Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Οι 5 λόγοι που άντρες μοιάζουν με μωρά.......!!!!!!!!

Μπορεί να μη φοράνε πάνες και να μην ζητάνε το γάλα τους, όλοι όμως οι άντρες θυμίζουν μεγάλα μωρά. Ο συγγραφέας και σύμβουλος σχέσεων David Wygant, μας εξηγεί 5 μαθήματα που μπορούν να πάρουν οι γυναίκες για τους άντρες παρατηρώντας απλώς τα…νήπια. 

1. Όταν οι άντρες θέλουν κάτι, το θέλουν ΤΩΡΑ! 
Ακριβώς δηλαδή όπως και τα μικρά παιδιά! Βάλτε έναν άντρα σε ένα κατάστημα με εργαλεία, με αθλητικά είδη, ή σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, και παρατηρήστε πως κάνει ανάμεσα στα «καινούρια του παιχνίδια». Τριγυρνάει με χαρά γύρω τους και σκέφτεται: «θέλω κι αυτό και το άλλο και το τρίτο». Ακόμη κι αν δεν μπορεί να το αντέξει οικονομικά εκείνος το θέλει! Αν τον δείτε να ξεφεύγει, απλώς πάρετε τον από το χέρι και πείτε του καθησυχαστικά: «Θα το πάρουμε αργότερα, όταν θα έχουμε λεφτά». Όπως δηλαδή θα κάνατε και με ένα μικρό παιδί. 

2. Όταν οι άντρες κρυολογούν πέφτουν καταρρακωμένοι στο κρεβάτι! 
Οι γυναίκες δεν πανικοβάλλονται με το πρώτο κρύωμα. Ίσως επειδή οι γυναίκες περνάνε κάθε μήνα μια αιμορραγία, ίσως επειδή πηγαίνουν πιο συχνά στο γιατρό, ή ίσως ακόμη επειδή δείχνουν πιο ανθεκτικές στα κρυώματα. Αν λοιπόν ο σύντροφός σας «πέσει να πεθάνει», μόλις δει ένα 38 στο θερμόμετρο, ξαπλώστε τον στο κρεβάτι, φτιάξτε του μια κοτόσουπα, δώστε του δυο αντιπυρετικά, και πείτε του να ηρεμήσει. Πάντα ηρεμεί τους άντρες το άγγιγμα μια γυναίκας. Το ίδιο δε θα κάνατε και με το μωρό σας; 

3. Οι άντρες χρειάζονται μια μικρή βοήθεια για να ντυθούν. 
Όπως ακριβώς τα νήπια, έτσι και οι άντρες κάποιες φορές χρειάζονται τη γυναικεία παρέμβαση. Όταν για παράδειγμα φεύγουν για τη δουλειά και δεν έχουν βάλει το πουκάμισο σωστά μέσα στο παντελόνι, ή όταν βγαίνουν έξω για δείπνο συνδυάζοντας το γκρι φούτερ με ένα καφέ κοτλέ παντελόνι, ε, χρειάζονται μια συμβουλή. Γι’ αυτό και πολύ τους αρέσει όταν τους έχετε ετοιμάσει τα ρούχα που θα φορέσουν πάνω στο κρεβάτι. Και τις κάλτσες. Όπως ακριβώς και στα νήπια. 

4. Όπως τα μωρά χρειάζονται το γάλα τους, έτσι και οι άντρες χρειάζονται το ποτό τους. 
Είτε είναι νερό, είτε μπύρα, είτε για ενεργειακό ποτό, πάντα ο άντρας όταν νιώθει λαχτάρα για ένα ποτό και δεν το βρίσκει γίνεται γκρινιάρης και οξύθυμος. Την επόμενη φορά που ο άνθρωπος χρειάζεται ένα ποτό και να πάρει ερεθισμένο και ευέξαπτος, βάλτε το αγαπημένο ποτό του σε ένα ποτήρι, το χέρι σ “αυτόν, και να παρακολουθήσουν τα μάτια του λάμπουν και την ιδιοσυγκρασία του ηρεμήσω. 

5. Αφήστε έναν άντρα μόνο του στο σπίτι για έναΣαββατοκύριακο… 
…και 48 ώρες αργότερα το σπίτι και να μοιάζει με μια βόμβα εξερράγη. Αφήστε ένα μικρό παιδί μόνο του στο δωμάτιο, και 30 λεπτά αργότερα μοιάζει με μια βόμβα εξερράγη. Ένας άντρας χρειάζεται συνεχή προσοχή, όπως ένα μικρό παιδί. Ένας άντρας επίσης χρειάζεται πειθαρχία. Γι’ αυτό πριν φύγετε για ένα ταξίδι, ή πριν βγείτε για το καθιερωμένο ποτό με τις φίλες σας, δώστε του σαφείς οδηγίες. 

Πείτε του : «Σε παρακαλώ μην αφήσεις τα κουτάκια της μπύρας στο τραπέζι και μην πατήσεις τα πατατάκια στο χαλί. Αν είστε τυχερές, μπορεί και να σας ακούσει! Και το βράδυ θα σας δηλώσει με περηφάνια: «Είδες πόσο καλά καθάρισα την κουζίνα;». Και εσείς επαινέστε τον για την τέλεια δουλειά που έκανε. Όπως δηλαδή κάνετε και με τα παιδιά σας. Και αν τον επιβραβεύστε με μια τρυφερή χειρονομία την επόμενη φορά θα έχετε δίπλα σας έναν εξημερωμένο σύντροφο και ένα καθαρό σπίτι! 





imommy.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου