Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Σημάδια προσωπικής ανέλιξης....!!!!


1. Φίλοι που γνωρίζεις από παλιά σου φαίνονται διαφορετικοί. Πράγματα που τους ενθουσιάζουν και τους ενδιαφέρουν, ή πράγματα που λένε, δεν σου αρέσουν, όπως πριν.

Στην πραγματικότητα, μερικές φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να κοιτάζει κάποιον από αυτούς και αναρωτιέσαι: "Το γνωρίζω αυτό το άτομο; Φαίνεται τόσο διαφορετικό!" Το γεγονός είναι ότι δεν είναι διαφορετικό. Εσύ είσαι. Η προσοχή σου άρχισε να εστιάζεται σε πράγματα και ενδιαφέροντα που δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν.

2. Μένεις περισσότερο χρόνο μόνος με τον εαυτό σου και το απολαμβάνεις αυτό. Μπορεί να είναι για μια ήσυχη ενδοσκόπηση ή για να μην κάνεις απολύτως τίποτα.

3. Η σεξουαλική σου όρεξη έχει μεταβληθεί. Συνήθως υποχωρεί. Και σου αρέσει αυτή η στροφή.

4. Τα χρώματα μπορεί να σου φαίνονται πιο φωτεινά. Το πράσινο του χόρτου αρχίζει να δείχνει πιο λαμπερό και το κίτρινο πιο ζωντανό.

5. Παρατηρείς αλλαγές στον ύπνο. Μπορεί να έγινες ασυνήθιστα ανήσυχος τη νύχτα ή να βλέπεις ασυνήθιστα όνειρα, ή να θέλεις να κοιμάσαι περισσότερο την ημέρα.

Αν βιώνεις κάποια παρόμοια μεταβολή, να ξέρεις ότι μπορεί να οφείλεται στην αλλαγή πρόληψης της Ενέργειας από το σύμπαν και αυτό σε βοηθά να γίνεις περισσότερο Εσύ.

Συγχαρητήρια! Αυτή η χρονική περίοδος ονομάζεται "Περίοδος Ανάπτυξης" και είναι περίοδος γιορτής για σένα.

Απόλαυσέ την!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου