Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ξεκαθαρίζοντας το ποιός είμαι...!!!

Δεν είσαι το παρελθόν σου. Δεν είσαι τα χθες σου. Δεν είσαι αυτό που έκανες χθες, αυτό που είπες χθες, αυτό που σκέφτηκες χθες.

Πολλοί άνθρωποι θα θελήσουν να νομίζεις ότι είσαι τα χθες σου. Και μάλιστα κάποιοι θα επιμείνουν να είσαι, επειδή έχουν κάνει μεγάλη επένδυση στο να συνεχίσεις να είσαι έτσι. Πρώτ' απ' όλα, έτσι μπορούν να '' έχουν δίκιο'' σε σχέση με σένα. Ύστερα, έτσι μπορούν να βασίζονται σε σένα.

Όταν οι άλλοι σε θεωρούν '' κακό '', δεν θέλουν να αλλάξεις επειδή θέλουν να συνεχίσουν να έχουν '' δίκιο '' σε σχέση με σένα. Αυτό τους επιτρέπει να δικαιολογούν το πώς σου φέρονται.


Όταν οι άλλοι σε θεωρούν '' καλό '' δεν θέλουν να αλλάξεις επειδή θέλουν να συνεχίσουν να ‘βασίζονται’ σε σένα. Αυτό τους επιτρέπει να δικαιολογούν το πώς περιμένουν να τους φέρεσαι.

Αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να δημιουργείς τον εαυτό σου από την αρχή στην παρούσα στιγμή.Αυτό σου επιτρέπει να διαχωρίζεις τον εαυτό σου από τις προηγούμενες ιδέες που είχες σχετικά με σένα – ένα σημαντικό μέρος των οποίων είναι βασισμένες στις ιδέες των άλλων σε σχέση με σένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου