Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Βρείτε τη χαμένη σας δύναμη και ενέργεια μέσα από τον Άγγελο Σεχαλιάχ......!!!

Αν θέλετε να βρείτε δύναμη και ενέργεια μέσα από την γνώση θα κερδίσετε αυτό που ζητάτε γιατί ο Άγγελος Σεχαλιάχ δίνει τα δώρα του σε όσους τον αναζητήσουν.

Ο άνθρωπος πάντα αναζητούσε την δύναμή του μέσα από τα διάφορα πράγματα που έκανε για να μπορεί να επιβιώσει και να έχει μια ζωή καλύτερη. 

Η γνώση όμως είναι μια δύναμη που του δίνει τα εφόδια να πετάξει και για να απελευθερωθεί από τις διάφορες φοβίες, ανασφάλειες και λάθος προσδοκίες. 

Πολλές φορές χάνουμε την ενέργειά μας από λάθος σκέψεις και μόνο ο άνθρωπος που ψάχνει την γνώση στην ζωή του μπορεί να ρίξει φως σε λανθασμένες πεποιθήσεις και να απελευθερωθεί από αυτές. 

Η γνώση πάντα ήταν διαθέσιμη σε αυτόν που την αναζητούσε. Αρκεί να μπορεί ο καθένας που λαμβάνει αυτές τις πληροφορίες να είναι έτοιμος να ξεχωρίζει το καλό από το κακό, το λάθος και το σωστό, το λογικό από το παράλογο. 

Γιατί και αυτό είναι μια παγίδα που μπορεί να πέσει κάποιος που προσπαθεί να γνωρίσει τον κόσμο και να πιαστεί από μια πληροφορία. 

Αν είσαστε έτοιμοι να δουλέψετε πάνω σε θέματα γνώσης ή αν θέλετε επίσης να διδάξετε και να μεταδώσετε διδασκαλίες θα σας δοθεί η δυνατότητα να το κάνετε γιατί θα έχετε σύμμαχο τον Άγγελο Σεχαλιάχ ο οποίος είναι διατεθειμένος να σας βοηθήσει να φτάσετε μέχρι την άκρη του νήματος. 

Το πιο σημαντικό είναι ότι με την γνώση που παίρνετε συγχρόνως ανακαλύπτετε και την χαμένη σας δύναμη η οποία μοιάζει με ένα τυλιγμένο κουβάρι που περιμένει να βρεθεί η Αριάδνη για να το ξετυλίξει και να βρει τον μίτο όπως έψαχνε για να βοηθήσει τον Θησέα μέσα στον Λαβύρινθο που δεν είναι τίποτε άλλο από την κρυμμένη μας δύναμη η οποία δεν μας φανερώνεται εύκολα αν δεν πάμε εμείς να την αναζητήσουμε.

Ο Άγγελος Σεχαλιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 3 έως 7 Νοεμβρίου.
Είναι το πρόσωπο του Θεού που δίνει γνώση και ενέργεια

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες :

Είστε γενικά άτομα που ξέρετε με ποιον τρόπο θα πάρετε πίσω την χαμένη σας ενέργεια και κυρίως με ποιον τρόπο θα αποκτήσετε δύναμη μέσω της γνώσης που συνέχεια παίρνετε για τον εαυτόν σας. 

Επειδή μέσα σας είστε η πηγή της αλήθειας συνήθως αντιστέκεστε σε πράγματα που δεν είναι αληθινά και για να το αποδείξετε συνήθως ψάχνετε να βρείτε την πηγή κάθε θέματος που σας ενδιαφέρει για να είσαστε και εσείς σίγουροι για αυτό που λέτε και για αυτό που ερευνάτε. Επειδή έχετε έντονη γοητεία και είστε πολύ γρήγοροι στην σκέψη συχνά γίνεστε το επίκεντρο γιατί ασκείτε έναν μαγνητισμό που τον άλλον τον καθηλώνετε. 

Αλλά κινδυνεύετε να αναποδογυρίσετε την βάρκα σε περίπτωση που εκμεταλλευτείτε αυτή την δύναμή σας αρνητικά γιατί τότε θα γίνετε αλαζόνες και πολύ εκκεντρικοί και αυτό τελικά θα σας απομακρύνει από την αληθινή πηγή. 
Όσοι επιθυμείτε να αποκτήσετε τα βαθιά νοήματα της ζωής ή δυσκολεύετε λόγω της μεγάλης γνώσης που έχετε λάβει να προσγειωθείτε στην καθημερινή πραγματικότητα καλό είναι να επικαλείστε τον Άγγελο Σεχαλιάχ για να σας βοηθάει και να σας δείχνει τον δρόμο για την επιβίωση. 

Επίσης επειδή μπορεί να αρνείστε να συμμετάσχετε σε καταστάσεις που δεν είναι καθαρές και ηθικές στην ζωή σας για αυτό πρέπει να είσαστε πάντα συνδεδεμένοι με τον Άγγελό σας για να παίρνετε καθοδήγηση και σωστή κατεύθυνση.

Σοφέ μου Σεχαλιάχ,
Χρόνια τώρα προσπαθώ να ανακαλύψω την αλήθεια μέσα από την γνώση που δίνει η παντοδυναμία του Θεού. Καταλαβαίνω όμως πόσο δύσκολο έργο έχω αναλάβει γιατί υπάρχουν συνέχεια εμπόδια τα οποία όμως δεν με αφήνουν να δω το φως Σου και μέσα από αυτό να αναστηθώ. 

Επειδή όμως είμαι πολύ πεισματάρης γιατί αντιλαμβάνομαι μέσα μου ότι υπάρχεις παντού, βοήθησέ με να μην φεύγω ποτέ από τον δρόμο Σου και δώσε μου την δύναμή να ανακαλύπτω την βαθιά γνώση των νοημάτων της ζωής. 

Δεν θα μπορούσες να μου δώσεις μεγαλύτερο δώρο από αυτό για αυτό σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είμαι ο αναζητητής της γνώσης και γνωρίζω ότι είμαι έτοιμος να δώσω και την ζωή μου προκειμένου να έρθουν στο φως γνώση και δύναμη που θα με απελευθερώσουν. Σε ευχαριστώ !

Μπέλλα Κυδωνάκη
http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου