Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τόλμησε Φιλενάδα...Μπορείς........!!!

«Δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα που δεν τολμάμε! 
Είναι δύσκολα ακριβώς επειδή δεν τολμάμε.»
Segoyewatha, Αμερικάνος Ιθαγενής, Αρχηγός Φυλής Seneca

Πόσο δίκιο έχει ο Μεγάλος Αρχηγός των Seneca! Πραγματικά, όταν δεν τολμάμε και δειλιάζουμε, τότε είναι που τα πράγματα γίνονται δύσκολα! 

Μερικές φορές τα γεγονότα στη ζωή μας έρχονται έτσι που μας δίνεται μόνο ΜΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία. Γι’ αυτό, αυτή η ευκαιρία είναι πολύτιμη και επιβάλλεται να μην την αφήσουμε να χαθεί! 

Τόλμησε και άδραξε την ευκαιρία!
«Καθημερινά στη ζωή μας, βρισκόμαστε «επί σκηνής χωρίς πρόβα» και παίζουμε λιγότερο ή περισσότερο σημαντικές, αλλά κάθε φορά μοναδικές και διαφορετικές, πράξεις, κάνοντας τις δικές μας επιλογές σχετικά με το σενάριο και τους ρόλους μας. Και, δυστυχώς, εμείς δεν έχουμε την «πολυτέλεια» των προκαθορισμένων ρόλων και της πρόβας που έχουν οι ηθοποιοί» (από το βιβλίο του Δημ. Μπουραντά «Επί σκηνής χωρίς πρόβα» εκδ. Πατάκη).

Για να είσαι προετοιμασμένη και να μπορέσεις να παίξεις καλύτερα το ρόλο σου στη ζωή :

1.Τόλμησε να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Μην κάνεις βηματάκια προς τα πίσω, μη δειλιάζεις. Το σημαντικό πράγμα στη ζωή μας είναι η δοκιμή.

2.Αυτός που διστάζει, χάνει τη σειρά του.

3.Μην περιμένεις τις «ιδανικές» συνθήκες. Αυτές δε θα έρθουν ποτέ. Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα σε κάνει να θέλεις να περιμένεις και άλλο. 

4.Υπάρχει πάντα ο φόβος για το άγνωστο, ο φόβος για την πρώτη φορά και δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί. Η δύναμη μας είναι ακριβώς στο να ξεπεράσουμε το φόβο και να σπάσουμε το τοίχο που υψώνει μπροστά μας. 

5.Στη ζωή μετανιώνεις πάντα για αυτά που δεν έχεις κάνει.

6.Τόλμησε! γιατί μόνο έτσι μπορείς να ακολουθήσεις το ΟΝΕΙΡΟ σου και να ακούσεις την ΚΑΡΔΙΑ σου!

Το καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί ήταν η πηγή της έμπνευσης μας :


http://www.filenades.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου