηλικίες από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο γιατί προσαρμόζεσαι γρήγορα και χωρίς κόπο. Όποια δυσκολία και να σου τύχει δεν το βάζεις κάτω ούτε και χάνεις το κέφι σου. Ένα από τα ελαττώματα σου είναι πως δεν είσαι σταθερή στις απόψεις σου με αποτέλεσμα να αφήνεις κάτι που έχεις ξεκινήσει για κάτι άλλο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ελευθέριος / Λευτέρης
Λευτέρη, το όνομά σου προέρχεται από την λέξη «ελευθερωτής», είσαι λοιπόν ένας άνδρας που δεν μπαίνει σε καλούπια, θέλεις να είσαι ελεύθερος, ανεξάρτητος, χωρίς δεσμεύσεις και πιέσεις. Στην Ορθόδοξη Εκκκλησία, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Ελευθέριο που είναι ο προστάτης των εγκύων! Είσαι ένας άνδρας που λατρεύει τις γυναίκες, θέλεις να υπάρχει διαρκώς δίπλα σου ένα γνήσιο θηλυκό και έχεις πολύ εκλεπτυσμένο γούστο! Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάρθμο το 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας χαρούμενος και αγαπητός άνδρας με κέφι και αισιοδοξία! Με το χαμόγελο και την θετική σου σκέψη, δίνεις κουράγιο στους γύρω σου .Σου αρέσει να διαβάζεις και να αποκτάς γνώσεις ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και καλλιτεχνικές τάσεις. Σου αρέσει η διασκέδαση και φροντίζεις πολύ την εξωτερική σου εμφάνιση. Είσαι πολύ επικοινωνιακός έχεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο μιας και δεν σου αρέσει να μένεις μόνος. Ασχολείσαι με πολλές δραστηριότητες, έχεις όμως την τάση να αφήνεις στη μέση ότι ξεκινάς!

Ελεονώρα
Ελεονώρα, το όνομά σου στα λατινικά σημαίνει μαλακώνω, ηρεμώ, είσαι λοιπόν μία γυναίκα που ξέρεις καλά τον τρόπο να εξισορροπείς καταστάσεις και να δημιουργείς ένα χαλαρό και ευχάριστο κλίμα γύρω σου. Δεν έχεις στενόμυαλες ιδέες για τη ζωή, πριν σχηματίσεις οποιαδήποτε άποψη, έχεις φροντίσει πρώτα να κάνεις την έρευνά σου, να αποκτήσεις τις γνώσεις σου και στην συνέχεια να υιοθετήσεις έναν δικό σου τρόπο σκέψης και άποψης. Επηρεάζεσαι από ξένες κουλτούρες και πολιτισμούς και σου αρέσει να συναναστρέφεσαι με άτομα από το εξωτερικό . Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 7, αυτό σημαίνει λοιπόν ότι διαθέτεις εξυπνάδα, σοφία αλλά και δίψα για μάθηση και εμπειρία. Το διάβασμα, ο αποκρυφισμός και ο εσωτερισμός είναι μερικοί τομείς που σου εξιτάρουν το ενδιαφέρον. Η διαίσθησή σου ποτέ δεν σε ξεγελά, είναι η καλύτερή σου φίλη, αφού σε κατευθύνει πάντα με τον σωστό τρόπο! Στις ερωτικές σου σχέσεις, θέλεις να διατηρείς κάποιες αποστάσεις, γιατί δεν είσαι υπέρ των καταπιεστικών σχέσεων, που σου στερούν όλες τις υπόλοιπες χαρές της ζωής. Αρκετές φορές προτιμάς τη μοναχική ζωή!

Ελισάβετ
Αγαπητή μας φίλη Ελισάβετ, εκτός από εσένα, υπάρχουν και αρκετές βασίλισσες στον κόσμο που μοιράζονται μαζί σου το ίδιο όνομα! Έχεις ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Αγγλία, την Αυστραλία και την Ουαλία! Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμος σου είναι το 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα που θέλεις πάντα να υπάρχει μία σχέση στη ζωή σου .Είσαι ήσυχη, γαλήνια και δεν αντέχεις τις εντάσεις και τους καβγάδες για αυτό και προσπαθείς με την διπλωματία σου να αποφεύγεις τις κακοτοπιές! Χρειάζεσαι χρόνο για να εμπιστευτείς έναν άνθρωπο και γίνεσαι λίγο καχύποπτη και επιφυλακτική! Είσαι τρυφερή, πιστή και πολύ δοτική στις φιλικές αλλά και στις ερωτικές σου σχέσεις. Η ζεστή συμπεριφορά σου σε κάνει να γίνεσαι αγαπητή όπου και αν βρίσκεσαι. Είσαι αναποφάσιστη και θέλεις πάντα κάποιον δίπλα σου για να σε παροτρύνει. Προσπαθείς πάντα να κρατάς τις ισορροπίες όμως συχνά γίνεσαι το θύμα στις σχέσεις σου γιατί δυσκολεύεσαι να λες όχι. Δίνεις στους άλλους πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνεις. Το καλό με σένα όμως είναι πως προσφέρεις στους γύρω σου χωρίς να περιμένεις αντίκρισμα, έτσι δεν πληγώνεσαι.

Έλλη
Έλλη, το όνομά σου προέρχεται από την Ελληνική μυθολογία. Η Έλλη ήταν η εγγονή του Αίολου θεού των ανέμων. Στην αριθμολογία, ο λεξαριθμος σου είναι το 1.Εισαι άτομο αποφασιστικό ,επίμονο και δεν εγκαταλείπεις ποτέ την προσπάθεια προκειμένου να επιτύχεις αυτά που βάζεις στο μυαλό σου! Λειτουργείς καλύτερα μόνη σου σπάνια ζητάς βοήθεια από άλλους και θέλεις να έχεις πάντα τον πρώτο λόγο. Βαριέσαι εύκολα γι αυτό και πάντα θα βρίσκεις τρόπους για να μην πέφτεις στη ρουτίνα. Η μεγάλη ενεργητικότητα που έχεις σε κάνει να θέλεις να είσαι διαρκώς σε κίνηση. Ο αυθορμητισμός σου σε κάνει αγαπητή στις παρέες σου ,φρόντισε όμως να περιορίσεις τον μεγάλο εγωισμό που έχεις και την απότομη συμπεριφορά σου γιατί έτσι στεναχωρείς και ανθρώπους που σε αγαπούν.

Ελπίδα
Φίλη μας Ελπίδα, το όνομά σου σε οπλίζει με αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση! Είσαι μία γυναίκα που δεν το βάζει κάτω, πάντα προσμένεις κάτι καλύτερο και δεν καταθέτεις εύκολα τα όπλα! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και πράγματι έχεις ένα όνομα που δεν σε αφήνει ούτε στιγμή να θλίβεσαι και να χάνεις το κουράγιο σου! Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμος του ονόματος σου είναι το 4.Εισαι άτομο σοβαρό λειτουργείς πειθαρχημένα και πάντα οργανώνεις από πριν ότι έχεις να κάνεις. Δεν σου αρέσει η ακαταστασία γι? αυτό και στο σπίτι σου όλα τα έχεις τακτοποιημένα στην εντέλεια. Σκέπτεσαι λογικά και σπάνια αφήνεις το συναίσθημα να σε παρασύρει. Ότι αναλαμβάνεις να κάνεις προσπαθείς να το κάνεις τέλεια και αν υποσχεθείς κάτι σε κάποιον δεν θα αθετήσεις ποτέ την υπόσχεση σου. Αγαπάς τα παιδιά και το όνειρο σου είναι να αποκτήσεις μια όμορφη οικογένεια. Σου αρέσει να έχεις σταθερές και μακρόχρονες σχέσεις και φιλίες δένεσαι με τους ανθρώπους και δεν μπορείς να τους βγάλεις εύκολα από τη ζωή σου έστω και αν πρέπει. Επειδή αντιμετωπίζεις τα πάντα με σοβαρότητα χάνεις πολλά πράγματα από τη ζωή γι αυτό προσπάθησε να χαλαρώνεις και να διασκεδάζεις περισσότερο γιατί όλοι δεν μπορούν να ακολουθούν το δικό σου ρυθμό.

Εμμανουήλ / Μανώλης / Μάνος
Μανώλη, το όνομά σου σημαίνει «ο Θεός είναι μαζί μας» και αναφέρθηκες δύο φορές από τον Προφήτη Ησαϊα όταν προανήγγειλε την γέννηση του Ιησού Χριστού. Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 4, που σημαίνει ότι η μεγαλύτερη ανάγκη σου στην ζωή , είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια. Είσαι ένας οργανωτικός άνθρωπος, που σου αρέσει να επικρατεί στη ζωή σου η τάξη και η ηθική. Λατρεύεις την οικογένειά σου και αφιερώνεσαι στη δουλειά προκειμένου να προσφέρεις στα άτομα που αγαπάς μία καλύτερη ζωή! Αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις είναι η σοβαρότητά σου αλλά και ο υπεύθυνος τρόπος που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Περιόρισε το πείσμα σου, που κάποιες στιγμές σου δημιουργεί μπελάδες.

Εμμανουέλα
Εμμανουέλα, το όνομά σου σημαίνει «ο Θεός είναι μαζί μας» και αναφέρθηκες δύο φορές από τον Προφήτη Ησαϊα όταν προανήγγειλε την γέννηση του Ιησού Χριστού. Είσαι μία γυναίκα με μεγάλη πίστη, έχεις αφοσίωση στους στόχους σου και μεγάλες ψυχικές αντοχές. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι πολύ τρυφερή, στοργική αλλά και πονόψυχη με τους ανθρώπους που αγαπάς και όχι μόνο! Επιζητάς διαρκώς την παρέα, την συντροφικότητα και η μοναξιά σε τρομάζει! Η πίεση και οι καβγάδες σου προκαλούν ένταση και σε κάνουν να αισθάνεσαι δυστυχισμένη, για αυτό και προσπαθείς να αποφεύγεις τις διενέξεις. Είσαι αρκετά υποχωρητική, συμβιβάζεσαι και συγχωρείς πολύ εύκολα! Μήπως όμως μερικές φορές θα έπρεπε να δηλώνεις ευθέως αυτά που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι, χωρίς να έχεις το φόβο της απόρριψης;

Επαμεινώνδας/ Νώντας
Ο Επαμεινώνδας ήταν στρατηγός της Θήβας και νίκησε τους Σπαρτιάτες στη μάχη των Λεύκτρων απελευθερώνοντας τους Μεσσήνιους οπλίτες που ήταν υποταγμένοι επί 230 στη Σπάρτη. Είσαι λοιπόν ένας μάχιμος άνδρας, που δεν καταθέτεις εύκολα τα όπλα και δεν φοβάσαι τίποτα και κανέναν! Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμός σου είναι το 3 για αυτό είσαι ένα άτομο χαρούμενο ,αυθόρμητο και πολύ επικοινωνιακό. Με τον τρόπο που μιλάς πείθεις τους ανθρώπους γύρω σου και αποδέχονται τις απόψεις σου και σου δείχνουν εμπιστοσύνη. Σου αρέσει να μελετάς και να αποκτάς γνώσεις. Έχεις πολλές παρέες κάνεις εύκολα γνωριμίες και με την συμπεριφορά σου κερδίζεις συμπάθειες. Έχεις φαντασία και δεν αποκλείεται να έχεις κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο. Ασχολείσαι με πολλές δραστηριότητες, ενθουσιάζεσαι εύκολα, όμως γρήγορα χάνεις το ενδιαφέρον σου!

Ερασμία
Το όνομά σου προέρχεται από την λέξη «έραμαι» που σημαίνει αγαπώ! Είσαι μία θελκτική και αξιαγάπητη γυναίκα, αυτό άλλωστε φανερώνει και το όνομά σου! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 4 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία υπεύθυνη, οργανωτική αλλά και συντηρητική γυναίκα. Είσαι λάτρης της παράδοσης, έχεις ηθικές αξίες και τηρείς πάντα στη ζωή σου τα πρέπει και τους κανόνες, θέτοντας όρια και μην αφήνοντας τον εαυτό σου ελεύθερο στο συναίσθημα. Η οικογένεια είναι η προτεραιότητα της ζωής σου και την βάζεις πάνω από όλους και από όλα!

Εριφύλη
Το όνομά σου προέρχεται από τον συνδυασμό τον λέξεων έρι + φύλον που σημαίνει η έξοχη των γυναικών! Πράγματι, είσαι μία γυναίκα που ξεχωρίζεις και όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πλήθος έχεις τον τρόπο να εντυπωσιάζεις και να στρέφεις τα βλέμματα πάνω σου! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 6 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι αρκετά εξωστρεφής, κοινωνική, ευχάριστη και πολύ δοτική στις σχέσεις σου! Θέλεις να διατηρείς τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου και δεν σου αρέσουν οι εντάσεις και τα προβλήματα. Η μοναξιά σε τρομάζει για αυτό και προτιμάς να κάνεις συμβιβασμούς, παρά να οδηγείς στα άκρα κάποιες σχέσεις σου. Είσαι τόσο υποχωρητική, που οι άνθρωποι που σε περιβάλλον εκμεταλλεύονται την καλή σου την διάθεση και άθελά σου γίνεσαι το θύμα.

Εσθήρ
Το όνομά σου έχει μεγάλη ιστορία! Εσθήρ είναι ένα από τα βιβλία του κανόνα της Παλαιάς Διαθήκης. Εσθήρ είναι και ένας μεγάλος αστεροειδής της Κύριας Ζώνης Αστεροειδών! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και σύμφωνα με τις αρχές του Πυθαγόρα, είναι φανερό ότι είσαι μία προοδευτική και φιλελεύθερη γυναίκα, με πρωτότυπο μυαλό και καινοτόμες ιδέες! Είσαι κοινωνική, εξωστρεφής και αρκετά δημιουργική! Έχεις κλίση προς τις τέχνες και εκφράζεις δίχως όρια και φραγμούς τα συναισθήματά σου και τις ιδέες σου! Ο τρόπος που αντιδράς είναι παρορμητικός και λειτουργείς με γνώμονα τα συναισθήματά σου και όχι τη λογική σου!

Ευαγγελία / Εύα / Εύη / Λίτσα / Λία
Ευ + αγγελία (δηλαδή είδηση), είσαι η γυναίκα που δίνει πάντα ευχάριστα μηνύματα, είσαι με τον καλό λόγο στα χείλη και δεν σου αρέσει ποτέ να κακοκαρδίζεις κανέναν. Σου αρέσει να επικοινωνείς και να κάνεις τους γύρω σου να απολαμβάνουν την παρέα σου, χαρίζοντάς τους γέλιο, αισιοδοξία και δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα στις σχέσεις σου. Στην αριθμολογία ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 7. Είσαι αρκετά εσωστρεφής αλλά σοφή γυναίκα, έχεις άποψη για τα πάντα και ξεχωρίζεις με την εξυπνάδα αλλά και ωριμότητα σου. Θέλεις ν αναπτύσσεις τις γνώσεις σου, μελετάς, εξελίσσεσαι και έχεις ισχυρή διαίσθηση. Όλοι τρέχουν κοντά σου όταν θέλουν να ακούσουν μία συμβουλή ή έχουν ανάγκη από καθοδήγηση. Διατηρείς σταθερές σχέσεις και τα συναισθήματά σου είναι βαθιά και ουσιαστικά. Δεν ανοίγεσαι εύκολα σε νέες γνωριμίες, όμως όταν ένας άνθρωπος κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σου, τότε είσαι πάντα στο πλάι του και τον βοηθάς με κάθε τρόπο! Δεν θέλεις ούτε να καταπιέζεις αλλά ούτε και να καταπιέζεσαι, προτιμάς να διατηρείς σχέσεις που βασίζονται στην ανεξαρτησία και την αυτοκέφραση.

Ευάγγελος / Βαγγέλης
Ευάγγελε, το όνομά σου προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων Ευ + αγγελία , δηλαδή είσαι αυτός που του αρέσει να μεταφέρει καλές ειδήσεις! Είσαι πράγματι ένας άνδρας που δίνει πάντα ευχάριστα μηνύματα, είσαι με τον καλό λόγο στα χείλη και δεν σου αρέσει ποτέ να κακοκαρδίζεις κανέναν. Σου αρέσει να επικοινωνείς και να κάνεις τους γύρω σου να απολαμβάνουν την παρέα σου, χαρίζοντάς τους γέλιο, αισιοδοξία και δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα στις σχέσεις σου. Στην αριθμολογία ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 4 που σημαίνει ότι είσαι ένα άτομο σοβαρό, υπεύθυνο, λογικό που βάζεις στη ζωή σου πάνω από όλα το καθήκον. Αγαπάς την οικογένειά σου και θέλεις να εξασφαλίζεις σταθερότητα στη ζωή σου δημιουργώντας από νωρίς το δικό σου σπιτικό ! Διακρίνεσαι για την συνέπεια και τελειομανία σου!

Ευανθία / Ανθή / Ανθούλα
Ευανθία, το όνομά σου προέρχεται από την λέξη ευανθής, δηλαδή εύ+άνθος, είσαι λοιπόν μία γυναίκα ευωδιαστή, μυρωδάτη,λουλουδιαστή με έναν αέρα δροσιάς και ομορφιάς! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 7, αυτό σημαίνει λοιπόν ότι διαθέτεις εξυπνάδα, σοφία αλλά και δίψα για μάθηση και εμπειρία. Το διάβασμα, ο αποκρυφισμός και ο εσωτερισμός είναι μερικοί τομείς που σου εξιτάρουν το ενδιαφέρον. Η διαίσθησή σου ποτέ δεν σε ξεγελά, είναι η καλύτερή σου φίλη, αφού σε κατευθύνει πάντα με τον σωστό τρόπο! Στις ερωτικές σου σχέσεις, θέλεις να διατηρείς κάποιες αποστάσεις, γιατί δεν είσαι υπέρ των καταπιεστικών σχέσεων, που σου στερούν όλες τις υπόλοιπες χαρές της ζωής. Αρκετές φορές προτιμάς τη μοναχική ζωή!

Ευγενία
Ευγενία, το όνομά σου προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων ευ+γένος, δηλαδή είσαι μία γυναίκα που προέρχεται από καλό γένος, έχεις καλή καταγωγή, με λίγα λόγια είσαι από τζάκι! Παράλληλα το όνομά σου φανερώνει ότι είσαι ένα ευγενικό θηλυκό, γλυκομίλητη και με καλούς τρόπους! Στην αριθμολογία, ο προσωπικός αριθμός του ονόματός σου είναι το 5. Λατρεύεις την ελευθερία δεν αντέχεις την κάθε μορφή καταπίεσης και θέλεις στη ζωή σου να γεύεσαι νέες εμπειρίες, που θα σε βγάζουν από την πλήξη και τη μονοτονία της καθημερινότητας. Έχεις μεγάλο πείσμα και νευριάζεις εύκολα όταν δεν γίνονται όλα όπως τα θέλεις. Είσαι αρκετά γοητευτική σου αρέσει να φλερτάρεις και θέλεις να κεντρίζεις την προσοχή των γύρω σου και να στρέφεις το ενδιαφέρον πάνω σου! Αποφεύγεις όμως τη δέσμευση γιατί δεν σου αρέσει να σε βάζουν σε καλούπια. Η επιθυμία σου είναι να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, σου αρέσουν τα ταξίδια να βλέπεις και να μαθαίνεις νέα πράγματα και να αποκτάς εμπειρίες. Προσαρμόζεσαι γρήγορα όπου και αν βρεθείς ,κάνεις εύκολα γνωριμίες και είσαι αγαπητή στο περιβάλλον σου. Το μειονέκτημα που έχεις είναι πως αλλάζεις εύκολα γνώμη και δεν επιμένεις στους στόχους σου. Όταν βρίσκεις εμπόδια, προτιμάς να προχωράς παρακάτω.

Ευγένιος
Ευγένιε, το όνομά σου προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων ευ+γένος, δηλαδή είσαι ένας άνδρας που προέρχεται από καλό γένος, έχεις καλή καταγωγή, με λίγα λόγια είσαι από τζάκι! Παράλληλα το όνομά σου φανερώνει ότι διαθέτεις ευγένεια και καλούς τρόπους. Από την «σκοπιά» της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει τον λεξάριθμο 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας επικοινωνιακός, εξωστρεφής και αρκετά δραστήριος και αισιόδοξος! Έχεις την ικανότητα να μεταδίδεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου και τα πας άριστα με τις δημόσιες σχέσεις. Έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα, σου αρέσει η μουσική και μπορούμε να πούμε ότι είσαι και γλεντζές! Σου αρέσει να μοιράζεσαι τα πάντα και ευχαριστιέσαι όταν δίνεις χαρά στα άτομα που αγαπάς, με μικρά δωράκια. Το πάθος, ο ενθουσιασμός και οι νέες εμπειρίες, κάνουν την ερωτική σου ζωή αρκετά πικάντικη.

Ευδοκία
Φίλη μας Ευδοκία, το όνομά σου προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων Ευ+δοκώ, δηλαδή σημαίνει πως είσαι μία γυναίκα με άποψη, που δεν διστάζεις να την εκφέρεις και να την υπερασπίσεις με κάθε τρόπο! Οι σκέψεις σου είναι αρκετά ώριμες, πάντα ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις και πώς πρέπει να ενεργήσεις για να γίνουν κάποια όνειρά σου πραγματικότητα. Στην αριθμολογία ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα με φιλελεύθερες και καινοτόμες ιδέες! Είσαι σύγχρονη, ακολουθείς έναν γρήγορο τρόπο ζωής και προσαρμόζεσαι εύκολα και γρήγορα σε κάθε περίσταση! Σου αρέσουνη οι προκλήσεις, γιατί μέσα από αυτές γεύεσαι νέες εμπειρίες και δοκιμάζεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου! Η σεξουαλική σου ζωή είναι αρκετά έντονη και έχεις τον τρόπο να μένεις αξέχαστη στους άνδρες. Η δημιουργικότητά σου, η φαντασία σου αλλά και οι πρωτότυπες ιδέες σου θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου καταξίωση.

Ευδοξία
Ευδοξία το όνομά σου προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων Εύ+ Δόξα και φανερώνει ότι είσαι μία γυναίκα που λατρεύει τη δόξα και στη ζωή σου θα καταφέρεις να κερδίσεις φήμη και διάκριση, ακριβώς όπως επιθυμείς. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ευαίσθητη, συναισθηματική αλλά και αρκετά ονειροπόλα! Θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο γύρω σου, να βοηθήσεις για ένα καλύτερο αύριο και να απαλύνεις τον πόνο τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα και έχουν την ανάγκη σου! Σου ταιριάζουν επαγγέλματα που σχετίζονται με την κοινωνική προσφορά!

Ευθαλεία / Θάλεια
Θάλεια, το όνομά σου σημαίνει ότι είσαι γυναίκα πλούσια – και αν όχι ακόμα στα υλικά αγαθά, σίγουρα είσαι στα αισθήματα-! Κατά κοινή ομολογία, άτομα που έχουν το ίδιο όνομα με σένα, έχουν κάνει οικογένεια από πολύ νωρίς, όμως στερήθηκαν στη ζωή τους την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 1 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία επιβλητική γυναίκα, με μεγάλο δυναμισμό αλλά και διάθεση να έχεις πάντα την πρωτιά σε όλα! Σου αρέσει να δίνεις τις κατευθύνσεις σου, να επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου και θέλεις πάντα να γίνεται το δικό σου! Δύσκολα μπορεί κάποιος να σου αρνηθεί αυτό που θα του ζητήσεις, αφού έχεις τον τρόπο να παίρνεις αυτό που θέλεις και δεν δέχεσαι ποτέ την άρνηση! Ο εγωισμός είναι ένα από τα μελανά σημεία της προσωπικότητάς σου.

Ευθύμης / Θύμιος
Θύμιε, είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος ευθυμία, χαίρεσαι, γελάς, απολαμβάνεις και ζεις στο έπακρο κάθε στιγμή. Ωστόσο έχεις αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και εκεί που όλα μπορεί να πηγαίνουν καλά, ξαφνικά να σε πιάνουν κάτι μεταπτώσεις και να αλλάζει η συμπεριφορά σου! Αριθμολογικά το όνομά σου αντιπροσωπεύεται από τον αριθμό 6 και αυτό σημαίνει ότι είσαι αρκετά γοητευτικός , έχεις μαγνητισμό και μπορείς με τα λόγια σου όχι μόνο να πείθεις αλλά να προκαλείς και πολύ όμορφα συναισθήματα στους γύρω σου! Αρκετές στιγμές χάνεσαι στις σκέψεις σου και φαίνεσαι αμελής. Στην πραγματικότητα όμως διαθέτεις μεγάλη παρατηρητικότητα και δεν σου ξεφεύγει απολύτως τίποτα! Η αποτυχία σε τρομάζει, η απόρριψη σε πεισμώνει και όταν υπάρχουν προβλήματα στη ζωή σου, επιμένεις πολύ για να αλλάξεις την κατάσταση! Στην ερωτική σου ζωή, θέλεις να γεύεσαι πολλές και νέες εμπειρίες, δεν αντέχεις την ζήλια και την κτητικότητα, προτιμάς να έχεις μία σχέση απλά για να περνάς καλά και να ανανεώνεσαι! Στην καριέρα σου είσαι αρκετά αγχώδης και νευρικός, βιάζεσαι πάση θυσία να πετύχεις και να ανέβεις ψηλά!

Ευθυμία
Ευθυμία, είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος ευθυμία, χαίρεσαι, γελάς, απολαμβάνεις και ζεις στο έπακρο κάθε στιγμή. Ωστόσο έχεις αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και εκεί που όλα μπορεί να πηγαίνουν καλά, ξαφνικά να σε πιάνουν κάτι μεταπτώσεις και να αλλάζει η συμπεριφορά σου! Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα που θέλεις όλα γύρω σου να είναι στην εντέλεια! Θέλεις να προοδεύεις, να αναπτύσσεσαι, και να αποκτάς δύναμη μέσα από την γνώση αλλά και την καριέρα σου! Απεχθάνεσαι τη ρουτίνα και οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στην αυτοέκφρασή σου! Μπορεί να μην είσαι το σύμβολο του σεξ, όμως έχεις τόσο μαγνητική αύρα αλλά εκπέμπεις και τόσο ερωτισμό, που δύσκολα κάποιος μπορεί να σου αντισταθεί! Στην καριέρα σου, θέλεις να πρωτοστατείς και να κατέχεις μία πολύ καλή θέση, γιατί η προτεραιότητα της ζωής σου είναι η αυτοδυναμία και η αυτοκυριαρχία! Με την εργατικότητα αλλά και την επιμονή σου θα καταφέρεις να κάνεις ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα! Ο ερωτικός σου τομέας στιγματίζεται από ισχυρούς , παθιασμένους, φλογερούς και αξέχαστους αισθηματικούς δεσμούς!

Ευλαμπία / Μπία
Γλυκιά Ευλαμπία, είσαι μία παιχνιδιάρα, ευχάριστη και απόλυτα πιστή γυναίκα γεμάτη κέφι και φαντασία! Διαθέτεις ισχυρή διαίσθηση και οι κουβέντες σου πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι είναι προφητικές! Στην αριθμολογία το όνομά σου βγάζει λεξάριθμο 8 που σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα καριερίστας! Η δουλειά σου είναι πολύ σημαντική για σένα, γιατί μέσα από αυτήν επιβεβαιώνεσαι, εξελίσσεσαι και νιώθεις πιο δυναμική και ανεξάρτητη. Για να πετύχεις τους στόχους σου, είσαι πρόθυμη να κάνεις θυσίες ! Είναι πολύ βασικό στη ζωή σου να διαθέτεις οικονομική ανεξαρτησία και να έχεις την άνεση να κάνεις αγορές, να απολαμβάνεις τη διασκέδαση και να στηρίζεσαι αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου τις δυνάμεις. Τον έρωτα τον αντιμετωπίζεις με ανάλαφρο τρόπο, το σεξ είναι πολύ σημαντικό στη ζωή σου. Ερωτεύεσαι λίγες φορές, όμως τα συναισθήματα που ζεις είναι έντονα!

Ευμορφία/ Μορφούλα/ Μόρφω
Φίλη μας Ευμορφία, το όνομά σου προέρχεται από την λέξη ομορφιά! Είσαι μία γυναίκα που σου αρέσει να περιποιείσαι τον εαυτό σου, φροντίζεις την εμφάνισή σου και είσαι λαμπερή και με ιδιαίτερο προσωπικό στυλ! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό υποδηλώνει ότι εκτός από την εξωτερική ομορφιά έχεις και πολύ πλούσια εσωτερικά χαρίσματα. Είσαι μία σοβαρή και συγκροτημένη γυναίκα, με ώριμη σκέψη και πολύ σωστές απόψεις για τη ζωή. Σου αρέσει το διάβασμα, η αναζήτηση, η έρευνα και η γνώση. Σου αρέσει να περνάς ώρες μοναξιάς και απομόνωσης που σε βοηθούν να ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου και να τα βρίσκεις με τον εαυτό σου. Οι γύρω σου έρχονται πρώτα σε σένα όταν έχουν προβλήματα και θέλουν βοήθεια και υποστήριξη.

Ευσταθία / Στάθα / Σταθούλα
Ζωηρή και επίμονη Ευσταθία, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο προστάτη των κυνηγών. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι είσαι μία γυναίκα που δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη σου, επιμένεις, κυνηγάς και διεκδικείς αυτό που θέλεις με μεγάλο δυναμισμό! Είσαι της άποψης ότι κάθε επιθυμία μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να το θελήσουμε για αυτό και κοπιάζεις για να εκπληρώσεις τα όνειρά σου! Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 5, είσαι λοιπόν μία γυναίκα που λατρεύεις την ελευθερία και απεχθάνεσαι κάθε είδους περιορισμό! Ζεις σε ξέφρενους ρυθμούς, λατρεύεις την περιπέτεια και θέλεις να υιοθετείς έναν μοντέρνο τρόπο ζωής! Οι ιδέες σου είναι προοδευτικές και με την δημιουργικότητά σου αλλά και την φαντασία σου καταφέρνεις να βρίσκεσαι στο προσκήνιο! Ξέρεις πολύ καλά να γεφυρώνεις το χάσμα των γενεών, αφού τα πας καλά με όλες τις ηλικίες. Όσα χρόνια και να περάσουν εσύ θα καταφέρνεις να διατηρείς την νεότητα και το σφρίγος σου και να δείχνεις αρκετά νεότερη από την ηλικία σου! Ένα από τα ελαττώματα σου είναι πως δεν είσαι σταθερή στις απόψεις σου με αποτέλεσμα να αφήνεις κάτι που έχεις ξεκινήσει για κάτι άλλο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ευστάθιος/Στάθης
Ερωτικέ και επίμονε Στάθη (ή Ευστάθιε), το όνομά σου προέρχεται από τον προστάτη των κυνηγών! Πράγματι είσαι ένας άνδρας κυνηγάς, τόσο στα ερωτικά σου όσο και στην καριέρα σου. Δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του, φροντίζεις πάντα να διεκδικείς, να ζητάς, να επιδιώκεις και να κυνηγάς αυτό που θέλεις να κατακτήσεις, έστω και αν χρειάζεται από την πλευρά σου να κάνεις σκληρή προσπάθεια. Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμός σου είναι το 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας που ξέρεις καλά να χειρίζεσαι τις καταστάσεις γύρω σου με απόλυτη επιτυχία και έχεις μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο! Με τον λόγο σου – τόσο τον προφορικό όσο και τον γραπτό- μπορείς να μεταδίδεις τις ιδέες σου και να πείθεις ακόμα και τον πιο δύσπιστο άνθρωπο! Σου αρέσει η πρόοδος και η ανάπτυξη και απεχθάνεσαι τη ρουτίνα και τη σταθερότητα. Είσαι αρκετά κοινωνικός, σου αρέσει να συμμετέχεις σε πολλές δραστηριότητες και γίνεσαι η ψυχή της παρέας, αφού πάντα καταφέρνεις με τον εξωστρεφή χαρακτήρα σου να γοητεύεις και να διασκεδάζεις τους πάντες. Αρκετές στιγμές όμως ξεπερνάς τα όρια, παρεκτρέπεσαι και χάνεις το δίκιο σου με την απότομη συμπεριφορά σου!

Ευστρατία
Φίλη μας το όνομά σου σημαίνει ότι είσαι οργανωτική, πρακτική και πειθαρχημένη. Επιβάλεις στη ζωή σου νόμους και κανόνες και είσαι σε όλα συνεπής και λογική. Σύμφωνα με τις αρχές της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα σοφή, σου αρέσει η πνευματική εξέλιξη και διαθέτεις σοβαρότητα. Αρκετές στιγμές γίνεσαι απόμακρη και θέλεις το χώρο και το χρόνο σου! Προτιμάς να έχεις λίγους και καλούς φίλους, παρά πληθώρα γνωριμιών. Όλοι τρέχουν κοντά σου όταν θέλουν να ακούσουν μία συμβουλή ή καθοδήγηση.

Ευτυχία
Ευτυχία, το όνομά σου σημαίνει ότι έχεις καλή τύχη, έστω και αν κάποιες στιγμές νομίζεις το αντίθετο! Μπορεί οι δυσκολίες να μην λείπουν από τη ζωή σου, ωστόσο είσαι από τις γυναίκες που μέσα από τις στάχτες σου ξαναγεννιέσαι και είναι σαν να βρίσκεται δίπλα σου μόνιμα ένας φύλακας άγγελος που σε βοηθά να ξεγλιστράς εύκολα και γρήγορα από τις κακοτοπιές. Χαρά, γέλιο και …ευτυχία, είναι το μενού της προσωπικότητάς σου και είσαι πράγματι μία γυναίκα που βλέπει τη ζωή από την φωτεινή της πλευρά. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο λεξάριθμος σου είναι το 3 και αυτό σε κάνει να είσαι επικοινωνιακή και χαρούμενη. Σου αρέσει να διαβάζεις και να αποκτάς νέες γνώσεις. Χωρίς μεγάλη προσπάθεια, κερδίζεις αμέσως τις συμπάθειες και όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για σένα! Έχεις έναν πολύ γλαφυρό τρόπο γραφής και επικοινωνίας, ξέρεις να χρησιμοποιείς κατάλληλα το λόγο και πείθεις και μεταδίδεις τις σκέψεις σου με ευκολία! Είσαι πονόψυχη και γενναιόδωρη, δίνεις απλόχερα τη βοήθεια σου όταν σου την ζητήσουν. Σου αρέσει να διασκεδάζεις και φροντίζεις την εξωτερική σου εμφάνιση αρκετά. Προσπάθησε να μειώσεις την αφηρημάδα και την αναβλητικότητα που έχεις που είναι και τα κύρια ελαττώματα σου.

Ευτέρπη
Ευτέρπη, το όνομά σου προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων Ευ + Τέρπω που σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα πολύ ευχάριστη! Γελαστή, κεφάτη με πολύ χιούμορ και μοναδικό επικοινωνιακό ταλέντο! Στην αριθμολογία το όνομά σου βγάζει λεξάριθμο 4. Είσαι μία σοβαρή και πειθαρχημένη γυναίκα, θέλεις να επικρατεί γύρω σου καλή οργάνωση και φροντίζεις το καλύτερο για αυτό! Σου αρέσει η τάξη και η επιμέλεια, γι? αυτό και είσαι πολύ καλή νοικοκυρά! Διαθέτεις τετράγωνη λογική σκέψη και σπάνια αφήνεις το συναίσθημα να σε παρασύρει. Προσπαθείς να ολοκληρώνεις με επιτυχία ότι και αν υποσχεθείς κάτι σε κάποιον δεν θα αθετήσεις ποτέ την υπόσχεση σου. Αγαπάς τα παιδιά και το όνειρο σου είναι να αποκτήσεις μια όμορφη οικογένεια. Σου αρέσει να έχεις σταθερές και μακρόχρονες σχέσεις και φιλίες δένεσαι με τους ανθρώπους και δεν μπορείς να τους βγάλεις εύκολα από τη ζωή σου έστω και αν πρέπει. Επειδή αντιμετωπίζεις τα πάντα με σοβαρότητα χάνεις πολλά πράγματα από τη ζωή γι αυτό προσπάθησε να χαλαρώνεις και να διασκεδάζεις περισσότερο γιατί όλοι δεν μπορούν να ακολουθούν το δικό σου ρυθμό.

Ευφροσύνη/Έφη/ Φρόσω
Η Ευφροσύνη ήταν η πιο κεφάτη, χαρούμενη και ζωηρή από τις Τρεις Χάριτες, έτσι λοιπόν και δικαιολογείται η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου αλλά και η χαρά που εκπέμπεις! Επιβάλεις στον εαυτό σου να είσαι πάντα γελαστή και καλοδιάθετη και δεν αφήνεις τις δυσκολίες της ζωής να επηρεάζουν την διάθεσή σου! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 9, αυτό σημαίνει ότι είσαι συναισθηματική και πολύ δεκτική σε όλους τους ανθρώπους. Σου αρέσει να δίνεις την βοήθειά σου, να στηρίζεις και να εξυπηρετείς τους πάντες και όλοι σου αναγνωρίζουν ότι είσαι πλάι τους όχι μόνο στα δύσκολα αλλά και στις χαρές! Η αδικία και το ψέμα σε πικραίνουν, για αυτό και προσπαθείς να συμπεριφέρεσαι με τιμιότητα στους πάντες. Βοηθάς τους αδύναμους γι? αυτό και δραστηριοποιείσαι σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ενώ τα κοινωνικά θέματα δεν σε αφήνουν ασυγκίνητη. Έχεις μεγάλη φαντασία και πολλές φορές ονειροβατείς με αποτέλεσμα να έχεις δυσκολία στα πρακτικά θέματα. Η αναβλητικότητα είναι ένα από τα κύρια ελαττώματα σου.

Ευρυδίκη
Ευρυδίκη, το όνομά σου προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων Ευρύς + Δίκη και αυτό σημαίνει πως είσαι μία δίκαιη γυναίκα, που προσπαθείς πάντα να κάνεις το σωστό για όλους! Διαθέτεις πολύ λογική σκέψη και είσαι αυστηρός κριτής! Στη μυθολογία το όνομά σου προέρχεται από την Νύμφη Ευρυδίκη που ήταν σύζυγος του Ορφέα. Στην αριθμολογία, έχεις λεξάριθμο ονόματος 8 και αυτό σημαίνει πως είσαι από τις γυναίκες που θέτεις ως προτεραιότητα της ζωής σου, την εξέλιξη και την πρόοδό σου! Είσαι γυναίκα καριέρας και θέλεις να είσαι ανεξάρτητη και αυτόνομη οικονομικά. Η καριέρα σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και κάνεις μεγάλα όνειρα , τα οποία και αργά αλλά σταθερά θα κάνεις πραγματικότητα. Ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας στη ζωή σου, όμως προσπαθείς να μην δένεσαι πολύ συναισθηματικά, γιατί δεν θέλεις τίποτα να σταθεί εμπόδιο στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Φροντίζεις πρώτα να επιτύχεις κάποιους προσωπικούς στόχους που αφορούν την επαγγελματική και οικονομική σου αποκατάσταση και όταν το καταφέρεις αυτό, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για σένα να αφεθείς συναισθηματικά.

Ευστράτιος / Στράτος / Στρατής
Ευστράτιος σημαίνει ο καλός στρατιώτης, έτσι λοιπόν και εσύ φίλε μας Στράτο, είσαι ένας άνδρας που προσφέρεις με συνέπεια τις υπηρεσίες σου και φροντίζεις πάντα το καλύτερο για όλους! Είσαι ένας σοβαρός άνδρας, με συνέπεια, ήθος και πολύ καλή οργάνωση, άλλωστε το φανερώνει και το όνομά σου! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι γλεντζές, κεφάτος και δημιουργικός! Είσαι η ψυχή της παρέας, έχεις πολλούς φίλους και σου αρέσει πολύ να κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά και να …φλερτάρεις! Η ερωτική σου ζωή είναι λιγάκι άστατη, γιατί δεν μπορείς να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά σε μία γυναίκα. Είσαι φιλελεύθερος , ανοιχτόμυαλος και πρωτοποριακός. Δεν σου αρέσει να πληγώνεις τους ανθρώπους, για αυτό και είσαι απόλυτα ειλικρινής και τίμιος σε κάθε σχέση σου. Έχεις πολλά ταλέντα και κλίση προς τις τέχνες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου