Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Επικοινωνία με ασφάλεια από καρδιάς....!!!!


Ενεργεια , channeling , προσευχες , επικλησεις,καθοδηγηση μεσο αγγελικων καρτων , η εκκρεμες ..... Οι καιροι εχουν αλλαξει και αυτο που πρεπει να κατανοησουμε ειναι οτι οσοι δεν ασχολουνται με την ενεργεια και δεν γνωριζουν , θα πρεπει να ειναι προσεκτικοι σε καποια πραγματα....

Ολα - ΕΝΑ - ειναι αλλα με δυο πολους, ψηλη και χαμηλη συχνοτητα.... Οταν λοιπον διαβαζουμε μια επικοινωνια καποιου διαμεσου, η κανουμε μια προσευχη, η διαλογισμο, και επικαλουμαστε ολα αυτα τα οντα, πως γνωριζουμε οτι ειμαστε πραγματικα προστατευμενοι  ????? 
Πως ξερουμε με τι επικοινωνουμε  ????

Καναλια ειμαστε ολοι μας, αλλοι ενεργα και αλλοι οχι τοσο.... Ξερουμε πλεον οτι αυτο που λεμε καλο-κακο ειναι μεσα μας, ολα ειναι μεσα μας, εξισου και η καθαρση, φωτιση, γνωθι σ`αυτον...

Αρα, ελκουμε αυτο που ειμαστε, οποιο λυκο ταιζουμε περισσοτερο μεσα μας , τετοια ειναι και η συχνοτητα που ελκουμε...!

Ποια ειναι η προθεση μας οταν κανουμε μια προσευχη και πως νιωθουμε εκεινη τη στιγμη ειναι και αναλογο αυτο που ελκουμε...!
Πως θα ξερουμε αν η επικοινωνια που διαβαζουμε απο ενα διαμεσο, ειναι φωτεινη ?? Με δυο τροπους μπορουμε να το τσεκαρουμε αυτο , πρωτον ελεγχουμε αν ο διαμεσος ειναι ατομο φωτεινο και ολα αυτα που λεει για αγαπη και φως τα κανει πραξη και στη προσωπικη του ζωη, και δευτερον αν μετα που θα εχετε διαβασει το κειμενο ειστε απολυτα ηρεμοι και γαληνιοι , χωρις ιχνος ανησυχιας !! Οι επικοινωνιες απο τα φωτεινα πεδια , δεν προκαλουν ποτε μα ποτε ανησυχια , φοβο , αγχος.

Διαλογισμο, καρτες καθοδηγησης, εκκρεμες κλπ , και εδω για καθε τι που θα επικαλεστουμε για να ζητησουμε προστασια η να κανουμε καποιες ερωτησεις το μονο που χρειαζομαστε για να εχουμε καθαρη φωτεινη επικοινωνια ειναι , Καθαρη καρδια , καθαρη προθεση , φωτεινη διαθεση και ανιδιοτελεια. 

Δε χρειαζεται λοιπον φοβος, δε χρειαζεται να μπερδευεστε και να ανησυχειτε για τιποτα, εχουμε την απολυτη προστασια του φωτος κοντα μας, το μονο που χρειαζεται να κανουμε εμεις ειναι να καθαριζουμε τον εαυτο μας, τις προθεσεις μας, τα εγω μας.
Υπαρχει μια μικρη φωνουλα μεσα στον καθε ενα απο εμας, αυτο που λεμε ενστικτο, αυτο ειναι ο ανωτερος εαυτος μας , ηταν , ειναι και θα ειναι παντα εκει για να μας προστατευει, να την ακουτε αυτην την φωτεινη φωνουλα, ειναι εσεις στην ανωτερη σας δονηση...!

Και να γνωριζεται οτι δε χρειαζεται να φοβαστε τις χαμηλες δονησεις, αυτες ειναι ο δασκαλος του πανεπιστημιου Γη, οπως θα αναψεται ενα μικρο κερακι σε ενα σκοτεινο δωματιο και αυτο θα φωτισει ολο το χωρο , ετσι και εσεις οπου ριξετε ΑΓΑΠΗ οι χαμηλες δονησεις μετουσιωνονται σε φως , γιατι οπως ειπαμε ολα ΕΝΑ ειναι , ΕΙΜΑΣΤΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου