Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Οι Άγγελοι γιορτάζουν........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                

Πολυαγαπημένοι μου φίλοι – αναγνώστες αυτής σελίδας σήμερα οι άγγελοι γιορτάζουν χάρη σε σας…….που με την αγάπη…..αποδοχή….εμπιστοσύνη και υποστήριξη σας απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης……κάνατε τη σελίδα αυτή να φτάσει μέσα σε 237 ημέρες ( περίπου επτάμιση μήνες ) τις 200.000 επισκέψεις. 

Σε σας το οφείλω όλο αυτό γιατί εσείς ανοίξατε την αγκαλιά σας στα άρθρα και τιμάτε τη σελίδα με τις επισκέψεις σας…..!!!

Οι άγγελοι γνωρίζουν τη δίψα μας να ενθυμηθούμε…….και να αναπτύξουμε όλα τα πνευματικά μας προσόντα……….να γαληνέψουμε την ψυχή μας και να αγαπήσουμε τον εαυτό , τον συνάνθρωπο και όλα τα πλάσματα της γης …..!!!!!

Με τη καθοδήγηση τους προσπαθώ να κάνω επιλογές ώστε να καλύψω όλες τις απορίες και τις ανάγκες σας σε διάφορα θέματα......

Ας γίνουμε όλοι ένα φωτεινός Φάρος για τους γύρω μας και με το παράδειγμα και τις πράξεις μας να φωτίσουμε και τις δικές τους ζωές….!!!

Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου για τη στήριξη την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας...!!!

Σας υπόσχομαι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ…….και να βρίσκομαι πάντα νοερά δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα που έχετε την καλοσύνη να μου εμπιστευτείτε…….!!!

Ο Θεός και οι Άγγελοι είναι πάντα δίπλα μας……ώστε να μας βοηθήσουν……φτάνει να το ζητήσουμε……μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό…….!!!!!!!
                       
Σας ευγνωμονώ και σας εύχομαι από καρδιάς το μονοπάτι της ζωής σας να είναι πάντα γεμάτο από ΑΓΑΠΗ και ΦΩΣ…….και αγγελικές μελωδίες να συνοδεύουν κάθε βήμα σας……!!!!!!

Υ.Γ 
*** Ας με συγχωρέσουν οι φίλοι εάν δεν κάνω like στις αναρτήσεις τους κάποιων όμως δεν τις βλέπω ( είναι λάθος μάλλον του facebook ) ενώ έχω όλη την καλή διάθεση γιαυτό…..!!!!!

*** Σας περιμένω στη στήλη '' ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ '' με σχόλια , παρατηρήσεις , θέματα που επιθυμείτε να διαβάζετε καθώς και εμπειρίες σας από Θεϊκή ή Αγγελική παρέμβαση…..!!!

ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ …..!!!! 


Λένα Μπαξέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου