Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Αν θέλετε να έχετε ανεπτυγμένη διόραση, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Μεμπαχιάχ....!!!


 
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα με τα παιδιά σας σε συνδυασμό με το να έχετε διορατικότητα ενεργοποιήστε τον Άγγελο Μεμπαχιάχ.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα με τα παιδιά σας σε συνδυασμό με το να έχετε διορατικότητα ενεργοποιήστε τον Άγγελο Μεμπαχιάχ.

Η δημιουργία σε κάθε επίπεδο είναι τελικά το ζητούμενο σε όλα τα άτομα. Συνειδητά ή ασυνείδητα από την ημέρα της γέννησής του ο άνθρωπος μεγαλώνοντας προγραμματίζετε με τέτοιο τρόπο ώστε να φτιάξει κάτι πάνω στην Γη που θα του δημιουργήσει την λεγόμενη αιωνιότητα είτε μέσω της δημιουργίας ενός παιδιού είτε μέσω της τέχνης ή μιας δουλειάς πολύ προσωπικής πχ. ένα έργο τέχνης, μια μουσική δημιουργία κλπ, 


Όλοι έχουν τρόπο τινά την επιθυμία να αφήσουν το προσωπικό τους στίγμα το οποίο είναι αναγκαίο για να μην γίνουμε πεπερασμένοι. Τα επίπεδα είναι πολλά που προσπαθεί ένας άνθρωπος να δημιουργήσει. 

Είτε σωματικό προσπαθώντας να διατηρήσει το σώμα του σε καλή κατάσταση και να το βελτιώσει, είτε σε ψυχικό επίπεδο δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις μέσα του με στόχο να προοδεύει και να είναι συμφιλιωμένος με τον εαυτόν του και τους γύρω του ή σε πνευματικό επίπεδο όπου εκεί τα πράγματα σίγουρα είναι πιο δύσκολα γιατί εκεί χρειάζεται αγώνας και θυσίες από την πλευρά του ατόμου. 

Το πιο σημαντικό που περιλαμβάνει τα πάντα είναι η δημιουργία ενός παιδιού με στόχο όχι μόνο να γεννηθεί ένα άτομο αλλά το να δημιουργηθεί ένα πρόσωπο που θα είναι χρήσιμο στην κοινωνία και θα συμβάλει στην καλυτέρευση των συνθηκών στον περίγυρό του και όχι μόνο μέσω της παιδείας του. Γιατί η πνευματική υπόθεση είναι πολυσύνθετη και σπουδαία. 

Το κάνει συνήθως το άτομο που έχει ανάγκη να κάνει υπέρβαση της ήδη υπάρχουσας κατάστασης και να βγει έξω από τα όριά του με άλματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά για αυτόν και για τους γύρω του.

Ο Άγγελος Μεμπαχιάχ μπορεί να βοηθήσει κάποιον που θέλει να αλλάξει την ζωή του να κάνει μεγάλες υπερβάσεις για το καλό της ανθρωπότητας ή ακόμα μιας ομάδας. Δίνει πνοή στα άτομα έχουν ανάγκη από πνευματική διαύγεια και κατευθύνουν άλλους ανθρώπους προς το καλό και το ευ ζειν. 

Επειδή υπάρχει αναγκαιότητα να στηρίξετε το δημιούργημά σας και κυρίως το παιδί σας χρειάζεται μεταδοτικότητα αλλά και καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας για να γίνουν όλα με ομαλότητα και με καλύτερη προσέγγιση.

Ο Άγγελος Μεμπαμιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από τις 22 έως 26 Δεκεμβρίου
Είναι το πρόσωπο του Θεού που δίνει μεγάλη πνευματική διαύγεια και ταλέντο μεταδοτικότητας.

Όσοι έχουν γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες είναι άτομα με μεγάλη δημιουργικότητα σε όλα τα επίπεδα της γήινης ζωής. Έχουν συνήθως καλή φυσική κατάσταση και ενδιαφέρονται στο να έχουν ένα υγιές και ωραίο σώμα. 


Είναι αισιόδοξοι και έχουν συνήθως μεγάλη διορατικότητα. 
Η βοήθεια που έχουν από το θεϊκό στοιχείο μέσα τους τούς ενδυναμώνει τον νου και με αυτόν τον τρόπο έχουν ξεκάθαρες σκέψεις. 

Όσοι ασχολείστε με παιδαγωγικά επαγγέλματα ή με θέματα επικοινωνίας και δημοσίων επαφών σίγουρα θα έχετε μεγάλη επιτυχία γιατί αγαπάτε γενικά το να μεταδίδετε τις ορθές γνώσεις και να προσεγγίζετε από την σωστή πλευρά το πρόβλημα. 

Η σύνεση και η διαύγεια της σκέψης μπορεί να αποκτηθούν με την βοήθεια του Αγγέλου Μεμπαχιάχ.

Σοφέ και διορατικέ Μεμπαχιάχ,

Στα μεγάλα βιβλία του Θεού είναι γραμμένα με χρυσά γράμματα τα δώρα που χαρίζεις με απλοχεριά στους ανθρώπους. 


Για αυτό και εγώ σε επικαλούμαι και σου ζητάω να μου χαρίσεις το δώρο της διόρασης και της πνευματικής διαύγειας για να είμαι μακριά από αυταπάτες και λάθος παρορμήσεις. Βοήθησέ με να γνωρίσω την απόλυτη πραγματικότητα και επειδή είμαι πεπερασμένος δεν ξέρω την αλήθεια του μεγαλείου σου. 

Είμαι προορισμένος να κρατώ τον Νου μου ξεκάθαρο από τις λάθος προβολές και τις εντυπώσεις των αισθήσεων. 

Το έργο μου είναι δύσκολο και βαρύ και για αυτό σε παρακαλώ να είσαι πάντα δίπλα μου αρωγός και υποστηρικτής στην πορεία προς την αιωνιότητα.

Μπέλλα Κυδωνάκη
Πηγή: http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου