Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Αρχάγγελος Ζακχιήλ......!!!!


Αρχάγγελος Ζακχιήλ, ο Άγγελος του Ελέους, της Συγχώρεσης και της Συμπόνιας. Μας βοηθάει στην αναζήτηση της ελευθερίας μέσω της συγχώρεσης και της προσευχής.

Ερμηνεία ονόματος : Η δικαιοσύνη του Θεού.
Αρετές : Γενναιοδωρία και συγχώρεση.
Ακτίνα : Η Έβδομη Ακτίνα, η Ιόχρου-Μωβ.
Χρώμα : Βιολετί, μωβ.
Ημέρα : Πέμπτη
Στοιχείο : Φωτιά
Πλανήτης : Δίας

Τσάκρα : 7ο (κορώνα)
Ουράνιος τίτλος : Ο βασιλιάς των Θεών.
Κρύσταλλοι : Αμέθυστος, Λάπις, Χαλαζίας, Ζαφείρι.
Έλαια : Ξύλο κέδρου, λιβάνι, νερόλι, ξύλο τριαντάφυλλου.
Βότανα : Φασκόμηλο, ginseng, άρνικα, βάλσαμο λεμονιού.
Αριθμός : το 4
Σύμβολο : Μανδύας, σκήπτρο.

Σωματική σύνδεση : Εγκέφαλος, κρανίο, στέμμα, επίφυση. Βοηθάει να βελτιωθεί και να ενισχυθεί η σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Καταπραΰνει ερεθισμούς, ενισχύει την ίαση οιδημάτων, ανακουφίζει από τον πόνο και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Πνευματικά δώρα : ελευθερία ψυχής, ευτυχία, χαρά, συγχώρεση, δικαιοσύνη, έλεος, απαλλαγή από τις οδυνηρές μνήμες και τις αρνητικές πτυχές.

Παγκόσμια υπηρεσία : Έμπνευση για τη δημιουργική διαπραγμάτευση και σύνταξη νομοθετικών, φορολογικών και οικονομικών νόμων καθώς και εμπορικών και ειρηνευτικών συμφωνιών. Βοηθάει επίσης να ξεχαστούν οι διαμάχες μεταξύ των εθνών και να βελτιωθούν οι μεταξύ τους σχέσεις με σύμμαχο την δικαιοσύνη. 

Προστάτης & βοηθός : Προστάτης των μηχανικών, αρχιτεκτόνων, ηθοποιών, καλλιτεχνών, διπλωματών και εμπνευστής των επιστημόνων.

Πότε ζητάμε βοήθεια από τον Αρχάγγελο : Όταν νιώθουμε αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό μας ή για τους άλλους και πρέπει να συγχωρήσουμε. Ο Αρχάγγελος Ζακχιήλ μπορεί να μας βοηθήσει να εμπνευστούμε νέες ιδέες και αντιλήψεις, απαλλάσσοντας μας από τον φόβο και τα καρμικά μπλοκαρίσματα. 




1 σχόλιο: