Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Τι είναι η Σαμπάλλα....!!!

                
Για να νοιώσεις τι είναι Σαμπάλλα (Shamballa) δεν έχεις παρά να αφεθείς στις αισθήσεις σου. Θα ανακαλύψεις τότε ότι υπάρχει μέσα σου μια ουράνια αρμονία που δονεί κάθε κύτταρό σου. Αυτή η Συμπαντική Δόνηση είναι ο παλμός που υπάρχει σε όλα όσα υπάρχουν γύρω μας.

Αυτός ο παλμός που αναβλύζει από το κέντρο του Σύμπαντος. Ο Θεϊκός Παλμός που είναι η Πηγή της Δημιουργίας. 


Αν αφεθείς σε αυτόν τον παλμό τότε βλέπεις όλη σου την ζωή να αλλάζει και να συντονίζεται στον ρυθμό, στην κίνηση, στον ήχο που υπάρχει σε όλα τα άτομα από το ελάχιστο μέχρι το μεγαλύτερο. Είναι μια μαγική δόνηση γιατί με αυτή είναι συντονισμένα όλα τα πλάσματα της Γης.

Η Σαμπάλλα (Shamballa) αντικατοπτρίζει τον χώρο της 6ης Διάστασης. Τον χώρο που υπάρχει η Συλλογική συνειδητότητα των Αναληφθέντων Διδασκάλων. Εκτός όμως από ένα χώρο υψηλής ενεργειακής δόνησης εκφράζει την αναζήτηση του ανθρώπου για επικοινωνία με τον εσωτερικό του εαυτό και την ανακάλυψη της κρυμμένης γνώσης που η λήθη την έχει κάνει να ξεχαστεί. 


Αυτή τη γνώση που θα σε κάνει να θυμηθείς την Θεϊκή σου Καταγωγή την αρχική σου προέλευση από τα Ουράνια Βασίλεια του Φωτός και την λαχτάρα να επιστρέψεις εκεί από όπου ξεκίνησες μετά από μια μεγάλη διαδρομή που σε εμπλούτισε με την πολυπόθητη εμπειρία. 

Την εμπειρία που σαν Ύπαρξη αποδέχθηκες για να εξελιχθείς και να προχωρήσεις σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και ολοκλήρωσης.
Οι θρύλοι για την Σαμπάλλα (Shamballa) είναι πολλοί, γιατί η αναζήτηση της μοιάζει με αυτή των μύθων για την αναζήτηση του Χαμένου Δισκοπότηρου ή αυτών για την αναζήτηση ενός Ιερού Χώρου όπου φυλάσσεται το μυστικό της Αθανασίας και της Αιώνιας Ζωής. 'Ενας χαμένος Παράδεισος. 

Όμως μέσα από την αναζήτηση αυτή ανακαλύπτεις ότι το μυστικό είναι η Γνώση του Θεϊκού σου Εαυτού και όταν το αντιληφθείς αυτό τότε γίνεται και η μετάλλαξη σου σε μια αληθινή ύπαρξη, Είναι το μυστικό της μεταστοιχείωσης όπου το απλό μέταλλο μετατρέπεται σε χρυσάφι. Είναι η φιλοσοφική λίθος των Αλχημιστών.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΜΠΑΛΛΑ ?

Είναι πολύ απλό!
1. Μάθε να αγαπάς ! Τον Εαυτό σου πρώτα από όλα και μετά αφέσου στην Αγάπη χωρίς 'Ορους. 


'Οχι στο συναίσθημα αγάπη που όλοι γνωρίζουμε και που 
με το να λέμε ότι αγαπάμε πυροδοτούμε τον μηχανισμό της ανταπόδοσης στην αγάπη, αλλά την συμπεριφορά, τον τρόπο ζωής, την αγάπη που προσφέρεται προς όλες τις ψυχές αδιακρίτως, όπως το Θεϊκό Φως, αντιλαμβανόμενοι ότι αυτή η αγάπη δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητα που έχει ενδυθεί κάποια ψυχή για να παίξει τον ρόλο της αλλά με την Θεϊκή της Ουσία. 

Μοιάζει λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά αν το κατανοήσεις τότε θα αντιληφθείς τα πάντα γύρω σου με μια άλλη ματιά.

2. Να μη κριτικάρεις ! Κάθε κριτική που κάνεις είναι ένας αντικατοπτρισμός μιας δικής σου σκέψης ή ανασφάλειας ή φόβου.

3. Αποστασιοποίηση από τις καταστάσεις που διαδραματίζονται γύρω σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεσαι αδιάφορος, αλλά αντιλαμβανόμενος, ότι η κάθε κατάσταση είναι ένα δράμα, ένα θεατρικό έργο στο οποίο εσύ παίζεις ένα ρόλο, αποφεύγεις να εγκλωβισθείς στην ψευδαίσθηση, ότι αυτό που διαδραματίζεται γύρω σου είναι αληθινό. 


Δες το απλά σαν ένα μάθημα για περαιτέρω εξέλιξη σου.
Αν σου μοιάζουν λίγο δύσκολα τα παραπάνω με λίγη εξάσκηση θα μάθεις να βλέπεις όλα τα πράγματα με διαφορετικό βλέμμα.

13 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΕΑΥΤΟΣ
'Οταν αναφερόμαστε στις 13 Διαστάσεις εννοούμε τα επίπεδα συνειδητότητας από την πυκνή ύλη μέχρι την Πηγή μας. Μπορείτε πιο απλά να το φαντασθείτε σαν μια κλίμακα(σκάλα) που συνδέει τον Ουρανό με την Γη. Τα επίπεδα που βρίσκονται κάτω από την Γη στον πυρήνα της μέχρι την επιφάνεια είναι και τα πιο βαριά σαν δόνηση. 


'Οσο όμως ανεβαίνουμε σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας αισθανόμαστε την δόνηση αυτή να γίνεται ελαφρύτερη και φωτεινότερη μέχρι που το Φως καλύπτει όλη μας την Ύπαρξη και γινόμαστε εμείς το ίδιο το Φως.

Εκείνο όμως που μπορούμε να αντιληφθούμε σε όλες τις Διαστάσεις από την 3η διάσταση, όπου η ανθρώπινη φυλή είναι κυρίαρχη, μέχρι την 13η είναι η ύπαρξη του Θεϊκού μας Εαυτού. 


Έναν Εαυτό που πυροδοτεί κάθε κύτταρο μας με την υψηλή δόνηση κάθε διάστασης και μας διευρύνει, ώστε να αντιληφθούμε το μεγαλείο της Ύπαρξης μας. Να μάθουμε να ζούμε με το Όλον μας και όχι να είμαστε ξεχωριστά από τον Θεϊκό μας Εαυτό.

Είναι πράγματι μεγαλειώδες!! Την στιγμή που το κύτταρο σου δέχεται τον συντονισμό κάθε διάστασης αισθάνεσαι μια δυνατή έκρηξη να γίνεται μέσα σου.


Κάθε τι παλαιό και αναχρονιστικό φαίνεται να διαλύεται και μια καινούργια ύπαρξη παρουσιάζεται που σε ωθεί να ζεις στο maximum των δυνατοτήτων σου. Σε ωθεί να κινείσαι με άλλη ταχύτητα και να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις τελείως διαφορετικά.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΜΠΑΛΛΑ ?
Η Σαμπάλλα (Shamballa) σε συντονίζει με τα υψηλότερα βασίλεια του Φωτός. Εσύ ο ίδιος δεν έχεις να κάνεις απολύτως τίποτα. Συντονίζεσαι με τους Αρχαγγέλους ή Αναληφθέντες Διδασκάλους και παρακαλείς η θεραπεία του δέκτη να γίνει από αυτούς σε αιθερικό επίπεδο και να είναι για το ανώτερο καλό του. 


Απλά σαν αγωγός του μεταβιβάζεις την υψηλότερη δόνηση ενέργειας και εφόσον εκείνος το επιτρέψει επιταχύνει την θεραπεία του.

ΤΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΑΜΠΑΛΛΑ ?

Ουσιαστικά καμία. Αρκεί να έχει δίψα για ανέβασμα σε ένα άλλο ενεργειακό επίπεδο. Επειδή όμως οι συντονισμοί σε φέρνουν σε επικοινωνία με τα υψηλότερα Βασίλεια του Φωτός, θα συνιστούσαμε, όποιος επιθυμεί να συντονισθεί στην Σαμπάλλα (Shamballa) καλό θα ήταν να έχει μυηθεί με Reiki I & II τουλάχιστον για δική του διευκόλυνση.

http://www.reikicenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου