Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Το δώρο του Ιησού είναι άφθαρτη και αθάνατη ζωή στους αιώνες....!!!

«Αναστυλώστε το ιερό του εαυτού σας..!!
 Αναστυλώστε τον ναό της ψυχής σας...!! 

Τοποθετείστε εντός του τις εικόνες σας, τα ιερά σας, τα όσια και τα άγιά σας.. Αναστήστε τον κόσμο σας μέσα στον θεϊκό ναό του εαυτού σας! Και μέσα εκεί λειτουργηθείτε στο μυστήριο του Θεού!»

Ζει, όσο ζει ο άνθρωπος, μέσα στο ιερό του ναού του, στο βάθος εκείνο του ιερού σπινθήρα της ζωής εντός, και περιμένει σιωπηλά να τελέσει την Θεία Λειτουργία του Εαυτού! Το παιδί αυτό είναι ο ίδιος ο Χριστός ως μελισμός του Θείου Λόγου εντός. Μιλάμε για το μυστήριο της Χριστότητας του ανθρώπου...

Το παιδίον αυτό μας καλεί εσωτερικά, καλεί την ψυχή, καλεί την προσωπικότητα, καλεί το εγώ να προσκυνήσουν τον Θεό. Καλεί αυτό το ον που λέγεται άνθρωπος να επανενταχθεί στο μυστήριο της Ενότητας.

Ας κάνει καθένας ό,τι τον φωτίσει ο Θεός για να καθαρίσει τον εσωτερικό του χώρο... Να ορθώσουμε τις θεϊκές μας εικόνες, τα θεϊκά αρχέτυπα και τα άγιά μας..
Να στήσουμε 
τον εσωτερικό μας ναό και να προσκυνήσουμε το παιδί που κατοικεί εκεί. Να το τιμήσουμε και να το σεβαστούμε σε όλη την υπόλοιπη ζωή μας. 

Και την ίδια ώρα να μην ξεχνάμε σε κάθε μας συνάντηση με ένα ανθρώπινο πλάσμα, πως ανεξαρτήτως από το πόσο ενοχλητικό, δυσάρεστο ή και «κακό» μπορεί να είναι, στο βάθος κάπου μέσα του, εφόσον ζει, υπάρχει το παιδί! 
Κι αυτό το παιδί πάντοτε ζητάει βοήθεια...

Ποτέ μα ποτέ, να μην αρνηθούμε βοήθεια σ’ αυτό το παιδί. Ό,τι προσωπικότητα και αν το στεγάζει! Γιατί είναι η μόνη ελπίδα για να επιστρέψουμε στο μυστήριο του Θεού και να διασωθούμε όλοι: αυτό το παιδί που είναι «μεγάλης βουλής άγγελος θαυμαστός σύμβουλος, Θεός ισχυρός, άρχων ειρήνης, Πατήρ του μέλλοντος αιώνος».

Η φώτιση είναι προσωπική κατάσταση. Διαφωτίζεις τις σκιερές σου περιοχές. Η Έλλαμψη είναι κάτι διαφορετικό: ταυτόχρονη Λάμψη των επτά κέντρων (τσάκρας) τα οποία αντιστοιχούν σε αδένες, και η οποία επισυμβαίνει ως αποτέλεσμα της ταυτόχρονης έκλυσης των ορμονών τους. 

Ο άνθρωπος φωταγωγείται συγκεντρώνοντας την πλήρη του ενέργεια στο Στέμμα, την επίφυση, καθιστάμενος έτσι αθάνατος! Ο άνθρωπος διατηρεί μέσω της σεξουαλικότητας καθηλωμένο το πύρινο φίδι (κουνταλίνι), ως αποτέλεσμα της Πτώσης του διαιωνίζοντας την θνητότητα του. 
Η Πτώση του εξάλλου συνδέεται ακριβώς με τον τρόπο χρήσης της σεξουαλικής ενέργειας. Η μη πλήρης ανταλλαγή της ενέργειας ως απόλυτη εκδήλωση του υπέρτατου νόμου της Αγάπης -της ενότητας του Όλου- απλώς διαιωνίζει την Πτώση, δηλαδή την θνητότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου