Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου - Ρ - Σ - ....!!!!!

Δες τι σημαίνει το όνομα σου… μάθε την προέλευση του και τι σημαίνει. Στείλε το και στους φίλους σου, για να ξέρουν και αυτοί τι σημαίνει το όνομα τους.

ΟΝΟΜΑΤΑ  :
Ραφαήλ
Ραφαήλ, το όνομά σου στα εβραϊκά σημαίνει: «Ο Θεός μας γιατρεύει»! Ο Ραφαήλ ήταν ο τρίτος Άγγελος που μετέφερε τις ανθρώπινες προσευχές στο Θεό! Ραφαήλ σημαίνει ο αγγελιοφόρος των ειδήσεων, για αυτό λοιπόν και εσύ στην προσωπική σου ζωή έχεις διαπιστώσει ότι σου αρέσει να μεταφέρεις νέα, να μαθαίνεις κουτσομπολιά και να μεταδίδεις ειδήσεις …! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι φιλόδοξος, με μεγάλους στόχους για την επαγγελματική και οικονομική σου αποκατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να έχεις οικονομική ανεξαρτησία, δεν σου αρέσει να στηρίζεσαι πουθενά παρά μόνο στις προσωπικές σου δυνάμεις! Το σεξ είναι αναγκαίο στη ζωή σου, ωστόσο τις περισσότερες φορές δεν το συνδέεις με το συναίσθημα.

Ραφαέλα
Ραφαέλα, το όνομά σου στα εβραϊκά σημαίνει: «Ο Θεός μας γιατρεύει»! Ο Ραφαήλ - από όπου προέρχεται και το όνομά σου – ήταν ο τρίτος Άγγελος που μετέφερε τις ανθρώπινες προσευχές στο Θεό! Ραφαήλ σημαίνει ο αγγελιοφόρος των ειδήσεων, για αυτό λοιπόν και εσύ στην προσωπική σου ζωή έχεις διαπιστώσει ότι σου αρέσει να μεταφέρεις νέα, να μαθαίνεις κουτσομπολιά και να μεταδίδεις ειδήσεις …! Η αριθμολογία αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σου, ότι είσαι πολύ ευαίσθητη και ονειροπόλα, αφού ο λεξάριθμος που σε αντιπροσωπεύει είναι το 9. Είσαι τρυφερή, συναισθηματική και συγκινείσαι πολύ εύκολα. Προσπαθείς να προσφέρεις χαρά γύρω σου και φροντίζεις με όποιον τρόπο μπορείς κάθε άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Έχεις πολλά όνειρα και ιδανικά για τη ζωή, ωστόσο πολλές φορές μένεις μόνο στην θεωρία, γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις πράξη όλα όσα σχεδιάζεις. Η αμέλεια και η ασυνέπεια είναι δύο από τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου που σε κάνουν να χάνεις σημαντικές ευκαιρίες.

Ρέα
Ρέα = αυτή που ρέει, έτσι λοιπόν είσαι μία γυναίκα χείμαρρος, που διψάς για εξέλιξη και θέλεις στη ζωή σου να υπάρχει συνεχόμενη ροή εξελίξεων. Σύμφωνα με την μυθολογία, η Ρέα ήταν η μητέρα του θεού Δία και η αδελφή του Κρόνου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 6 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα έξω καρδιά! Είσαι εξωστρεφής, κοινωνική και καταφέρνεις να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, τόσο με αισθησιακή σου εμφάνιση, όσο και με την καλοπροαίρετη προσωπικότητά σου. Πάνω από όλα στη ζωή σου μετράει να έχεις όμορφες και ισορροπημένες σχέσεις που στηρίζονται στην αγάπη και στην κατανόηση. Πολλές φορές μπορεί άθελά σου να καταπιέζεις τους δικούς σου ανθρώπους με τις συναισθηματικές σου εκδηλώσεις αλλά και με την υπερπροστατευτικότητα σου. Είσαι μία κοκέτα, θέλεις να ντύνεσαι με την τελευταία λέξη της μόδας και έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματά σου προκειμένου να ευχαριστήσεις την καταναλωτική σου μανία!

Ρεβέκκα
Σύμφωνα με τις Γραφές της Παλαιάς Διαθήκης, η Ρεβέκκα ήταν η σύζυγος του Ισαάκ και το όνομά της σημαίνει «η δούλη του Θεού». Είσαι μία εντυπωσιακή γυναίκα, που ακόμα και όταν είσαι κουρασμένη ή ατημέλητη, καταφέρνεις να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, αφού διαθέτεις τύπο και ξεχωριστό στυλ! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα με μεγάλο μαγνητισμό αλλά και ισχυρή διαίσθηση. Είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να σε κοροϊδέψει και να σε εξαπατήσει, γιατί αφενός μεν είσαι πολύ επιφυλακτική, αφετέρου διαθέτεις πολύ κοφτερό μυαλό και μπορείς να κρίνεις με ακρίβεια τις καταστάσεις γύρω σου! Είσαι μοναχική, σοβαρή και επικεντρώνεσαι πολύ στην μόρφωση και στην πνευματική σου εξέλιξη. Δεν αντέχεις την καταπίεση αλλά ούτε και τις ασφυκτικές σχέσεις, γιατί θέλεις να έχεις το χρόνο και τον χώρο σου!

Ρεγγίνα
Είσαι πράγματι μία βασίλισσα, αυτό άλλωστε το λέει και το όνομά σου! Ρεγγίνα στα λατινικά σημαίνει βασίλισσα, έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι είσαι τόσο λαμπερή, επιβλητική και αξιοσέβαστη! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία τρυφερή και ευαίσθητη ψυχή! Θέλεις γύρω σου να σκορπίζεις το γέλιο, τη χαρά, την αγάπη και την ευτυχία, για αυτό και η παρουσία σου είναι πάντα πολύτιμη και περιζήτητη. Είσαι δίκαιη και προσπαθείς να στηρίζεις τους αδύναμους, τους φτωχούς, τους ηλικιωμένους , τα παιδιά και τα ζώα. Είσαι μία γυναίκα με ήθος, αξίες και προπάντων αξιοπρέπεια και για σένα η προτεραιότητά σου είναι να έχεις ήσυχη την συνείδησή σου, για αυτό και συμπεριφέρεσαι σε όλους τους ανθρώπους δίκαια και καλοπροαίρετα!

Ρόζα
Ρόζα, το όνομά σου στα λατινικά σημαίνει τριαντάφυλλο, για αυτό και εσύ είσαι τόσο όμορφη, ιδιαίτερη αλλά και περιζήτητη. Όταν τα πράγματα γύρω σου δεν γίνονται έτσι όπως θα θελες, τότε βγάζεις τα αγκαθάκια σου και γίνεσαι αρκετά σκληρή και απόλυτη. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 6 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία πολύ ευχάριστη, διασκεδαστική αλλά και κοινωνική γυναίκα. Όπου και να βρεθείς, θα πιάσεις αμέσως την κουβέντα και θα ανταλλάξεις απόψεις, γρήγορα θα ξεκινήσεις νέες φιλίες, για αυτό και ο κοινωνικός σου κύκλος είναι αρκετά μεγάλος. Η προτεραιότητα της ζωής σου δεν είναι η δουλειά και τα λεφτά, αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις, για αυτό και μπορείς να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς προκειμένου να διατηρήσεις την ισορροπία στη σχέση σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα, σου αρέσει η μουσική, το θέατρο, ο χορός και κάθε δραστηριότητα μέσα από την οποία μπορείς να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου!

Ρωξάνη
Αγαπητή μας φίλη Ρωξάνη, το όνομά σου ακούστηκε για πρώτη φορά το 341πΧ. Η Ρωξάνη ήταν η πρώτη σύζυγος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το όνομά σου φανερώνει ότι είσαι ανεξάρτητη, σκληρή και αρκετά μοναχική. Από την άποψη της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 1 και αυτό υποδηλώνει ότι διαθέτεις έναν επιβλητικό χαρακτήρα με μεγάλο «τσαγανό» και κυρίαρχη επιθυμία για πρωτιά! Δεν σου αρέσει να χάνεις και όταν σε απορρίπτουν πληγώνεται ο εγωισμός σου. Αναλαμβάνεις ευθύνες, είσαι γυναίκα με πολλές υποχρεώσεις και προσπαθείς στη ζωή σου να τα συνδυάσεις όλα, δουλειά,σπίτι,διασκέδαση, ερωτα, οικογένεια …και τα καταφέρνεις περίφημα! Τις περισσότερες στιγμές βάζεις τον εαυτό σου πιο πάνω από όλους τους άλλους!

Σάββας
Σάββα, το όνομά σου προέρχεται από την ημέρα «Σάββατο» και σημαίνει ανάπαυση, ξεκούραση, ανάπαυλα! Είσαι πράγματι ένας άνδρας που θέλεις την ησυχία σου, δεν μπορείς να ζορίζεσαι και είσαι σπιτόγατος και χουζούρης. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό σημαίνει ότι διακρίνεσαι από αισθησιασμό αλλά και μεγάλη σεξουαλικότητα! Στον έρωτα είσαι αχόρταγος, και σίγουρα από το κρεβάτι σου έχουν περάσει (αλλά και θα περάσουν), πολλά θηλυκά! Στη ζωή σου επιθυμείς να έχεις επαγγελματική και οικονομική εξασφάλιση, για αυτό και από πολύ νωρίς θα κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να αποκτήσεις οικονομική ανεξαρτησία. Αρκετές φορές επικεντρώνεσαι στην απόκτηση υλικού πλούτου, παραμερίζοντας κάτι πολύ σημαντικό …το συναίσθημα!

Σαββίνα
Σαββίνα το όνομά σου, προέρχεται από την ημέρα Σάββατο, και σημαίνει ανάπαυση, ξεκούραση, ανάπαυλα! Είσαι μία γυναίκα που σου αρέσει το χουζούρι, η ξεκούραση και απεχθάνεσαι το ζόρι και την πίεση! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό φανερώνει ότι είσαι μία μοναχική και ήρεμη γυναίκα, με άποψη και ωριμότητα. Όλα στη ζωή για σένα είναι σοβαρά για αυτό και προσπαθείς να αναλύεις, να ερευνάς και να μαθαίνεις τα πάντα πριν πάρεις κάποια απόφαση! Έχεις ισχυρή διαίσθηση, η οποία ποτέ δεν σε ξεγελά. Στα ερωτικά σου, προτιμάς να διατηρείς σχέση με κάποιο άτομο που θα καταφέρει να σε εξιτάρει πνευματικά και σέβεται την ανάγκη που έχεις κάποιες στιγμές να απομονώνεσαι!

Σαπφώ
Φίλη μας Σαπφώ το όνομά σου έχει συνδεθεί με την Ελληνίδα, λυρική, Μυτιληνιά ποιήτρια, που έγινε γνωστή από την αρχαιότητα με τα ποιήματά της. Παράλληλα όταν ακούμε το όνομα «Σαπφώ» μας έρχεται κατευθείαν στο μυαλό η «φωνακλού» ηθοποιός, με την επιβλητική μορφή, Σαπφώ Νοταρά που η ατάκα της «Μπουρλότο» μας κάνει ακόμα και σήμερα να γελάμε! Είσαι λοιπόν μ ία γυναίκα με καλλιτεχνικά ταλέντα, εκφράζεσαι και εσύ μέσα από την τέχνη, γιατί δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες γυναίκες που είχαν το όνομά σου, διέπρεψαν με τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα! Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 4 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία σοβαρή και υπεύθυνη γυναίκα που ακολουθείς πάντα το δρόμο της λογικής, περιορίζοντας το συναίσθημα όταν πρόκειται να πάρεις σοβαρές και κρίσιμες αποφάσεις για τη ζωή σου. Τηρείς τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις και διατηρείς πολύ στενούς συναισθηματικούς δεσμούς με την οικογένειά σου. Στις ερωτικές σου σχέσεις είσαι πιστή και αφοσιωμένη και δεν σου αρέσει να αλλάζεις ερωτικούς συντρόφους. Είσαι απόλυτα δοσμένη στο άτομο που ποθείς και θα ήθελες με τον πρώτο έρωτά σου να ανεβείτε και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σεβαστή
Φίλη μας Σεβαστή, το όνομά σου φανερώνει ότι είσαι μία γυναίκα άξια σεβασμού, ένα θηλυκό που όλοι εκτιμούν και αναγνωρίζουν! Διαθέτεις ένα πολύ καλό κοινωνικό προφίλ και σπάνια κάποιος θα πει άσχημα λόγια για σένα, αφού φροντίζεις να συμπεριφέρεσαι άψογα σε όλους! Από την σκοπιά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα συντροφική, τρυφερή αλλά και δίκαιη! Θέλεις γύρω σου να επικρατεί η αρμονία, η γαλήνη και αποφεύγεις του καβγάδες και τις αντιπαραθέσεις γιατί σε μπλοκάρουν και σε φθείρουν ψυχολογικά. Δεν μπορείς ούτε στιγμή χωρίς μία σχέση στο πλάι σου, έχεις όμως την τάση να εγκλωβίζεσαι σε σχέσεις που δεν σε καλύπτουν, από φόβο ότι μπορεί να μην βρεις κάτι καλύτερο. Είσαι ένα άτομο της προσφοράς, δίνεις απλόχερα την αγάπη σου και την φροντίδα σου στους γύρω σου, όμως κάποιες στιγμές γίνεσαι δεδομένη, γιατί όλοι ξέρουν καλά, πώς θα είσαι πάντα δίπλα τους, ότι και να κάνουν! Η διπλωματία σου, θα σε βοηθήσει πολύ στην επαγγελματική σου αποκατάσταση!

Σμαράγδα
Σμαράγδα είσαι πολύτιμη, λαμπερή, ακριβοθώρητη αλλά και αρκετά …απρόσιτη – με την καλή έννοια- ! Το όνομά σου προέρχεται από τον πολύτιμο λίθο το σμαράγδι, που όλοι το λατρεύουν για την λάμψη και το υπέροχο χρώμα του, όμως λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να το έχουν! Στην αριθμολογία, το όνομά σου συμβολίζεται με τον λεξάριθμο 6 για αυτό και διαθέτεις μία εξωστρεφή προσωπικότητα, γεμάτη γέλιο και χαρά ! Είσαι πολύ κοινωνική, έχεις αρκετές φιλίες και γνωριμίες και η βασική προτεραιότητα στη ζωή σου είναι να διατηρείς σωστές και ισορροπημένες σχέσεις! Σου αρέσουν τα λούσα, η μόδα και φροντίζεις την εμφάνισή σου, γιατί θέλεις πραγματικά να λάμπεις! Παράλληλα σου αρέσει να φροντίζεις και τα πρόσωπα που αγαπάς, όμως κάποιες στιγμές τα πνίγεις με την υπερβολική σου αγάπη, αφού δεν τους αφήνεις χώρο να αναπνεύσουν! Οι ανασφάλειες σου σε κάνουν πολλές φορές να κολλάς σε μικρές λεπτομέρειες και να στεναχωριέσαι χωρίς να υπάρχει σοβαρή αιτία.

Σοφία
Σοφία, είναι η γνώση, η πνευματική επέκταση, η ευφυΐα, η έμφυτη κατανόηση. Είναι η λογική εφαρμογή της γνώσης αλλά και η σφαιρική αντίληψη των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω μας. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι το όνομά σου, σου χαρίζει τα «φώτα» του για να διαπρέψεις πνευματικά, να αποκτήσεις σοφία και να εξελίξεις όσο περισσότερο γίνεται τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα που δεν βάζεις όρια, δεν έχεις ταμπού και προκαταλήψεις, λατρεύεις την εξέλιξη και είσαι αρκετά πρωτότυπη, φιλελεύθερη αλλά και εκφραστική! Είσαι μία γυναίκα χείμαρρος, ποτέ δεν κρύβεσαι ούτε προσποιείσαι, λες ευθέως την άποψή σου, όποιο και να είναι το κόστος. Σου αρέσει η διασκέδαση, οι γνωριμίες και το φλερτ, όμως θέλεις να αισθάνεσαι ελεύθερη και να μην περιορίζεσαι μέσα από σχέσεις (φιλικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, ερωτικές), που σε καταπιέζουν ή δεν σου αφήνουν τα περιθώρια να εκφραστείς όπως θα θελες. Το άγχος είναι ένα έντονο συναίσθημα που σε καταβάλει και σε μπλοκάρει, όμως δεν μπορείς ούτε στιγμή να το περιορίσεις, γιατί είσαι αρκετά ανυπόμονη και θέλεις στη ζωή σου όλα να κυλούν γρήγορα. Έχεις πολλές ιδέες, σκέψεις και σχέδια, δυσκολεύεσαι όμως να θέσεις σε εφαρμογή, όλα όσα βάζεις στο μυαλό σου, γιατί πολλά από αυτά είναι ανέφικτα!

Σπυριδούλα
Γλυκιά μας Σπυριδούλα, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Θαυματουργό, της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο Άγιος Σπυρίδωνας, ήταν ένα πολύ σεβαστό και αγαπητό πρόσωπο για όλους. Ανακηρύχτηκε ο προστάτης των φτωχών, των δυστυχισμένων και των πονεμένων, γιατί έδινε παρηγοριά και ανακούφιση σε κάθε άνθρωπο που είχε προβλήματα. Έτσι λοιπόν και εσύ Σπυριδούλα, είσαι μία γυναίκα που θα δώσεις την βοήθειά σου σε όποιον την έχει ανάγκη, συγκινείσαι με τα προβλήματα που συμβαίνουν γύρω σου και όλοι νιώθουν πολύ καλύτερα όταν βρίσκονται στο πλευρό σου, γιατί παίρνουν ζεστασιά και δύναμη με την παρουσία σου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία ώριμη, σοβαρή αλλά και μοναχική γυναίκα που σου αρέσει κάποιες στιγμές να απομονώνεσαι και να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου. Έχεις σοφία, εμπειρία και δεν περιορίζεις το μυαλό σου, αλλά προσπαθείς να το εξελίσσεις ακόμα περισσότερο μέσα από νέες γνώσεις. Η διαίσθησή σου είναι ισχυρή και ποτέ δεν σε βγάζει λάθος!

Σπυρίδων / Σπύρος
Φίλε μας Σπύρο, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Θαυματουργό, της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο Άγιος Σπυρίδωνας, ήταν ένα πολύ σεβαστό και αγαπητό πρόσωπο για όλους. Ανακηρύχτηκε ο προστάτης των φτωχών, των δυστυχισμένων και των πονεμένων, γιατί έδινε παρηγοριά και ανακούφιση σε κάθε άνθρωπο που είχε προβλήματα. Έτσι λοιπόν και εσύ, είσαι ένας φιλεύσπλαχνος άνδρας, με ευαισθησίες που θέλεις να βοηθάς και να υποστηρίζεις όποιον άνθρωπο το έχει ανάγκη. Δεν μένεις ποτέ με σταυρωμένα τα χέρια, αναλαμβάνεις δράση, προκειμένου να δώσεις λίγη χαρά στους ανθρώπους γύρω σου! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 3 και αυτό υποδηλώνει ότι λατρεύεις την επικοινωνία, τα ταξίδια, τη γνώση και θέλεις στη ζωή σου να ζεις έντονα την κάθε στιγμή! Είσαι πολυλογάς, όταν ξεκινάς να μιλάς, ξεχνάς να σταματήσεις και αναλύεις τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια. Σου αρέσει να ασχολείσαι με την τεχνολογία και είσαι ο πρώτος που θα πάρει όλα τα νέα gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά. Στον έρωτα τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν από την επικοινωνία. Σε εξιτάρουν οι έξυπνες γυναίκες που σε καθηλώνουν με το μυαλό τους.

Σταμάτης / Στάμος
Φίλε μας Σταμάτη, υπάρχει μία μεγάλη παράδοση για το όνομά σου: Οι οικογένειες που αντιμετώπιζαν προβλήματα στην τεκνοποίηση, όταν τελικά κατάφερναν να κάνουν ένα παιδί, το ονόμαζαν «Σταμάτη», προκειμένου να σταματήσει η κακοτυχία που υπήρχε για καιρό στο σπίτι! Έτσι λοιπόν είσαι ένας άνδρας που με την παρουσία σου, μπαίνει ένα τέλος στην κακοτυχία και στα προβλήματα. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος που αντιπροσωπεύει το όνομά σου είναι το 2 και αυτό φανερώνει ότι θέλεις να διατηρείς στη ζωή σου τρυφερές και μονιασμένες σχέσεις. Οι καβγάδες σε τρομάζουν, για αυτό και προσπαθείς να είσαι καλός με όλους και με όλα προκειμένου να διατηρείς τις ισορροπίες και να μην δημιουργείς προβλήματα. Ωστόσο μερικές φορές παραγίνεσαι καλός με τους ανθρώπους, με αποτέλεσμα η αγάπη και η φροντίδα που τους δείχνεις, να θεωρείτε δεδομένη και να γίνεσαι το θύμα των σχέσεών σου. Η διπλωματικότητα αλλά και η ισορροπία που προσπαθείς να διατηρείς στις επαγγελματικές σου υποθέσεις σε βοηθούν να κερδίζεις τις συμπάθειες και να έχεις εύνοια σε συνεργασίες.

Σταματία / Σταματίνα / Ματίνα / Τίνα
Φίλη μας Σταματία, υπάρχει μία μεγάλη παράδοση για το όνομά σου: Οι οικογένειες που αντιμετώπιζαν προβλήματα στην τεκνοποίηση, όταν τελικά κατάφερναν να κάνουν ένα παιδί, το ονόμαζαν «Σταματία», προκειμένου να σταματήσει η κακοτυχία που υπήρχε για καιρό στο σπίτι! Έτσι λοιπόν και εσύ είσαι μία γυναίκα που θέλεις να «σταματάς» τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω σου, κόβεις μαχαίρι οτιδήποτε σε πικραίνει ή στέκεται εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη και δεν διστάζεις να βάλεις ένα οριστικός τέλος, σε υποθέσεις που δεν έχουν εξέλιξη. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 4 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία πρακτική, λογική γυναίκα, με σταθερό και υπεύθυνο χαρακτήρα. Δεν σου αρέσουν τα παιχνιδάκια ούτε και οι επιπολαιότητες, αντιμετωπίζεις τα πάντα γύρω σου με μεγάλη σοβαρότητα. Είσαι ένα παραδοσιακό θηλυκό, καλή νοικοκυρά και μοναδική μαγείρισσα. Σου αρέσει η οικογενειακή ζωή και είσαι σπιτόγατα!

Σταύρος
Σταύρο, το όνομά σου προέρχεται από το θρησκευτικό σύμβολο του Χριστιανισμού τον Σταυρό! Το σύμβολο του Σταυρού, ξεκινά από τα βάθη της αρχαιότητας. Η χρήση του είχε ταυτιστεί και με την καλλιτεχνία, διακόσμησε κτίρια, ρούχα, έγινε κόσμημα κτλ. Παράλληλα δόθηκε και προς τιμή σε θεότητες, χρησιμοποιήθηκε ως σύμβολο σε λάβαρα και σημαίες. Παράλληλα το σύμβολο του σταυρού, έχει χρησιμοποιηθεί και ως φυλαχτό, για την προστασία προς το κακό. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι το όνομά σου έχει μεγάλη δυναμική και σε κάνει πραγματικά άνδρα «σύμβολο»! Είσαι ένα άτομο βαθιά θρησκευόμενο και φιλοσοφημένο και τηρείς τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις που σου μετέδωσε η οικογένειά σου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 6 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας κοινωνικός, με πολλούς φίλους και αρκετές σταθερές σχέσεις στη ζωή σου. Θέλεις να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και όλοι να έχουν να πουν ένα καλό λόγο για σένα, για αυτό και προσπαθείς να συμπεριφέρεσαι σε όλους τους ανθρώπους άψογα, για να μην έχει κανείς παράπονο από εσένα. Το σημαντικότερο για σένα είναι να είσαι συναισθηματικά ισορροπημένες και να έχεις στο πλάι σου ανθρώπους που σε αγαπούν. Για να κρατήσεις ανθρώπους κοντά σου, μπορείς να κάνεις πολλές υποχωρήσεις αλλά και να δώσεις απεριόριστη αγάπη, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί να θεωρηθείς δεδομένος.

Σταυρούλα
Σταυρούλα, το όνομά σου προέρχεται από το θρησκευτικό σύμβολο του Χριστιανισμού τον Σταυρό! Το σύμβολο του Σταυρού, ξεκινά από τα βάθη της αρχαιότητας. Η χρήση του είχε ταυτιστεί και με την καλλιτεχνία, διακόσμησε κτίρια, ρούχα, έγινε κόσμημα κτλ. Παράλληλα δόθηκε και προς τιμή σε θεότητες, δόθηκε ως σύμβολο σε λάβαρα και σημαίες. Παράλληλα το σύμβολο του σταυρού, έχει χρησιμοποιηθεί και ως φυλαχτό, για την προστασία προς το κακό. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι το όνομά σου έχει μεγάλη δυναμική και σε κάνει πραγματικά γυναίκα «σύμβολο»! Είσαι ένα άτομο βαθιά θρησκευόμενο και φιλοσοφημένο και τηρείς τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις που σου μετέδωσε η οικογένειά σου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 3 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία εξωστρεφής γυναίκα, εκφραστική, επικοινωνιακή και αρκετά έξυπνη. Έχεις μεγάλο ταλέντο στον γραπτό και προφορικό λόγο και μπορείς με τα λόγια σου να συγκινείς, να μεταδίδεις και να προκαλείς ένα σωρό όμορφα συναισθήματα! Όλοι κρέμονται από τα χείλη σου όταν μιλάς και αυτό σε κάνει πολύ χαρούμενη γιατί σου αρέσει να σε θαυμάζουν. Λατρεύεις τα ταξίδια, την γνώση, την περιπέτεια αλλά και την συναναστροφή σου με άτομα του εξωτερικού!

Στέλιος / Στυλιανός
Στέλιο, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας Στυλιανό, που ανακηρύχτηκε ο προστάτης των παιδιών. Έζησε μία ήρεμη, μοναχική και ασκητική ζωή μέσα σε μία σπηλιά και τρεφόταν από το χέρι ενός αγγέλου. Μοίρασε όλα τα υπάρχοντά του στους φτωχούς και αγωνίστηκε για την θεραπεία των παιδικών αλλά και γυναικείων ασθενειών. Δεν είναι τυχαίο που είσαι ένας φιλεύσπλαχνος άνθρωπος, λατρεύεις τα παιδιά και σέβεσαι και εκτιμάς τις γυναίκες. Όσα προβλήματα και να εμφανίζονται στη ζωή σου, έχεις μάθει να μην χάνεις την αισιοδοξία σου και την ελπίδα σου. Το χαμόγελο δεν λείπει ποτέ στα χείλη σου, ενώ με την ευγένεια και την καλοπροαίρετη διάθεση που διαθέτεις σπάνια μπορεί κάποιος να σου κρατήσει κακία. Αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο, δεν καταθέτεις εύκολα τα όπλα και διαπρέπεις στο χώρο της δουλειάς σου γιατί είσαι ένας εργατικός και τίμιος άνθρωπος. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμός σου είναι το 2. Θέλεις να τα έχεις καλά με όλους, είσαι από τη φύση σου ένας ήρεμος και καλοπροαίρετος άνθρωπος, με ευχάριστη και κοινωνική διάθεση που επιθυμείς στη ζωή σου να κυριαρχεί η ενότητα και η συντροφικότητα. Δεν αντέχεις τη μοναξιά, για αυτό και συμβιβάζεσαι προκειμένου να διατηρείς στη ζωή σου αρμονικές αλλά και σταθερές σχέσεις. Απεχθάνεσαι τους καβγάδες και τις αντιπαραθέσεις, για αυτό και πολλές φορές συμπεριφέρεσαι αρκετά διπλωματικά και υποχωρητικά προκειμένου να αποφύγεις τις ρήξεις στις επικοινωνίες και στις σχέσεις σου. Στην αρχή κάθε γνωριμίας ή σχέσης (ερωτικής, επαγγελματικής ή και φιλικής), διατηρείς τις επιφυλάξεις σου και λειτουργείς καχύποπτα. Όταν όμως ένας άνθρωπος καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου , τότε ανοίγεις όλα τα φύλλα της καρδιάς σου και του αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά. Δίνεις απλόχερα την αγάπη, την βοήθεια και την υποστήριξή σου στους γύρω σου και δεν σε νοιάζει αν θα σου το ανταποδώσουν, όμως έχεις την τάση να προσφέρεις πολλά και να κακομαθαίνεις τους γύρω σου και άθελά σου να γίνεσαι το «θύμα»! Το αρνητικό σου στοιχείο είναι η αναποφασιστικότητα και η δειλία σου. Φοβάσαι τις ευθύνες των πράξεων σου και παρασύρεσαι από την γνώμη των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Κατά γενική ομολογία είσαι ένας άνθρωπος με αρχές, αξίες, λατρεύεις την οικογένεια, σέβεσαι και εκτιμάς τη φιλία και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Στέλλα / Στυλιανή
Στέλλα, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας Στυλιανό, που ανακηρύχτηκε ο προστάτης των παιδιών. Έζησε μία ήρεμη, μοναχική και ασκητική ζωή μέσα σε μία σπηλιά και τρεφόταν από το χέρι ενός αγγέλου. Μοίρασε όλα τα υπάρχοντά του στους φτωχούς και αγωνίστηκε για την θεραπεία των παιδικών αλλά και γυναικείων ασθενειών. Έτσι λοιπόν η ιστορία του ονόματός σου, σου μεταδίδει μεγάλη ευαισθησία για τα κοινωνικά προβλήματα και σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματική, δοτική και φιλεύσπλαχνη. Όταν αγαπάς δίνεις τα πάντα χωρίς να σε νοιάζει αν θα σου το ανταποδώσουν. Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 6, για αυτό και είσαι μία γυναίκα που διαρκώς σου αρέσουν τα λούσα, η καλή αισθητική και η μόδα. Είσαι πολύ γλυκιά και εμφανίσιμη και έχεις πολύ εκλεπτυσμένο γούστο. Είσαι κοινωνική και ευχάριστη, έχεις έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και είσαι σε όλους αγαπητή. Η μοναξιά σε τρομάζει, για αυτό φροντίζεις να τα δίνεις όλα τους ανθρώπους που αγαπάς, προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι μαζί σου και να μην φύγουν από κοντά σου! Αυτός είναι και ο σπουδαιότερος λόγος, που πολλές φορές η αγάπη σου γίνεται δεδομένη και γίνεσαι το θύμα των σχέσεών σου! Η δουλειά και τα λεφτά δεν έχουν καμία σημασία για σένα, το πρωτεύον είναι να έχεις όμορφες και αρμονικές σχέσεις στη ζωή σου.

Στέργιος
Φίλε μας Στέργιο, το όνομά σου προκύπτει από το ρήμα «στεριώνω». Είσαι λοιπόν ένας άνδρας που θέλεις να δημιουργείς σταθερές βάσεις στη ζωή σου και θέλεις γύρω σου να επικρατεί η ασφάλεια, η αγάπη και η αρμονία. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και σου μεταδίδει την επιθυμία σου για ένωση, συντροφικότητα, δέσμευση και συναισθηματική ασφάλεια. Είσαι λοιπόν ένας άνδρας που θέλεις να έχεις στο πλάι σου μία σύντροφο, δεν σου αρέσει η μοναχικότητα και είσαι πολύ δοτικός αλλά και υποχωρητικός στις σχέσεις σου. Στην αρχή κάθε γνωριμίας, είσαι καχύποπτος, επιφυλακτικός και αρκετά συγκρατημένος, γιατί φοβάσαι να μην πληγωθείς. Όταν όμως ένα άτομο κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, τότε ανοίγεις τα φύλλα της καρδιάς σου και αφιερώνεσαι με πίστη και σταθερότητα. Έχεις μία δυσκολία στη λήψη αποφάσεων, διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες και θέλεις πάντα να παίρνεις και μία δεύτερη άποψη.

Στέφανος
Αγαπητέ Στέφανε, το όνομά σου προέρχεται από το ουσιαστικό «στεφάνι» το οποίο είναι σύμβολο τιμής και επιβράβευσης. Είσαι λοιπόν από τη φύση σου ένας άνδρας που σέβεσαι και τιμάς τους ανθρώπους που έχεις πλάι σου, έχεις καλές προθέσεις , θαυμάζεις και επιβραβεύεις οτιδήποτε ωραίο υπάρχει γύρω σου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό υποδηλώνει ότι στη ζωή σου θέλεις να επικρατεί η ενότητα και προσπαθείς πολύ για να διατηρείς την αγάπη και την αρμονία στις σχέσεις σου. Μπορεί να μην είσαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στις νέες γνωριμίες, όμως όταν κάποιος άνθρωπος καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου τότε αφοσιώνεσαι δίχως όρια και περιορισμούς και οι άνθρωποι που σε πλαισιώνουν μπορούν να σε κάνουν πραγματικά ότι θέλουν. Το στοιχείο που πρέπει να προσέξεις στο χαρακτήρα σου είναι την αναποφασιστικότητά σου αλλά και την δειλία που έχεις στη λήψη αποφάσεων, γιατί με αυτό τον τρόπο χάνεις σημαντικές ευκαιρίες.

Στεφανία / Νία
Αγαπητή Στεφανία, το όνομά σου προέρχεται από το ουσιαστικό «στεφάνι» το οποίο είναι σύμβολο τιμής και επιβράβευσης. Είσαι λοιπόν από τη φύση σου μία γυναίκα που σέβεσαι και τιμάς τους ανθρώπους που είναι πλάι σου και έχεις καλές προθέσεις , θαυμάζεις και επιβραβεύεις οτιδήποτε ωραίο υπάρχει γύρω σου. Ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 2, έτσι λοιπόν η αριθμολογία υποστηρίζει ότι έχεις μία ρομαντική προσωπικότητα! Είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή σου να επικρατεί η ενότητα, η αγάπη και η συντροφικότητα, για αυτό και αφιερώνεσαι με πίστη στα άτομα που αγαπάς. Είσαι μία γυναίκα που ξέρεις να ελίσσεσαι και να στρέφεις υπέρ σου κάποιες καταστάσεις, γιατί έχεις πολύ διπλωματικό χαρακτήρα. Στηρίζεσαι στους ανθρώπους που αγαπάς, σέβεσαι τη γνώμη τους και πολλές φορές δίνεις προτεραιότητα στις δικές τους επιθυμίες παρά στις δικές σου!

Σύλβια
Το όνομά σου προέρχεται από την λατινική λέξη “Silva” που σημαίνει δάσος! Λατρεύεις τη φύση, το πράσινο, τα σπόρ και προσπαθείς να ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής! Στέκεσαι στις λεπτομέρειες, γιατί είσαι της άποψης ότι η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Ασχολείσαι μόνο με πράγματα που σε γεμίζουν και σε ολοκληρώνουν, όταν κάτι δεν σε εκφράζει δεν μπορείς ούτε στιγμή να το ακολουθήσεις! Σύμφωνα με τις αρχές του Πυθαγόρα, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα που θέλεις να διατηρείς στη ζωή σου όμορφες και αρμονικές σχέσεις. Δεν αντέχεις τους καβγάδες και τις εντάσεις, θέλεις να ζεις μία ήρεμη ζωή, χωρίς ρίσκο και προκλήσεις! Η μοναξιά σε τρομάζει, θέλεις να είσαι διαρκώς ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να διατηρείς σταθερές φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές σχέσεις! Ξεχωρίζεις με την ευγένεια και την διπλωματία σου και με τους καλούς σου τρόπους καταφέρνεις να κερδίζεις τις εντυπώσεις!

Συμεών
Φίλε μας Συμεών το όνομά σου το είχαν πολλά πρόσωπα της Αγίας Γραφής! Είσαι από τη φύση σου ένας άνθρωπος που επιθυμείς να αποκτάς γνώσεις και να τις μεταδίδεις! Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου αντιπροσωπεύεται από τον λεξάριθμο 8 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι αρκετά φιλόδοξος και εργασιομανής. Επιμένεις να διεκδικείς με δυναμισμό ένα καλύτερο αύριο και το σημαντικότερο για σένα είναι να πετύχεις να αποκατασταθείς επαγγελματικά και οικονομικά. Δεν θέλεις να υποχρεώνεσαι σε κανέναν, θέλεις να είσαι αυτοδύναμος, για αυτό και προσπαθείς πολύ για να αποκτήσεις πλούτο! Στον ερωτικό τομέα, είσαι σκέτος δυναμίτης ….το σεξ είναι το αγαπημένο σου άθλημα και οι γυναίκες που έχουν περάσει από το «κρεβάτι» σου, σίγουρα δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ!

Σωκράτης
Σωκράτη, το όνομά σου προέρχεται από τις λέξεις σώζω + κράτος, που σημαίνει ο σωτήρας του κόσμου! Ο Σωκράτης ήταν Αθηναίος φιλόσοφος, μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες, του ελληνικού αλλά και παγκόσμιου πνεύματος και πολιτισμού. Δεν είναι τυχαίο που οι φιλόσοφοι που υπήρξαν πριν τον Σωκράτη ονομάστηκαν «Προσωκρατικοί». Έχεις λοιπόν ένα όνομα που σου χαρίζει σοφία αλλά και σοβαρότητα! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και αυτό υποδηλώνει ότι έχεις τον τρόπο να απολαμβάνεις και να χαίρεσαι ακόμα και τις πιο απλές, μικρές στιγμές της ζωής. Είσαι ένας κεφάτος, γελαστός και δημιουργικός άνθρωπος, που δεν αφήνεις τις στεναχώριες και τα προβλήματα της ζωής να σε καταβάλουν. Έχεις γρήγορο και πρωτοποριακό μυαλό, οι ιδέες σου είναι μοναδικές και ξεχωρίζεις πάντα με τον ιδιαίτερο τρόπο που εκφράζεσαι και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις!

Σωτήρης
Σωτήρη, μήπως έχεις διακρίνει ότι είσαι από τους ανθρώπους που έστω και την τελευταία στιγμή σώζεις την κατάσταση; Οι φίλοι, η οικογένεια και ο σύντροφός σου πολλές φορές σε αποκαλούν «σωτήρα» μου, γιατί τους βγάζεις από τα δύσκολα; Είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο, αφού το όνομά σου σημαίνει ότι είσαι λυτρωτής, ο άνθρωπος που σώζει, που λυτρώνει! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 1 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας επιβλητικός, δυναμικός άνθρωπος με αποφασιστικό χαρακτήρα αλλά και με πολύ μεγάλο τσαγανό! Στέκεσαι γερά στα πόδια σου, ξέρεις τι θέλεις και πώς μπορείς να το διεκδικήσεις. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και υπερασπίζεσαι με θάρρος και επιμονή κάθε προσωπικό σου στόχο και όχι μόνο …στηρίζεις και είσαι πάντα στο πλάι των δικών σου ανθρώπων, βιώνοντας τα προβλήματά τους σαν να είναι δικά σου και προσπαθώντας να τους βρεις λύσεις. Το αδύναμο σημείο σου; Μα φυσικά ο εγωισμός αλλά και ο παρορμητισμός σου, που δεν σε αφήνουν να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και σε οδηγούν σε ρίσκα… που σε οδηγούν σε προβλήματα!

Σωτηρία
Σωτηρία, ενώ γύρω σου μπορεί να επικρατεί το χάος και να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, ξαφνικά καταφέρνεις να βρίσκεις τη λύση και να σώζεις την κατάσταση. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τρέχουν πάντα κοντά σου όταν έχουν ανάγκη να μοιραστούν τα προβλήματά τους και να βρουν μία λύση, γιατί έχεις τον τρόπο να αντιμετωπίζεις σωστά τις καταστάσεις και να τους δίνεις την λύτρωση που τόσο προσμένουν. Όλα αυτά ξέρεις γιατί συμβαίνουν; Μα φυσικά γιατί το όνομά σου είναι Σωτηρία, και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι η γυναίκα που λυτρώνει, που σώζει, που βοηθά και που αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση και φέρνει την ανακούφιση και την αγαλλίαση. Από την πλευρά της αριθμολογίας ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 3 και αυτό υποδηλώνει ότι λατρεύεις την επικοινωνία, είσαι εξωστρεφής, έχεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο και απολαμβάνεις την συντροφικότητα! Έχεις μεγάλο ταλέντο στον γραπτό αλλά και στον προφορικό λόγο, μπορεί με λίγα και απλά λόγια να μεταδίδεις τις σκέψεις σου και να προκαλείς συναισθήματα γιατί ξέρεις καλά τι να πεις, πώς να το πεις και ποια στιγμή είναι κατάλληλη για να μιλήσεις! Λατρεύεις τα ταξίδια και την τεχνολογία και φυσικά τα αγαπημένα σου πρόσωπα πάντα σου γκρινιάζουν που είσαι διαρκώς με ένα κινητό στο χέρι ή με ένα λάπτοπ αγκαλιά!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου