Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Για να εισακούονται γρήγορα οι προσευχές σας, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Ναναήλ....!!!!

Αν θέλετε να έχετε διαρκή επικοινωνία με το σύμπαν και 
να ακούγονται τα αιτήματά σας ενεργοποιείστε τον Άγγελο Ναναήλ

Τον τελευταίο καιρό οι επιστήμονες μελετούν περισσότερο την κβαντική επιστήμη και έχουν ανακαλύψει ότι όλοι μας είμαστε συνδεδεμένοι μέσα σε ένα ολογραφικό πεδίο. 

Ο ορισμός του ολογράμματος σημαίνει ότι αν διαιρέσεις ένα μοτίβο το όλον παραμένει και στο μικρό κομμάτι. Όπως φαίνεται λοιπόν μέσω αυτού του πεδίου η συνειδητότητα μας λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. 

Αυτό σημαίνει ότι ως μέρη του μεγαλύτερου μοτίβου είμαστε συνδεδεμένοι με αόρατα νήματα. Έτσι τα φαινομενικά ασήμαντα πράγματα που κάνουμε κάθε ημέρα, το πώς συμπεριφερόμαστε ό ένας στον άλλον ή το πώς αντιδρούμε όταν ο μπροστινός οδηγός μας κόβει τον δρόμο δηλαδή σε όλες τις μικρές ασήμαντες φαινομενικές στιγμές μας στην πραγματικότητα κάνουμε μια συζήτηση σε ατομικό επίπεδο με αυτό το πεδίο το λεγόμενο κβαντικό ολόγραμμα ή τον Νου του Θεού.

Όταν λοιπόν νιώθουμε όλα αυτά τα συναισθήματα των πραγμάτων που θέλουμε να κάνουμε στην ζωή μας και στον κόσμο μας το ολόγραμμα εξ ορισμού θα αντικατοπτρίσει πίσω αυτά τα συναισθήματα σε εμάς. 

Που σημαίνει ότι αν θέλουμε η προσευχή μας να εισακούεται και να έχουμε αυτό που επιθυμούμε από το σύμπαν μπορεί να ενισχυθεί και με την βοήθεια του Αγγέλου Ναναήλ. 

Η παγκόσμια πνευματική επικοινωνία είναι πλέον γεγονός και με την βοήθεια της κβαντικής φυσικής που μας βοηθάει στην κατανόηση όλων αυτών των μεταφυσικών εμπειριών κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. 

Οι πιο πολλοί από εμάς δουλεύουμε ξεχωριστά και ατομικά 
για το προσωπικό συμφέρον δηλαδή σκεφτόμαστε «δεν με ενδιαφέρει για το πρόβλημα του διπλανού αφού δεν είναι 
δικό μου». Αν όμως αντιληφθούμε αυτή την αρχή ότι όλα είναι ένα και συνδεόμαστε με λεπτά αόρατα νήματα πάνω σε ένα πολύχρωμο καμβά οπότε οι πράξεις μας επηρεάζουν το όλο, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν. 

Για αυτό όταν προσευχηθούμε με σωστή πρόθεση και καθαρά συναισθήματα που πηγάζουν από το κέντρο της καρδιάς το αίτημά μας θα γίνει σίγουρα.

Ο Άγγελος Ναναήλ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από 13 έως 16 Δεκεμβρίου.
Είναι το κρυμμένο πρόσωπο του Θεού που βοηθάει στο να εισακούονται οι προσευχές μας.

Όσοι έχουν γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες είναι άτομα που έχουν αγάπη προς τον Θεό, τα καλά έργα και την ζωή, είναι φίλοι της ειρήνης, προσφέρουν χωρίς κέρδος υπηρεσίες στους άλλους και δεν αγαπούν καθόλου την μοναξιά και την σιωπή. 

Ο Άγγελος Ναναήλ τους προσφέρει το δώρο της επικοινωνίας με τους άλλους, έτσι ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν και να καλλιεργήσουν όλες τις αρετές που διαθέτουν. 

Το θεϊκό κομμάτι που εκδηλώνεται μέσα στον άνθρωπο είναι αυτό που βοηθά τα άτομα που έχουν γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες να εξελιχτούν μέσω του πνεύματος και της παγκόσμιας επικοινωνίας με το σύμπαν. 
Επειδή έχουν αυτή την ικανότητα οι προσευχές τους έχουν ένα τρόπο να εισακούονται και να πηγαίνουν κατευθείαν στον θεό. Η καθαρή καρδιά και η καλοσύνη που διαθέτουν είναι ένα ακόμα προσόν σε όλη αυτή την εσωτερική και πνευματική διαδικασία. 

Όταν απομονωθούν από το θεϊκό μονοπάτι και σκληρύνει η καρδιά τους τότε μερικές φορές νιώθουν μοναξιά γιατί γίνονται δύσκολοι στις επαφές γιατί δεν μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των άλλων. Αν θέλετε να κάνετε μια δουλειά στο εξωτερικό και γενικά εργάζεστε σε χώρο με επικοινωνίες μπορείτε να απευθύνεστε σε αυτόν τον Άγγελο.

Ιερέ Ναναήλ,
Το ξέρω ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με μια κλωστή και πως έχουμε όλοι μας κοινή μοίρα. Στείλε μου φως ώστε να καταλάβω ότι αν καταφέρω να κάνω κάτι μεγάλο και σπουδαίο, πατώντας πάνω στους άλλους θα ανατρέψω την παγκόσμια ισορροπία και θα σταματήσει να ρέει ο νόμος της αγάπης. 

Για αυτό δώσε μου την ευκαιρία να βελτιώσω την ζωή μου αλλά και την ποιότητα της σχέσης μου απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Είμαι σίγουρος ότι περπατώντας στον δρόμο της συνεργασίας και ακούγοντας ό ένας την φωνή του άλλου θα καταφέρουμε να εισακουστούν οι προσευχές μας και να γίνει όλος ο πλανήτης ένας παραδείσιος τόπος.

Μπέλλα Κυδωνάκη
Πηγή: http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου