Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Αν θέλετε να έχετε την εκτίμηση και το σεβασμό της κοινωνίας, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Νιτ-Χαήλ...!!!

Αν θέλετε να έχετε κοινωνικές τιμές, αίγλη και να ξεκινήσετε κάτι από την αρχή ενεργοποιήστε τον Αρχάγγελο Νιτ-Χαήλ

Όλοι οι άνθρωποι στο σύνολό μας έχουμε την ανάγκη, την εκτίμηση και τον σεβασμό των άλλων ατόμων. Για αυτό είναι πολλοί που παλιά και όχι τόσο τώρα ζούσαν για το καθαρό κούτελο στην κοινωνία. 

Το να είσαι ηθικός με την συλλογική του Αριστοτέλη είναι το ύψιστο προσόν για ένα άτομο. Οι 12 αρετές που αναφέρονται στα κείμενα του σίγουρα είναι αυτό που θα πρέπει ο κάθε άνθρωπος να προσπαθήσει για να φτάσει ψηλά στον πήχη. 

Οι πράξεις μας και όχι τα λόγια μας μερικές φορές είναι αυτές που μας κάνουν και γινόμαστε το ένα ή το άλλο.. Αναλόγως τι έχουμε επιλέξει βαθιά για να είμαστε ο αληθινός εαυτός μας αυτό ασυνείδητα εκδηλώνουμε. 

Η εκτίμηση και το λεγόμενο πρόσωπο έχουν χαθεί και την θέση τους έχουν πάρει η αφερεγγυότητα και το ψέμα. Όμως επειδή υπάρχουν ακόμα αναζητητές της αλήθειας και του φωτός και αν θέλετε να είστε ένας από αυτούς μπορείτε να επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Νιτ-Χαήλ γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε την αληθινή εκτίμηση και τον σεβασμό. 

Αυτό βέβαια δεν έρχεται έτσι ξαφνικά, αντίθετα έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά και με τον εαυτό μας και με τους άλλους γύρω μας. Το να ζητάμε την συγχώρεση του Θεού πρώτα για τους εχθρούς μας και ύστερα για μας είναι μια υπέρτατη κίνηση την οποία την κάνουν όσοι έχουν αποφασίσει να έχουν τον Θεό δίπλα τους.

Ο Άγγελος Νιτ-Χαήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 17 έως 21 Δεκεμβρίου.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που επιτρέπει στον άνθρωπο να λάμπει μέσω της τιμιότητάς του και να του προσδίδει λάμψη και δόξα, διεκδικώντας τα νόμιμα δικαιώματά του.

Όσοι έχουν γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες θα υπάρχει μεγάλη εκτίμηση από τους άλλους λόγω των ηθικών και κοινωνικών αξιών. Γενικά έχετε εσωτερική αρμονία, γλυκύτητα και μια εσωτερική ειρήνη. 

Μερικές φορές οι φιλοδοξίες μπορεί να υπερβαίνουν κάποια στάνταρ και ίσως για να φτάσετε μέχρι εκεί να έχετε υπερβολικό άγχος και να γίνετε ευερέθιστοι ή επαναστάτες χωρίς λόγο. 

Σε ακραίες περιπτώσεις και όταν χάνετε την επαφή σας με τον Αρχάγγελο και απομακρύνεστε έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή γίνεστε παράνομοι και ζείτε μέσα στην ανεντιμότητα. 

Όσοι θέλετε να λάμψετε μέσα από τις πράξεις σας και να αποκτήσετε την αίγλη και την εκτίμηση την κοινωνική θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά. Γιατί πολλές φορές ασυνείδητα γίνονται πράγματα τα οποία δεν τα καταλαβαίνετε και τελικά χάνετε τον στόχο σας. 
Η νομιμότητα και η ηθική θα πρέπει να είναι η κεντρική σας ταυτότητα και μετά θα γίνουν όλα τα καλά στην ζωή σας. Επίσης, αν περιμένετε να κλείσετε ένα συμβόλαιο και καθυστερεί ή περιμένετε μια κληρονομιά ή πρέπει να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας επικαλεστείτε άμεσα τον Αρχάγγελο για να πάνε όλα κατ' ευχή.

Σοφέ Νιτ χαήλ,
Επειδή πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε δεμένοι με μια κοινή μοίρα χρειάζεται να γίνει ο καθένας τέλειος για τον εαυτό του και με αυτόν τον τρόπο να γίνει τέλειος και για τον άλλον. Άγιε Αρχάγγελε, βοήθησέ με να βελτιώσω τη ζωή μου και να συγχρονίσω τους κτύπους της καρδιάς μου με τους κτύπους του συνανθρώπου μου. 

Έχω ανάγκη να ακούσω την δική μου φωνή που μου μιλάει για την αγάπη και μέσα από την δική σου βοήθεια και ευλογία να αντιληφθώ τον άλλον σαν τον εαυτό μου. 

Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουμε όλοι μέσα μας την διάθεση για το κοινό καλό. Είναι το υπέρτατο αγαθό που θα πρέπει να αποκτήσουμε όλοι για αυτό σε παρακαλώ βοήθησέ με να το κατακτήσω.

Μπέλλα Κυδωνάκη
http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου