Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Τα 15 «περίεργα» πράγματα που δεν γνώριζες μέχρι τώρα.....!!!!!!!!

Αν νομίζατε πως ξέρετε τα πάντα γύρω από το σεξ κάνετε λάθος. Ήρθε η ώρα να μάθετε όσα δεν γνωρίζατε μέχρι στιγμής. Αυτά είναι τα πιο 15 περίεργα πράγματα :

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 1: Έρευνες έδειξαν ότι τα γένια του άνδρα μεγαλώνουν ταχύτερα, όχι όταν κάνει σεξ, αλλά όταν περιμένει να κάνει σεξ. Η προσδοκία για την ερωτική πράξη βοηθάει στην γρηγορότερη ανάπτυξη των τριχών στο πρόσωπο.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 2: Κατά μέσο όρο το μυαλό του άνδρα γυροφέρνει στο σεξ κάθε… 7 δευτερόλεπτα. Επαναλαμβάνουμε κατά μέσο όρο. Δηλαδή δεν σημαίνει ότι κάποιος σκέφτεται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα, μπορεί να το σκέφτεται 3 φορές τη μέρα, αλλά η κάθε φορά να διαρκεί μια ώρα.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 3: Οι βιοχημικές εργασίες και οι ορμόνες που ο εγκέφαλος απελευθερώνει κατά τη διάρκεια του σεξ, ομοιάζουν με τις διεργασίες που γίνονται βιοχημικά, όταν τρώμε σοκολάτα. Για το λόγο αυτό, όταν μια γυναίκα δεν κάνει συχνά σεξ, το ρίχνει στις σοκολάτες. Είναι ένας τρόπος και αυτός για εγκεφαλικό οργασμό.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 4: Κατά τη διάρκεια του σεξ, ο κάθε άνθρωπος καίει κατά μέσο όρο 360 θερμίδες ανά ώρα. Αναφερόμαστε πάντα στον μέσο όρο διότι εξαρτάται και το σεξ, τον παρτενέρ, την παρτενέρ κτλ. Δηλαδή μπορεί κάποιος να καίει 500 θερμίδες την ώρα και κάποιος άλλος 100. Αυτά είναι τυχερά…

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 5: Σε πολλές περιοχές του κόσμου, ο αυνανισμός θεωρείται επαίσχυντη πράξη. Στην Ινδονησία για παράδειγμα η αυτοϊκανοποίηση τιμωρείται με αποκεφαλισμό.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 6: Το ρεκόρ οργασμών σε μια ώρα ανάμεσα στους άνδρες το κατέχει ένας Κινέζος ο οποίος είχε 16 οργασμούς. Δηλαδή είχε οργασμό σχεδόν κάθε 4 λεπτά. Δεν θα αναφερθούμε στην συγκεκριμένη περίπτωση για το πόσο ευτυχισμένη ερωτικά θα πρέπει να είναι η σύντροφος του. Το παρακάμπτουμε.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 7: Μια έρευνα του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, έδειξε πως 8 στους 10 άνδρες που έπαθαν καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του σεξ, είχαν παράλληλα απατήσει τη σύντροφο τους. Θεία δίκη;

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 8: Τέσσερις στις 10 γυναίκες έρχεται σε οργασμό κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ βλέπει κάποιο όνειρο, ερωτικού περιεχομένου. Το ποσοστό σε παρόμοια περίπτωση για τους άνδρες είναι το διπλάσιο. Δηλαδή το 80% που θα δουν ερωτικό όνειρο θα έρθουν στον ύπνο τους, σε οργασμό.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 9: Και μιας που πιάσαμε τους οργασμούς να σας πούμε ότι από τα θηλαστικά τον μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια οργασμό τον έχει το γουρούνι. Το συμπαθές τετράποδο έχει οργασμό που διαρκεί 30 ολόκληρα λεπτά. Ή για να το κάνουμε σε δευτερόλεπτα: 1800 δευτερόλεπτα οργασμού.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 10: Το νεώτερο ζευγάρι γονέων που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία είχε 8 χρόνια διαφορά με το πρώτο τους παιδί. Δηλαδή έγιναν γονείς όταν ήταν 8 χρονών. Όλα αυτά το 1910.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 11: Οι Ινδοί πιστεύουν, όπως αναφέρει και στο βιβλίο του ο Κάμα Σούτρα, πως εάν ένας άνδρας καταναλώσει γάλα καμήλας με μέλι, τότε θα μπορεί να έχει στύση, αλλά και όρεξη για σεξ, για 24 ώρες συνεχόμενα.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 12: Στον κόσμο των θηλαστικών μόνο 3 είδη κάνουν σεξ όχι απλά για την αναπαραγωγή, αλλά και για την ηδονή και την ευχαρίστηση. Οι άνθρωποι, οι πίθηκοι και τα δελφίνια.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 13: Οι αρουραίοι, όσο αντιπαθητικοί και αηδιαστικοί και να είναι, στο σεξ, πρόκειται για πραγματικά ηφαίστεια. Μπορούν να κάνουν σεξ περισσότερες από 20 φορές τη μέρα. Δηλαδή σχεδόν κάθε ώρα.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 14: Σύμφωνα με διεθνείς έρευνες (Πανεπιστήμιο Κολοράντο), περίπου 7 στους 10 άνδρες δεν καταφέρνουν να κρατηθούν περισσότερο από 3 λεπτά από τη στιγμή που θα διεισδύσουν μέσα στη σύντροφο τους. Με απλά λόγια στο 75% των ανδρών εκσπερματώνουν μέσα στα πρώτα 3 λεπτά, ενώ σε γενικές γραμμές η σεξουαλική πράξη (μαζί με τα προκαταρκτικά) διαρκεί το πολύ ένα τέταρτο της ώρας.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ 15: Μια στις 100 γυναίκες φτάνει σε οργασμό απλά και μόνο με τον ερεθισμό του στήθους της, Οι υπόλοιπες 99, όχι.




http://www.govastileto.gr
http://www.psixologikosfaros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου