Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Η συγχώρεση φέρνει ελευθερία...!!!


Η συγχώρεση φέρνει ελευθερία και αποκατάσταση στην ψυχή και ανοίγει τον δρόμο της Αγάπης και της Ευλογίας στην ζωή. 

Η εκδίκηση φέρνει δέσμευση στην ψυχή και πόνο και επανακύκλιση της ίδιας κατάστασης έως ότου την χωρέσει, την συγχωρέση και την αγαπήσει ο άνθρωπος. Μόνο μέσα απο την συγχώρεση και την Αγάπη μπορεί να κλήσει αρμονικά και ισσοροπημένα μία κατάσταση ή ένας κύκλος στην ζωή μας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε μια Νέα κατάσταση, σε έναν Νέο κύκλο ή σε έναν Νέο δρόμο όπου εκεί θα συναντήσουμε και θα βιώσουμε την Ευλογία και την Αγάπη. Ότι σπέρνουμε θερίζουμε. 
Εμείς οι σπορείς και εμείς οι θεριστές αυτών των σπόρων. Εμείς αποφασίζουμε για το τι θα σπείρουμε και αναλόγος την ποιότητα των σπόρων αυτό και θα λάβουμε. Ας αναλάβουμε την ευθήνη του εαυτού μας, των πράξεων μας και των επιλογών μας και ας κινήθούμε προς την αποκατάσταση του εαυτού μας. 

Όσο δεν το κάνουμε πάντα θα ευθήνονται οι άλλοι μέσα στο μυαλό μας και εμείς θα βιώνουμε τα ίδια και τα ίδια διαχωρισμό, πόνο, σύγκρουση, αδικία. 

Αλλά στο βάθος μας αν κοιτάξουμε θα δούμε πως τον εαυτό μας πολεμάμε, τον κρίνουμε, τον κατηγορούμε, τον διαχωρίζουμε, του φερόμαστε άδικα, τον πονάμε, τον εκδικούμαστε και δεν τον αφήνουμε να γιάνει και να βιώσει Αγάπη ολοκληρωμένη και Τέλεια. Εμείς το επιτρέπουμε όσο δεν πέρνουμε θέση να ελευθερωθούμε απο όλα αυτά και να ζήσουμε την Ελευθερία. 

Η Ελευθερία μέσω της Αγάπης έρχετε μέσα απο τις αρετές της Αγάπης, μέσα απο τους Νόμους της Αγάπης μέσα απο την εκδήλωση αυτών απο εμάς τους ίδιους προς τον εαυτό μας και προς τον συνάνθρωπο μας και προς κάθε κατάσταση στην ζωή μας. Ένας απο τους υσχυρότερους νόμους είναι ο Νόμος της Συγχώρεσης και του Ελεους όπως και Αγάπα τον πλησίον σου ως σε εαυτόν σου και όλους τους Νόμους που μας παρέδωσε ο Χριστός και το Αγάπατε Αλλήλους. 

Πόσο τους έχουμε υποτιμήσει ας αναλογιστεί ο κάθε ένας απο τον εαυτό του απο την ζωή του την ίδια, απο το περιβάλλον του, απο τα γεγονόντα στην χώρα μας σε όλο τον κόσμο. Ας κοιτάξουμε τι έχουμε απο αυτά και τι ζούμε απο αυτά. Ας αναρωτήθουμε για όλα αυτά. 

Πόσες φορές έχουμε πει ''Έλεος πια'' και πόσες φορές ας αναρωτηθούμε έχουμε καταδείξει έλεος, έχουμε προσφέρει έλεος, συγχώρεση στον εαυτό μας, στην σχέση μας, στους φίλους μας, στην οικογένεια μας στην ζωή μας. Ας κοιτάξουμε τι απο αυτά που ζητάμε απο τον άλλον η απο τους άλλους πράτουμε. 
Πώς είναι η ζωή μας ας κοιτάξουμε, ας αναρωτήθούμε και ας αποφασίσουμε τι θέλουμε πραγματικά να ζούμε. Και ας πάρουμε θέση ας αλλάξουμε την ζωή μας απο αυτήν την στιγμή που θα τα αποφασίσουμε ο κάθε ένας απο εκεί που είναι και ας αλλάξουμε τον δίκο μας κόσμο ας μεταμορφωθούμε και ας μεταμόρφωσουμε την ζωή μας και τον εαυτό μας σε Ευλογία Αγάπης και Ελεόυς.

Ασιμενια Αστήρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου