Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ο Σκύλος και η Σκιά......!!!!!!!

Ένα βίντεο που θα σας μείνει αξέχαστο, ίσως η πιο συγκινητική ιστορία όλων των εποχών.Ένα ανεπανάληπτο διήγημα που σας καθηλώνει από την Βραβευμένη Συγγραφέα Μαρία Μαυρίδου Καλούδη και σε συνεργασία με την Anasazi Developers.
Δείτε πως μπορεί να επιβιώσει ένας σκύλος μοναχός, από την εγκατάλειψη και αδιαφορία των ανθρώπων.Δίνει ένα γερό μάθημα ηθικής και αξιοπρέπειας διότι ακόμα και τα ζώα έχουν το ίδιο δικαίωμα να ζούν όπως και οι άνθρωποι...


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

ΣΥΓΓΡΑΦΗ : ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ
ΒΙΝΤΕΟ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥΔΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ : ΟΛΓΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΟΥΔΗ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ANASAZI DEVELOPERS (C) 2013

Δες ποιο είναι το πεπρωμένο σου μέσω της αριθμολογίας......!!!!!!

Ο Δρόμος της ζωής μας μέσω αριθμολογίας.....!!!!
Ο αριθμός Πεπρωμένου ή αλλιώς Δρόμος ζωής είναι ένας από τους βασικούς αριθμούς εντοπίζουμε σε μια ολοκληρωμένη αριθμολογική ανάλυση ενός ατόμου. Είναι ένα στοιχείο απαραίτητο για να εξηγήσουμε τα μέχρι τώρα γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου αλλά και να ανακαλύψουμε την εξέλιξη της ψυχής του καθενός. Εξάλλου από τον αριθμό αυτό….έχουμε στον χαρακτήρα μας , στις αντιδράσεις μας αλλά και στον τρόπο σκέψης , ορισμένα χαρακτηριστικά.

Ο αριθμός Πεπρωμένου δείχνει τον λόγο για τον οποίο ένα άτομο έχει έρθει στη Γη, – φυσικά όπως είπα και παραπάνω – την εξέλιξη του, αλλά και ποια είναι η πιο κατάλληλη συμπεριφορά γι’αυτόν για να ζήσει μια ζωή όσο το δυνατόν πιο αρμονική και ισορροπημένη.

Ο αριθμός αυτός συνδέεται πάντα από την στιγμή που γεννιόμαστε με μια πρόκληση, που αναπόφευκτα δεν μπορούμε να αποφύγουμε, αλλά και με το εξής μαγικό, ότι παρουσιάζονται πάντα οι συνθήκες ώστε να επιβεβαιωθεί ο «δρόμος» μας . Σε κάθε «μονοπάτι» λοιπόν, υπάρχουν και εμπόδια που πρέπει να υπερπηδηθούν , αλλά και θετικές τάσεις τις οποίες ο καθένας μας καλό θα είναι να εκμεταλλευτεί.

Γνωρίζοντας όμως κάποιος εκ των προτέρων , το μονοπάτι της ζωής του , είναι σαν να έχει ενημερωθεί προκαταβολικά για τη γενική φύση των εμποδίων που θα εμφανιστούν μπροστά του. Φυσικά για μια εξέλιξη ομαλή , χωρίς πολλές αντιθέσεις ή σοβαρές αποτυχίες θα πρέπει κανείς να διατηρηθεί στον «δρόμο» αυτό, χωρίς να τον αμφισβητεί και χωρίς όσο μπορεί να πηγαίνει κόντρα στη ροή.

Από την στιγμή που μπαίνουμε στο μονοπάτι αυτό της ζωής μας συνήθως οι πιθανότητες είναι δύο, ή να μάθουμε από τα λάθη μας τη στιγμή που θα εμφανιστούν ή η ανάπτυξη μας – τόσο σε πνευματικό όσο και σε υλικό επίπεδο – να μας επιτρέψει να τα αποφύγουμε. 

Δεν υπάρχουν θετικοί ή αρνητικοί αριθμοί Πεπρωμένου, όλοι έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Εξαρτάται από το πώς ο καθένας μας εμπλουτίζεται από τις εμπειρίες και τα γεγονότα της ζωής και πως βλέπει τα πράγματα, βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο?

Οι παλαιότεροι έλεγαν «Το Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο», το οποίο φυσικά κρύβει μέσα του μια αλήθεια και μια σοφία και ισχύει ,το ότι τίποτα κανείς δεν μπορεί να αποφύγει , απλά καλό θα ήταν να μην εστιάζουμε στο αρνητικό του Πεπρωμένου μας με μια δόση μοιρολατρίας. Μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα , να δούμε τις προκλήσεις ως όπλα για να πορευτούμε παρακάτω πιο δυνατοί!

Ο αριθμός Πεπρωμένου υπολογίζεται από το άθροισμα της ημερομηνίας γέννησης στη σειρά. Π.χ. αν κάποιος είναι γεννημένος 20 – 12 – 1959 , ο αριθμός που αντιστοιχεί το Πεπρωμένο του είναι 2.

Πεπρωμένο 1
Ο δρόμος ζωής 1 χαρακτηρίζεται από πρωτοπορία, αυτοδημιουργία, δράση και πραγματοποίηση. Είναι ο δρόμος των προοδευτικών ανθρώπων , που οδηγεί ψηλά και μακριά, στον οποίο μπορεί να ολοκληρωθεί η ατομική πρόοδος μετά από ανεξάντλητη αφιέρωση και σκληρή δουλειά. Οφείλετε να μάθετε να συντηρήστε μόνοι σας, να παίρνετε αυτόνομα αποφάσεις και να αντιμετωπίζετε με ηρεμία τις περίπλοκες καταστάσεις και τις αναποδιές. 

Είστε άνθρωποι εγκεφαλικοί, φιλόδοξοι, αναζητάτε την εξουσία και έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε πολλά πράγματα και να αποκτήσετε επιτυχία! Είναι ο δρόμος της κορυφής. Προσοχή: Nα ελέγχεται το «εγώ» και η υπεροψία

Πεπρωμένο 2
Στον δρόμο ζωής 2 η ευτυχία προέρχεται από την εσωτερική γαλήνη, το ήρεμο πνεύμα και τις προσωπικές χαρές. Κύρια χαρακτηριστικά η συνεργασία και η εγκράτεια. Ευθύνες , διοικητικές θέσεις και αυταρχικά καθήκοντα δεν κάνουν για σας. Συνήθως όσοι είστε σε αυτόν τον δρόμο ζωής είστε παντρεμένοι, αγαπάτε την συντροφικότητα και δεν μπορείτε να ζείτε μόνοι τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στην επαγγελματική. 

Χρησιμοποιήστε λοιπόν το ταλέντο σας στην διπλωματία, διαλλακτικότητα και συμφιλίωση κι έτσι θα καταφέρετε να ζήσετε μια ζωή όπως την επιθυμείτε , με ηρεμία και αρμονία. Προσοχή:Να μην βασίζεστε μόνο στους άλλους.

Πεπρωμένο 3
Ο δρόμος 3 χαρακτηρίζεται από επιτυχία, έκφραση , φιλία, κοινωνικότητα, καλλιτεχνία και δημόσιες σχέσεις. Είναι σχετικά εύκολος δρόμος , ευχάριστος εφόσον υπάρχει μια έμφυτη αισιοδοξία . Νιώθετε καλά στις συντροφιές των φίλων και σε εμπορικές ή εκπαιδευτικές επιχειρήσεις .γι ‘αυτό ενδιαφερθείτε για φιλικές και κοινωνικές σχέσεις , θα συντελέσουν σημαντικά στην πορεία της ύπαρξης σας. 

Όσοι είστε στον δρόμο αυτό, έχετε σκοπό με τα ταλέντα σας , την δημιουργικότητα και την δουλειά σας να μεταδώσετε την χαρά στους άλλους και την αισιοδοξία. Προσοχή : να μην αναλώνεστε δεξιά και αριστερά, να προσέχετε το χάσιμο χρόνου , να μιλάτε από την καρδιά σας και να λέτε την αλήθεια.

Πεπρωμένο 4
Κύρια χαρακτηριστικά του δρόμου 4 είναι ο κόπος, ο περιορισμός, τα όρια αλλά και το «γερό» κτίσιμο. Είναι ο δρόμος της προσπάθειας , της εργασίας μα και πραγματοποιήσεων. Είναι ο δρόμος του ανθρώπου που εργάζεται , παράγει έργο και που καλείται να μάθει την έννοια της πειθαρχίας και ότι θα πρέπει να αποφύγει τους «σύντομους δρόμους». Είστε γεννημένοι «οικοδόμοι» γιατί η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για εσάς . η επιτυχία στον δρόμο αυτό έρχεται μετά από μεθοδική εργασία που όταν πραγματοποιηθεί είναι ακλόνητη.

Μάθημα : Να δουλεύετε χωρίς αμέλειες αλλά ούτε και μανιακά. Να αναλαμβάνετε τις ευθύνες χωρίς να γίνεστε σκλάβοι. Να ανοίγετε το μυαλό σας για να εμπλουτιστείτε από τους άλλους .

Πεπρωμένο 5
Αλλαγή, ελευθερία, περιέργεια , εμπειρία , μεταβλητότητα και ταξίδια είναι οι λέξεις που θα χαρακτήριζαν το δρόμο ζωής 5. Είναι ο δρόμος της κίνησης , των αλλαγών , των ανακαλύψεων και του εμπλουτισμού. Όποιοι είστε στον δρόμο αυτό πρέπει να προετοιμαστείτε για τις εναλλαγές της ζωής, τις γρήγορες μεταβολές αλλά και για τις απρόοπτες μεταστροφές της τύχης. 

Μην προσκολληθείτε σε μια μόνο δραστηριότητα και χρησιμοποιήστε την ευστροφία του μυαλού σας. Μάθετε να αντιμετωπίζετε τα πράγματα από πολλές πλευρές και ακολουθείστε την ελευθερία και τις αλλαγές. Προσοχή : Στην κατάχρηση της ελευθερίας και των απολαύσεων.

Πεπρωμένο 6
Υπευθυνότητα , συμφιλίωση, υπηρεσία και αγάπη , λέξεις που ταιριάζουν «γάντι» στον δρόμο ζωής 6. Ίσως γνωρίστε την γρήγορη άνοδο στην εξουσία , στην διασημότητα, στη δόξα, στον οικονομικό, πολιτικό ή στρατιωτικό τομέα .Επίσης ο δρόμος της υπηρεσίας , των ευθυνών , της αρμονίας ,του έρωτα , του γάμου, της οικογένειας .

Όσοι είστε στο δρόμο αυτό σας διακρίνει η καλλιτεχνία και η αισθητική αντίληψη. Είναι ο δρόμος των leaders , πολλοί πρόεδροι δημοκρατίας , στρατηγοί , ακολούθησαν το δρόμο αυτό. Είστε γεννημένοι διπλωμάτες και ιδανικοί σύμβουλοι, σε αυτές τις ικανότητες σας βρίσκεται το κλειδί της επιτυχίας. 

Προσοχή : Μην διώχνετε τις ευθύνες σας , να αναζητά την τελειότητα αλλά να αποδέχεστε τον κόσμο όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι.

Πεπρωμένο 7
Κύρια χαρακτηριστικά του δρόμου 7 είναι η πνευματικότητα, η απομόνωση και η σοφία.

Είναι ο δρόμος της βαθιάς σκέψης και του αλτρουισμού. Ο δρόμος αυτός δεν αφήνει χώρο στα υλικά πράγματα. Θα είναι ο δρόμος του έρωτα και του γάμου εάν ο σύντροφος θα επιλεχτεί με φροντίδα και έχει τους ίδιους στόχους και αναζητήσεις με εσάς . Η αναζήτηση της κρυμμένης αλήθειας και η ανάλυση δεδομένων και γνώσεων είναι τα κύρια ενδιαφέροντα σας. 

Να μην ξεχνάτε το πολυτιμότερο αγαθό σας , την εξυπνάδα σας και να την εκμεταλλευτείτε , πλουτίζοντας τη με την μόρφωση και πνευματικά χαρίσματα. Εξάλλου είστε γεννημένοι πνευματικοί δάσκαλοι! Προσοχή: Να βγείτε από το εσωτερικό σας όνειρο και την απομόνωση.

Πεπρωμένο 8
Οι λέξεις εξουσία , υλισμός ,πλούτος και αναγνωρισιμότητα συνδέονται πλήρως με τον δρόμο ζωής 8. Είναι ο δρόμος της δύναμης , των οικονομικών κερδών, της υλικής επιτυχίας και μερικές φορές ο δρόμος του πνεύματος . Όσοι έχετε δρόμο ζωής 8 θα κληθείτε να δημιουργήσετε το μέλλον σας οι ίδιοι , η αυτοπειθαρχία και αποφασιστικότητα σας είναι τα κλειδιά της επιτυχίας. 

Όμως για να λειτουργήσει η ενέργεια σας στον κόσμο του χρήματος , της εξουσίας και των επιτευγμάτων χρειάζεται συνετή δράση , ακεραιότητα και αυθεντικότητα.. Έχετε την ικανότητα να οργανώνετε και να βλέπετε τόσο την ευρύτερη εικόνα όσο και τις μικρότερες λεπτομέρειες κι έτσι αυτά σας φέρνουν τις επιτυχίες και τα επιτεύγματα. Προσοχή : Ευσυνειδησία και σεβασμός απέναντι στους άλλους.

Πεπρωμένο 9
Όσοι είστε σε δρόμο ζωής 9 σας χαρακτηρίζει η γενναιοδωρία , ο ανθρωπισμός , η καλλιτεχνία , η εξυπνάδα, και το έμφυτο ταλέντο για διδασκαλία. Έχετε την τάση να κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια και αγαπάτε να εμπλουτίζετε με τις γνώσεις σας τους άλλους.

Σαν δρόμος της συμπαντικής αγάπης , σας μαθαίνει την συμπόνια και την ανεκτικότητα.

Με αυτό το δρόμο ζωής 9 είστε γεννημένοι θεραπευτές , που μπορεί να εκφραστεί μέσα από δραστηριότητες που έρχεστε σε επαφή με τους άλλους και συνδέεστε πραγματικά μαζί τους. Η ευμάρεια στη ζωή σας θα έρθει από αποταμιεύσεις καλά τοποθετημένες και όχι από ριψοκίνδυνες επιχειρήσεις. Προσοχή :Να ελέγχετε τον εγωισμό σας και την τάση σας για ονειροπόληση.



Οι 10 καλύτερες συμβουλές που μου έδωσε η μαμά μου......!!!!!!!!

Και θα ήθελα πολύ να δώσω στα παιδιά μου…

Η  βραβευμένη συγγραφέας Erica Jong λέει πως συμβουλή είναι αυτό που ζητάμε από κάποιον όταν ξέρουμε ήδη την απάντηση αλλά δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές από 7 μαμάδες bloggers που αποκαλύπτουν ό,τι πιο σωστό έμαθαν από τη μαμά τους σχετικά με τη μητρότητα αλλά και την ζωή...

1. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να κάνεις
Είναι οι εννέα πιο πολύτιμες λέξεις που «πρωταγωνίστησαν» στην παιδική μου ηλικία και οι πρώτες που μοιράστηκα με το παιδί μου. Η υποστήριξη και η ενθάρρυνση που μου έδωσαν αυτές οι λέξεις έγιναν τα εργαλεία για να αντιμετωπίσω με θάρρος και δύναμη όλες τις δυσκολίες.

2. Μην κάνεις συγκρίσεις ανάμεσα στα παιδιά σου
Μη συγκρίνεις ποτέ τα παιδιά σου ούτε μεταξύ τους , αλλά ούτε με άλλα παιδιά. Και συμπεριφέρσου τους σα να είναι μοναδικά. Άλλωστε αυτή δεν είναι η γοητεία κάθε ανθρώπου; Η μοναδικότητά του!

3. Έχεις πάντα την επιλογή
Αν επιμένει να σου λέει κάποιος τι να κάνεις, έχεις πάντα την επιλογή να πεις «όχι».

4. Η οικογένειά σου δεν είναι «Όλη σου» η ζωή
Και αυτό δεν ήταν μια απλή συμβουλή, ήταν ο τρόπος ζωής της δικής μου μητέρας, αλλά και μια καταπληκτική συμβουλή προς τα παιδιά. Βέβαια για όλα τα παιδιά μέχρι κάποιας ηλικίας η οικογένεια τους είναι ο κόσμος τους ολόκληρος, ωστόσο είναι πολύ καλό να τους μάθουμε από νωρίς ότι υπάρχει ζωή και…εκεί έξω.

5. Σκέψου απλά
Όσο πιο πολύπλοκα σκέφτεσαι τόσο πιο περίπλοκη ιστορία γίνεται η λέξη ευτυχία.

6. Δώσε στο γάμο σου προτεραιότητα
Αγάπησε τα παιδιά σου, κάθε στιγμή, κάθε μέρα και δώσε τους ότι σου ζητήσουν, αλλά αγάπησε το ίδιο και τον σύντροφό σου. Τα παιδιά είναι ένα μεγάλο δώρο αλλά μόνον ένας καλός γάμο «μεγαλώνει» ευτυχισμένα παιδιά.

7. Να χαίρεσαι κάθε μέρα της ζωής σου
Και να ξέρεις πως το να χαίρεσαι κάθε μέρα της ζωής σου είναι κάτι που ποτέ κανείς δεν μπορεί να στο πάρει .

8. Αν δεν μπορείς να πεις κάτι όμορφο, μη λες τίποτα.

9. Πλησίαζε τους ευγενικούς ανθρώπους. Αυτή η απλή συμβουλή με έκανε να αποκτήσω τους πιο υπέροχους και ταλαντούχους φίλους, που αξίζουν την αγάπη μας.

10. Διάλεξε σύζυγο, όπως διαλέγεις παπούτσια
Πρέπει να είναι άνετα και εύκολα να τα φορέσεις. Επίσης να τα περπατήσεις αμέσως μόλις βγεις από το κατάστημα. Αν πιστεύει ότι είναι λίγο στενά, σε χτυπάνε και δεν θα τα φορέσεις ποτέ, τότε θα πρέπει να είσαι τρελά αν τα αγοράσεις. !



Μαθήματα ευτυχίας από τα παιδιά μας….!!!!!!!

Που θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας.

Κάνουν φασαρία, αταξίες, δεν ακούνε, δεν μαζεύουν τα πράγματά τους, φωνάζουν, απαιτούν, αντιδρούν και μπορούν να κάνουν οτιδήποτε για να φέρουν τους γονείς εκτός ορίων. Όμως, τα παιδιά καταφέρνουν και κάτι ακόμη με εξίσου μεγάλη επιτυχία. Την ευτυχία. Κανένας γονιός δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα γέλιο τους, μια αγκαλιά, στη λέξη «σ’ αγαπώ».

Αφήστε λοιπόν τις γκρίνιες και τα παράπονα και δείτε τι μπορείτε να μάθετε από τα μικρά σας:

• Ζουν τη στιγμή. Δεν ασχολούνται με το χθες. Ευχαριστιούνται το παιχνίδι τους χωρίς να αγχώνονται για το μετά.

• Έχουν ακόμα έντονο το αίσθημα της πίστης. Πιστεύουν ότι και αν τους πουν οι μεγάλοι γιατί απλά τους έχουν εμπιστοσύνη.

• Δημιουργούν. Ζωγραφίζουν, φτιάχνουν χειροτεχνίες, παίζουν με την πλαστελίνη δίνοντας μορφή στους αγαπημένους τους ήρωες.

• Χορεύουν. Τρελαίνονται για τη μουσική και τα τραγούδια. Μπορούν να χοροπηδούν ώρες με το αγαπημένο τους τραγούδι.

• Τραγουδούν. Την ώρα που παίζουν, την ώρα που απολαμβάνουν το φαγητό τους, την ώρα του μπάνιου τους, τραγουδούν άλλοτε δυνατά και άλλοτε ψιθυριστά.

• Προσπαθούν αλλά δεν τα καταφέρνουν να σφυρίξουν. Αυτό όμως δεν τα πτοεί, αρκεί να διασκεδάζουν.

• Ενθουσιάζονται με τα πάντα.

• Δεν τους ενδιαφέρει αν αυτό που αγαπούν είναι παλιό. Είτε πρόκειται για την αγαπημένη τους ταινία είτε για το αγαπημένο παιχνίδι.

• Είναι αυθόρμητα. Λένε αυτό που εννοούν.

• Σταματούν για να μυρίσουν τα τριαντάφυλλα, να παρατηρήσουν μια πεταλούδα. Δίνουν χρόνο στις αισθήσεις τους να αφομοιώσουν όλα αυτά τα ερεθίσματα που εκλαμβάνουν καθημερινά.

• Δεν κάνουν διακρίσεις.

• Δεν τους ενδιαφέρει να ταιριάζουν τα ρούχα τους ή να υπάρχει γενικότερα χρωματική αρμονία. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να τους αρέσουν τα πράγματα τους. Το δικό τους γούστο έχει σημασία, τίποτα άλλο.

• Δεν διστάζουν να παραδεχτούν τους φόβους τους και να ζητήσουν βοήθεια για τους ξεπεράσουν.

• Δέχονται ένα όμορφο χαρακτηρισμό ή ένα κομπλιμέντο με ευγένεια.

• Ξεκουράζονται με τον ύπνο. Μπορεί να ξαπλώνουν με φωνές και γκρίνια αλλά σηκώνονται άλλα παιδιά.

• Πηγαίνουν νωρίς για ύπνο. Δεν είναι δική τους επιλογή και το έχετε καταφέρει μετά από πολύ προσπάθεια αλλά στην πραγματικότητα ξέρουν ότι πρόκειται για το καλό τους.

• Μπορούν συγκεντρωθούν σε μια δραστηριότητα χωρίς να ακούν τι γίνεται γύρω τους. Τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει τη προσοχή τους. Εκτός αν τους ψιθυρίσετε «Θέλεις λίγη σοκολάτα;».

• Έχουν το δικό τους χτύπο. Μπορούν να βρουν οτιδήποτε παράγει δυνατό κρότο μέσα στο σπίτι και να το χρησιμοποιήσουν ως τύμπανο.

Όλες αυτές οι καθημερινές συνήθειες των παιδιών μπορούν να σας δώσουν ένα σπουδαίο μάθημα, για το πως μπορείτε να αντιμετωπίζετε την ζωή.



Καθορίζει η ομάδα αίματος τις σχέσεις μας ;

  
Μπορεί η ομάδα αίματος να μας υπογράψει μια επιτυχημένη σχέση;

Θα μπορούσε η ομάδα αίματος μας να μας παρέχει ένα κλειδί για επιτυχημένες σχέσεις και να επηρεάζει την προσωπικότητα μας; Στην Ιαπωνία μια εκτεταμένη έρευνα σχετικά με τον τύπο του αίματος και την προσωπικότητα άρχισε πριν από περισσότερα από 60 χρόνια. Σύμφωνα με αυτήν, η ομάδα αίματος μας μπορεί να αποτελεί μια πολύτιμη ένδειξη για την κατανόηση της δική μας μοναδικότητας, καθώς και τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους ανθρώπους.

Για τους περισσότερους Ιάπωνες, τόσο η βιολογία όσο και η γενετική έχουν ένα ρόλο στον καθορισμό της προσωπικότητας. Περίπου το 90 % γνωρίζει τον τύπο του αίματός του και για δεκαετίες, η ομάδα αίματος τους έχει χρησιμοποιηθεί: από εργοδότες για επιλογή υποψηφίων σε δουλειές, από υπηρεσίες για ανεύρεση πιθανών συντρόφων, ακόμη και από επιχειρήσεις για την εμπορία αναψυκτικών και άλλων προϊόντων διατροφής. Εντυπωσιακό δεν είναι;

Η ιδέα αυτή τράβηξε αμέσως την προσοχή μου και ειδικά αφού διάβασα το άρθρο: Η προσωπικότητα του αίματος, ένιωσα γοητευμένη με την θεωρία που επικεντρώνεται στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του αίματος, θα μπορούσε να δείξει τις επιλογές των σχέσεων που είναι πιο συμβατές για τον καθένα από εμάς.

Παρακαλώ σκεφθείτε και οι ίδιοι την παρακάτω συσχέτιση της θεωρίας και δείτε αν συμφωνείτε. Αν και δεν υπάρχει μια τεκμηριωμένη επιστημονική εξήγηση μέχρι σήμερα, παρόλα αυτά η «κοινή λογική» μπορεί να ρίξει μια ματιά και να εξετάσει περαιτέρω αυτή την θεωρία.

Ας δούμε λοιπόν πως η ομάδα αίματος, καθορίζει τις σχέσεις μας:

1. Ομάδα αίματος O
Οι άνδρες της ομάδας αίματος O θεωρούν την αγάπη εξίσου αναγκαία όπως η τροφή. Είναι σε θέση να παρέχουν βαθιά αγάπη και συνήθως έχουν ένα είδος ιδανικής γυναίκας. Είναι «κυνηγοί» γεμάτοι αυτοπεποίθηση και μισούν τους ανταγωνιστές.

Βιώνουν δέος και τρόμο με τις γυναίκες της ομάδας αίματος Ο και η σχέση τους μπορεί να αναπτυχθεί, αν η κυρία δεν απαιτεί τον ηγετικό ρόλο στη σχέση.

Τα θηλυκά της ομάδας Α τον προσελκύουν επειδή τον εξιτάρει η δυσκολία τους να τα κατακτήσει.

Οι γυναίκες με ομάδα αίματος Β είναι εξίσου δύσκολα προσβάσιμες για αυτόν, αλλά τις θεωρεί ότι είναι ακόμη ένα άλλο στοιχείο που θα πρέπει να καταχωρήσει στην λίστα κατακτήσεων του.

Με τις γυναίκες ομάδας αίματος AB, επειδή δεν μπορεί να μείνει για καιρό μαζί τους, δεν του είναι εύκολο να κάνει σχέση.

Οι γυναίκες με ομάδα αίματος Ο είναι καλές νοικοκυρές, αρκεί να γνωρίζουν ότι υπάρχουν αρκετά χρήματα. O γυναίκες αυτές είναι λιγότερο ευφυείς οικονομικά και τείνουν προς την αίγλη και το γκλάμουρους. Μπορούν, επίσης, να γίνουν πολύ κτητικές και ζηλιάρες.

Έχουν ισχυρή θέληση και οι άνδρες με τον ίδιο τύπο αίματος είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι γι’ αυτές, καθώς η σχέση τους είναι περισσότερο σαν εμπόλεμη μάχη, παρά μια ένωση αγάπης.

Είναι κατάλληλοι για αυτές, λόγω της πρακτικότητας τους οι άνδρες της ομάδας αίματος Α.

Οι άνδρες της ομάδας αίματος Β τις προσελκύουν εύκολα, αλλά και γρήγορα τις απωθούν μακριά.

Όσον αφορά τους άνδρες από την ομάδα AB, είναι μια ομάδα με ονειροπόλους που τους προκαλούν εκνευρισμό.

2. Ομάδα αίματος Α
Οι άνδρες με ομάδα αίματος Α, έχουν ανάγκη τόσο την φιλία όσο και την αγάπη. Ως εκ τούτου, έχουν γενικά περισσότερες από μία σχέση, πριν αποφασίσουν να παντρευτούν. Τείνουν πάντως να είναι λίγο άπιστοι.

Οι άνδρες με ομάδα αίματος Α, προτιμούν κυρίες από την ομάδα αίματος Ο, οι οποίες είναι ρομαντικές φύσεις.

Με τις γυναίκες της ομάδας αίματος τους, αυτοί οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις δύσκολα αφού αδυνατούν να τις καταλάβουν, επειδή θεωρούνται πολύ ψυχρές και υπολογίστριες.

Με τις γυναίκες από την ομάδα Β, μπορούν να έχουν μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις.

Με τις γυναίκες από την ομάδα ΑΒ, συνήθως έχουν περιστασιακές σχέσεις.

Οι γυναίκες με ομάδα αίματος Α από την άλλη, μπορούν να παντρευτούν χωρίς να το έχουν σκεφτεί αρκετά. Δεν είναι άνθρωποι που τους αρέσει να δείχνουν την αγάπη τους πάντως. Αλλά όταν παντρευτούν, θα το κάνουν ολόψυχα και με προσπάθεια να έχουν όσο πιο ισορροπημένο γάμο είναι δυνατόν.

Μια τύπου ομάδα αίματος Α κυρία, θα βαρεθεί τους άνδρες της ομάδας αίματος της

Αλλά με έναν άνδρα ομάδα αίματος O, θα είναι έτοιμη να κάνει οτιδήποτε της ζητήσει.

Με τους άνδρες της ομάδας Β, ενδέχεται να συνάψει μια σύντομη, αλλά θυελλώδη σχέση.

Οι ρομαντικοί της ομάδας αίματος AB φέρνουν στη ζωή της κάποια αξιοπρέπεια, αλλά στη συνέχεια τους βαριέται.

3. Ομάδα αίματος B
Οι άνδρες με την ομάδα αίματος Β, συχνά ερωτεύονται πολύ εύκολα και οι σχέσεις τους είναι πάρα πολύ γρήγορες Βέβαια οι ίδιοι είναι πάρα πολύ γοητευτικοί και γι’ αυτό τον λόγο έλκουν πολλές γυναίκες.

Επειδή έχουν τον τρόπο τους να προσεγγίζουν τις γυναίκες, τα πηγαίνουν τέλεια με τις κυρίες της ομάδας αίματος Ο.

Αλλά και γυναίκες της ομάδας Α επίσης.

Η μεγαλύτερη επιτυχία τους έρχεται από την ένωση με τις γυναίκες της δική τους ομάδα αίματος, καθώς φαίνεται να κατανοούν ο ένας τον άλλο απόλυτα.

Η θυελλώδης ιδιοσυγκρασία αυτών των ανδρών δύσκολα αντιμετωπίζει τις κυρίες από την ομάδα ΑΒ.

Μια γυναίκα με ομάδα αίματος Β, αφού ερωτευτεί θέλει να είναι τριγύρω από τον αγαπημένο της, όσο το δυνατόν συχνότερα. Είναι πολύ πιθανό να θυσιάσει μια θέση εργασίας, ακόμη και τη φήμη της για χάρη ενός εραστή. Είναι πολύ αυθόρμητη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, στοιχεία που κάνουν τους άντρες να την ερωτεύονται.

Της αρέσουν οι άνδρες από την ομάδα αίματος O, αλλά μόνο ως πολύτιμα τρόπαια, όχι ως αντικείμενα αγάπης.

Ένας άνδρας από την ομάδα Α θα της προσφέρει μια ειρηνική και μακροπρόθεσμη σχέση.

Με έναν άνδρα από τη δική της ομάδα, θα έχει άγριες και σέξι περιπέτειες.

Οι άνδρες πάλι από την ομάδα αίματος AB, θα την μαγέψουν με την τάση τους να την εξιδανικεύουν.

4. Ομάδα αίματος ΑΒ
Οι άνδρες με την ομάδα αίματος ΑΒ δεν νομίζουν ότι ο γάμος είναι το παν. Στην πραγματικότητα δεν θέλουν πραγματικά να δεσμεύονται και προτιμούν να αγαπούν κάποια και να φεύγουν. Αυτό το κενό, το καλύπτουν συχνά οι πολλοί φίλοι που έχουν.

Δείχνουν να μην ενδιαφέρονται για την ομάδα των γυναικών με το αίμα O, καθώς είναι ορατοί φορείς αρσενικών ιδιοτήτων.

Γι’ αυτό το λόγο συνήθως εμπνέονται από την απαλότητα των κυρίων από την ομάδα αίματος Α.

Η ομάδα γυναικών τύπου αίματος Β, δεν μπορεί να βασιστεί σε μια μακροχρόνια σχέση με αυτούς τους άνδρες.

Και οι γυναίκες με ομάδα αίματος ΑΒ είναι εντελώς ασυμβίβαστες μαζί τους.

Οι γυναίκες της ομάδας αίματος ΑΒ, όταν αγαπάνε κάποιον, το κάνουν με ένα άσβεστο πάθος. Αλλά όταν τις κυριεύει η ζήλια τους, οι αντιδράσεις τους μπορεί να είναι καταστροφικές. Είναι εξαιρετικές όμως, όσον αφορά την λίμπιντο τους, που θα μπορούσε να χρειάζεται περισσότερους από έναν άνδρα για να κατευναστεί.

Η γυναίκα με ομάδα αίματος AB, λατρεύει τους άνδρες από την ομάδα αίματος O, αλλά θεώρει ότι είναι δύσκολο να τους καταλάβει.

Έχει τέλειες σχέσεις με τους άνδρες της ομάδας Α

Ενώ οι άνδρες της ομάδας Β της προσφέρουν μια αξέχαστη αγάπη.

Από την άλλη, οι σχέσεις με τους άνδρες από τη δική της ομάδα, συνήθως είναι καταδικασμένες να αποτύχουν.




http://www.astrology.gr

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Κάνε ένα διαφορετικό ψυχολογικό τεστ........!!!

Ένα ψυχολογικό τεστ το οποίο είναι η αρχή ενός μακροσκελούς τεστ που έγινε στο πανεπιστήμιο του Καναδά από ένα κορυφαίο καθηγητή - ερευνητή ψυχολογίας (M.G.fherner). Σκοπός του; Κάνετε το τεστ… και θα καταλάβετε!

Ξυπνάτε ξαφνικά σ’ ένα πολύ σκοτεινό δωμάτιο. Το δωμάτιο είναι τεράστιο θα έλεγα καλύτερα σαν ένα μεγάλο σπίτι χωρίς μεσοτοιχίες. Δεν ξέρετε γιατί και πώς είστε εκεί μέσα. Καταλαβαίνετε ότι τα ρούχα που φοράτε δεν είναι δικά σας. Είστε πάρα πολύ ιδρωμένοι παρ’όλο που το δωμάτιο είναι κρύο και τα ρούχα που φοράτε ελαφριά. Θέλετε να φωνάξετε μα φοβάστε να το κάνετε. 

Νομίζετε πως κάποιος θα ακούσει ότι ξυπνήσατε και θα έρθει να σας κάνει κακό… Μένετε λοιπόν αγχωμένοι μέσα στην ένταση προσπαθώντας να εξηγήσετε κάτι έστω και το παραμικρό μα τίποτα δεν φτάνει τη λογική σας. Όπως είπα και πριν το δωμάτιο είναι πάρα πολύ σκοτεινό.Όμως στο βάθος αρκετά μακρυά ένα μικρό φως απαλύνει το απόλυτο σκοτάδι από τη χαραμάδα μιας πόρτας… Θέλετε να πάτε εκεί,έστω για ένα δευτερόλεπτο… 

Κάτι μέσα σας σας λέει για εκεί. Κάτι μέσα σας σας κάνει να ξεκινήσετε για εκείνο το φως. Νιώθετε πως εκεί μέσα κάθεται ένα και μόνο ένα άτομο το οποίο αγαπάτε και ότι αυτό το άτομο έχει έρθει εκεί για ένα και μόνο σκοπό. Όχι για να σας λυτρώσει μα για να σας πει μία και μόνο λέξη και μετά να χαθεί… Δε σας πειράζει όμως αυτό. Εσείς απλά θέλετε να ακούσετε αυτή τη λέξη, αυτή η λέξη θα είναι η λύτρωση σας. Αυτή η λέξη θα σας διώξει κάθε φόβο.

1) Ποιο άτομο θα θέλατε να είναι αυτό?

2) Ποία λέξη θα θέλατε να ακούσετε από το στόμα του?

3) Τι ρούχα φαντάζεστε ότι φοράτε?

4) Πώς φαντάζεστε το δωμάτιο?

5) Έξω τι είναι μέρα ή νύχτα?

6) Γιατί βρίσκεστε εκεί?

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ… 
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο σεναριογράφος λοιπόν μας τοποθετεί σε μια σκοτεινή κατάσταση αποσκοπώντας έτσι να τονίσει μια μοναδική στιγμή της “ζωής” μας: Την αμέσως πρώτη μετά το τέλος της..Ναι λοιπόν βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο του θανάτου μας..Για κάποιο λόγο έχουμε πεθάνει (το δωμάτιο είναι κρύο μα δε κρυώνουμε). 

Ξέρουμε ότι κάτι δε πάει καλά όμως δεν έχουμε την νοητική υποδομή να το συνειδητοποιήσουμε. Δεν είμαστε φορείς έντονων αναμνήσεων παρά μόνο συναισθημάτων επιβίωσης και προσαρμογής στο νέο μας περιβάλλον..Κάθε ψυχική μας δύναμη λειτουργεί μόνο για τον εγκλιματισμό και τη νόηση της νέας μας κατάστασης.

ΤΟ ΑΤΟΜΟ Ο σεναριογράφος λοιπόν εδώ λοιπόν γίνεται καλός μαζί μας προσφέροντας μας μια μοναδική ευκαιρία..Τη συνάντηση ενός πολυαγαπημένου μας προσώπου. Κάνοντας μας έτσι να ξεχαστούμε από κάθε τι τρομακτικό και πρωτόγνωρο που συναντάμε στο νέο μας περιβάλλον..Όλοι έχουμε την αίσθηση ότι είναι η τελευταία φορά που αντικρίζουμε αυτό το άτομο μα όπως οι περισσότεροι θα καταλάβατε και θα νιώσατε αυτό δε μας ενοχλεί,δε μας στενοχωρεί. 

Μια του λέξη μόνο μας φτάνει να μας κάνει να ξεχαστούμε από όλο αυτό τον εφιάλτη και να νιώσουμε αδιαφορία για κάθε τι που πρόκειται να συναντήσουμε. Αυτό το άτομο λοιπόν είναι το άτομο που αγαπάμε ή εμπιστευόμαστε η και τα δύο όσο κάθε τι στη ζωή μας..Είναι το μοναδικό άτομο που θα θέλαμε να συναντήσουμε σε αυτή τη στιγμή της καινούριας μας “ζωής” έστω και για μια μόνο φορά…..

Η ΛΕΞΗ Όσο καλός γίνεται μαζί μας ο σεναριογράφος λοιπόν τόσο σκληρός μετατρέπεται περιορίζοντας την επαφή μας με το αγαπημένο μας πρόσωπο σε μια μόνο λέξη…. Οι λέξεις λοιπόν που είπαμε δηλώνουν τα έξης : 

1)Κάτι που λαχταρούσαμε να ακούσουμε από το συγκεκριμένο πρόσωπο μα οι εγωισμοί ή άλλες συνθήκες της καθημερινότητας του απαγόρευαν να ξεστομιστεί… 

2)Κάτι που ακούγαμε και νιώθαμε καθημερινά από το συγκεκριμένο άτομο και μας άρεσε τόσο που μας έκανε να ζούμε μόνο γι’ αυτό ώστε να είναι και το τελευταίο πράγμα που θα θελήσουμε να πάρουμε μαζί μας.. 

3)Κάτι που θα έπρεπε να είχαμε πει εμείς στο συγκεκριμένο πρόσωπο μα δεν το είπαμε ποτέ. (Τα άτομα της περίπτωσης 2 είναι και οι πιο ευτυχισμένοι)

ΤΑ ΡΟΥΧΑ Τα ρούχα που φανταζόμαστε ότι μας συνοδεύουν λοιπόν στο θάνατο μας εκφράζουν το οικονομικό επίπεδο της βιολογικής μας ζωής….ή ακόμα και το πόσο “κακομαθημένοι” είμαστε ως “ζωντανοί “. Άλλοι αδιαφορούν αν στη κατάσταση που βρίσκονται θα είναι γυμνοί ξεσκισμένοι,σκονισμένοι και άλλοι φαντάζονται τον εαυτό τους με μεταξωτά λευκά φορέματα, φτερά κ.α. …

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Το δωμάτιο είναι ένα κομμάτι δύσκολο να περιγραφεί. Έχει να κάνει με την συνειδησιακή μας ισορροπία. Δηλώνει με ένα ξεχωριστό τρόπο το καλό και το κακό μέσα μας.Το δωμάτιο είναι το αποτέλεσμά των τύψεων μας ως ζώντες άνθρωποι .

Δε μας ανέφερε κανείς ότι το δωμάτιο είναι τρομακτικό γεμάτο υγρασία και ανατριχιαστικά αντικείμενα. Το μόνο που αναφέρθηκε είναι σκοτεινό όπου σκοτεινό δε σημαίνει και τρομαχτικό. Ένα αρμονικό σκοτάδι δεν είναι φρικιαστικό… Έτσι λοιπόν καθένας ανάλογα με τις συνειδησιακές του ανησυχίες κατατάσσει τον εαυτό του στο ανάλογο δωμάτιο..

ΜΕΡΑ Η ΝΥΧΤΑ Θέλοντας ο καθηγητής να κατανοήσει τη λαχτάρα μας για τη ζωή επινόησε την κατάσταση του φωτός εκτός δωματίου.

Το “έξω” λοιπόν είναι η ΖΩΗ…οποίου το μυαλό έπλασε τη ζωή φωτεινή (δηλ. ημέρα) δηλώνει πως η ζωή του είχε νόημα και σκοπό και νιώθει πως είναι αδικημένος να είναι κλεισμένος στο σκοτάδι. Όποιου το μυαλό έπλασε το σκότος πρέπει να βρει περισσότερα ενδιαφέροντα στη ζωή του…. Είναι σαν να μην είχε διαφορά η μία κατάσταση από την άλλη..Σαν να λέει :Ε σιγά δεν άλλαξε και τίποτα……

ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΕΙ Αυτό το κομμάτι έχει να κάνει καθαρά με την αξιολόγηση της φαντασίας του καθενός. Δεν υπάρχει ερμηνεία για τις απαντήσεις αυτές και αποσκοπεί μόνο στη λειτουργία της σκέψης.



www.tsixlofoyska.gr

Τρία χαρακτηριστικά στάδια στην ερωτική σχέση ενός ζευγαριού......!!!!!!!!

Τρία χαρακτηριστικά στάδια στην ερωτική σχέση ενός ζευγαριού, όσο περνάει ο καιρός. Από τον πρώτο μήνα, στον πρώτο χρόνο και αργότερα στα δέκα χρόνια πως ο Βαλεντίνος μεταλλάσσεται σε κτήνος.

 1ος μήνας
 1ος χρόνος
 10 χρόνια
Καφές
Κάθε πρωί
Κάθε Κυριακή
Βαρύ γλυκό, για να πάνε τα φαρμάκια κάτω
Πάνε Μαζί
Σινεμά
Διακοπές
Λαϊκή
Της κατεβάζει
 Το βρακί
 Τις κουρτίνες
Καντήλια
Φιλιά
Με πάθος, στο στόμα
Παιχνιδιάρικα, στη μύτη
Σαν παπάς, στο μέτωπο
Άγγιγμα στο λαιμό
Ανατριχιάζει
Γαργαλιέται
Χασμουριέται
Χάδια
Προκαταρκτικά
Ερωτικά
Μητρικά
Ευαίσθητο σημείο στο κορμί
Ο λοβός του αυτιού
Το στήθος
Το κότσι στο πόδι
Sex
Κολασμένο
Παραδεισένιο
Τηλεπαθητικό
Μασάζ
Ερωτικό
Χαλαρωτικό
Αυχενικό
Βλέμμα
Λάγνο, πολλά υποσχόμενο
Αινιγματικό, γεμάτο απορίες
Απλανές, της αγελάδας
Πονάει
Όλο το σώμα, απ' το σεξ
Η μέση, απ' το γυμναστήριο
Το κεφάλι, απ' τη μουρμούρα
Φαντασίωση
Γιατρός - Νοσοκόμα
Παρτούζα
Με την παρέα στο Φάληρο για ούζα
Ανάβει τσιγάρο
Μετά το σεξ
Κατά τη διάρκεια του σεξ
Μετά το σεξ του γείτονα
Κούνια
Για εναέρια ερωτικά «παιχνίδια»
Για τον ύπνο του μωρού
Που σε κούναγε
Προφυλακτικά
Με γεύσεις
Με ραβδώσεις
Ληγμένα
 Εσώρουχα
Δαντελωτά
Μεταξωτά
Ξεχειλωμένα
Κάλτσες
Διχτυωτές
Σοσόνια
Τρύπιες
Προσποιείται
Ότι δεν έχει αναστολές
Ότι έχει οργασμό
Ότι έχει περίοδο
Καίγεται
Από πόθο
Απ' τον πυρετό
Η γούνα του
Τραβάει
Τα μαλλιά στο σεξ
Μαλακία
Μεγάλο ζόρι
 Χτυπάει
Τον κώλο στο σεξ
Το χέρι στο τραπέζι
Το κεφάλι στο τοίχο
(του) Δίνει
Και καταλαβαίνει
Λίγη σημασία
Τόπο στην οργή
Πίνει
Σφηνάκια τεκίλα
Σόδα για να χωνέψει
Για να ξεχάσει
Κοιτάει
Επίμονα
Πονηρά
Άλλους
Μυρίζει
Κολόνια
Μπαρούτι
Η αποχέτευση
Ανυπομονεί
Να ανταμώσουν
Να γυρίσει σπίτι
Να εξαφανιστεί για πάντα
Θα σε πάρει
Από παντού
Τηλέφωνο να ρωτήσει τι μαγείρεψες
Και θα σε σηκώσει
Δείπνο
Μύδια σαγανάκι
Τραχανά
Αρχίδια καπαμά
Μετά το φαγητό
Μπαίνει κατευθείαν στο ψητό
Ανάβει τσιγάρο
Ρεύεται
Αποτρίχωση
Στο μπικίνι
Στη γάμπα
Στο μουστάκι
Στο δρόμο
Χεράκι χεράκι σαν ερωτευμένοι
Αγκαλιά σαν παλιόφιλοι
Αγκαζέ σαν συμπεθέρες
Στον ύπνο
Μουγκρίζει
Ροχαλίζει
Κλάνει
Τζάκι
Γυμνοί στη φλοκάτη
Παϊδάκια στη θράκα
Ενεργειακό που είναι οικονομικό
Γιορτάζουν
Τον Άγιο Βαλεντίνο
Την ονομαστική τους εορτή
Τις εθνικές επετείους
Βούλωσε
Η μπανιέρα
Η αρτηρία της καρδιάς
Το στόμα σου!
Κλαίει
Από ευτυχία
Από τα κρεμμύδια
Από τα νεύρα
Κάνει
Τα πάντα
Ό,τι προλαβαίνει
Τα στραβά μάτια
Να θυμηθεί
Την επέτειo
Να πληρώσει τη ΔΕΗ
Να ξεχάσει
http://grizosgatos.blogspot.gr