Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Αρχάγγελος Ζοφιήλ......!!!

Ζοφιήλ σημαίνει "ομορφιά του Θεού». Ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ μπορεί να φέρει σοφία, αγάπη και ειρήνη από την Κεντρική Πηγή του Φωτός και να βοηθήσει να ξεπεράσουμε το φόβο, την άγνοια, και την ψεύτικη υπερηφάνεια. Μπορεί να μας οδηγήσει προς την υγεία, την καλοσύνη, και άλλες αληθινά πνευματικές ιδιότητες.

Ζητήστε από τον Αρχάγγελο να σας βοηθήσει να βρείτε δύναμη και να σας συμβουλεύσει πώς να νικήσετε τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα, για να σας δώσει εσωτερική διαύγεια και σοφία. 

Φανταστείτε τον εαυτό σας να περιβάλλεται από κίτρινο - χρυσό φως, ενώ κρατάτε στα χέρια σας έναν από τους κρυστάλλους που αντιστοιχεί στην κίτρινη Ακτίνα Φωτός. Στη συνέχεια, ζητήστε του να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ηρεμία, αγάπη, σοφία και φώτιση, και παρακαλέστε τον να σας καθοδηγήσει στην πορεία σας για να φτάσετε στη δική σας πηγή εσωτερικής σοφίας.

Ο Ζοφιήλ είναι ο Αρχάγγελος της Χρυσής-Κίτρινης Ακτίνας της Αφύπνισης και της Θείας Σοφίας. Φροντίζει να κατανοήσουν οι γήινοι άνθρωποι τους Συμπαντικούς Νόμους και μας βοηθά να συνδεθούμε με την Εγώ Ειμί Παρουσία μας!!!

H Ιερή Φωτιά του μπορεί να αποκαλύψει ψέματα, συνωμοσίες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από οργανισμούς, εταιρείες, κυβερνήσεις, χρηματοπιστωτικά συστήματα, επιστήμες, εκπαίδευση, ιατρική, περιβαλλοντικές συνθήκες και οτιδήποτε αγγίζει την καθημερινή μας ζωή. 

Μπορούμε επίσης να ζητήσουμε από αυτόν τον αρχάγγελο να απελευθερώσει την πανίσχυρη ακτινοβολία του σε χαμηλές δονήσεις ζήλιας, κουτσομπολιού, κατηγοριών, ατιμίας και έλλειψης ακεραιότητας.




1 σχόλιο:

  1. Πριν είκοσι ημέρες ανακαλύψαμε ξαφνικά την σοβαρή αρρώστια του συζύγου μου. Μετά την επιστροφή του από το νοσοκομείο η οχταχρονη κόρη μου, μου είπε ότι βλέπει στο σπίτι μας σκιές με διάφορα χρώματα και συγκεκριμένα στο δωμάτιο μας είδε μια χρυσή σκια που εείχε επάνω της αστέρια. Προσπαθώ να το ερμηνεύσω. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή