Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου - Τ - Φ - Χ - .....!!!!!!!

Δες τι σημαίνει το όνομα σου… μάθε την προέλευση του και τι σημαίνει. Στείλε το και στους φίλους σου, για να ξέρουν και αυτοί τι σημαίνει το όνομα τους.

ΟΝΟΜΑΤΑ  :
Τατιανή / Τατιάνα
Τατιάνα, το όνομά σου έχει λατινικές ρίζες και υποδηλώνει ότι είσαι γυναίκα δραστήρια, ανεξάρτητη αλλά πολλές φορές αρκετά εκκεντρική και πρωτοπόρα. Το τραγούδι : «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο στο κλουβί» σε εκφράζει απόλυτα και αυτό γιατί δεν τα πας καλά με τις δεσμεύσεις, θέλεις να νιώθεις ελεύθερη και δεν αντέχεις την πίεση! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό φανερώνει ότι είσαι αρκετά διπλωμάτισσα, ευγενική και πολύ καλή στις δημόσιες σχέσεις. Καταφέρνεις και διατηρείς ένα πολύ καλό κοινωνικό προφίλ και κερδίζεις εύκολα τις συμπάθειες δημιουργώντας κλίμα ζεστασιάς και ανθρωπιάς γύρω σου! Κάποιες στιγμές σε πιάνουν οι καχυποψίες σου και συγκρατείσαι συναισθηματικά απέναντι στους ανθρώπους. Όποιος όμως καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, είσαι ικανή να μοιραστείς τα πάντα μαζί του!

Τριανταφυλλιά
Τριανταφυλλιά, το όνομά σου προέρχεται από το πανέμορφο φυτό, που μαγεύει τους πάντες με το άρωμά του, όμως κανείς δεν μπορεί να το προσεγγίσει εύκολα, γιατί έχει αγκάθια …και δεν είναι άλλο από την Τριανταφυλλιά! Είσαι λοιπόν μία ακριβοθώρητη, εντυπωσιακή γυναίκα, με μαγνητισμό, αισθησιασμό, όμως οι άνδρες δύσκολα μπορούν να σε προσεγγίσουν γιατί είσαι τόσο εντυπωσιακή που φοβούνται ότι θα τους απορρίψεις. Από την άποψη της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9, και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ευαίσθητη, ονειροπόλα και ιδιαίτερα ευσυγκίνητη! Είσαι της άποψης ότι η ζωή είναι το δικό μας παραμύθι, που εμείς καθορίζουμε ποια θα είναι η αρχή και το τέλος του, για αυτό και προσπαθείς να δίνεις χρώμα και συναίσθημα σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου. Είσαι πολύ εξυπηρετική, με φιλανθρωπικές ευαισθησίες και με μεγάλη επιθυμία να προσφέρεις!

Τριαντάφυλλος
Το όνομά σου προέρχεται από το πανέμορφο φυτό, που μαγεύει τους πάντες με το άρωμά του, όμως κανείς δεν μπορεί να το προσεγγίσει εύκολα, γιατί έχει αγκάθια …και δεν είναι άλλο από την Τριανταφυλλιά! Είσαι ένας γοητευτικός άνδρας, που με ένα και μόνο βλέμμα σου καταφέρνεις να κλέβεις τις καρδιές των γυναικών, είσαι πολύ επιλεκτικός αλλά και περιζήτητος στο γυναικείο φύλλο. Όσες γυναίκες σε ερωτευτήκαν, σίγουρα τσιμπήθηκαν για τα καλά από τα αγκάθια σου, αφού τις περισσότερες φορές είσαι εσύ εκείνος που αποφασίζεις να φύγεις από μία σχέση, αφήνοντας πίσω σου πληγές και πικρία! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 6 και αυτό σημαίνει ότι είσαι αρκετά κοινωνικός, πρόσχαρος και διασκεδαστικός. Προτεραιότητα της ζωής σου είναι η διασκέδαση και οι σχέσεις, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την δουλειά ή τα λεφτά που φαίνεται ότι δεν σε πολυαπασχολούν. Έχεις την τάση να παρασύρεσαι εύκολα από τους γύρω σου αλλά και να μην διαχειρίζεσαι σωστά τα χρήματά σου!

Τρύφωνας
Τρύφωνα, αρκετά ιστορικά πρόσωπα της αρχαιότητα, είχαν το όνομά σου και από τον βίο τους είναι φανερό ότι η σοβαρότητα, η ωριμότητα αλλά και ο λογικός πρακτικός τρόπος σκέψης είναι μερικά από τα στοιχεία που σου προσδίδει το όνομά σου! Στην αριθμολογία, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 4 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας που τηρείς κατά γράμμα τους νόμους, τους κανόνες, τις παραδόσεις αλλά και όλες τις ηθικές αρχές που έχεις από την οικογένειά σου! Στη ζωή σου λειτουργείς με πρόγραμμα και έχεις πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί θέλεις ότι κάνεις να είναι στην εντέλεια. Σέβεσαι, τιμάς και αγαπάς την οικογένεια και το σπιτικό που θα ανοίξεις (ή έχεις ήδη ανοίξει) θα λειτουργεί πάνω σε γερά θεμέλια. Όλοι σε εμπιστεύονται για την συνέπεια και την υπευθυνότητά σου!

Φαίδρα
Φίλη μας Φαίδρα, γύρω από το όνομά σου, υπάρχει μία πολύ όμορφη ιστορία της Ελληνικής μυθολογίας, που αν δεν την γνώριζες μέχρι σήμερα, σίγουρα θα σου φανεί εξαιρετική. Η Φαίδρα, σύμφωνα με την μυθολογία, ερωτεύτηκε παράφορα τον γιό του Θησέα, τον Ιππόλυτο, που ήταν ένας πανέμορφος άνδρας, που την απέρριπτε διαρκώς. Η Φαίδρα, προσπαθώντας να τον διεκδικήσει, έπεσε στα πόδια του και ικέτευε τον έρωτά του, με δάκρια στα μάτια. Ο Ιππόλυτος όμως ήταν ανένδοτος και ασυγκίνητος στις συναισθηματικές της εκδηλώσεις. Έτσι λοιπόν η Φαίδρα, έσκισε τα ρούχα της και γεμάτη θυμό και οργή, πήγε στον Θησέα, λέγοντάς του ότι ο γιός του τη βίασε. Ο Θησέας, εξοργισμένος έδιωξε από την χώρα τον Ιππόλυτο, ο οποίος σκοτώθηκε καθώς τα άλογα του άρματός του αφήνιασαν στην θέα ενός θαλάσσιου τέρατος. Όταν η Φαίδρα, έμαθε το θάνατο του μεγάλου έρωτά της, ένιωσε ντροπή και μεγάλες τύψεις και αυτοκτόνησε! Έτσι λοιπόν γλυκιά μας Φαίδρα και εσύ στην προσωπική σου ζωή είσαι μία γυναίκα που δύσκολα γυρίζεις σελίδα σε έναν έρωτα που έχει λήξει. Δεν δέχεσαι την απόρριψη και φυσικά δεν μπορείς ποτέ να ξεχνάς. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία συντροφική γυναίκα, που επιθυμείς να έχεις στη ζωή σου μία σχέση σταθερή που θα σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Δεν αντέχεις τη μοναξιά και είσαι πρόθυμη να κάνεις υποχωρήσεις προκειμένου να κρατήσεις τους ανθρώπους στο πλάι σου. Η αναποφασιστικότητα και η δειλία είναι δύο από τα χαρακτηριστικά σου που δεν σε αφήνουν να κάνεις ρίσκα και να αρπάξεις ευκαιρίες!

Φανούρης
Το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, τον Φανούριο. Το όνομα σου σημαίνει «φανερώνω» και σύμφωνα με την παράδοση, οι χριστιανοί φτιάχνουν μία νηστίσιμη πίτα με 9 υλικά, προς τιμή του Αγίου, προκειμένου να τους φανερώσει πράγματα που αναζητούν και προσμένουν. Πολύ πιθανό και το όνομά σου να επιλέχθηκε από τους γονείς σου, επειδή σε είχαν τάξει στον Άγιο Φανούριο! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό σου προσδίδει ηρεμία, γαλήνη και μεγάλη επιθυμία για συντροφικότητα. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να καταφέρνεις να διατηρείς στη ζωή σου ήρεμες και αρμονικές σχέσεις. Δεν σου αρέσει η μοναξιά και σε τρομάζουν οι καβγάδες και οι χωρισμοί.

Φανουρία
Το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, τον Φανούριο. Το όνομα σου σημαίνει «φανερώνω» και σύμφωνα με την παράδοση, οι χριστιανοί φτιάχνουν μία νηστίσιμη πίτα με 9 υλικά, προς τιμή του Αγίου, προκειμένου να τους φανερώσει πράγματα που αναζητούν και προσμένουν. Πολύ πιθανό και το όνομά σου να επιλέχθηκε από τους γονείς σου, επειδή σε είχαν τάξει στον Άγιο Φανούριο! Στην αριθμολογία, το όνομά σου συμβολίζεται από τον λεξάριθμο 4 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία σοβαρή και υπεύθυνη γυναίκα που ακολουθείς πάντα τα μονοπάτια της λογικής σου. Είσαι τίμια, έμπιστη και συνεπής. Ο λόγος σου είναι συμβόλαιο και όλοι σε θαυμάζουν για την υπευθυνότητα του χαρακτήρα σου! Λατρεύεις την παράδοση και τηρείς στη ζωή σου τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις.

Φεβρωνία
Το όνομά σου προέρχεται από την Αγία Φεβρωνία, που ήταν μία μοναχή της Μεσοποταμίας, που ξεχώριζε τόσο με την πνευματική όσο και με την σωματική ομορφιά της. Σύμφωνα με τις αρχές της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 8 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα φιλόδοξη και εργατική. Το Α και το Ω της ζωής σου είναι η καριέρα σου, γιατί θέλεις να αποκτήσεις αυτοδυναμία και να είσαι ανεξάρτητη, χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν και τίποτα! Στη ζωή σου θα εργαστείς σκληρά, όμως θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μία καλή περιουσία! Ένα ακόμα στοιχείο σου είναι ο έντονος ερωτισμός σου!

Φίλιππος
Φίλιππε το όνομά σου προέρχεται από τις λέξεις φιλώ+ίππος που σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας που λατρεύεις την ταχύτητα και το αμάξι σου! το όνομά σου προέρχεται από τον Φίλιππο Β? που ήταν ο πατέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ήταν ένας από τους πιο ξακουστούς πολιτικούς και στρατιωτικούς της αρχαιότητας. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 6 και αυτό φανερώνει ότι είσαι ένας κεφάτος άνδρας, με πολύ χιούμορ και με εξωστρεφή διάθεση. Η ζωή σου είναι ένα ατελείωτο πάρτι και ίσως κάποιες στιγμές λειτουργείς αρκετά επιπόλαια, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Η φίλια είναι μία από τις μεγαλύτερες αξίες της ζωής σου και η μεγάλη επιθυμία σου είναι να διατηρείς σταθερές και ισορροπημένες σχέσεις!

Φιλοθέη
Το όνομά σου προέρχεται από την Αγία Φιλοθέη, που ήταν μοναχή που άφησε το στίγμα της με την φιλανθρωπική και κοινωνική της δράση κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας του 16ου αιώνα. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 1 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία δυναμική και αποφασιστική γυναίκα που δεν διστάζεις να αναλάβεις δράση και να πάρεις πρωτοβουλίες για κάθε ζήτημα. Θέλεις να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα, σου αρέσει να περνά το δικό σου και πολλές φορές σε πιάνουν οι εγωισμοί σου και οι τάσεις επιβολής και καταπιέζεις τους γύρω σου. Απεχθάνεσαι την στασιμότητα και τον περιορισμό, θέλεις να ζεις ελεύθερα χωρίς όρια, κανόνες και περιορισμούς!

Φραγκίσκος
Το όνομά σου είναι λατινικής προέλευσης και προέρχεται από το όνομα Franciscus, που σημαίνει γνήσιος Γαλάτης ή λάτρης της Γαλλίας. Είσαι ένας άνδρας που δεν αρκείσαι με τα λίγα, θέλεις να έχεις οικονομική άνεση και σου αρέσουν οι πολυτέλειες. Είσαι γενναιόδωρος, εκκεντρικός, σου αρέσει το ρίσκο και θέλεις να ζεις στο έπακρο την κάθε στιγμή! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το και αυτό υποδηλώνει ότι λατρεύεις την οικογενειακή ζωή, σου αρέσει η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ζεστασιά που εισπράττεις από τα οικογενειακά σου πρόσωπα! Αυτό που δεν μπορεί ποτέ κάποιος να σου αμφισβητήσει είναι την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα του χαρακτήρα σου! Ο λόγος σου είναι συμβόλαιο για αυτό και κερδίζεις την εμπιστοσύνη των γύρω σου!

Φωτεινή
Φωτεινή δεν χρειάζονται και πολλά λόγια για να ερμηνευτεί το όνομά σου, είσαι λαμπερή, εκπέμπεις θετικότητα και λάμψη και φωτίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου! Το χαμόγελό σου αφοπλίζει και ακόμα και όταν υπάρχουν προβλήματα στη ζωή σου, εσύ καταφέρνεις να διατηρείς την ψυχραιμία σου και δεν χάνεις την αισιοδοξία σου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία φιλόδοξη και εργατική γυναίκα, με στόχους και μεγάλη αγάπη για τη δουλειά σου. Είσαι εργασιομανής, γιατί είναι πολύ σημαντικό για σένα να μπορείς να έχεις ανάπτυξη και σταθερότητα στη ζωή σου. Θέλεις διαρκώς να έχεις πρόοδο στη ζωή σου, και επιθυμείς να έχεις οικονομική ανεξαρτησία αλλά και άνεση. Νιώθεις καλύτερα όταν το πορτοφόλι σου είναι γεμάτο και μπορείς να απολαύσεις χωρίς περιορισμό τις αγορές, αφού ο υλικός πλούτος είναι απαραίτητος στη ζωή σου. Η σεξουαλικότητα που εκπέμπεις αλλά και οι φιλελεύθερες ιδέες σου για τον έρωτα και τις σχέσεις σε κάνουν ιδιαίτερα περιζήτητη!

Φώτης
Φίλε μας Φώτη, το όνομά σου φανερώνει ότι είσαι ένας άνδρας λαμπερός, χαμογελαστός και ιδιαίτερα κεφάτος και γλεντζές. Ακόμα και όταν όλα γύρω σου είναι «μαύρα» εσύ προσπαθείς να τα βλέπεις φωτεινά, αφού είσαι της άποψης πως είναι στο χέρι μας να ξεφύγουμε από το σκοτάδι ! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 5 και αυτό σημαίνει πως η ζωή σου είναι ένα μεγάλο πάρτι, με εσένα Dj, να δίνεις το ρυθμό και να φροντίζεις να την κάνεις όσο πιο διασκεδαστική γίνεται. Είσαι ένα άτομο με πρωτοποριακές και φιλελεύθερες ιδέες, σου αρέσει να ξεχωρίζεις αλλά και να ξεσηκώνεις και πάντα το καταφέρνεις, αφού προκαλείς τους πάντες με τα λόγια και τις αποφάσεις σου. Έχεις χιούμορ αλλά και καλλιτεχνικά ταλέντα και είσαι ένας άνδρας αρκετά εκφραστικός! Το φλερτ είναι το αγαπημένο παιχνίδι της καθημερινότητάς σου και είσαι πραγματικά πολύ καλός στην ερωτική κατάκτηση!

Χάιδω, Χαϊδευτή
Χάιδω, το όνομά σου προέρχεται από την λέξη χάδι, είσαι μία γυναίκα τρυφερή, στοργική που δεν διστάζεις να εκφράσεις με αγάπη και ενδιαφέρον όλα σου τα συναισθήματα! Είσαι ναζιάρα και οι φίλοι αλλά και οι σύντροφοι που έχουν περάσει από τη ζωή σου σε αποκαλούν «γατούλα»! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 3 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένα ευχάριστο και κοινωνικό θηλυκό, με εξωστρεφή και επικοινωνιακό χαρακτήρα και με ευρύ κοινωνικό κύκλο. Είσαι σύγχρονη, μοντέρνα αλλά και πολυλογού! Έχεις τον τρόπο να μεταδίδεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου και μπορείς να πείθεις με τα λεγόμενά σου ακόμα και τον πιο καχύποπτο ακροατή! Λατρεύεις τα ταξίδια και τις επικοινωνίες!

Χαράλαμπος / Λάμπης / Χάρης / Μπάμπης
Φίλε μας Χαράλαμπε, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Είσαι ένας άνδρας συγκροτημένος, λογικός και αρκετά πρακτικός. Προσπαθείς να επιβάλλεσαι στα συναισθήματά σου, για αυτό και δείχνεις σκληρός, ενώ στην πραγματικότητα έχεις μεγάλες ευαισθησίες. Το όνομά σου προκύπτει από τις λέξεις χαρά+λάμπω για αυτό λοιπόν και είσαι ένας άνδρας που ποτέ δεν χάνει την χαρά και το γέλιο από τη ζωή του και πραγματικά όταν νιώθεις ευτυχισμένος λάμπεις και ξεχωρίζεις! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και αυτό υποδηλώνει ότι έχεις μεγάλη δημιουργικότητα, φαντασία και έχεις μία έμφυτη κλίση προς τις τέχνες. Το γούστο σου είναι ιδιαίτερο και κάνεις εκπληκτικούς χρωματικούς συνδυασμούς αλλά διακοσμείς το χώρο σου με μοναδικό τρόπο! Το φλερτ σε εξιτάρει και είσαι από τους άνδρες που ξέρουν καλά τον τρόπο να αποθεώνουν μία γυναίκα και να την κάνουν να αισθάνεται ξεχωριστή!

Χαραλαμπία / Χαρά
Πάντα γελαστή και αγαπημένη, είσαι φίλη μας Χαραλαμπία που ξεχωρίζεις με την λαμπερή παρουσία σου αλλά και το ξεχωριστό σου στυλ. Το όνομά σου προκύπτει από τις λέξεις χαρά+λάμπω και αυτό φανερώνει πώς όταν είσαι ευτυχισμένη λάμπεις κυριολεκτικά. Προσπαθείς να βλέπεις τη ζωή με αισιοδοξία και κέφι και τα καταφέρνεις μία χαρά! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία φιλόδοξη αλλά και «καριερίστα» γυναίκα! Η δουλειά σου είναι το Α και το Ω της ζωής σου και αυτό συμβαίνει γιατί διψάς για καταξίωση, αναγνώριση αλλά και αποκατάσταση! Η οικονομική άνεση, είναι πολύ βασική για σένα γιατί δεν μπορείς να αντέξεις με τα λίγα…θέλεις τα πολλά! Οι απαιτήσει σου τόσο από τη ζωή όσο και από τον εαυτό σου είναι μεγάλες, όμως έχεις όλο το πείσμα και την επιμονή για να διεκδικήσεις τα όνειρά σου! Παράλληλα ο λεξάριθμος 8 φανερώνει ότι είσαι ιδιαίτερα σεξουαλική και οι άντρες δύσκολα μπορούν να ξεχάσουν τα ερωτικά σου τερτίπια!

Χαρίκλεια
Γλυκιά αλλά και «ξακουστή» Χαρίκλεια, το όνομά σου είναι αρχαιοελληνικό και προκύπτει από τις λέξεις χάρις (η χάρη) + κλέος (η δόξα). Είναι φανερό λοιπόν ότι είσαι μία γυναίκα που χαίρεσαι μέσα από την πρόοδό σου, διψάς για αναγνώριση αλλά καταφέρνεις και στη ζωή σου να κερδίσεις την φήμη και την εξέλιξη που προσμένεις. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό υποδηλώνει ότι πάνω από όλα για σένα μετράει η συντροφικότητα, η ζεστασιά και οι σχέσεις! Νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σου, τους φροντίζεις και τους προσέχεις και αρκετές φορές κάνεις και τα στραβά τα μάτια, γιατί φοβάσαι μην τους χάσεις. Για να μην μείνει μόνη, αναγκάζεσαι να συμβιβάζεσαι και πολλές φορές να κάνεις παρέα και με τους λάθος ανθρώπους. Με διπλωματικότητα, ευγένεια αλλά και επικοινωνιακή ευελιξία, καταφέρνεις να στρέφεις υπέρ σου κάθε κατάσταση!

Χαρίλαος
Φίλε μας Χαρίλαε το όνομά σου προκύπτει από τις λέξεις χάρις (χάρη) + λαός και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας που θέλει να δίνει χαρά στους γύρω του με κάθε τρόπο. Δύσκολα λες όχι, πάντα προσπαθείς για το καλύτερο και θέλεις να σκορπίζεις την χαρά κάνοντας κάθε επιθυμία πραγματικότητα. Μην ξεχνάμε ότι το όνομά σου προέρχεται από τον έβδομο βασιλιά της Σπάρτης! Σου αρέσει και εσένα από την πλευρά σου να ασχολείσαι με τα κοινά και πάντα ξεχωρίζεις για την σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική σου άποψη. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και εδώ φανερώνεται ότι είσαι ένας άριστος διπλωμάτης. Έχεις τον τρόπο να διαχειρίζεσαι άψογα κάθε κατάσταση, συγκρατείς τα νεύρα και το θυμό σου και συμπεριφέρεσαι πάντα με γλυκύτητα και ευγένεια. Τα έχεις καλά με όλους, διατηρείς ένα άψογο κοινωνικό προφίλ και διατηρείς επαφή και στενούς δεσμούς με όποιον άνθρωπο περάσει από τη ζωή σου!

Χρήστος
Χρήστο, το όνομά σου είναι τιμή, ευλογία και σου χαρίζει προστασία και φώτιση σε όλη τη ζωή σου, γιατί είναι το όνομα του Ιησού Χριστού! Είσαι ένας άνθρωπος με ανιδιοτελή αγάπη, αγνά συναισθήματα και καλοπροαίρετες διαθέσεις, μπορείς να θυσιαστείς για τους ανθρώπους που αγαπάς. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό υποδηλώνει ότι διαθέτεις ωριμότητα, σοφία, λογική σκέψη και διάθεση για μάθηση και πνευματική επέκταση. Δεν σου αρέσει η στασιμότητα, θέλεις να εξελίσσεσαι και έχεις μεγάλη υπομονή μέχρι να φτάσεις τους στόχους σου. Είσαι της άποψης πω όλα στη ζωή γίνονται σε αργούς και σταθερούς ρυθμούς για αυτό και αποφεύγεις τα ρίσκα. Σου αρέσει κάποιες στιγμές η μοναχικότητα, θέλεις να απομακρύνεσαι για λίγο από όλους και από όλα και να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου. Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για σένα, αυτό δεν σημαίνει ότι στην ερωτική σου ζωή είσαι άστατος, αλλά ότι δεν μπορείς να ανεχτείς την καταπίεση, την ζήλια και την κτητικότητα!

Χριστίνα
Χριστίνα δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή και ευλογία από το όνομά σου και αυτό συμβαίνει γιατί έχεις το όνομα του Ιησού Χρηστού και έχεις την γιορτή σου την ημέρα των Χριστουγέννων. Είσαι μία γυναίκα που αγαπάς δίχως όρια και φραγμούς και δεν περιμένεις ποτέ το αντίκρισμα, ικανοποιείσαι από την προσφορά και από την φροντίδα σου προς τους γύρω σου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 8 και αυτό δηλώνει ότι είσαι μία καριερίστα, ένα δυναμικό θηλυκό που διψάς για αναγνώριση, και οικονομική ανεξαρτησία! Εργάζεσαι πολύ σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου, με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να θυσιάζεις την προσωπική σου ζωή και να μην έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο! Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, όμως προσπαθείς να μην στέκεται εμπόδιο στις προσωπικές σου φιλοδοξίες!

Χριστόφορος
Χριστόφορε, το όνομά σου σημαίνει ότι φέρεις πάντα μέσα σου τον Ιησού Χριστό και μία πιο γενική ερμηνεία είναι ότι είσαι ένας άνδρας με βαθιά πίστη και αρχές. Τιμάς και σέβεσαι τους γύρω σου και λειτουργείς πάντα για το κοινό καλό! Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας με ευαισθησίες, με γλυκιά και αγνή καρδιά και με πολλά όνειρα για τη ζωή! Θέλεις να προσφέρεις στους γύρω σου, να απαλύνεις τον πόνο και να γλυκαίνεις τις ψυχές. Στη ζωή σου θα δραστηριοποιηθείς σε συλλογικές κοινωνικές ομάδες που έχουν φιλανθρωπικό ρόλο. Λατρεύεις τα παιδιά, τα ζώα και σέβεσαι και εκτιμάς τους ηλικιωμένους. Διαθέτεις ισχυρή φαντασία και μεγάλη δημιουργικότητα!

Χρυσάνθη / Χρύσα / Ανθή
Πολύτιμη, λαμπερή και αρκετά περιζήτητη είσαι φίλη μας Χρυσάνθη για όλους, αυτό άλλωστε το λέει και το όνομά σου … χρυσό άνθος! Ομορφαίνεις τα πάντα γύρω σου και δίνεις λάμψη σε ότι μουντό και μονότονο υπάρχει στη ζωή σου! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 6 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία κοκέτα! Ντύνεσαι με την τελευταία λέξη της μόδας, σου αρέσουν τα λούσα, η καλοπέραση και η ακριβή ζωή! Θέλεις στη ζωή σου να υπάρχει η πολυτέλεια, όμως πάντα μοιράζεσαι ότι έχεις με τους γύρω σου! Είσαι κοινωνική, ευχάριστη αλλά έχεις την τάση να παρασύρεσαι από τους ανθρώπους γύρω σου, με κάθε τρόπο!

Χρύσανθος
Χρύσανθε, ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί στην λάμψη, στην γοητεία αλλά και στον ανδρισμό που εκπέμπεις; Καμία… Και αυτό συμβαίνει γιατί και το όνομά σου φανερώνει ότι είσαι άνδρας χρυσός και μοναδικός σαν ένα σπάνιο άνθος (Χρύσανθος = Χρυσός + Άνθος)! Στην αριθμολογία ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματος σου είναι το 6 για αυτό και είναι φανερό ότι είσαι λάτρης της επικοινωνίας, του φλερτ και των γνωριμιών. Από όπου περάσεις και σταθείς, υπάρχει και κάποιος γνωστός και ακόμα και όταν βρίσκεσαι σε πλήθος αγνώστων, πιάνεις με την μία την κουβέντα και γίνεσαι φίλος γρήγορα. Έχεις την τάση να ξοδεύεις απερίσκεπτα τα χρήματά σου, γιατί σου αρέσει η καλή ζωή και η πολυτέλεια. Άλλες πάλι στιγμές η ευκολοπιστία σου αλλά και οι καλοπροαίρετες διαθέσεις σου σε κάνουν το θύμα των σχέσεων σου!

Χρυσοβαλάντης
Το όνομά σου προέρχεται από την Οσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που υπήρξε Ηγουμένη της μονής Χρυσοβαλάντου το δεύτερο μισό του 9ου και στις αρχές του 10ου αιώνα. Είχε γίνει γνωστή για τις αρετές της! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος που συμβολίζει το όνομά σου είναι το 4 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας συντηρητικός και παραδοσιακός που τηρείς ήθη, έθιμα αξίες και παραδόσεις. Λειτουργείς πάντα βάση λογικής, είσαι σταθερός στις απόψεις σου και προσπαθείς να περιορίζεις το συναίσθημα. Έχεις συντηρητικές απόψεις για τη ζωή και διαθέτεις ηθικές αξίες. Λατρεύεις την οικογένεια και την ασφάλεια που σου προσφέρουν οι μακρόχρονες σχέσεις.

Χρυσοβαλάντω
Το όνομά σου προέρχεται από την Οσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που υπήρξε Ηγουμένη της μονής Χρυσοβαλάντου το δεύτερο μισό του 9ου και στις αρχές του 10ου αιώνα. Είχε γίνει γνωστή για τις αρετές της! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος που συμβολίζει το όνομά σου είναι το 3 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα κεφάτη, δημιουργική και αρκετά εξωστρεφής! Έχεις πολλούς φίλους, σου αρέσει η κοινωνική ζωή και θέλεις να γνωρίζεις νέους ανθρώπους! Είσαι πολύ επικοινωνιακή, λατρεύεις την τεχνολογία, τα ταξίδια και την γνώση. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου σε παρασύρει σε γρήγορες αποφάσεις που μετά μετανιώνεις!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου