Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου - Β - Γ - .......!!!!!


Δες τι σημαίνει το όνομα σου… μάθε την προέλευση του και τι σημαίνει. Στείλε το και στους φίλους σου, για να ξέρουν και αυτοί τι σημαίνει το όνομα τους.

ΟΝΟΜΑΤΑ  :
Βαγγέλης / Ευάγγελος
Βαγγέλη, το βαπτιστικό σου όνομα προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων ευ + άγγελος που σημαίνει ότι είσαι ο άνθρωπος που έχεις πάντα καλά, χαρούμενα νέα για τους γύρω σου! Δεν θέλεις ποτέ να κακοκαρδίζεις κανέναν, για αυτό και είσαι πάντα με τον καλό λόγο στα χείλη σου, προκειμένου να σκορπίζεις το χαμόγελο και τη χαρά! Από την πλευρά της αριθμολογίας το όνομά σου έχει λεξάριθμο 4 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας που δρα με τη λογική, έχεις υπευθυνότητα, σοβαρότητα και διατηρείς πολύ συντηρητικές απόψεις για τις σχέσεις αλλά και γενικότερα για τη ζωή. Διακρίνεσαι για τις ηθικές σου αξίες αλλά και για την συνέπειά σου. Το σπίτι και η οικογένειά σου, είναι η φωλιά σου και ποτέ δεν βάζεις κάτι πιο πάνω από την αγάπη που τρέφεις για την μητέρα, τον πατέρα, τα αδέλφια και αργότερα τη σύζυγο και τα παιδιά. Το όνειρό σου είναι κάποια στιγμή να αποκτήσεις και εσύ το δικό σου σπιτικό και να καταφέρεις να διασφαλίσεις στη ζωή σου τη σταθερότητα και τη γαλήνη.

Βάγια
Βάγια, το όνομά σου γιορτάζεται την Κυριακή πριν την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας, είναι η Κυριακή πριν την Ανάσταση. Σύμφωνα με την Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία, την Κυριακή των Βαΐων γιορτάζεται η είσοδος του Ιησού στα Ιεροσόλυμα, όπου οι Ιουδαίοι των υποδέχτηκαν με Βάϊα (κλαδιά από φοίνικες). Στην αριθμολογία το όνομά σου φανερώνει ότι είσαι γυναίκα που θέτεις στόχους, έχεις φιλοδοξίες και θέλεις πάση θυσία να κάνεις πραγματικότητα την κάθε επιθυμία σου. Οι δυσκολίες στη ζωή δεν σε τρομάζουν, ίσα – ίσα που είναι για σένα μία μεγάλη πρόκληση που σε παροτρύνει να αποδείξεις την αξία σου. Όλοι θαυμάζουν τον δυναμισμό και το πείσμα σου και ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σου. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή σου, και το ερωτικό ταίριασμα είναι μία από τις προτεραιότητές σου για μία αισθηματική σχέση.

Βάιος
Βάιε, το όνομά σου γιορτάζεται την Κυριακή πριν την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας, είναι η Κυριακή πριν την Ανάσταση. Σύμφωνα με την Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία, την Κυριακή των Βαΐων γιορτάζεται η είσοδος του Ιησού στα Ιεροσόλυμα, όπου οι Ιουδαίοι των υποδέχτηκαν με Βάϊα (κλαδιά από φοίνικες). Στην αριθμολογία το όνομά σου υποδεικνύει ότι είσαι ένας παιχνιδιάρης, επικοινωνιακός και κεφάτος άνδρας! Σου αρέσει να γνωρίζεις νέο κόσμο – ιδιαίτερα γυναίκες- και λατρεύεις το φλερτ! Τα πας πολύ καλά με την τεχνολογία και σου αρέσει να ανακαλύπτεις και να εξερευνείς κάθε τι καινούριο. Ασχολείσαι ταυτόχρονα με αρκετά πράγματα, όμως έχεις το ελάττωμα να αφήνεις ανολοκλήρωτες δουλειές αλλά και να χάνεις πολύ γρήγορο το ενδιαφέρον σου!

Βαλεντίνη
Το όνομά σου υποδηλώνει δύναμη, σθένος και μεγάλη αποφασιστικότητα! Είσαι μία γυναίκα που δεν διστάζεις πουθενά, δεν φοβάσαι τίποτα και νιώθεις ότι μπορείς να τα βγάλεις πέρα στην κάθε δυσκολία! Το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο της Καθολικής Εκκλησίας, τον Βαλεντίνο, που θεωρείτε ο προστάτης των Ερωτευμένων! Σύμφωνα με τις αρχές της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα με όνειρα και ιδανικά. Ονειρεύεσαι ένα καλύτερο αύριο, μία πιο όμορφη ζωή και αφήνεις την φαντασία σου να σε ταξιδεύει στα μονοπάτια της ευτυχίας! Έχεις μεγάλες ευαισθησίες και νιώθεις ευτυχία όταν μπορείς να συνεισφέρεις – έστω και από το υστέρημά σου – ότι περνά από το χέρι σου, σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σου! Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στο πρόγραμμά σου, γιατί πολλές φορές αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να ανταπεξέλθεις!

Βανέσσα
Βανέσσα, το όνομά σου μπορεί να μην έχει μία μεγάλη Ιστορία, όμως εκτός από όμορφο και πρωτότυπο φανερώνει ότι είσαι μία γυναίκα που διαθέτεις εξυπνάδα και σου αρέσει να αναλύεις και να επεξεργάζεσαι τα πάντα! Δεν βγάζεις ποτέ γρήγορα συμπεράσματα, πρώτα θα κάνεις την έρευνά σου και θα ψάξεις να βρεις την αλήθεια των πραγμάτων. Σου αρέσει το διάβασμα και προσπαθείς πολύ για να εξελιχθείς πνευματικά, γιατί θεωρείς ότι η μεγαλύτερη δύναμη του ανθρώπου είναι το μυαλό του! Κερδίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, γιατί διαθέτεις ωριμότητα, σοβαρότητα και συνέπεια. Πολλές φορές επιδιώκεις να μένεις μόνη σου και ασφυκτιάς όταν οι σχέσεις γύρω σου γίνονται αρκετά πιεστικές. Νιώθεις καλύτερα όταν είσαι ελεύθερη….

Βαρβάρα
Βαρβάρα, το όνομά σου προέρχεται από την Αγία Βαρβάρα, την προστάτιδα του πυροβολικού και των ορυχείων. Μπορεί η λέξη να σου θυμίζει κάτι «βάρβαρο», όμως το όνομά σου έχει πολύ μεγάλη αξία, την οποία και την μεταδίδει στην ζωή σου! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7. Είσαι μία εσωστρεφής αλλά σοφή γυναίκα, με άποψη, εξυπνάδα αλλά και ωριμότητα. Θέλεις να αναπτύσσεις τις γνώσεις σου, μελετάς, εξελίσσεσαι και έχεις ισχυρή διαίσθηση. Όλοι τρέχουν κοντά σου όταν θέλουν να ακούσουν μία συμβουλή ή έχουν ανάγκη από καθοδήγηση. Διατηρείς σταθερές σχέσεις και τα συναισθήματά σου είναι βαθιά και ουσιαστικά. Δεν ανοίγεσαι εύκολα σε νέες γνωριμίες, όμως όταν ένας άνθρωπος κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σου, τότε είσαι πάντα στο πλάι του και τον βοηθάς με κάθε τρόπο!

Βασίλης / Βασίλειος
Βασίλη, η ετυμολογία του ονόματός σου είναι πως είσαι ένας άνθρωπος βασιλικός, είσαι αυτός που ανήκεις στο βασιλιά! Στην Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία ο Μέγας Βασίλειος Καισαρίας- από όπου προέρχεται και το όνομά σου – ήταν Πατέρας της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας αλλά και ένας από τους τρεις Ιεράρχες! Στην αριθμολογία το βαπτιστικό σου όνομα έχει λεξάριθμο 4, και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που βάζει προτεραιότητα της ζωής του το σπίτι και την οικογένεια. Έχεις σταθερότητα, υπευθυνότητα και είσαι από τους άνδρες που μπορεί μία γυναίκα να βασιστεί και να είναι σίγουρη ότι θα είσαι πάντα στο πλάι της για να της προσφέρεις συναισθηματική ασφάλεια. Ακολουθείς περισσότερο τη λογική σου, παρά το συναίσθημά σου και αυτός είναι ένας από τους λόγους που πολλές φορές έχεις «απωθημένα» !

Βασιλική / Βάσω / Βίκυ / Βάλια / Βασιλεία
Βασιλική, η ετυμολογία του ονόματός σου είναι πως είσαι μία βασιλική γυναίκα, είσαι αυτή που ανήκεις στο βασιλιά! Στην Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία ο Μέγας Βασίλειος Καισαρίας- από όπου προέρχεται και το όνομά σου – ήταν Πατέρας της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας αλλά και ένας από τους τρεις Ιεράρχες! Στην αριθμολογία, το βαπτιστικό σου όνομα έχει λεξάριθμο 1 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα με δυναμική και επιβλητική παρουσία. Σου αρέσει να πρωτοστατείς και να δίνεις το προσωπικό σου στίγμα σε κάθε δραστηριότητα στην οποία συμμετέχεις. Θέλει να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα και είσαι αρκετά επίμονη και πεισματάρα. Καμία μάχη δεν είναι χαμένη για σένα, γιατί δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να ηττηθεί, θα δώσεις τις μάχες σου στη ζωή, για να είσαι πάντα πρώτη και σωστή σε όλα. Ο εγωισμός σου αλλά και η απότομη συμπεριφορά σου μπορεί μερικές φορές να σε κάνουν να αντιτίθεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Βικτώρια
Το όνομα Βικτώρια προέρχεται από την λατινική λέξη “victory”, δηλαδή νίκη. Στη Ρωμαϊκή μυθολογία, η Βικτώρια ήταν η θεά της νίκης και αντίστοιχα στην ελληνική μυθολογία, η θεά Νίκη προσωποποιούσε τη δόξα του Ελληνικού πολιτισμού! Το όνομά σου λοιπόν σου δίνει όλα τα ερεθίσματα για την καλλιτεχνία, τον πολιτισμό και σε παροτρύνει να αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο! Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 8 και αυτό σημαίνει πως είσαι από τις γυναίκες που θέτεις ως προτεραιότητα της ζωής σου, την εξέλιξη και την πρόοδό σου! Είσαι γυναίκα καριέρας και θέλεις να είσαι ανεξάρτητη και αυτόνομη οικονομικά. Η καριέρα σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και κάνεις μεγάλα όνειρα , τα οποία και αργά αλλά σταθερά θα κάνεις πραγματικότητα.

Βίκτωρας
Το όνομα Βίκτωρ προέρχεται από την λατινική λέξη “victory”, δηλαδή νίκη. Ομολογουμένως είσαι ένας άντρας που θέλει να βγαίνει πάντα σε όλα νικητής. Μπορεί να φαίνεσαι αρκετά παρορμητικός και οξύθυμος, στην πραγματικότητα όμως έχεις πολύ παραδοσιακές ιδέες και δεν θέλεις ποτέ να αδικείς κανέναν. Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας εργασιομανής άνδρας, αφοσιωμένος στην καριέρα σου και στην πρόοδο και την εξέλιξή σου. Προτεραιότητά σου είναι να βάλεις γερά θεμέλια στη ζωή σου, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις αργότερα κάποια όνειρά σου πραγματικότητα. Δίνεις μεγάλη έμφαση στην οικονομική σου αποκατάσταση και προσπαθείς πολύ για να αποκτήσεις αρκετά υπάρχοντα που θα σου εξασφαλίσουν μία άνετη ζωή. Στον ερωτικό τομέα διακρίνεσαι για τον φλογερό ερωτισμό σου! Το σεξ είναι μία από τις πρωταρχικές σου ανάγκες, ωστόσο πολλές φορές αποφεύγεις να το συνδυάζεις με το συναίσθημα.

Γαβριήλ
Το όνομά σου προέρχεται από τον Αρχάγγελο της Χριστιανικής θρησκείας! Ετυμολογικά το όνομά σου σημαίνει «Ο Θεός είναι η δύναμή μου», έτσι λοιπόν είσαι ένας άνθρωπος με βαθιά πίστη. Σύμφωνα με τις αρχές της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας ονειροπόλος, ευαίσθητος και τρυφερός. Αγαπάς όλο τον κόσμο, δίνεσαι ολοκληρωτικά στις σχέσεις σου και αγαπάς δίχως όρια. Διαθέτεις παιχνιδιάρα φαντασία και κάνεις μεγάλα όνειρα για τη ζωή σου! Δώσε προσοχή στην αναβλητικότητά σου, γιατί μπορεί κάποιες στιγμές να χάνεις σημαντικές ευκαιρίες.

Γεράσιμος
Το όνομά σου προέρχεται από τον Προστάτη της Κεφαλονιάς, τον Άγιο Γεράσιμο. Δεν αποκλείεται να έχεις ρίζες καταγωγής από το πανέμορφο νησί του Ιονίου, αφού στην Κεφαλονιά το όνομα «Γεράσιμος» συνηθίζεται! Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι αρκετά ανεξάρτητος, δεν αντέχεις την καταπίεση και θέλεις συνήθως να περνά το δικό σου. Έχεις αρκετή ενέργεια και λατρεύεις τα ταξίδια και τις περιπέτειες. Έχεις φιλελεύθερες και πρωτότυπες ιδέες που προκαλούν τους γύρω σου, όμως σου αρέσει να κάνεις την διαφορά! Δύσκολα θα πάρεις απόφαση να δεσμευτείς σε μια σχέση, προτιμάς να διατηρείς την ανεξαρτησία σου, τουλάχιστον μέχρι να έχεις χορτάσει πρώτα κάποια πράγματα στη ζωή! Χαρακτηρίζεσαι από έντονο άγχος και βιασύνη για να ολοκληρώσεις αυτά που θέλεις όμως ένα από τα ελαττώματα σου είναι η έλλειψη σταθερότητας και η συχνή αλλαγή απόψεων που σε αποσυντονίζει.

Γεωργία / Γωγώ / Γιούλη
Γεωργία, το όνομά σου μπορεί να είναι συνηθισμένο, ωστόσο κρύβει πολύ μεγάλη δυναμική! Προέρχεται από την λέξη γεωργία, που σημαίνει καλλιέργεια της γης, ωστόσο υποδηλώνει και την πνευματική καλλιέργεια την οποία διαθέτεις αλλά στην πορεία της ζωής σου θα θελήσεις να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος σου που είναι το 3 σε κάνει να είσαι επικοινωνιακή και χαρούμενη. Σου αρέσει να διαβάζεις και πάντα θέλεις να αποκτάς καινούριες γνώσεις. Ένα από τα ατού σου είναι πως κερδίζεις συμπάθειες και χειρίζεσαι τον προφορικό λόγο τόσο ωραία που κλέβεις την παράσταση και δημιουργείς καλές εντυπώσεις όπου και αν βρεθείς. Πονόψυχη και γενναιόδωρη δίνεις απλόχερα τη βοήθεια σου όταν σου την ζητήσουν. Σου αρέσει να διασκεδάζεις και φροντίζεις την εξωτερική σου εμφάνιση αρκετά. Προσπάθησε να μειώσεις την αφηρημάδα και την αναβλητικότητα που έχεις που είναι και τα κύρια ελαττώματα σου.

Γιάννα / Ιωάννα / Τζοάννα
Ιωάννα, το όνομά σου προέρχεται από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο, που με την διδασκαλία του προετοίμασε τον κόσμο να υποδεχθεί τον Μεσσία Ιησού. Είναι ένα συνηθισμένο όνομα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλά άλλα κράτη του κόσμου. Οι ετυμολογίες του ονόματός σου είναι πολλές, η Εβραϊκή εκδοχή του είναι «Γιοάναν» που σημαίνει «Δώρο Θεού», ενώ σε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς, φανερώνει γενναιοδωρία! Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 3, είσαι λοιπόν μία γυναίκα γεμάτη κέφι, ζωντάνια και ζεστασιά. Λατρεύεις την επικοινωνία και έχεις την χαρισματική ικανότητα να πείθεις και να μεταδίδεις τις ιδέες σου με εύκολο τρόπο! Σε εξιτάρουν οι νέες γνώσεις, τα ταξίδια αλλά και οι νέες γνωριμίες. Είσαι πονόψυχη και αρκετά γενναιόδωρη, πολλές φορές ικανοποιείσαι πολύ περισσότερο όταν προσφέρεις πάρα όταν δέχεσαι!

Γιάννης/ Ιωάννης
Γιάννη, το όνομά σου προέρχεται από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο, που με την διδασκαλία του προετοίμασε τον κόσμο να υποδεχθεί τον Μεσσία Ιησού. Είναι ένα συνηθισμένο όνομα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλά άλλα κράτη του κόσμου. Οι ετυμολογίες του ονόματός σου είναι πολλές, η Εβραϊκή εκδοχή του είναι «Γιοάναν» που σημαίνει «Δώρο Θεού», ενώ σε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς το όνομά σου ερμηνεύεται ως γενναιόδωρος. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 2, είσαι δηλαδή ένας τρυφερός και στοργικός άνδρας, που επιθυμείς να έχεις στο πλάι σου ένα ταίρι με το οποίο μοιράζεστε τα πάντα. Δεν σου αρέσει η μοναξιά, αποφεύγεις τους καβγάδες και έχεις πολύ διπλωματικό χαρακτήρα. Η αναποφασιστικότητά σου, σε παροτρύνει να δέχεσαι και να εκτελείς τις συμβουλές που σου δίνουν τα κοντινά σου πρόσωπα και αυτό πολλές φορές έρχεται ενάντια με τα πραγματικά σου συναισθήματα.

Γιώργος / Γεώργιος
Γιώργο, το όνομά σου μπορεί να είναι συνηθισμένο, ωστόσο κρύβει πολύ μεγάλη δυναμική! Προέρχεται από την λέξη γεωργία, που σημαίνει καλλιέργεια της γης, ωστόσο υποδηλώνει και την πνευματική καλλιέργεια την οποία διαθέτεις αλλά στην πορεία της ζωής σου θα θελήσεις να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος είναι το 1 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας που θέλεις να ηγείσαι, να επιβάλλεσαι και να κάνεις την παρουσία σου να μένει αξέχαστη. Σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες, να πρωτοστατείς και να ξεχωρίζεις με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου. Κανένα πρόβλημα για σένα δεν μένει άλυτο, γιατί παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και φροντίζεις γρήγορα να βρίσκεις άμεσες λύσεις σε όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν. Ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά σου είναι ο εγωισμός σου, πολλές φορές υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου και εκδηλώνεις αλαζονική συμπεριφορά!

Γιώτα / Παναγιώτα / Πένυ
Γιώτα, δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από το όνομά σου που προέρχεται από την Παναγία! Είσαι μία δραστήρια γυναίκα, με λογική σκέψη αλλά και δυνατά συναισθήματα. Νιώθεις την ανάγκη να προσφέρεις, να δημιουργείς και να είσαι χρήσιμη γύρω σου. Έχεις μεγάλη εξάρτηση από την οικογένειά σου την οποία τιμάς και σέβεσαι με τον καλύτερο τρόπο. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 3, είσαι δηλαδή μία επικοινωνιακή, ευχάριστη και κοινωνική γυναίκα! Έχεις πολλές φιλίες, σου αρέσει να γνωρίζεις νέο κόσμο και προσαρμόζεσαι εύκολα σε κάθε περίσταση. Θέλεις να εξελίσσεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου στη ζωή, για αυτό και διαβάζεις, ενημερώνεσαι και προσπαθείς με κάθε τρόπο να εξελίσσεσαι. Τα ταξίδια και οι επικοινωνίες είναι δύο από τις μεγάλες σου αγάπες.

Γλυκερία
Το όνομά σου σημαίνει γλυκός μούστος! Πράγματι Γλυκερία μου είσαι μία γυναίκα γλυκιά αλλά και .μεθυστική! Σκορπίζεις παντού το γέλιο, την ευφορία και μαγνητίζεις τους άνδρες με τον ιδιαίτερο τρόπο σου αλλά και το σαγηνευτικό σεξ απίλ σου! Σύμφωνα με την αριθμολογία ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό φανερώνει ότι είσαι μία γυναίκα με μεγάλες ευαισθησίες, με καλή ψυχή και με μία ανοιχτή αγκαλιά για όλους! Έχεις ζωηρή φαντασία, κάνεις πολλά όνειρα για τη ζωή και το ένστικτό σου ποτέ δεν σε προδίδει! Έχεις την τάση να παρασύρεσαι από τους γύρω σου, γιατί είσαι ευκολόπιστη και καλοπροαίρετη με τους πάντες!

Γρηγόρης
Γρηγόρη, είσαι ένας άνδρας έτοιμος για όλα, βιάζεσαι, προτρέχεις και είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια. Ωστόσο πολλές φορές ενεργείς, χωρίς να σκεφτείς με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη, τα οποία όμως αναγνωρίζεις πολύ γρήγορα και τα διορθώνεις. Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 3, που σημαίνει ότι δεν σου λείπει το κέφι για ζωή, φλερτ, έρωτα και επικοινωνία. Είσαι αρκετά δραστήριος, κοινωνικός και έχεις πολλά ενδιαφέροντα και ασχολίες. Σου αρέσουν τα ταξίδια, οι επικοινωνίες και θέλεις να ζεις την κάθε στιγμή με γέλιο, χαρά και με μεγάλες συγκινήσεις. Προσπαθείς να εξελίσσεσαι και να προοδεύεις, για αυτό και φροντίζεις να αποκτάς νέες γνώσεις και εμπειρίες. Έχεις την τάση να εμπλέκεσαι με αρκετά ενδιαφέροντα παράλληλα, με αποτέλεσμα να αποσυντονίζεσαι, να χάνεις το ενδιαφέρον σου και να κάνεις λάθη απροσεξίας. Προσπάθησε να επικεντρώνεσαι στα ουσιώδη και τα σημαντικά.

Γρηγορία / Ρίτσα
Γρηγορία, είσαι μία γυναίκα έτοιμη για όλα, βιάζεσαι, προτρέχεις και είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια. Ωστόσο πολλές φορές ενεργείς, χωρίς να σκεφτείς με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη, τα οποία όμως αναγνωρίζεις πολύ γρήγορα και τα διορθώνεις. Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 5, για αυτό και είσαι τόσο χαρούμενη, κεφάτη αλλά και επαναστατική! Έχεις πολύ πρωτότυπες και φιλελεύθερες ιδέες, σου αρέσει να προκαλείς και να διαφέρεις από όλους τους ανθρώπους γύρω σου. Λατρεύεις την διασκέδαση, τα λούσα και την πολυτέλεια, για αυτό και πολύ συχνά αδειάζει το πορτοφόλι σου! Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, για αυτό και πάντα είσαι ερωτευμένη ή έχεις κάποιο φλέρτ να ασχολείσαι! Το αρνητικό σου στοιχείο είναι πως πολλά ζητήματα τα βλέπεις ανάλαφρα και επιπόλαια και μετά από λίγο καιρό το μετανιώνεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου