Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Το κάλεσμα μας και οι άλλοι...!!!!!

Η έμπνευση πρέπει να είναι ο αφέντης μας ακόμα κι αν ακολουθώντας την απογοητεύουμε τους άλλους. Το υπέρτατο κάλεσμά μας θα μπορούσε να θεωρηθεί από τους άλλους ως άχρηστο, ωστόσο είναι το όνειρό μας, το σημείο προσανατολισμού μας.

Δεν είναι λογικό να υφίσταται κανείς τις συνέπειες ενός τρόπου ζωής που συμβαδίζει με τις επιθυμίες των άλλων. Αντιθέτως πρέπει να αντιταχθούμε στις απόψεις των άλλων που προσπαθούν να μας εξαναγκάσουν να γίνουμε αυτό το οποίο δεν προοριζόμαστε να γίνουμε.

Υπάρχουν πολλοί καλοπροαίρετοι άνθρωποι στην ζωή μας οι οποίοι έχουν τις δικές τους ιδέες σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι. 


Αν τους επιτρέπουμε να μας καθοδηγούν με συμβουλές που δεν ανταποκρίνονται στο εσωτερικό μας κάλεσμα, θα υποφέρουμε το μαρτύριο μιας ζωής χωρίς έμπνευση. Ολοι μπορούμε να νοιώσουμε ποιο είναι το κάλεσμά μας.

Όταν αφουγκραζόμαστε μπορούμε να ακούσουμε την δική μας ανυπόμονη φωνή που μας παροτρύνει να δώσουμε προσοχή και να εκπληρώσουμε την αποστολή που φέραμε μαζί μας από τον κόσμο του Πνεύματος.

Κανένας άλλος δεν ξέρει και δεν νιώθει αληθινά τι είναι αυτό που ήρθαμε εδώ να επιτύχουμε, επομένως πρέπει να δώσουμε στον εαυτό μας την άδεια να αφουγκραστεί την εσωτερική μας καθοδήγηση και να αγνοήσει την πίεση που ασκούν οι άλλοι. 

Άσχετα με το πόσο παράλογο μπορεί να φαίνεται το εσωτερικό μας κάλεσμα, είναι αληθινά δικό μας και δεν χρειάζεται να φαίνεται λογικό σε κανέναν άλλο εκτός από εμάς.

Όταν ακολουθήσουμε την προδιάθεση να ζούμε την ζωή που ήρθαμε να ζήσουμε, μπορεί να υποπέσουμε στη δυσμένεια πολλών ανθρώπων.

Όταν αρχίσουμε να ακολουθούμε το κάλεσμά μας, θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση.

Ωστόσο, όσο αποκτούμε τη δύναμη να αγνοούμε την πίεση και τη συμμόρφωση, τόσο η αντίσταση εξασθενεί και τελικά μεταβάλλεται σε σεβασμό.

Έμπνευση
Wayne Dyer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου