Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ξεφλούδισε τη συντροφική σου σχέση.......!!!!!!!!


Αν μένεις σε μία σχέση επειδή φοβάσαι τη μοναξιά, δε θα αντιμετωπίσεις ποτέ τα δύσκολα κομμάτια του εαυτού σου. 

Μείνε μόνος σου, όχι για να πετάξεις από πάνω σου αυτά που δεν αρέσουν στους άλλους, αλλά για να πετάξεις αυτά που δεν αρέσουν σε σένα.

Αν μένεις σε μία σχέση επειδή θέλεις να σε φροντίζουν, δε θα αφεθείς ποτέ στη φροντίδα του ουρανού ενώ μένεις μόνος σου στην καταιγίδα. 

Μείνε μόνος σου, όχι επειδή αποδέχεσαι μοιρολατρικά τον εαυτό σου, αλλά για να ατσαλωθείς ακόμη περισσότερο.

Αν μένεις σε μία σχέση επειδή θες να σε αγαπούν, δεν θα γίνουν ποτέ τα μάτια του συντρόφου σου δύο μεγάλοι καθρέπτες για να βυθιστείς μέσα τους. 

Μείνε μόνος σου, όχι για να διατυμπανίζεις πως δε χρειάζεσαι κανέναν, αλλά για να μάθεις πρώτα να αγαπάς και μετά να σε αγαπούν.

Αν μένεις σε μία σχέση επειδή φοβάσαι τα σχόλια της οικογένειάς σου, δε θα μάθεις ποτέ να είσαι υπεύθυνος των επιλογών σου. 

Μείνε μόνος σου, όχι για να διατηρήσεις την εικόνα του καλού παιδιού, αλλά για να καταλάβεις πως η αληθινή σου οικογένεια είναι ο ουρανός και η γη… και πάλι, ούτε κι εκείνοι σου ζητούν λογαριασμό.

Αν μένεις σε μια σχέση για τα οικονομικά οφέλη, δε θα καταφέρεις ποτέ να σταθείς στα πόδια σου. 

Μείνε μόνος σου, όχι για να γίνεις μια τραγική φιγούρα γεμάτη αυτο-λύπηση, αλλά για να καταλάβεις πως η αφθονία προέρχεται από την πηγή που έχει γεννήσει το ίδιο το Σύμπαν.

Αν μένεις σε μια σχέση επειδή την έχεις συνηθίσει, δε θα ανακαλύψεις ποτέ τον καινούριο έρωτα που σε περιμένει λίγο πιο κάτω. 

Μείνε μόνος σου, όχι για να τιμωρήσεις τον εαυτό σου θεωρώντας σε ανάξιο αγάπης, αλλά για να καταλάβεις πως η σχέση συμβαίνει όταν δεν την χρειάζεσαι. 

Μόνο και μόνο τότε είσαι έτοιμος να μπεις σε μία σχέση μόνο από αγάπη.

Αν μένεις σε μια σχέση επειδή αγαπάς, τότε είσαι ελεύθερος από όλες τις δεσμεύσεις.

Και όλα είναι μια χαρά στον κόσμο σου…



Έλενα Έρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου