Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Οι βασικοί τύποι αντρών......!!!!!!!!!

Όλοι οι άντρες δεν είναι οι ίδιοι. Ο κάθε ένας από αυτούς είναι μοναδικός και έχει τα δικά του χαρακτηριστικά στην συμπεριφορά. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ορισμένες συμπεριφορές που θα μπορούσαμε κατά κάποιο τρόπο να τις κατηγοριοποιήσουμε.  Στο άρθρο αυτό θα αναφέρουμε τους διάφορους τύπους αντρών που κυκλοφορούν εκεί έξω, εξετάζοντάς τους μόνο από την αρνητική πλευρά. Δηλαδή θα εξετάσουμε ορισμένες ενοχλητικές συμπεριφορές που έχουν ορισμένοι άντρες.

Ο εξυπνάκιας
Ο άντρας εξυπνάκιας είναι ένας τύπος άντρα που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός. Από ότι φαίνεται έχει άποψη για όλα ακόμα και για τα θέματα που δεν γνωρίζει καθόλου. Σε πολλές περιπτώσεις χώνει τη μύτη του εκεί που δεν πρέπει ενώ πάντα μπορεί να σου δώσει ορισμένες συμβουλές που σου υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνεις, πώς να το κάνεις, πότε να το κάνεις και με ποιο τρόπο.

Ο άντρας τσιμπούρι
Αν νομίζετε ότι μόνο τα σκυλιά κολλάνε τσιμπούρια τότε κάνετε λάθος. Υπάρχουν και ορισμένα τσιμπούρια – άντρες που συνηθίζουν να κολλάνε επίμονα σε διάφορες γυναίκες. Μερικές φορές ορισμένοι άντρες επιμένουν τόσο πολύ που καταντούν να γίνονται αρκετά ενοχλητικοί.

Ο άντρας γεμάτος περιέργεια
Σίγουρα θα έχεις ακούσει την έκφραση “η περιέργεια σκότωσε τη γάτα”. Δυστυχώς όμως από ότι φαίνεται οι άντρες που είναι πολύ περίεργοι ζουν και βασιλεύουν. Έτσι έχουμε ορισμένους άντρες που το έχουν “κακό χούι” θα λέγαμε να ρωτάνε πολλά πράγματα που δεν πρέπει. Αυτές οι ερωτήσεις είναι κυρίως προσωπικού περιεχομένου και μάλλον θα λέγαμε ότι δεν τους αφορούν. και όμως αυτοί επιμένουν.

Ο άντρας πολυλογάς
Πρόκειται για έναν τύπο άντρα που δεν λέει να κλείσει το στόμα του. Συνεχώς μιλάει ακούραστα για θέματα που άλλες φορές είναι ενδιαφέροντα, ενώ άλλες φορές φαίνονται εντελώς ασήμαντα. Ο άντρας αυτός κάνει ατελείωτους μονολόγους που στο τέλος γίνεται κουραστικός.

Ο πονηρός
Πρόκειται για έναν τύπο άντρα που προσπαθεί να κερδίσει οτιδήποτε μπορεί από τον καθένα. Οι τακτικές του συνήθως βασίζονται σε ψεύτικη καλοσύνη, σε υποκριτική ευγένεια και πολλές φορές σε υπερβολικές εξυπηρετήσεις (δικές σου). Έτσι κερδίζει σιγά σιγά την εύνοιά σου με αποτέλεσμα να πετύχει το σκοπό του.

Ο άντρας κοιμάμαι όρθιος
Πρόκειται για έναν τύπο άντρα που συνήθως ζει στον δικό του κόσμο. Είναι συνήθως απόμακρος ενώ γνωρίζει λίγους ανθρώπους. Οι γυναίκες τείνουν να συμπαθούν αυτού του τύπου τους άντρες ως ένα βαθμό ωστόσο φαίνεται ότι χάνουν πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον τους.

Ο άντρας συμφεροντολόγος
Ο άντρας συμφεροντολόγος δεν θα σου πει ούτε καλημέρα αν αυτό δεν μπορεί να εξυπηρετήσει κάποιο από τα συμφέροντά του. Τα πάντα για αυτούς μπορούν να μετρηθούν με γνώμονα το συμφέρον. Οτιδήποτε άλλο είναι περιττό.

Ο κομπλεξικός
Ο κομπλεξικός άντρας είναι ένας τύπος άντρα που προσπαθεί να βγάλει όλα τα απωθημένα του πάνω σε όποια γυναίκα γνωρίζει. Τα απωθημένα αυτά μπορεί να είναι προηγούμενες σχέσεις που δεν πήγαν καλά ή κάποια ερωτική απογοήτευση.

Ο μισογύνης
Ο μισογύνης έχει παρόμοια συμπεριφορά με τον κομπλεξικό μόνο που στην περισσότερες περιπτώσεις είναι τόσο φανατικός που δεν μπορεί ούτε καν να ακούσει την αντίθετη άποψη. Πολλές φορές αυτό το στάδιο το περνούν κάποιοι άντρες για ένα χρονικό διάστημα αφού χωρίσουν και μετά επανέρχονται στην πραγματικότητα.

Όλοι οι παραπάνω τύποι αντρών αφορούν ορισμένες συμπεριφορές που έχουν διάφοροι άντρες οι οποίες πολλές φορές μπορούν να γίνουν αρκετά ενοχλητικές. Εκτός από αυτές τις αρνητικές συμπεριφορές υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις στις οποίες τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. 

Έτσι υπάρχει ο αλκοολικός, ο τζογαδόρος, ο γυναικάς, κ.τ.λ. Βέβαια υπάρχουν και άλλες τόσες περιπτώσεις με άντρες που έχουν όλα τα καλά πάνω τους. Για αυτό δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο την αρνητική πλευρά. Με λίγο παραπάνω ψάξιμο και πιο προσεκτικές επιλογές θα μπορέσεις να περιορίσεις τις “κακές” παρέες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου